Pozdrav za jedini pravi klub u MostaruCroCop je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:53MigrantiBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:33![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rođeni se prisjetili: Velež na današnji dan odigrao posljednji meč Pod Bijelim brijegom
Na današnji dan, 1992. godine, FK Velež je odigrao posljednju utakmicu kao domaćin na stadionu Pod Bijelim brijegom.![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Sta je tacno smijesno ovdje, ako mogu znatiBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:33![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rođeni se prisjetili: Velež na današnji dan odigrao posljednji meč Pod Bijelim brijegom
Na današnji dan, 1992. godine, FK Velež je odigrao posljednju utakmicu kao domaćin na stadionu Pod Bijelim brijegom.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:02Sta je tacno smijesno ovdje, ako mogu znatiBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:33![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na današnji dan, 1992. godine, FK Velež je odigrao posljednju utakmicu kao domaćin na stadionu Pod Bijelim brijegom.
- Merakk1921
- Kontakt:
Oni se mogu bar prisjetit, bar su imali neked svoj stadion .. al kad Migranti pocnu pricat o stadionu

-
killafrommanilla
- Kontakt:
golem poremecajBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:05killafrommanilla je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:02Sta je tacno smijesno ovdje, ako mogu znatiBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:33![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na današnji dan, 1992. godine, FK Velež je odigrao posljednju utakmicu kao domaćin na stadionu Pod Bijelim brijegom.![]()
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
Convicts1988
- Kontakt:
Gura Grad, a ? Neka neka, i treba tako
- Shategabri
- Kontakt:
Sutra kad Vico i zvanično zasjedne hoće li mu prvi išaret biti da prekida prvenstvo 
Koševo Zapad
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
-
zeljovac21
- Kontakt:
hahahaha, prpa hava pa daj prekidSteven11 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:14Najgora epidemioloska situacija dosad. Ove vise nema veze ni sa fudbalom ili bilo cime, lockdown je pod moranjem.
Prvenstvo se mora prekinuti kao i ostali dogadjaji, dok se ne rijesi ova posast.
Ko se zatekao na kojo poziciji na tabeli, priznat i cao, odigralo se dovoljno meceva da bude regularno.
Do nekog boljeg vremena...
Neće jer trenutno ne godi Borcu. Ali, kako god da bude gore od Begića teško može. Pa jadnik je evo više od godine sve prepustio Vici da bi sebe uhljebio. Prva sjednica novog saziva IO će donijeti odluku o konačnom uklanjanju Begića čime se jako radujem.Shategabri je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:33Sutra kad Vico i zvanično zasjedne hoće li mu prvi išaret biti da prekida prvenstvo![]()
Zadnja izmjena: tcity055, dana/u 15 mar 2021, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
zeljovac21 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:34hahahaha, prpa hava pa daj prekidSteven11 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:14Najgora epidemioloska situacija dosad. Ove vise nema veze ni sa fudbalom ili bilo cime, lockdown je pod moranjem.
Prvenstvo se mora prekinuti kao i ostali dogadjaji, dok se ne rijesi ova posast.
Ko se zatekao na kojo poziciji na tabeli, priznat i cao, odigralo se dovoljno meceva da bude regularno.
Od Bojana Krkića i Izeta Hajrovića do "Prekidaaaj Vicooo"
Pitarske piqke !!!
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Potpis ti sve govori. Prekidaj da pucaju cirevi!!!StrikeWarzone je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:39zeljovac21 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:34hahahaha, prpa hava pa daj prekidSteven11 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:14Najgora epidemioloska situacija dosad. Ove vise nema veze ni sa fudbalom ili bilo cime, lockdown je pod moranjem.
Do nekog boljeg vremena...![]()
Od Bojana Krkića i Izeta Hajrovića do "Prekidaaaj Vicooo"
Pitarske piqke !!!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da možete djeci pričati kako su vam pitari ukrali dvije titule zaredomzeljovac21 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 15:34hahahaha, prpa hava pa daj prekidSteven11 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:14Najgora epidemioloska situacija dosad. Ove vise nema veze ni sa fudbalom ili bilo cime, lockdown je pod moranjem.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa to i jeste maximum bosanskom dinamu, pa dodje devetoplasirana ekipa iz Bjelorusije i hrakne "sampiona".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I kao takvi opet odigramo play-off po treći put, nešto što Željezničar ne može ni sanjati jer ispada u prvom pretkolu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ionako nista vise nema smisla. Situacija grozna, vakcina jedva da ima, jbg.Steven11 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:14Najgora epidemioloska situacija dosad. Ove vise nema veze ni sa fudbalom ili bilo cime, lockdown je pod moranjem.
Sto se mene tice, zaustaviti prvenstvo ili ga nastaviti je ista stvar. Nema smisla ni jedno ni drugo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Inace mi se busamo i furamo da smo kao neki galaktikosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.