FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lahko je biti komadant poslije bitke. Znalo se da prelazni rok nije odradjen kako treba ni na ljeto ni sada. Dvije velike fule ljetos zidan i sada to vec lagano postaje Mesanovic. Nadam se da ce ovaj drugi ipak da bude od neke koristi. Velike su to plate i obestecenje da bi u ovoj odron ligi bio promašaj, jer gora od ove lige je samo federalna i RS.
Imamo mi i dalje kuveta za titulu ali nazor i tijesnom razlikom. Trebalo bi bas da nam se posreci pa da proigramo i odlijepimo se.
Podrska ekipi i trenerima, kao i upravi osim Hadžiću.
Imamo mi i dalje kuveta za titulu ali nazor i tijesnom razlikom. Trebalo bi bas da nam se posreci pa da proigramo i odlijepimo se.
Podrska ekipi i trenerima, kao i upravi osim Hadžiću.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Polako braco. Ekipa se jos uvjek uigrava, igraci se upoznaju.
Samo pobijediti naredne dvije i u derbiju neizgubiti i biće to dobro aBd. Na kraju će opet one "male " utakmice riješiti prvaka kao i uvijek.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Pa nije bas to ksko vi predstavljate.
Redom. Igraci ne igraju na svojim pozicijama. Nema gore stvari u fudbalu od izmislja ja pozicija. Ne postoji veći ubica forme i igraca od toga. Danas van pozicije mesanovic, hebibovic, hodzic. To je horor.
Vinko, mislio sam da je puno zreliji od ovoga. Nevjerovatno je da igraa istu igru i taktiku kao sto je igrao sa Tatarom I Rahmanovicem iako nema ni slicne igrace u ekipi. Zasto? Zasto ne koristi ono sto imamo kako treba?
Je li to Milanovic losiji igrac od Hebibovica? Je li to se ne moze dovwsti neko od 3 mlaada igraca na 10ku /djani, daal, zinedin u formu pa da tu igra nego se izmislja topla voda?
Je li realno da imas najbolje igracw u ekipi trenutno igracw iz akademije. Kova i peci. Daleko najbolji. I ti vise ni jednom jedinom mladom igracu ne dajes sansu iako vidis da ti ne ide sa onima koje guras konstantno. Je li ovo put kojim tfebamo ici da nam je hebib i hodzic bolja opcijs od mladih igraca? Ne zaborsvite da smo na ledjima tih momaka odigrali najbolju polusezonu u vakat duple krune.
Sportski direktor je uspio ds nagura preko 6 milions plate za igrace (plus uprava ali.. jasna je poenta), a da pri tome nema u ekipi igraca za kojeg mozes reci da je nivo iznad lige sem mallg pecija. To je strasno.
Uradio je uzasnu smjenu generscije koja je morala doci bez ikakvog pplana i pripreme. Imao je zadnja tri prelazna idealnu situaciju. Cijelo korona ljeto. Pa cijelu jesen otvoren transfer period i opet sad zima. U jwsto na ljeto 3, zima 3 i sad na ljeto 3 igraca, da se ne osjeti odlazaak nikoga doveo se u siruaciju da ce na ljeto morati da se rijesi bar 5 ili 6 igraca plus da strepi od ponuda za pevija, kovu, a koliko znam mili ide za pare neke. To je uzssno loše jer je jako tesko dovesti 6 igraca ili vise a da ne napravis em promasaje em da sve to platis i ukomponujes u svlscionicu.
Slagao je javno da ce se nadomjestiti odlszak tatara i rahmana. U lice svih naavijaca. Kao sto je slagao i da ce svaki stranac koji dodje biti duplo bolji od domaceg ili je rekao bar 4x bolji od domaceg? Niko ga nije tjerao na te stvari.
Niko ne kaze da titula nece doci. Naravno sad postoje neke sanse da se ugrozi sve i da bude tesko, jer su drugi namirisali krv, ali je vrlo vjerovatno da ce titjla doci. Medjutim opet podsjećam na rijeci " mi zelimo da klub napreduje i zbog toga gaj i gaj vise nije ...." E pa ja napredak ne vidim. Bolji nismo. Tu smo negdje a kako vidim bbm slabimo. Napredak ne vidim.
