Gledam jučer Tuzlu njihovi bekovi Nukić i Lučić stalno trče gore dole a kod nas Pidro kad ode u napad hodajući se vraća u odbranu. Nismo imali prave bekove još od Hadžića i Arsenijevića.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sinoc ogledam utakmicu Stuttgart-Hoffenheim i u nastavku nas protiv listice, jbt koji smo mi amateri to je za ponevjerovati, koja razlika u kvalitetu i fudbalu. Mi u njemackoj trecoj ligi nebi mogli igrati.
Pola sata igras sa igracem vise mi nismo golu ni privirili osim jedne individualne akcije Susica kad pogodi precku, inace ni jedne uigrane akcije da probijes bunker, toliko pogresnih dodavanja na par metara boze sacuvaj.
Pidri kad kod nas ugovor istekne on nece moci ni za Olimpik ili Mladost DK igrati ako ovako nastavi, ona djeca iz sirokog brza sa loptom nego on bez, u ofenzivi ne postoji nikako.
Za Hodzica je sve receno nije vise za nas. Hebibovic kriv za go jer nije zatvorio svoju stranu, juce los totalno. Njih dvojica na lijevoj strani boze sacuvaj.
Mesanovic nit smrdi nit mirise, nezna covjek ni sam koju poziciju igra i sta mu je zadatak u timu ali to nije on kriv, jer i ostatak tima ne funkcionise trenutno.
Handzica smo kritikovali svi ali on je trenutno jedini igrac (nazalost) koji moze go dati ali zato mu treba i upotrebljivih lopti, juce je imo jednu za 90 minuta igre! A za to su duzna krila i bekovi da nabace koju loptu, kod nas bi i Lewandovski bio truba!
Zinedin uniso i pokazo zasto sjedi na klupi ili na tribini, 0 bodova!
Dupovac i Mili dobri, Oremus nazad dobar ali naprijed se gubi i slaba je pomoc Fanimu zato i on lose djeluje!
Djokanovic i Pejovic u defenzivi dobri, ali prema naprijed su bezidejni a i fali im dobra 10tka ispred!
I da smo kojim slucajem pobjedili ili bod uzeli (sto smo trebali) opet bi bio gorak ukus jer trenutna igra ne obecava mnogo, tri utakmice u ligi mi gola dali nismo. Ali mozda ovaj poraz dobro dodje da se igraci malo prizemlje i skontaju da moraju svi vise i bolje, imaju sad dva popravna kod kuce ako to dobijemo uz bolju igru onda ide sve po planu, jer i drugi ce kiksati i nece sve pobjediti kao ni mi!
Prvo Krupu dobiti a onda protiv sirokog ocekujem pravu reakciju igraca da im naplatimo sve sa kamatom za ono valjanje po terenu kod svakog kontakta!
Pola sata igras sa igracem vise mi nismo golu ni privirili osim jedne individualne akcije Susica kad pogodi precku, inace ni jedne uigrane akcije da probijes bunker, toliko pogresnih dodavanja na par metara boze sacuvaj.
Pidri kad kod nas ugovor istekne on nece moci ni za Olimpik ili Mladost DK igrati ako ovako nastavi, ona djeca iz sirokog brza sa loptom nego on bez, u ofenzivi ne postoji nikako.
Za Hodzica je sve receno nije vise za nas. Hebibovic kriv za go jer nije zatvorio svoju stranu, juce los totalno. Njih dvojica na lijevoj strani boze sacuvaj.
Mesanovic nit smrdi nit mirise, nezna covjek ni sam koju poziciju igra i sta mu je zadatak u timu ali to nije on kriv, jer i ostatak tima ne funkcionise trenutno.
Handzica smo kritikovali svi ali on je trenutno jedini igrac (nazalost) koji moze go dati ali zato mu treba i upotrebljivih lopti, juce je imo jednu za 90 minuta igre! A za to su duzna krila i bekovi da nabace koju loptu, kod nas bi i Lewandovski bio truba!
Zinedin uniso i pokazo zasto sjedi na klupi ili na tribini, 0 bodova!
Dupovac i Mili dobri, Oremus nazad dobar ali naprijed se gubi i slaba je pomoc Fanimu zato i on lose djeluje!
Djokanovic i Pejovic u defenzivi dobri, ali prema naprijed su bezidejni a i fali im dobra 10tka ispred!
I da smo kojim slucajem pobjedili ili bod uzeli (sto smo trebali) opet bi bio gorak ukus jer trenutna igra ne obecava mnogo, tri utakmice u ligi mi gola dali nismo. Ali mozda ovaj poraz dobro dodje da se igraci malo prizemlje i skontaju da moraju svi vise i bolje, imaju sad dva popravna kod kuce ako to dobijemo uz bolju igru onda ide sve po planu, jer i drugi ce kiksati i nece sve pobjediti kao ni mi!
Prvo Krupu dobiti a onda protiv sirokog ocekujem pravu reakciju igraca da im naplatimo sve sa kamatom za ono valjanje po terenu kod svakog kontakta!
