FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja mislim da se pricalo da smo mi pare za trafostanicu dobili vec dva puta. Znam da je skupo paljenje grijaca ali to je neophodno isto kao i odrzavanje terena da on ne propada. Jer ako teren propadne onda **** i grijace i odrzavanje jer je tada kasno
-
- Kontakt:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ma biće dobar teren, nema polemike.
Samo da ovi naši beskičmenjaci osjete momenat da je vrijeme za napad. Vidjeli su da niko nije nepobjediv u ovoj močvari. I oni a i Amar da ostave nesuglasice i ego po strani i da ovih 12 kola odigraju kako Bog zapovijeda. Nije problem ako nemaš kvaliteta, problem je ako nećeš.
Samo da ovi naši beskičmenjaci osjete momenat da je vrijeme za napad. Vidjeli su da niko nije nepobjediv u ovoj močvari. I oni a i Amar da ostave nesuglasice i ego po strani i da ovih 12 kola odigraju kako Bog zapovijeda. Nije problem ako nemaš kvaliteta, problem je ako nećeš.
Željezničar za život cijeli!
Joj kad za koji dan Mbappe i Griezmann izađu na ovaj teren gospodara mi poželit će da su za klesara završili
-
- Kontakt:
Do kad vise javasluka i nesposobnosti 

PLAVE DAME NISU SAME, IGRAJ ŽELJO LE ALE!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ikić gol danas daje 
- Merakk1921
- Kontakt:
Znamo šopit po potrebi, danas se mora šopit Slavkec, pokusat neofirno uklizat pored linije, klizavo je, tesko se zaustavit
-
- Kontakt:
Najbolji fudbal igrati znaci biti prvi u ligi a ne pobijediti u derbijima, na manjim utakmicama se liga uzima.KANA je napisao/la: ↑15 mar 2021, 12:14Nisi skontao sta sam htio reci , Husref je imao 3 godine ekipu na okupu , veliki budjet, mir u kuci dok je Amar sastavio ekipu od igraca koji nisu mogli igrati u mladosti,slobodi ...bez para cak I za pripreme .Pa smo igrali najbolji fudbal I 8 komada zabili tom Husrefu
-
- Kontakt:
To zato sto samo za njega 100% znas da ce igrat

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Pa i mi da smo klub sa pravim rukovodstvom, smijenili bi Amara nakon ovog niza od Husrefa i ostalih seoskih trenera.KANA je napisao/la: ↑15 mar 2021, 11:57Cuj Husref jaci od AmaraNopasaran19871921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 11:44Da je Amar najjaci ne bi ga Husref dva puta klepio u dvije sedmice, realno Husref je najbolji trener pogotovo kad radi bez pritiska i kad ima maksimalan autoritet prema igracima sto mu Azmir i dozvoljava, ne bi me zacudilo da Tuzla bude 1 ove godine, jedino ako Husref ne pusti Sarajevu titulu. Ono sto sam zapazio sto se tice nase lige da mi nemamo igraca koji su brzi sa loptom i koji su dobri tehnicari i da se uvijek ista igra igra, nafakaska pa kome uleti lopta u gol taj je pobijedio.pa jel ga Brko smjenio 8 komada sa tada poluinvalidima I bepslatnim pripremama ai ovo klepio
prva tekma opljackani druga tekma na penale
Gazi Željo!
Zadnja izmjena: Mehmedaga, dana/u 15 mar 2021, 14:03, ukupno mijenjano 2 puta.
A znam brate da ti dises za to da se desiManijakdolopate je napisao/la: ↑15 mar 2021, 13:39Pa i mi da smo klub sa pravim rukovodstvom, smijenili bi Amara nakon ovog niza od Husrefa i ostalih seoskih trenera.KANA je napisao/la: ↑15 mar 2021, 11:57Cuj Husref jaci od AmaraNopasaran19871921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 11:44
Da je Amar najjaci ne bi ga Husref dva puta klepio u dvije sedmice, realno Husref je najbolji trener pogotovo kad radi bez pritiska i kad ima maksimalan autoritet prema igracima sto mu Azmir i dozvoljava, ne bi me zacudilo da Tuzla bude 1 ove godine, jedino ako Husref ne pusti Sarajevu titulu. Ono sto sam zapazio sto se tice nase lige da mi nemamo igraca koji su brzi sa loptom i koji su dobri tehnicari i da se uvijek ista igra igra, nafakaska pa kome uleti lopta u gol taj je pobijedio.pa jel ga Brko smjenio 8 komada sa tada poluinvalidima I bepslatnim pripremama ai ovo klepio
prva tekma opljackani druga tekma na penale

Ovaj @manijakdoplate i ovaj @posran konstantno ista tema, isti postovi, pa dragi @ljoze ovo nisu necija misljenja, ovo je ciljani napad na jedno lice. Otici ce Amar kao i s vi ostali, ali dok je tu treba mu dati podrsku jer druge opcije nema
Ma brat ga je davno skontao I ljoze je za Karacica ali ce se malo strpiti

-
- Kontakt:
pa vidis da ih citav forum ignorise, smijesno je fkt, ali neka, pustite ljude, ne smijemo im uskratiti građanska prava da se izrazavaju

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kontra, Lokomotifa i 23 gosta.