FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Boze sacuvaj kakvih debila ima medju nama. Uzas.
Tacno treba Nam napraviti neku vijetnamsku prciju ovdje da igraju kosoki tinejdzeri. Fuj!
Tacno treba Nam napraviti neku vijetnamsku prciju ovdje da igraju kosoki tinejdzeri. Fuj!
Upravo to drug.
Ako je benjo bio nesretan nezadovoljan gladan zabusavo, rahmanovic to nije radio vec je javno rekao otisao sam da bi i SARAJEVO moglo zaradit nesto a da sam OSTAO do kraja ugovora mogao sam mnogo vise ja zaradit..
Ovo je bitno, ja sam bio ok satim ako su klubu potrebne pare odnosno korona kriza i nas stegla i tako sam to i prihvatio i bilo je logicno i bilo ok to da urade.
Medjutim dovodis HUSARICEVOG igraca koji nikad nije bio mega giga igrac u pl bh a kamoli u sloveni i dajes mu platu od 120 k € i plus obavezao si se 20% da ces platit mariboru ako ga prodamo. Sto znaci da ce on za 3.5 godine zaradit oko 420k € dovodis cmiljenica koji sigurno nije jeftin ja vjerujem da i on ima 50-60 k € godisnje..
Sto znaci da smo ostavili rahmanovica i da smo doveli samo klasicnog spica kojeg bi placali pare koje dajemo borisu i mesanovicu mogli smo vec sad slavit titulu..
Takodje problem je sto nemamo energiju brzinu i poletnost sto je Rahmanovic donisio, nemamo ubitacnost i iskoristivaca sansi polu sansi sto je donosio tatar.. i kondicione pripreme prosle i sad su uradjene katastrofalno.. sace reci neko JEKESKOVIC ko je JELESKOVIC da se on nesmije spomenut u negativnom kontekstu, i boli me briga za titule koje su osvoile ekipe sanjim al kvalitet da je on neki vrhunski strucnjak bar bi bio u osjeku rjeci partizanu gdje bi dero 800 k € platu..
Nomad
Krupa prvi kolo bolje kindiciski bili od nas
MDK prvu utakmicu
Tc i prvu i drugu utakmicu
Velez prvu
Zeljo u drugom pol
Zeljo u nastavku
Zrinjski sad
Sb sad
Sloboda
Svjetski trener uz apsulutno najkvalitetnije igrace uz 2 gu najmladju ekipu igraci koda imaju kolac u guzici.
Zidan 360 k km
Jukic plata
Krste plata
Susic 280k km
Mesanovic 240 k km plus husara
I sto je najtuznije i sto Vinku i njegovom ss ide na obraz a niko ne spominje sto je za 1.5 godinu nije promoviso uveo ni jednog igraca iz juniora, malo nesto salcina al izgleda i njega je zakovo
Apsulutno i sad posrzavam ipodrzavao sam smjenu husrefa (mislim ne na nakav nacin al posle utakmice sa zvjezdom)
Al Husref je vise uradio od vinka za prvu 1.5 godinu i rezultatski i promoviranje mladih igraca, samo sto neki govore da je to silom prilika na srecu itd.. ja nebi nista protiv imao da to vinko isto uradi..
Za ovo vrijeme i prelazne rokive VINKO je potrosio mnogo bise novca za plate ostete igraca
- JavierBosnia
- Kontakt:
Otisli Tatar i Rahmanovic
Dosli Mesanovic, Cmiljanic, Kanuric, Varesanovic, Milanovic
+ ovi glavni produzili ugovore
Sta hocete koji qurac na zimu da se nesto pojacavamo ko da smo Bayern. Jesmo nezahvalni pobogu.
Ne ide bas dobro, boze moj, ne ide nikome od ovih iz vrha sem eto Velez i Tuzla imaju dobru formu. Polako ljudi boziji
Kad ti odu dva glavna igraca, sasvim je normalno da pocetak malo teze ide. Ako niste do sad naucili vjerovati ovim ljudima, onda zasluzujete vala da situacija bude kao kod kona gdje se sve raspada. Kako bi onda kukali
Sta hocete koji qurac na zimu da se nesto pojacavamo ko da smo Bayern. Jesmo nezahvalni pobogu.
Ne ide bas dobro, boze moj, ne ide nikome od ovih iz vrha sem eto Velez i Tuzla imaju dobru formu. Polako ljudi boziji
Kad ti odu dva glavna igraca, sasvim je normalno da pocetak malo teze ide. Ako niste do sad naucili vjerovati ovim ljudima, onda zasluzujete vala da situacija bude kao kod kona gdje se sve raspada. Kako bi onda kukali
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovdje možete glasati za najboljeg pojedinca sa jučerašnje utakmice.
viewtopic.php?p=8202491#p8202491
viewtopic.php?p=8202491#p8202491
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Ovom Lakoste zabraniti da pise ovdje, kakve su ovo psovke za nase ljude iz kluba wtf 

Ništa nebi postigao, da nisi prodao Rahmanovića. Kakvu ima narav, više bi štetio klubu nego što bi valjao.
Zabrani mi.f0rest1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:24Ovom Lakoste zabraniti da pise ovdje, kakve su ovo psovke za nase ljude iz kluba wtf![]()
I tom spic igracu kojeg spominjes treba neko, tj.cisto vezni igrac da razigrava i uposljava napadace ma ko on bio u napadu.Sinoc pa i Protiv Zrinjskog na kosevu Lewandowski bi propao koliko je bilo upotrebljivih lopti i pas igre..Takodje da imas krila koja ce uposliti jednog od dva nasa napadaca u napadu..Obavezno brza pas igra iz prve a ne cekaj da je primim pa cu odigrati.Zna li iko u ekipi odigrat iz prve,izgleda jedan ili dva igraca samo.O golmanu suvisno svako ispucavanje aut , degaziraj je u pm na dva Spic igraca i golman i sve ..Pitar6785 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:15Upravo to drug.
Ako je benjo bio nesretan nezadovoljan gladan zabusavo, rahmanovic to nije radio vec je javno rekao otisao sam da bi i SARAJEVO moglo zaradit nesto a da sam OSTAO do kraja ugovora mogao sam mnogo vise ja zaradit..
Ovo je bitno, ja sam bio ok satim ako su klubu potrebne pare odnosno korona kriza i nas stegla i tako sam to i prihvatio i bilo je logicno i bilo ok to da urade.
Medjutim dovodis HUSARICEVOG igraca koji nikad nije bio mega giga igrac u pl bh a kamoli u sloveni i dajes mu platu od 120 k € i plus obavezao si se 20% da ces platit mariboru ako ga prodamo. Sto znaci da ce on za 3.5 godine zaradit oko 420k € dovodis cmiljenica koji sigurno nije jeftin ja vjerujem da i on ima 50-60 k € godisnje..
Sto znaci da smo ostavili rahmanovica i da smo doveli samo klasicnog spica kojeg bi placali pare koje dajemo borisu i mesanovicu mogli smo vec sad slavit titulu..
Takodje problem je sto nemamo energiju brzinu i poletnost sto je Rahmanovic donisio, nemamo ubitacnost i iskoristivaca sansi polu sansi sto je donosio tatar.. i kondicione pripreme prosle i sad su uradjene katastrofalno.. sace reci neko JEKESKOVIC ko je JELESKOVIC da se on nesmije spomenut u negativnom kontekstu, i boli me briga za titule koje su osvoile ekipe sanjim al kvalitet da je on neki vrhunski strucnjak bar bi bio u osjeku rjeci partizanu gdje bi dero 800 k € platu..
Nomad
Krupa prvi kolo bolje kindiciski bili od nas
MDK prvu utakmicu
Tc i prvu i drugu utakmicu
Velez prvu
Zeljo u drugom pol
Zeljo u nastavku
Zrinjski sad
Sb sad
Sloboda
Svjetski trener uz apsulutno najkvalitetnije igrace uz 2 gu najmladju ekipu igraci koda imaju kolac u guzici.
Zidan 360 k km
Jukic plata
Krste plata
Susic 280k km
Mesanovic 240 k km plus husara
I sto je najtuznije i sto Vinku i njegovom ss ide na obraz a niko ne spominje sto je za 1.5 godinu nije promoviso uveo ni jednog igraca iz juniora, malo nesto salcina al izgleda i njega je zakovo
Apsulutno i sad posrzavam ipodrzavao sam smjenu husrefa (mislim ne na nakav nacin al posle utakmice sa zvjezdom)
Al Husref je vise uradio od vinka za prvu 1.5 godinu i rezultatski i promoviranje mladih igraca, samo sto neki govore da je to silom prilika na srecu itd.. ja nebi nista protiv imao da to vinko isto uradi..
Za ovo vrijeme i prelazne rokive VINKO je potrosio mnogo bise novca za plate ostete igraca
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 15 mar 2021, 16:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Hajde posto je ovako proslo dosta vremena pa da napisem iz prve ruke sto znam kako je bilo sa Benjom i Rahmanom.
Vinko je procjenio da moze bez Amara, ako ostane Benjo. I dogovor je bio da se Amar proda, a da Benjo ostane do kraja sezone jer nam treba za duplu. Pa ako produzi, produzi ako ne produzi uzima se dupla sto ti u parama dodje bolje od prodaje. (Podsjecanaj radi zadnje 3 smo igrali bez Amara, pa onda Celtic itd...)
I tako se i odigralo, mada se i pregovaralo i sa Amarom da li da ode ili ostane itd, i on se klackao i nudjeni su mu fini uslovi i kod nas. Onda je dosla dobra ponuda za njega, i odluceno je da ide Amar a da se s Benjom dogovori da ostane u klubu do ljeta, pa ako se u medjuvremenu dogovore za produzenje dobro i jeste ako ne nek ide dzaba, halal mu. Načelno je i Benjo bio s ovim OK, tako je rekao tada upravi. Čak je jedno vrijeme izgledalo kao da bi mogao i da produži sad na zimu.
U međuvremenu njegov agent dolazi sa ponudama da ide, to je bilo nekad tokom pripremnog perioda u Butmiru. I od tada krece Benjin show. Protesti, negodovanje, kurcenje, svadja sa igracima, podjebavanje trenera, Emira itd... Sve se to trpilo, ovdje 7 dana pa u ljubuskom da bi esklairalo u Umagu kada dolazi ponuda iz arabije za njega.
Nije bio plan da se oba puste ali je na kraju tako ispalo. Da je Benjo bio covjek pa odrzao rijec ostao do ljeta sad bi siguran sam bilo puno drugacije ovako smo dobili totalnu rokadu ekipe u napadu i mislim da nijedna ekipa se ne moze tako lahko prilagoditi tome pa sve da smo ne znam kakva pojacanja doveli, mislim u nasim realnim okvirima.
Sto se tice trenutne situacije, svidja mi se i ovaj raspored sto igramo prve dvije kuci i sa listicom kuci, a Grbavica gostovanje. Mislim cak da nam je to bolje nego da smo pobijedili Siroki pa onda derbi drugo kolo, pa ides Sirokom ili Zrinjskom u trecem.
Vidjecemo. Misljenja sam da ekipa moze da se iscupa iz ovoga i da se moze iznijeti na misice do kraja.
Lahko je biti navijac FKS kada sve deremo i kada nemas poraza. Treba pruziti podrsku sada kad je stalo, pa kad zavrsi sve onda analizirati. Od stvaranja negativne atmosfere i vrijedjanja apsolutno nema niko koristi osim nasih neprijatelja. Da prostora za korekcije ima, ima i vise nego dovoljno, da potrebe ima ima i vise nego dovoljno, da se vidi pa vidi svak a kamo li treneri.
Eto uzdravlje aBd da rijesimo Krupu i da onda se saberemo pred nastavak. Mislim da ce nam ova pauza bas dobro doci.
Vinko je procjenio da moze bez Amara, ako ostane Benjo. I dogovor je bio da se Amar proda, a da Benjo ostane do kraja sezone jer nam treba za duplu. Pa ako produzi, produzi ako ne produzi uzima se dupla sto ti u parama dodje bolje od prodaje. (Podsjecanaj radi zadnje 3 smo igrali bez Amara, pa onda Celtic itd...)
I tako se i odigralo, mada se i pregovaralo i sa Amarom da li da ode ili ostane itd, i on se klackao i nudjeni su mu fini uslovi i kod nas. Onda je dosla dobra ponuda za njega, i odluceno je da ide Amar a da se s Benjom dogovori da ostane u klubu do ljeta, pa ako se u medjuvremenu dogovore za produzenje dobro i jeste ako ne nek ide dzaba, halal mu. Načelno je i Benjo bio s ovim OK, tako je rekao tada upravi. Čak je jedno vrijeme izgledalo kao da bi mogao i da produži sad na zimu.
U međuvremenu njegov agent dolazi sa ponudama da ide, to je bilo nekad tokom pripremnog perioda u Butmiru. I od tada krece Benjin show. Protesti, negodovanje, kurcenje, svadja sa igracima, podjebavanje trenera, Emira itd... Sve se to trpilo, ovdje 7 dana pa u ljubuskom da bi esklairalo u Umagu kada dolazi ponuda iz arabije za njega.
Nije bio plan da se oba puste ali je na kraju tako ispalo. Da je Benjo bio covjek pa odrzao rijec ostao do ljeta sad bi siguran sam bilo puno drugacije ovako smo dobili totalnu rokadu ekipe u napadu i mislim da nijedna ekipa se ne moze tako lahko prilagoditi tome pa sve da smo ne znam kakva pojacanja doveli, mislim u nasim realnim okvirima.
Sto se tice trenutne situacije, svidja mi se i ovaj raspored sto igramo prve dvije kuci i sa listicom kuci, a Grbavica gostovanje. Mislim cak da nam je to bolje nego da smo pobijedili Siroki pa onda derbi drugo kolo, pa ides Sirokom ili Zrinjskom u trecem.
Vidjecemo. Misljenja sam da ekipa moze da se iscupa iz ovoga i da se moze iznijeti na misice do kraja.
Lahko je biti navijac FKS kada sve deremo i kada nemas poraza. Treba pruziti podrsku sada kad je stalo, pa kad zavrsi sve onda analizirati. Od stvaranja negativne atmosfere i vrijedjanja apsolutno nema niko koristi osim nasih neprijatelja. Da prostora za korekcije ima, ima i vise nego dovoljno, da potrebe ima ima i vise nego dovoljno, da se vidi pa vidi svak a kamo li treneri.
Eto uzdravlje aBd da rijesimo Krupu i da onda se saberemo pred nastavak. Mislim da ce nam ova pauza bas dobro doci.
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 15 mar 2021, 16:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa upravo to drug i govorim da je Rahmanovic ostao on bi pravog spica razigro covjek bi vec 3-4 gola zabio.