Vinka licno smatram ponajboljim strucnjakom u ligu. Takticki vjerovatno najpotkovaniji. Ipak mi nismo klub tog tipa i definitibno nismo klub koji je ikada u historiji hajio neki defanzivni fudbal. Uvijek smo bili poznati po majstorima, napadacima, krilima. I ovaj nacin igre je degradirajuci za nase mlade igracw. I od dana kada je izabean ja sam rekao da nisam zadovoljan ali da ima moju podrsku. Ima i dalje. Titjlu mora osvojiti a poslije bih dobro razmislio sta dalje.
Mi smo klub koji ima daleko najbolje uslove u ligi. Najbolje plate. Najbolji igracki kadar. Ne postoji ni jedan razlog da neko osim naz uzme titulu.
Za dalje bih itekako razmislio u pravcu u kojem razmisljaju sa akademijom dovodjenjem stranca iz italije. I na poziciji trenera i na poziciji sd-a. Da ni jedn ni druhi nisu iz Bosne i da sto manje imaju poveznica sa istom.
Redom. Igraci ne igraju na svojim pozicijama. Nema gore stvari u fudbalu od izmislja ja pozicija. Ne postoji veći ubica forme i igraca od toga. Danas van pozicije mesanovic, hebibovic, hodzic. To je horor.
Vinko, mislio sam da je puno zreliji od ovoga. Nevjerovatno je da igraa istu igru i taktiku kao sto je igrao sa Tatarom I Rahmanovicem iako nema ni slicne igrace u ekipi. Zasto? Zasto ne koristi ono sto imamo kako treba?
Je li to Milanovic losiji igrac od Hebibovica? Je li to se ne moze dovwsti neko od 3 mlaada igraca na 10ku /djani, daal, zinedin u formu pa da tu igra nego se izmislja topla voda?
Je li realno da imas najbolje igracw u ekipi trenutno igracw iz akademije. Kova i peci. Daleko najbolji. I ti vise ni jednom jedinom mladom igracu ne dajes sansu iako vidis da ti ne ide sa onima koje guras konstantno. Je li ovo put kojim tfebamo ici da nam je hebib i hodzic bolja opcijs od mladih igraca? Ne zaborsvite da smo na ledjima tih momaka odigrali najbolju polusezonu u vakat duple krune.
Sportski direktor je uspio ds nagura preko 6 milions plate za igrace (plus uprava ali.. jasna je poenta), a da pri tome nema u ekipi igraca za kojeg mozes reci da je nivo iznad lige sem mallg pecija. To je strasno.
Uradio je uzasnu smjenu generscije koja je morala doci bez ikakvog pplana i pripreme. Imao je zadnja tri prelazna idealnu situaciju. Cijelo korona ljeto. Pa cijelu jesen otvoren transfer period i opet sad zima. U jwsto na ljeto 3, zima 3 i sad na ljeto 3 igraca, da se ne osjeti odlazaak nikoga doveo se u siruaciju da ce na ljeto morati da se rijesi bar 5 ili 6 igraca plus da strepi od ponuda za pevija, kovu, a koliko znam mili ide za pare neke. To je uzssno loše jer je jako tesko dovesti 6 igraca ili vise a da ne napravis em promasaje em da sve to platis i ukomponujes u svlscionicu.
Slagao je javno da ce se nadomjestiti odlszak tatara i rahmana. U lice svih naavijaca. Kao sto je slagao i da ce svaki stranac koji dodje biti duplo bolji od domaceg ili je rekao bar 4x bolji od domaceg? Niko ga nije tjerao na te stvari.
Niko ne kaze da titula nece doci. Naravno sad postoje neke sanse da se ugrozi sve i da bude tesko, jer su drugi namirisali krv, ali je vrlo vjerovatno da ce titjla doci. Medjutim opet podsjećam na rijeci " mi zelimo da klub napreduje i zbog toga gaj i gaj vise nije ...." E pa ja napredak ne vidim. Bolji nismo. Tu smo negdje a kako vidim bbm slabimo. Napredak ne vidim.
