FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

samoSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samoSA » 15 mar 2021, 08:42

Stroj1946 je napisao/la:
15 mar 2021, 08:30
Pantelija je napisao/la:
15 mar 2021, 08:06
Budzet nije smanjen. Odmah da tu pricu skratimo.
Pa to je onda još gori podatak.
Upravo tako,imas najbolje uslove od svih u ligi i onda strahujes od mrtvog zeljkana i molis boga da im olimpik uzme bod

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 mar 2021, 08:46

Bolja opcija bi Dupovac bio na lijevom beku makar ne bi gol primili a prema naprijed svakako ništa nije urađeno.

Olli
Kontakt:

Post Postao/la Olli » 15 mar 2021, 08:46

BordoSarajevo je napisao/la:
15 mar 2021, 07:13
AlfredNobel je napisao/la:
15 mar 2021, 05:36
Historicar je napisao/la:
15 mar 2021, 02:51

Ma ne znam sta da kažem, iskreno nije mi do života, ne znam hocu li moci na posao ujutro ustati.Još ko da gledam, narednih dana ce biti raznih "analiza" krize Sarajeva od strane ovih nepismeno-retardiranih novinarskih imbecila, te razni udarci od dušmana sa svih strana.
Ako ti toliki uticaj u životu pravi fudbal, da ne možeš ustati na posao i da ti kreira toliku sekiraciju oko svega, ja bih se zapitao za sebe. Koga boli qurac što će novinari pisati članke, što će se navijači drugih klubova zezati i provocirati?

Stvarno nekad se začudim da ljudima toliku tugu stvara jedan kiks, loša igra ili tako nešto. Nije onda ni čudo kakvih sve postova bude..
Ne razumiješ ti to druže.
Ima ovdje bolesnika i više nego što misliš koji legnu sa Sarajevom i ustanu sa Sarajevom. Imaš milion primjera ostvarenih ljudi sa porodicom, djecom.... pa im Sarajevo uljepša sedmicu ili pokvari. Ne razumiju to oni kojim to neko tamo "Sarajevo" predstavlja da ubiju par sati vikendom i bace par komentara i zaborave na Sarajevo do sljedećeg vikenda.
Al nikad to nećeš razumit, da ne pišem dalje, uzalud je.

"Ne bih dozvolio da mi raspoloženje zavisi od nekog Hodžića, Velkoskog, Sušića..."
Koga briga za igrače, da se navija za igrače, davno bi mi svi navijali za ManCity ili PSG. E moj druže, šta su ljudi sve prošli zbog Sarajeva i kakvih su problema imali jer su bolesnici, i hvala Bogu da nas ima takvih.
Čuj ti, na stranu Sarajevo, je.bo te ovo, neću se ja nervirat zbog Hodžića i Velkoskog.... Aferim :bow:
:clap:
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 mar 2021, 08:49

Madafaka je napisao/la:
15 mar 2021, 08:37
Jesi li spavao mirno Hebibovicu? Stručnjaci sa klupe, direktoru, ostali igrači? Kakav pokušaj od stručnjaka moraš biti da ti na lijevoj strani igraju Hodžić i Hebibovic hahahhah pa znalo se odma da će preko njih pasti gol. Stručnjak zašto ti Fanimo nije igrao lijevo da pomaze onom Hodzicu, stručnjak protiv Tuzle cijelo poluvrijeme igrač vise ništa ne možemo protiv Zrinjskog i Širokog opet ništa. Nikakvo prilagođavanje situaciji na terenu, samo šablonske izmjene. Kad su dobili crveni odma sve baciš u napad vadiš jednog stopera Oremusa izbaciš tu staviš Fanima ispred Milanovića ma jok gdje ćeš nešto očekivati od 2 ziherasa sa klupe fuj 3 utakmice 1 bod 0 golova fuj
Mislio sam da je lijeva strana Hodžić - Velkoski, koja je igrala u onom Husrefovom debaklu od kona 1:3, najgora koja je ikada igrala za Sarajevo u jednoj utakmici. Međutim, ovaj dvojac koji je jučer "igrao" na lijevoj strani, će biti najgori ikada u narednih 1000 godina, odmah kad sam ih vidio u prvih 11, znao sam da ce biti problem.Kako god zvučalo, Velkoski je Coman za Hebibovića na lijevom krilu.Također, mislim da je Tino Sušić prerano bacen na klupu, morao je jučer igrati od početka.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 15 mar 2021, 09:13, ukupno mijenjano 2 puta.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 mar 2021, 08:51

Kad se radi neplanski i kad radis da bi samo debelo popunio svoj CV kao sto radi nas SD dobijes ovo sto sad imamo. Covjek nije bio u stanju da dovede 2 prava pojacanja ljetos i da probamo da se pofajtamo sa nikad slabijim Celticom. Covjek nije u stanju da dovede napadaca normalnog nego dovodi lika koji nece igrati ni 25min (citaj Cmilja).
Covjek nema pameti da skonta da mu je otislo najbolje krilo lige i da mu treba prava zamjena za to. Covjek ne vidi da mu je otisla najbolja 10-ka lige i da mora naci drugu pribliznog kvaliteta, jer nemas zamjenu za njega u trenutnoj ekipi.
Covjek ne vidi da se treba rijesiti: Hodzica, Cruza, Jukica, Milanovica.
covjek ne vidi da je bezveze doveo Kanurica a imas Dizdaevica i Dzafica slucaju da ode Vladan.
Pidro ograjiso
Pejovic jos malo pa ce biti visak
Mustedanagic enigma
Cmilja nepotreban jedino ako nas SD nije uzeo pare od nekog menadzera da mu udomi Cmilju
Hebibovic davno trebao da ode iz naseg kluba, drag svima nama al vise ne moze,,,pusti Salcina, Hodzica malog...nesto promijeni
Milaovica placamo 2god ne znamo ni mi sto
Cruz je tu koliko vec 2-3 god, zali boze para na njegovu platu
Mesanovica ako budemo cekali da proradi tesko nama
Krste je davno za klupe, a mozda i da mu se da neka funkcija u klubu al usporava igru
Znaci mi imamo toliko osrednjih igraca kojeu svojim redovima imaju sve ekipe koje s u prvih 6 na tabeli.
Corav insan vidi sta nam je znacio Tatar i Amar, ta poveanost, uigraniost, znali su u svakoj sekundi gdje je ko i to nam je donosilo prevagu i bodove.
One utakmice gdje smo bili mrljavi izvlacili su nas njih dvojica na svoj individualni kvalitet.
To sto nas par ovdje sere po SD a neki brane ja nemam nista protiv toga, ali ljudi dragi mi i da osvojimo titulu mi bi se sad sa ovakvom ekipom patili protiv onim Nomada. Trazimo samo malo vise ozbiljnosti, studioznosti kod dovodjenja igraca a ne samo daj da dovedemo nek se pise da je golman dovede ili napadac.
Bio budzet smanjen ili ne i dalje sam misljenja da smo prerasli trenutnog SD da je vrijeme na ljeto da ide. Valjao je, radio je ok, vise ne radi. Ljetos nije napravio nikakav upgrade za ekipu, zimus jos gore...kupi prnje.
Zadnja izmjena: ado-hz, dana/u 15 mar 2021, 08:55, ukupno mijenjano 1 put.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 mar 2021, 08:52

@Historicar tako je jarane svi su to vidjeli osim ona 2 stručnjaka na klupi

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 mar 2021, 08:54

Oremus uzima mjesto stranca a lik ne prelazi centar, nekad kad to uradi izgubi se.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 15 mar 2021, 09:40

Nema sekiracije momci. :mrgreen: Prve dvije s igraju kuci Krupa i ubice i yebat im majku majcinu na Kosevu. da smo muzeli bodove u ustasiji imali bi plus 6 i i ponovo bi gostovali kod fasista. po meni ovo sad je idealna startna pozicija :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 15 mar 2021, 09:46

robertkosar je napisao/la:
15 mar 2021, 09:40
Nema sekiracije momci. :mrgreen: Prve dvije s igraju kuci Krupa i ubice i yebat im majku majcinu na Kosevu. da smo muzeli bodove u ustasiji imali bi plus 6 i i ponovo bi gostovali kod fasista. po meni ovo sad je idealna startna pozicija :mrgreen:
Da, ali bi imali minimalno +9 h odnosu na drugog. Uzasno bitnu utakmicu nismo pobijedili.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 15 mar 2021, 09:49

i grali sa cika Olimpikom kuci i Velezom i u goste ovim krmcima u listicu. I poraz je nekad dobar sad SS zna dobro da je pet do dvanaest
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 mar 2021, 09:55

robertkosar je napisao/la:
15 mar 2021, 09:49
i grali sa cika Olimpikom kuci i Velezom i u goste ovim krmcima u listicu. I poraz je nekad dobar sad SS zna dobro da je pet do dvanaest
Niko ne sumnja u titulu. Ona je pod moranje s obzirom na stanje u ligi,, ovdje se piše o stvarima koje su bitne za klub i njegovo funkcionisanje i buducnost. Đene nije fasxinirala husrefova dupls, iz istog razloga kaao ni ovaj vinkov rezultat
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 mar 2021, 09:58

Hadzijaaaa lopoveeeee, yebemooo ti sveeeee :opaopa:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 mar 2021, 10:02

Hadzicu nismo zaboravili da si rekao da ćeš dovesti zamjene ako odu Tatar i Rahmanovic

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 15 mar 2021, 10:03

U ovom ritmu Hadzijaaa
:opaopa:

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 15 mar 2021, 10:05

Nije Mustedanagic enigma, frajer je jedan bezobrazan i zapusten igrac koji nikada nece donijeti prevagu. To ko ne vidi, slijep je pored ociju. Said Husejinovic iz drugog mandata je maneken za ovog bezobraznika.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 15 mar 2021, 10:06

ovi kojima titula ne dolazi u pitanje su najjači na forumu ubjedljivo,@historičar,fino ti rekoh za bodić :D

VVVBK

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 15 mar 2021, 10:14

Lakoste je napisao/la:
15 mar 2021, 10:03

U ovom ritmu Hadzijaaa
:opaopa:
Iako nisam zagovornik nasilja, nekad zaista pozelim da smo kao ove srpske grupe. Garantujem zivotom da Hadzic ne bi uradio ovaj masakr. Oka nisam sklopio sinoc. Ovo je masakr ravan, ako ne i gori, onon Jesicevov prelaznom roku.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 15 mar 2021, 10:20

Ko je gledao sinoć bordo sedmicu mogao je čuti pomocnog trenera gdje kaže da je ideja za igru mešanovoć na 10ki a handže/cmiljanić i eventualno Ahmo kad se vrati u špicu. Dakle to je razlog dovođenja inicijalno dva špica. Dakle Mešanović je zamjena Rahmanu.
JURIŠ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 mar 2021, 10:21

OsmaDolazi je napisao/la:
15 mar 2021, 08:17
MortemHz je napisao/la:
15 mar 2021, 07:04
Denchi je napisao/la:
15 mar 2021, 05:49

Znaci bit cemo jaci, to su nam losi igraci kako kazu...
Krste i Pidro su totalno van forme, možda Milanović dobije koju minutu više ovako.
Ama Morteme to me i najviše pogadja. Pa kada je 50 % ekipe van forme to možeš prebaciti na njih kao individue, ali u našem slučaju je 95% igrača van ikakve forme, da ne pričam o volji, želji ili zalaganju. To ne postoji. Pa opet su isplaćeni svi, ni marka im se neduguje i dođu momčići iz Širokog i na volju i htijenje nas pobijede uz dobro vodstvo Karačića koji je ok trener ali ništa više od toga.

Ko će odgovarati za to što su nam svi van ikakve takmičarske forme. Gadan osjećaj, jer smo svima u ligi pokazali da mogu igrati sa nama samo zbog nas samih.

@Historicar, bolje ti je ništa ne pitaj takve likove. Vole Sarajevo ali misle da su najpametniji u svemu. Milion puta se po.s.eru pa ližu to isto kao da se nikada ništa nije desilo i sve tako u krug. Pa pojedine da pitaš i dalje bi voljeli da Ćala, Dženo ili Husref vode klub i da zbog toga imam osjećaj jedva čekaju kiks Sarajeva.

Loše igramo i to je fakt, ali postoji nešto što se zove konstruktivna kritika a ne samo hrakanje i s.ranje po bilo svačemu kada kola krenu nizbrdo.
Za nadati se da ćemo doći sebi poslije reprezentativne pauze, ne znam šta ti drugo mogu reći jer i sam sve znaš.
Prvi smo i imamo prednost ali se moramo razbuditi na vrijeme a to je upravo sad.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 mar 2021, 10:21

Teze od poraza mi je palo da imamo najveći budžet a da moram gledati Hebibovica, Hodzica, Velkoskog, Pidru, Itd....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, hase73, Konzerva, muhamedhulk, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Posejdon, Proximic, ZmajOdBosne33 i 74 gosta.