Oremus prema naprijed veze nema,kao da protiv Barselone igra,ma isto Pidro pa pokusaj nesta..al jok samo nazad I nek Dupe org..ma sramota smo velika
Jel konacno isplaceno sve ama bas sve,porez sve plate ?Da vidimo i tog PSV Momka pa nije dosao da leži,sjedi đe si za platu jesi 
Čovjek nije gazda jer nema zakona o sportu u državi, u šta da ulaže ogromne pare, kakvu garanciju ima za uloženo? Treba da im obojici žute kite pušimo jer su nas spasili Čelikove sudbine i doveli do najtrofejnijeg kluba u državi za 6 godina. Prije Tana i Nama su nam kone bježale pet trofeja, sad smo izjednačeni a od naredne sezone smo najtrofejniji BH klub. Meni je dovoljno.aqarius je napisao/la: ↑15 mar 2021, 12:10Evo čitam već u dosta postova se kaže nismo imali para za kvalitetno pojačanje. Koji status onda ima gazda klupa koji je usput milijarder..kakvu je on stabilnost donio... Roman upumpa u Chelsea neke cifre, ovaj u United, onaj u Arsenal.. pa zar za naše uslove taj isti Vijetnamac ne može dati 1...JEDAN.... milion...za naše uslove je to vrhunski.. imate gazdu i ništa od njega.. ko kad kupim vilu i ne plaćam ni struju ni vodu no odvoz smeća ništa.. ne kontam nikako.. svega mi
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Kod nas ublehas dovede nekakvog Cruza a Tuzla Doffa koji za svojih 25 godina ima odličan CV za ovu našu ligu, ne znam otkud on ovdje uopste. Baš dobar igrač.
Ubi lik bgm kako igra i kakvu tehniku ima.
Mada je opcenito Tuzla bolja ekipa od nas ofanzivno, mada ce njih u nastavku odbrana kostati nekih boljih rezultata jer su ofanzivno najopasniji u ligi sigurno.
Crnkic Ubiparip Misic.
Crnkic je Crnkic, bolji od svakog naseg krila trenutno.
Misic ima bas dobar centarsut i dribling.
Doveli su onog Brkica pa vazda iskombinuju nesto, + bekovi njihovi sto si spominjao.
Sad im se i ovaj Doffo pridruzio iz sredine.
Jedino ce ih kostati odbrana jer je Nukic defanzivno slab, a i Barisic je kikser.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Zato Tuzla u zadnje dvije sezone ima 8 trofeja i tri grupne faze.
Pokriva nam vise od pola budzeta svojim novcem,to je 4-5 miliona,sta hocemo vise. Druga stvar je zasto mi nismo jos postali ni blizu odrziv klub i zasto domaci ljudi u klubu ne namaknu jos novca,sto nam je Akademija trenutno truba,sto su nam izlazni transferi losi itd.aqarius je napisao/la: ↑15 mar 2021, 12:10Evo čitam već u dosta postova se kaže nismo imali para za kvalitetno pojačanje. Koji status onda ima gazda klupa koji je usput milijarder..kakvu je on stabilnost donio... Roman upumpa u Chelsea neke cifre, ovaj u United, onaj u Arsenal.. pa zar za naše uslove taj isti Vijetnamac ne može dati 1...JEDAN.... milion...za naše uslove je to vrhunski.. imate gazdu i ništa od njega.. ko kad kupim vilu i ne plaćam ni struju ni vodu no odvoz smeća ništa.. ne kontam nikako.. svega mi
U svemu ovome Nam zasluzuje najmanje kritike,moje misljenje.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On nije nikada bio niti će biti milijarder.aqarius je napisao/la: ↑15 mar 2021, 12:10Evo čitam već u dosta postova se kaže nismo imali para za kvalitetno pojačanje. Koji status onda ima gazda klupa koji je usput milijarder..kakvu je on stabilnost donio... Roman upumpa u Chelsea neke cifre, ovaj u United, onaj u Arsenal.. pa zar za naše uslove taj isti Vijetnamac ne može dati 1...JEDAN.... milion...za naše uslove je to vrhunski.. imate gazdu i ništa od njega.. ko kad kupim vilu i ne plaćam ni struju ni vodu no odvoz smeća ništa.. ne kontam nikako.. svega mi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
S obzirom kad ih je preuzeo i kakav je posao napravio, isto da ima 8 trofeja pored nas i Zrinjskog u ligi.
Mozemo ga mrziti, al radi dobar posao.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ovo je forma zadnjih 5 tekmi.
Zadnjih 10 tekmi smo 5. u ligi.
Zadnjih 15 tekmi smo 2. u ligi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ne radi dobar posao, radi na ho-ruk, plus netransparentno, igrače prijavljuje na minimalac. Nikad neće ozbiljan posao uradit, možda neki kup uzme i to je to, ligu nikad. Velež je organizaciono Dortmund za njih.
On voli Sarajvo pravi je hordas emir adzic jedan je od nas
Sve su to druze spekulacije.skoroalen je napisao/la: ↑15 mar 2021, 12:57Ne radi dobar posao, radi na ho-ruk, plus netransparentno, igrače prijavljuje na minimalac. Nikad neće ozbiljan posao uradit, možda neki kup uzme i to je to, ligu nikad. Velež je organizaciono Dortmund za njih.
"Lahko" je Velezu kad je to ogroman klub i kad pola Hercegovine njih voli i prati i zivi za taj klub, lista sponzora i "donora" dovoljno govori.
Posteni su i imaju svoj pravac.
TC ne prati ni pola Tuzle.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!