Vinka licno smatram ponajboljim strucnjakom u ligu. Takticki vjerovatno najpotkovaniji. Ipak mi nismo klub tog tipa i definitibno nismo klub koji je ikada u historiji hajio neki defanzivni fudbal. Uvijek smo bili poznati po majstorima, napadacima, krilima. I ovaj nacin igre je degradirajuci za nase mlade igracw. I od dana kada je izabean ja sam rekao da nisam zadovoljan ali da ima moju podrsku. Ima i dalje. Titjlu mora osvojiti a poslije bih dobro razmislio sta dalje.
Mi smo klub koji ima daleko najbolje uslove u ligi. Najbolje plate. Najbolji igracki kadar. Ne postoji ni jedan razlog da neko osim naz uzme titulu.
Za dalje bih itekako razmislio u pravcu u kojem razmisljaju sa akademijom dovodjenjem stranca iz italije. I na poziciji trenera i na poziciji sd-a. Da ni jedn ni druhi nisu iz Bosne i da sto manje imaju poveznica sa istom.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Od svega ovog, mene ozbiljno, ali bas ozbiljno pocinje nervirati situacija oko Cmiljanica ? Sve ga yebalo vise nek se neko oglasi i nek kaze, nije registrovan do tad i tad zbog tog i tog i nece biti registrivan u narednih par...dana, sedmica, mjeseci, godina.... i nek znamo na cemu smo.
Neki su igraci van forme i sirina nam treba sad vise nego ikad.
Neki su igraci van forme i sirina nam treba sad vise nego ikad.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑15 mar 2021, 00:33Pa nije bas to ksko vi predstavljate.
Eh upravo si objasnio sustinu. Sto se tice sistema, forsira se sistem koji se igra sa Tatarom i Rahmanovic, a ne stavljas niti slicne igrace postavu. Prvo nemas tip Tatra, neko ko ce biti Ramdeuter, traziti prostor iza odbrane da uleti na neku loptu i zabije gol, to bi mogao biti jedino Dal. Nemas ni tip Rahmanovica, poluspica, koji zna zabiti i koji je kao neki lazni napadac. To je bio Krste, sad da li bi se on probudio na toj pozicji, ne znam, Zinedin je drugaciji od tog, on je kreativniji od Rahmanovica, plej, voli osutat iz vana (u ovoj godini je jedini to uradio i radi, zabio gol u pripremnoj, kad niko nije mogao zabiti).
Marinovic je uvijek bio defanzivan trener, cuvao prednost, kontre, nesto se u jednom momentu promjenilo u mladoj repci, ali nije se dugo zadrzalo. Vidjet cemo kako ce se postaviti u narednom periodu u Sarajevu.