Dok mesanovic izgleda ko mico kuzmanovic skraceno muha sa osjecenom glavom
Sta sam htio reci sa brojevina jeste
Da smo dva igraca doveli da imaju platu
Susic 140 k €
Zidan 60 k € i osteta 180 k € koju smo platili
Da ljudi sjede na klupi i da nemaju za 1.5 godinu nikakav ucinak
Zato sam rekao za te dvije ublehe se mogo dovest spic bolji od benke sa 27 godina na 2.5 godine ugovora
Takodje Hadzija je bio dobar na pocetku on je dosego svij vrhunac i vrijeme je za nesto bolje i na tom mjestu
Dok mesanovic izgleda ko mico kuzmanovic skraceno muha sa osjecenom glavom
Sta sam htio reci sa brojevina jeste
Da smo dva igraca doveli da imaju platu
Susic 140 k €
Zidan 60 k € i osteta 180 k € koju smo platili
Da ljudi sjede na klupi i da nemaju za 1.5 godinu nikakav ucinak
Zato sam rekao za te dvije ublehe se mogo dovest spic bolji od benke sa 27 godina na 2.5 godine ugovora
Takodje Hadzija je bio dobar na pocetku on je dosego svij vrhunac i vrijeme je za nesto bolje i na tom mjestu
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 15 mar 2021, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Nisi svjestan koliko si glup ispao sa onim postom, moze se izbrisati ali memorija ostaje.Lakoste je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:32Zabrani mi.f0rest1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:24Ovom Lakoste zabraniti da pise ovdje, kakve su ovo psovke za nase ljude iz kluba wtf![]()
- f0rest1946
- Kontakt:
Nmg ti ja zabraniti ali sram i stid da te bude sta psujes nasim ljudima.Cokituki je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:43Nisi svjestan koliko si glup ispao sa onim postom, moze se izbrisati ali memorija ostaje.Lakoste je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:32Zabrani mi.f0rest1946 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:24Ovom Lakoste zabraniti da pise ovdje, kakve su ovo psovke za nase ljude iz kluba wtf![]()
Sad su Benjo i Amar krivi što nisu htjeli produžiti, odnosno što su dali od sebe i hoće da obezbjede egzistenciju. Znači treba čekat na milost igrača da potpiše ugovor novi. Ko da je 1999 yebem ti hljeb... A nije kriv SD što je dopustio da uđu u zadnje mjesece ugovora..... Bošnjakluk klasični, svi su krivi, treba čekat na sadaku i nafaku, biće aBd, samo nek ne puca... A nedo Bog da Bošnjo nešto sam uradi, da se potrudi

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 15 mar 2021, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Hadzija je kakanjski isprdak, osoba koja je nosila pogani dres i covjek koji je najveci krivac za stanje u ekipi. Pisam mu se usta
- ElCartel11
- Kontakt:
Naš omjer prema trenutnih prvih 6 ekipa je:
10 odigranih susreta
3 pobjede 5 remija 2 poraza
Moze se reci, da smo igrali ziheraski protiv tih ekipa i nekako je islo u prvom dijelu.
Medjutim sad je taj omjer 0 1 2 i nije nimalo dobro. Izgledamo ko pic.ke mjesto, da se pofajtamo i idemo uvijek na 3 boda.
10 odigranih susreta
3 pobjede 5 remija 2 poraza
Moze se reci, da smo igrali ziheraski protiv tih ekipa i nekako je islo u prvom dijelu.
Medjutim sad je taj omjer 0 1 2 i nije nimalo dobro. Izgledamo ko pic.ke mjesto, da se pofajtamo i idemo uvijek na 3 boda.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobijemo listicu na Kosevu i to je opet +8 i sve isto...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Od ovih nabrojanih sto su došli samo Mesanovic igra znaci nesto se tu pogrijesilo ova dva sto su otišla ima li su strasan ucinak a pojacanja nemaju nikakav.JavierBosnia je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:16Otisli Tatar i Rahmanovic
Tako je brate.revolt je napisao/la: ↑15 mar 2021, 16:37
Na kraju svako pokaze svoje pravo lice.
Kritika pozitivna nije zlo vec trazi korekcije pogresaka.
Velez SARAJEVO 00
Sarajevo radnik 2:1 u zadnjoj minuti dobili
Borac SARAJEVO 2-2 gubili dva puta
Zeljo SARAJEVO 0-0
SARAJEVO zrinjski 0-1
Sarajevo zrinjski 1-0 u kupu
Sb SARAJEVO 1-0
Od sedam utakmica 2 pobjede 2 poraza 3 remija
Plus izgubis od glavnig konkurenta na svom terenu
Ovo nije MINI KRIZA ovo krizetina u razmjeru 3 svjetskog rata
Velez SARAJEVO 00
Sarajevo radnik 2:1 u zadnjoj minuti dobili