FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sinoc najvise zamjeram treneru jer imas dva napadaca, relativno visoka(Mesanocic i Handzi, njihova kretanja su skandalozna al et), i umjesto da stavis Faniđa lijevo a Hebiba desno i s obzirom da imaju brzinu probijaju i ubacuju u 16 metara, mi smo to obratno ursdili i nikalvog efekta nismo dobili. Probijes pa stani, vrsti loptu na svoju jacu stranu, digni glavu da vidis ima li koga, spusti glavu, pridje ti igrac, vrati loptu nazad, i tako citavu utakmicu.
Yebo majku, najlakse je jednostavno igrati, al yeba nas moderan fudbal.
Yebo majku, najlakse je jednostavno igrati, al yeba nas moderan fudbal.
Nevezano za rasplet oko titule ove godine , mene više brine ljeto 2021 i dalje.S obzirom da je cilj kluba grupna faza Konferencijske lige , s ovim sastavom tesko da moze parirati ikome sem ovih malih državica + Wels,Sjeverna Irska i tako to.Na ljeto očekujem odlazak Miličevića i Kovačevića od prvotimaca + Hodžić,Dzafić,Milanović i jos par igrača.Realnost je da će nam trebati na ljeto 3,4 igrača sigurno ako hoćemo ikakav pomak.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bezvoljan,pa jebote treniras svaki dan I imaa guzove
U pravu si, ali ranije smo barem znali da Musemic ne daje sansu omladincima i ove sto smo dobili su bili manje ili vise silom prilika. Mustedanagic je igrac kojeg bi trebalo da Vinko poznaje i kroz rad U21, a cini mi se da je i ovdje pisano kako je isti otkupljen upravo uz odobrenje i insistiranje Vinka. Valjda bi mu ovaj dao sansu kada je vec tako. Hodzic i Hebibovic sada vec sansu dobijaju samo u slucaju nuzde, a ovaj ni tada. Nama Mesanovic igra na poziciji deset, a lik centarfor, pa i neko krilo eto. Prije toga vrtimo Susica koji na toj poziciji predje koliko pokojni Balasevic na koncertu. Zamislimo onda sta ovaj tek radi, odnosno ne radi, na treninzima? Ne znam, zaista bih volio da me demantuje, ne pljujem ga uopste i mislim da sam cak i dovoljno strpljivo cekao i nadao se da ce proigrati, ali bojim se da jednostavno to nije to. Sjecas se kad smo se smijali kolike gu.zove ima Said, pa kad spusti sorc ispod koljena, eh takav je Mustedanagic sada, pri tome ima 22 godine i nema povreda iza sebe. Nazalost, mislim da se i Mesanovic nece snaci na poziciji na kojoj se nalazi trenutno, ali jos uvijek je rano o tome polemisati.Pantelija je napisao/la: ↑15 mar 2021, 10:48A jel ti stvarno vjerujes u bajke o treninzima?Napapijri je napisao/la: ↑15 mar 2021, 10:31
Pa dobio bi je do sada da je icime to pokazao, valjda se odrzavaju treninzi gdje se zasluzi minutaza. Momak je zapusten, bukvalno kao amater na terminu. Slazem se da mjerilo nisu minute, ali sinoc u par navrata se lopta odbija od njega kao od balvana, a vrijedi za nekog vrsnog tehnicara.
Da te pitam jel pidro na osnovu treninga dobio sansu ili sto du de e igraca povrijedila pa nije imao ko?
Jel kova na osnovu treeninga pa dan nakon prsta su trazili zamjenu.
Jel to mozda nihad dobio sandu na osnovu treninga il sto je onaj odbio da igra u travniku
Itd itd
Dakle, to je suplja prica. Sta li dusan i heb rade na treninzima da mi j znati
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
3 utakmice, 1 bod, 0 golova. Gdje je onaj Seranic, prekidaj ligu. 

- feniksptica
- Kontakt:
Bilo je puno gorih od njega sinoc, ali mene Fanimo sto moze iznervirat to su price. Lik jedino sto ima , ne koristi. Limitiran igrac.
Kad ga ne znaju koristiti.
Stavi ga na lijevo krilo i reci da samo pretci igraca i nek ubacuje, a ti ga stavis na desno krilo...
Fanima bi ja stavio na lijevog beka umjesto Pidre, lik je defanzivno masina bgmi...
Sve se slazem s tobom. Jos bih dodao da se Fanimo lose nudi, rijetko trazi okomit pas, ili krene uz liniju pa ga nesto cima, ili se nudi u sirinu. Predvidljiv igrac.
Zadnja izmjena: benko1946, dana/u 15 mar 2021, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li gdje Billya seoske varalice sa statusima ili se usutio? Usta ga yebem
Niko to ne spominje.
Također je kiksao i na derbiju i namjestio je na petercu ja msm Veselinovicu pa je nekako Kova odbranio ne zna ni on kako.
Borac je, ali ipak ima doosta propuha.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mrzim se sto sam bio u pravu kada sam upozoravao da cemo popusit prednost ili za ono da Susic ne moze igrati AMF, mozda sam nas i upehirao samo.
Da hoce Dalu vise sansu dat, iskoristili su sve zive i nezive.
Da hoce Dalu vise sansu dat, iskoristili su sve zive i nezive.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Sta nam je s Vinka, niko ne spominje covjeka?
Nema cvrstine, sve nekako cim se pogursju prvi odustaje...benko1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 11:22Sve se slazem s tobom. Jos bih dodao da se Fanimo lose nudi, rijetko trazi okomit pas, ili krene uz liniju pa ga nesto cima, ili se nudi u sirinu. Predvidljiv igrac.
Ne samo on, nego sve i jedan igrac sem Djokanovica.
Gledsm jucer hebibovica u par navrata gleda kako lopta ide, a moze je stici al u njegovoj glavi je drugacije, samo odustane.
Pa majku mu yebem sta ti fali pet metara sprinta napraviti, od 10 lopti tri ces stici i od te tri mozda bude jedna sa kojom ces stvoriti sansu...
Previse smo mlaki bili, uzas bgmi...
Opet kazem, ako je Vinko gledao utakmicu preko TV a jeste, mogao je tacno da vidi gdje skripi. Drugacije je gledati s terena a drugacije preko tva. Tako da ovaj poraz moze donijeti dosta vise dobrog osim samo izgubljena tri boda. vidjet cemo
Ako nije vidio nista sto se moze popraviti, dobro smo nayebali
Greske bekova tj ispadanja su kod nas vecinom stvar nepostojanja sistema u defanzivni vec je sve 'kako se desi'
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Možeš li nam ovdje javno postaviti gdje je klub ili neko iz kluba javno rekao da je cilj grupa konferencijske?Suki46 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 11:03Nevezano za rasplet oko titule ove godine , mene više brine ljeto 2021 i dalje.S obzirom da je cilj kluba grupna faza Konferencijske lige , s ovim sastavom tesko da moze parirati ikome sem ovih malih državica + Wels,Sjeverna Irska i tako to.Na ljeto očekujem odlazak Miličevića i Kovačevića od prvotimaca + Hodžić,Dzafić,Milanović i jos par igrača.Realnost je da će nam trebati na ljeto 3,4 igrača sigurno ako hoćemo ikakav pomak.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije precizirano kad će ih dovesti. Ne napadaj čovjeka bez veze.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
E čuj onog kvazinavijača što priziva gubitak titule, kaže "ako budemo čekali da Mešanović proradi, nema nas nigdje."
Sad ne valja i to što se relativno dobar igrač nije snašao (bezveze je opravdanje "ne igra svoju poziciju", ovakva formacija može bit i klasična 4-4-2, protiv Zrinjskog smo vidjeli da su Hare Mešanović uglavnom igrali u liniji i pomagali jedan drugom). Mogao je tako doći i Beqiraj, Vukušić, Morata, Lewandovski, qrac palac, pa se izgubit i bit truba. Isto tako se i Cmiljanić može snać kao Komazec, koji je kod nas u 16 utakmica zabio više golova nego u prethodnih 100 utakmica u drugim klubovima. Ovako da su došli Beqiraj, Anel Hadžić, Njie, Zakarić... Svaki bi se mogao adaptirat određeno vrijeme a mi naletjet na zeznut raspored kad su nam svi najbolji igrači van forme, i isto bi bilo. Gledaj Barselone grob te yebo, najboljeg igrača na svijetu imaju plus talente plus Grizmana, Dembelea, pa opet ih šamarala svaka mala ekipa u ligi, al evo dižu formu i vrlo moguće da će osvojit ligu. City u Engleskoj isto, kaskali za svima, nisu mogli ispočetka nikog dobit, al kad su uhvatili formu satrali pola lige i mirno privode sezonu kraju. U Hrvatskoj se jedan Dinamo šamara sa Osijekom, ekipa im skuplja 5 puta nego Osijekova. Naša ekipa je od Lištice skuplja nešto više od 3 puta (vrijednosti na TM-u). Eto, samo nama se ne smije pad desit.

Sad ne valja i to što se relativno dobar igrač nije snašao (bezveze je opravdanje "ne igra svoju poziciju", ovakva formacija može bit i klasična 4-4-2, protiv Zrinjskog smo vidjeli da su Hare Mešanović uglavnom igrali u liniji i pomagali jedan drugom). Mogao je tako doći i Beqiraj, Vukušić, Morata, Lewandovski, qrac palac, pa se izgubit i bit truba. Isto tako se i Cmiljanić može snać kao Komazec, koji je kod nas u 16 utakmica zabio više golova nego u prethodnih 100 utakmica u drugim klubovima. Ovako da su došli Beqiraj, Anel Hadžić, Njie, Zakarić... Svaki bi se mogao adaptirat određeno vrijeme a mi naletjet na zeznut raspored kad su nam svi najbolji igrači van forme, i isto bi bilo. Gledaj Barselone grob te yebo, najboljeg igrača na svijetu imaju plus talente plus Grizmana, Dembelea, pa opet ih šamarala svaka mala ekipa u ligi, al evo dižu formu i vrlo moguće da će osvojit ligu. City u Engleskoj isto, kaskali za svima, nisu mogli ispočetka nikog dobit, al kad su uhvatili formu satrali pola lige i mirno privode sezonu kraju. U Hrvatskoj se jedan Dinamo šamara sa Osijekom, ekipa im skuplja 5 puta nego Osijekova. Naša ekipa je od Lištice skuplja nešto više od 3 puta (vrijednosti na TM-u). Eto, samo nama se ne smije pad desit.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Evo čitam već u dosta postova se kaže nismo imali para za kvalitetno pojačanje. Koji status onda ima gazda klupa koji je usput milijarder..kakvu je on stabilnost donio... Roman upumpa u Chelsea neke cifre, ovaj u United, onaj u Arsenal.. pa zar za naše uslove taj isti Vijetnamac ne može dati 1...JEDAN.... milion...za naše uslove je to vrhunski.. imate gazdu i ništa od njega.. ko kad kupim vilu i ne plaćam ni struju ni vodu no odvoz smeća ništa.. ne kontam nikako.. svega mi
Trenutno korisnika/ca: 061657451, amypitar, Burberry46, kogmagie46, Konzerva, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 67 gostiju.