U slucaju odlazaka Hadzica i Marinovica i kada dodje vrijeme za to, a doci ce prije ili kasnije, sigurno da je naredni korak stranac na obe pozicije, mozda cak i na poziciji sportskog direktora ne toliko, koliko na trenerskoj. Na poziciji SD, mozda bi se mogao nagovoriti neki od bivsih reprezentativaca (citaj Spahic), u svakom drugom slucaju izbor je stranac, jer u Bosni niti ima neko dobar u tom poslu, a velika vecina klubova i nema tu poziciju. Trener, takodjer ne vidim nekog naseg trenera da bi bio upgrade u odnosu na Marinovica, tako da stranac.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
A ne znam,danas svako igra fudbal i svasta je moguce i da dobra ekipa ude u krizu i da ogroman novac ulozen u ekipu ne donese rezultat,ali isto tako i da slabija ekipa odigra iznad svojih mogucnosti i bude plasirana bolje nego sto se to ocekuje od nje itd. Ali ipak stvarni kvalitet se uvijek pokaze i ispliva na kraju,a isto tako i nedostatak istog.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 00:11Kako bi objasnio npr. da PSG kasni 3 boda za prvim mjestom i da npr. Dortmund ima samo 2 boda više od Union Berlina ili Bayern 4 više od Leipziga? Ne mogu reći da sad ovi nabrojani slabiji klubovi imaju problema sa platama kao kod nas ostali, ali sigurno da ovi jači imaju svemirska primanja u odnosu na ove. A po tabeli bodovno bi se reklo da su bara-bara. To ni sam sebi ne mogu objasniti. Jedno je sigurno, 110% od sebe i svaka ko da je zadnja. Ako ovo trener nije sposoban da usadi u ekipu i ne može ih našpanovati, onda je ne možemo ni osvojiti. Zapamtite da više ne možemo odigrati loše, a pobijediti jer je upitno ko nas može izvaditi u toj situaciji. Utjeha je samo što smo na +8 od Zrinjskog i Borca koji jedini imaju bolji ofanzivni dio ekipe što može biti ključno u izjednačenim utakmicama, ali imaju odron odbranu koja je po meni bitniji dio tima na duže staze. Sreća je i što Velež nema još jednog Cvijanovića.zagorski je napisao/la: ↑15 mar 2021, 00:03Sa budzetom koji imamo i generalno dobrim stanjem u klubu,a to je da nemamo nekih dugova zbog kojih mozemo dozivjeti sudbinu Celika,da imamo vlasnika,da imamo kakav takav trening centar itd.,itd., mi mozemo i moramo puno bolje. Sa svim ovim sposobniji kadrovi bi cuda pravili,realno.
I ovi uspjesi su na horuk i na misice u stilu koristis diviziju da bi razbio jednu gerilsku skupinu,a to realno mozes uraditi sa bataljonom.
Mi smo svi mislili i ocekivali od mnogih igraca da imaju kvalitet,cekali ih,mislili da ima nesto u njima medutim pokazalo se suprotno,tek sada vidimo neke stvari. Na osnovu par uspjesnih transfera i produzenih ugovora pomislili smo da je Hadzija stvarno pravi SD,sad vidimo da je obicni muljator kojeg je samo sreca zapala da radi u najboljem i finansijski najstabilnijem klubu lige.
Ono sto je neophodno u ovom momentu je upravo ono sto ti kazes da daju sve od sebe do kraja i svaka kao da je zadnja.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mislim da bi ovaj naš stručni štab, za razliku od svih prošlih izuzev Čale, mogli sami dignut sidro i otići ako bi se ova prednost od 5 bodova dodatno smanjila, što se nadam da se neće desiti, ni jedno ni drugo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zato i ne shvatam kako neko moze braniti Emira Hadzica. Sta je to covjek postigao na ovoj poziciji prije nego sto je kod nas dosao? Jel mu se svi mi trebamo saget jer je s ubjedljivo najvecim budzetom u ligi osvojio dvije titule zaredom? Daj mu neku skroz drugu ekipu iz nase lige i nek s njihovom lovom proba osvojit ligu. Ako uspije, onda cemo mu svi cestitati.Pantelija je napisao/la: ↑15 mar 2021, 00:33Pa nije bas to ksko vi predstavljate.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ne znam sto se vi nervirate ovoliko? Hoce li to promijeniti sta? Podrzati momke do kraja sezone kako god da bude. Ako ne uzmemo titulu, fino prozvati sve od cistacice do sportskog direktora. Na ljeto remont ekipe prodati ovo sto je truhlo odavno i ako nista juniore ubaciti, barem ne mogu biti gori nego ovi. Hodzic, Hebibovic, Cruz, Dzafic, Handzic, i ima njih jos nisu kvalitet za Sarajevo kojeg svi zelimo da gledamo na terenu. Da imas u ovoj ekipi jos 2 3 vrste Djokanovica ti bi gazio sve redom jer ti momci imaju talent i zelju i volju. Pejovic ima 6-7 godina vise iskustva od Djokanovica pa eno moze komotno uzimati savjete od Djokanovica. Nije kriv Hodzic ni Hebibovic sto su 5 godina u klub, kriva je uprava sto produzuje ugovore i SS sto ih stavlja da igraju. Neka smo izgubili i neka je alarm upaljen, tad smo najjaci. Ali na kraju sezone def treba remont. Radije cu trpiti juniore nego neka kvazi pojacanja iz Srbije itd. Sarajevo se mora okrenuti akademiji i proizvodnji igraca poput Djokanovica, Salcina, Pidre. Uz 2-3 jaka imena ti imas ekipu za titulu. Pustite price o iskoraku u LS ili EL mi ako dodjemo do play off trebamo slaviti kao da smo usli u grupne faze. Mi stadiona nemamo i to je realna cinjenica. Drzava nas ne gura i ne podrzava. Zvezdi oprosti dugove upumpa im novac, dovede im pojacanja koja zele. Kad procitam na forum Hadzija dovedi nam 2 3 pojacanja za iskorak dodje mi da se ubijem. Evo vidite da ne mozemo biti dominanti u ligi a ne u Evropi. Mi dobijemo nekog iz Welsa pa strahujemo od konobara, limara, pekara itd. Titula ove sezone je KLJUCNA I NAJBITNIJA to igracima neka je jasno. Nema vise igranja na X. Nije sramota izgubiti sramota je igrati onako kako su igrali zadnje dvije tekme ligaske, to vam je posao, profesija i vi morate da ginete za svaku loptu!!!!!!! Napuniti Krupu i krenuti furiozno do kraja, nema vise cuvanje rezultata i kalkulisanja. Pokazite da imate muda i karakter.. Kad vam Siroki dodje na Kosevo skacite na glavu za svaku loptu!!! Veceras vam vatromet pale na mjestu gdje je ubijen Vedran Puljic nas brat koji vas je bodrio. Ako vam to nije moral za titulu onda niste dorasli za ovaj klub i sveti dres !!!!! I KADA TESKO JE KAD REDAS PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE !
-
- Kontakt:
Ako se ne uzme titula, neka materi prave remont, te produžuju i raskidaju ugovore.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Veliki poraz je činjenica da Sarajevo igra defanzivan fudbal.
Nisam za smjenu stručnog štaba, ozbiljni klubovi tako ne funkcionišu, ali definitivno se mora napraviti ozbiljan zaokret i početi igrati fudbal.
Mi nismo pi*ke da čuvamo rezultat, već klub koji ide na pobjedu i hrabro bori se!
Nisam za smjenu stručnog štaba, ozbiljni klubovi tako ne funkcionišu, ali definitivno se mora napraviti ozbiljan zaokret i početi igrati fudbal.
Mi nismo pi*ke da čuvamo rezultat, već klub koji ide na pobjedu i hrabro bori se!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
+5
za sve vas emir adzic je fk sarajevo

za sve vas emir adzic je fk sarajevo

-
- Kontakt:
Samo tri kola proljeca odigrana, a naša prednost od +9 prepolovljena
Ja od nevjerice da smo izgubili u Širokom, još ne mogu oka da sklopim.Treba pitati onog Semu Zilića, jel ovo najgori proljetni start Sarajeva u historiji kluba ?

sacekajmo juli. tad ce biti slobodnih kapitalaca. zna adzija sta je najbolje za klub
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Gledaj izjave kod Danimira nakon tekme. Kažem ti ja, bolje je 3 rečenice floskula u 30 sekundi.Historicar je napisao/la: ↑15 mar 2021, 02:23Samo tri kola proljeca odigrana, a naša prednost od +9 prepolovljenaJa od nevjerice da smo izgubili u Širokom, još ne mogu oka da sklopim.Treba pitati onog Semu Zilića, jel ovo najgori proljetni start Sarajeva u historiji kluba ?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Ma ne znam sta da kažem, iskreno nije mi do života, ne znam hocu li moci na posao ujutro ustati.Još ko da gledam, narednih dana ce biti raznih "analiza" krize Sarajeva od strane ovih nepismeno-retardiranih novinarskih imbecila, te razni udarci od dušmana sa svih strana.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 02:36Gledaj izjave kod Danimira nakon tekme. Kažem ti ja, bolje je 3 rečenice floskula u 30 sekundi.Historicar je napisao/la: ↑15 mar 2021, 02:23Samo tri kola proljeca odigrana, a naša prednost od +9 prepolovljenaJa od nevjerice da smo izgubili u Širokom, još ne mogu oka da sklopim.Treba pitati onog Semu Zilića, jel ovo najgori proljetni start Sarajeva u historiji kluba ?
Najbolji su ovi sto Mesanovica vec proglasavaju promasajem. Covjek dosao 7 dana prije nastavka sezone i odigro 3 utakmice, vec promasaj ......
Za Cmiljanica se 100% slazem. Ljudi iz kluba bi morali objavit koji je njegov status i u cemu je problem. Nesto ocito nije ok.
Da je dobro nije nikako al da je situacija katastrofalna kako se predstavlja nije ni to. Da nam je neko rekao da cemo iz prva 3 kola uzet 1 bod i prolaz u kupu, bili bi extremno nezadovoljni.
S druge strane kad se pogleda kako drugi igraju, raspored, nasa forma, da nema Vinka, da vala i nemamo srece kao u prvom dijelu sezone itd itd, situacija i nije tako losa. Najgore je proslo a i dalje imamo dobru bodovnu zalihu koja je iskreno mogla bit dosta manja. Zbit redove, dobit sledece dvije utakmice za mir u kuci i konfornu situaciju do kraja.
Za Cmiljanica se 100% slazem. Ljudi iz kluba bi morali objavit koji je njegov status i u cemu je problem. Nesto ocito nije ok.
Da je dobro nije nikako al da je situacija katastrofalna kako se predstavlja nije ni to. Da nam je neko rekao da cemo iz prva 3 kola uzet 1 bod i prolaz u kupu, bili bi extremno nezadovoljni.
S druge strane kad se pogleda kako drugi igraju, raspored, nasa forma, da nema Vinka, da vala i nemamo srece kao u prvom dijelu sezone itd itd, situacija i nije tako losa. Najgore je proslo a i dalje imamo dobru bodovnu zalihu koja je iskreno mogla bit dosta manja. Zbit redove, dobit sledece dvije utakmice za mir u kuci i konfornu situaciju do kraja.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako ti toliki uticaj u životu pravi fudbal, da ne možeš ustati na posao i da ti kreira toliku sekiraciju oko svega, ja bih se zapitao za sebe. Koga boli qurac što će novinari pisati članke, što će se navijači drugih klubova zezati i provocirati?Historicar je napisao/la: ↑15 mar 2021, 02:51Ma ne znam sta da kažem, iskreno nije mi do života, ne znam hocu li moci na posao ujutro ustati.Još ko da gledam, narednih dana ce biti raznih "analiza" krize Sarajeva od strane ovih nepismeno-retardiranih novinarskih imbecila, te razni udarci od dušmana sa svih strana.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 02:36Gledaj izjave kod Danimira nakon tekme. Kažem ti ja, bolje je 3 rečenice floskula u 30 sekundi.Historicar je napisao/la: ↑15 mar 2021, 02:23Samo tri kola proljeca odigrana, a naša prednost od +9 prepolovljenaJa od nevjerice da smo izgubili u Širokom, još ne mogu oka da sklopim.Treba pitati onog Semu Zilića, jel ovo najgori proljetni start Sarajeva u historiji kluba ?
Stvarno nekad se začudim da ljudima toliku tugu stvara jedan kiks, loša igra ili tako nešto. Nije onda ni čudo kakvih sve postova bude..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Meni je samo krivo što više nikako ne dajemo priliku mladim igračima. U ovakvoj situaciji naša akademija i silna ulaganja u nju nemaju nikakvog smisla. Ljudi su nas uzeli sa svojom djecom. Treba se zahvaliti ovim istrošenim igračima.
ISTINA ZA VEDRANA!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, keli, Pena, rimljanin90 i 82 gosta.