Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 mar 2021, 15:08
Bez Pidre, Dupovca, Velkoskog i Handzica. Ovo ocekujem protiv Krupe
............Cmiljanić
Jukić(?)...Mešanović...Fanimo
........Susic...Đokanović
Salcin--Adukor--Mili--Oremus
............Kova
Ovo izvesti, pa sta bude. Nemamo boljeg trenutno, nazalost. Ne znam sta je s Jukicem, jel se oporavio ? Nisam gledao BordoTV, pa ko je gledao neka mi napise..Na ljeto se rijesavamo dosta igraca koji nam ne trebaju, i MORAMO da iskoristimo to, i dovedemo vise kvalitetnih igraca(ali stvarno kvalitetna, statistika i CV ala Susic)
Sta nam treba na ljeto ? Spic definitivno, jer ocigledno je da ce se Mesanovic na AM koristiti, Čataković bi nam legao samo tako, a istice mu ugovor na ljeto.
Kurdica vratiti u ekipu, vakat je da momak postane standardan..Dalje, trebat ce nam bar 1 bek, nimalo lose ne bi bilo i 2 dovesti. Mateu Susicu istice ugovor na ljeto, treba ga pokusati dovesti, nista nas nece kostati.
Mili ide navodno, Besicu ugovor istice, ostat cemo potencijalno na 2 stopera, Adukoru i Dupovcu. Kurdic se vraca, 3 stopera, znaci trebat ce nam i tu jedno pojacanje, Milos Satara kojeg je jedan forumas spominjao ne bi bio los, mislim da ne bi nas ni finansijski puno opteretio.
Vidjet cemo, slabo je ovo za sada. Treba vidjeti na ljeto da se rastanemo i sa trenerom i SD, Vinko jeste dobar trener, ali voli igrati na bod, a tako Sarajevo ne funkcionise kvalitetno.
Volio bi vidjeti nekog trenera koji je trenirao uspjesno klub(ove) iz HNL-a, prvi mi pada napamet Zoran Zekić.
Doduse on trenira onu ekipu gdje Suljic igra, ali nesto na taj fazon. Mislit ce te da sam lud, ali realno, ako se vec ocekuju kapitalci od igraca, imamo para i da napokon dovedemo nekog trenera jaceg CV-a.
Naravno, najbolje bi bilo kad mi proigrali, da Vinko ostane trener, da Hadzija shvati gdje grijesi i napokon se uozbilji, ali treba razmisljati sta i ako ne bude tako, sto je veoma moguca opcija
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka