PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
Prekidaj prvenstvo dok ovi jazavci imaju koji bod prednosti
Samo cemo te tjerati da navijas za Čelik

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ne brini zoka,svakako odavno sarajlijice vladaju kpzom hahahahaha
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
LikCe do baGro !

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
- Merakk1921
- Kontakt:
Mozel ko napravit video Velkoskog od jucer, pokuso dva igraca šopit, kakva nemoc bordo qurave 

- Shategabri
- Kontakt:
Šopiti?
To je ona taktika vašeg trenera kako treba šopiti igrača koji ti zadaje problem
To je ona taktika vašeg trenera kako treba šopiti igrača koji ti zadaje problem

Koševo Zapad
Sopio je obojicu uredno...Merakk1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 12:48Mozel ko napravit video Velkoskog od jucer, pokuso dva igraca šopit, kakva nemoc bordo qurave![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
Hajd mars majmune malo na sadaka forum eno kolektivno placu debeli Petrovic ih zguzio na sugaviciMerakk1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 12:48Mozel ko napravit video Velkoskog od jucer, pokuso dva igraca šopit, kakva nemoc bordo qurave![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Sarajevo i Zeljo osvojili samo po bod i to jedni protiv drugih

- Probisvjet
- Kontakt:
Nije meni zao sto tjeraju Amawa (kand.sel. vjec.) nego mi zao Lutvu sto tjeraju. On nema bas nikakve krivice.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kazu da je pojeo hranu sto je sejo satara ostavio igracima ispred kapije charity fieldaProbisvjet je napisao/la: ↑31 mar 2021, 09:01Nije meni zao sto tjeraju Amawa (kand.sel. vjec.) nego mi zao Lutvu sto tjeraju. On nema bas nikakve krivice.
- Probisvjet
- Kontakt:
Covid19 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 15:42Kazu da je pojeo hranu sto je sejo satara ostavio igracima ispred kapije charity fieldaProbisvjet je napisao/la: ↑31 mar 2021, 09:01Nije meni zao sto tjeraju Amawa (kand.sel. vjec.) nego mi zao Lutvu sto tjeraju. On nema bas nikakve krivice.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da je Amaw poceo utakmicu sa previse mladih igraca. Jedan od najmladjih je bio Bekric.

- Probisvjet
- Kontakt:
Bekric bio junior kad su zadnji put nekog pobjediliProbisvjet je napisao/la: ↑03 apr 2021, 19:22Mislim da je Amaw poceo utakmicu sa previse mladih igraca. Jedan od najmladjih je bio Bekric.![]()
![]()
![]()

Nazivaju sebe najveci BH klub, a 70% juga im se ne sjeca zadnje titule jer su tad tutu u rikverc vozali. Znaci uskoro ce djeca koja su se rodila kada je zeljo zadnji put titulu osvojio, krenut i u cetvrti i peti osnove.
Mislim ti kad citas u medijima, uvjek sebi daju nake velike rijeci, nake epske rijeci, legendarni, najbolji, najuspjesniji, najtrofejniji ( iako imaju 13 trofeja koji se racunaju isto ko Sarajvo trenutno ), jos kad napisu najuspjesniji u Europi, a zadnji put dosli do PO i docekali neki jak tim je bio protiv Nju Kasla, sve ti to govori. Kad oni moraju stalno pisati kako su oni najveci, najbolji, najtrofejniji, a kako bi rekli Acta non Verba, 10 godina bez titule, dok je BH drzave, samo su jednom dosli pred grupnu fazu ( Mi 4x ), trofej osvojili zadnji prije 7 godina cini mi se, ali oni su nesto. Nostalgicari.
Mislim ti kad citas u medijima, uvjek sebi daju nake velike rijeci, nake epske rijeci, legendarni, najbolji, najuspjesniji, najtrofejniji ( iako imaju 13 trofeja koji se racunaju isto ko Sarajvo trenutno ), jos kad napisu najuspjesniji u Europi, a zadnji put dosli do PO i docekali neki jak tim je bio protiv Nju Kasla, sve ti to govori. Kad oni moraju stalno pisati kako su oni najveci, najbolji, najtrofejniji, a kako bi rekli Acta non Verba, 10 godina bez titule, dok je BH drzave, samo su jednom dosli pred grupnu fazu ( Mi 4x ), trofej osvojili zadnji prije 7 godina cini mi se, ali oni su nesto. Nostalgicari.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu