FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel stigao Žižović sa igračima?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Pustiti dva najvaznija igraca na zimu je katastrofalan izbor.
Pogotovo stopera.
Na sta ce ovo ispasti vidicemo samo da se ne ispadne.
Pogotovo stopera.
Na sta ce ovo ispasti vidicemo samo da se ne ispadne.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Nastavi niz: Denis Karic, Ado Smajlovic, Sanel Masic ...
Tacno ne znas koji nas je vise usrao
Tacno ne znas koji nas je vise usrao
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Tačno bezveze imamo SD.. Koji će nam k.... Posebno ovakvi likovi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Bolje kondicionog trenera zaposliti nego SD-a.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Nemaju patokari u svojoj ekipi kondicionog.. Jedino da ih treniraju ko može više lokat.
-
- Kontakt:
Zar nije borac 5. ako pobjede danas? Imaju bolju gol razliku od zrinjskog, a to se gleda nakon 22 kola.
-
- Kontakt:
po ovoj listi kola, vrlo lako se moze desiti nastavak negativnog niza u prva 4 kola , a onda je vec mrka kapa. daj boze da grijesim.
ovde jedino mozemo trazit 3 boda sa mdk i olimpikom, po dosad prikazanom u proljece max. 7 bodova.
ovde jedino mozemo trazit 3 boda sa mdk i olimpikom, po dosad prikazanom u proljece max. 7 bodova.
Međusobni omjer se gleda.sviunapad1010 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:29Zar nije borac 5. ako pobjede danas? Imaju bolju gol razliku od zrinjskog, a to se gleda nakon 22 kola.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ima Deda za toga.sviunapad1010 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:27Nemaju patokari u svojoj ekipi kondicionog.. Jedino da ih treniraju ko može više lokat.

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Mislim da se međusobni omjer gleda na kraju, a nakon 22 kola ukupna gol razlika.Sky9 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:36Međusobni omjer se gleda.sviunapad1010 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 14:29Zar nije borac 5. ako pobjede danas? Imaju bolju gol razliku od zrinjskog, a to se gleda nakon 22 kola.
Pozdrav Slobodaši, ima li negdje na internetu da se pogleda cijela utakmica protiv Veleža?
Smoke Weed Everyday!
Dođe li ti Saša šta?

Nema na netu, ali ako imaš nekoga ko ima Moju TV, ostat će u videoteci Moje TV.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sretno Žiletu, mislim da ce dosta razdrmati ekipu.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Probisvjet
- Kontakt:
Mozes ti mlohavom kitom mlatiti i razdrmavati ali se ona nece dici. Nama jedino pomaze KRAV MAGA i mislim da se na to ide.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Nek nam je sretno s Mladenom. Licno sam ga gotivio kao trenera, posebno u Radniku dok je bio. Bice to dobro sve.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zizovic je ubleha i folirant, bofl trener. Dao Bog da nas Bog pogleda, onako, kao one koji zasluzuju sadaku. Ako ispanemo on ruke u djep i vozdrica.desperados je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:23Nek nam je sretno s Mladenom. Licno sam ga gotivio kao trenera, posebno u Radniku dok je bio. Bice to dobro sve.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
A ko bi po tebi bio idealan sad?Probisvjet je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:28Zizovic je ubleha i folirant, bofl trener. Dao Bog da nas Bog pogleda, onako, kao one koji zasluzuju sadaku. Ako ispanemo on ruke u djep i vozdrica.desperados je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:23Nek nam je sretno s Mladenom. Licno sam ga gotivio kao trenera, posebno u Radniku dok je bio. Bice to dobro sve.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Nadam se da je na vrijeme SD otpusten. Pokusao je progurati jos jednog kosookog, ali sto je dosta, dosta je.
Novi trener sasvim ok, koliko ce uspjeti podici ekipu vidjecemo, ali trenutno ne postoji trener koji bez ovoliko stopera moze nesto znatno napraviti. Sreca njegova pa Salihovic nece igrati na njegovom debiju.
Novi trener sasvim ok, koliko ce uspjeti podici ekipu vidjecemo, ali trenutno ne postoji trener koji bez ovoliko stopera moze nesto znatno napraviti. Sreca njegova pa Salihovic nece igrati na njegovom debiju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bio sam više za Zildžovića, ali nije ni ovo loše. Zaboravljate da je radnik bio solidan dok ga je Žižović vodio.
U opstanak ne sumnjam.
U opstanak ne sumnjam.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.