Gledaj, nije kraj svijeta ne otici ove godine u evropu, svakako nasi klubovi idu tu na izlet, nemoze se jos za deset godina jedan nas klub plasirati u grupu uefa takmicenja. Jos veceras bi se trebalo zahvaliti garnituri ljudi koji vode Zelju, i poceti sklapati nesto za sl.sezonu.Merakk1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:03Ma u kantonalnu pa ponovo, jedino to vidim ko rijesenjeelvirbaljic je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:01Hajde da budemo realni, na stranu "smotanost" igraca Zelje, ali su veceras osteceni. Penali diskutabilni, ali mislim da je cist pogodak ponisten.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tuzla City / Sloga Simin Han
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Sudjenje cisto ko suza, ne znam sto kmeče kmečavci
Sudija ih jest syebo, ali ne smije to biti izvlakuša ako ne zabiješ 2,3 gola Olimpiku. Kakav sudija!? Pa nije sudija kriv što ti nisi u stanju za 90 minuta da zabiješ gol.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 15 mar 2021, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i vi ste rvatski klub.Merakk1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:07
Da se ovo vama desilo, nikad ne bih branio ovo sudjenje i neofirno guranje 'hrvstskih' klubova u Evropu .. al mi smo karne to se zna, al ovakvo sudnjenje sam vidio zadnji out sezona 2007-08
-
- Kontakt:
Čitavo vrijeme smo napadali, imali veću i manju dominaciju. Kad se protivnik brani nije to lako. Uspjeli smo u jeku ofanzive da primimo gol nakon kortre. Rezultat nije u skladu sa onim što se dešavalo na terenu. Dali su nam gol kad nisu centra prešli. Bilo je odluka koje nisu baš najjasnije", rekao je Osim, dodavši:
"Čestitam protivniku na borbi. Nisu se tukli, radili su i čekali da im se nešto otvori i dočekali su. Nismo reagovali toliko loše, ali jednostavno ne ide. Ne uspijevamo da damo gol iz šansi, protivnik jednu iskoristi. Nadam se da će sve sve okrenuti".

"Čestitam protivniku na borbi. Nisu se tukli, radili su i čekali da im se nešto otvori i dočekali su. Nismo reagovali toliko loše, ali jednostavno ne ide. Ne uspijevamo da damo gol iz šansi, protivnik jednu iskoristi. Nadam se da će sve sve okrenuti".

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!! AJ Zeljkana naseg! Hahahahhahaa
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑15 mar 2021, 18:280-1 krajElCartel11 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 18:26Ma ide ovo 2:0 za Zeljkana na kraju.
76min i 88 min. Strijelci nisu bitni.![]()

Crkni keru..... Otrese vas Slavkec ko mraz paprikeMerakk1921 je napisao/la: ↑
Da se ovo vama desilo, nikad ne bih branio ovo sudjenje i neofirno guranje 'hrvstskih' klubova u Evropu .. al mi smo karne to se zna, al ovakvo sudnjenje sam vidio zadnji out sezona 2007-08
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nema veze zeljkan puca na KUP
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
ravaku o poštenju!Merakk1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:07
- svrakino1921
- Kontakt:

- AlfredNobel
- Kontakt:
Da hocemo i mi ovako kone da iskaramo kao Musa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.