FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ako si bolji protivnik, zabit ces dovoljno golova da ti sudija ne moze nista.
Gdje nam je kapiten bio drugo polivrijeme.
4 utakmice mi gola nismo dali i onda nam sudija kriv, ma hajte molim vas. KRIV JE TRENER I IGRACI
Gdje nam je kapiten bio drugo polivrijeme.
4 utakmice mi gola nismo dali i onda nam sudija kriv, ma hajte molim vas. KRIV JE TRENER I IGRACI
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Izgubili smo pet utakmica uzastopno jer smo slabi. Može malo sudija pogriješiti ili imati nesreću nekoliko puta. Ali izgubiti pet puta znači da smo slabi. To je očito. Ne sjećam se ko je posljednji put tako izgubio. Treba se svojski potruditi da izgubiš pet utakmica. Nije sramota reći da si slab. Insistirat ću na tome da se usadi tačno mišljenje o sebi.
Puna podrška Amaru Osimu i stručnom štabu.
Ko misli da može bolje nek se kandiduje na narednoj skupštini
Ko misli da može bolje nek se kandiduje na narednoj skupštini
- Merakk1921
- Kontakt:
timpramosavePla je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:13Daj ba banuj ga.Merakk1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:10Na stranu lakrdijsko sudjenje , nama je jedino rjesenje iz kantonalne krenut, ovo ne daj Bože nikom sta se nama dešava
Procitaj moj prethodni post,tamo pise koga treba da vodia u kantonalnu.
Najvise iz baxuzluk treba u kantonalnu, ovaj baxuzluk u historiji lige ne postoji
-
- Kontakt:
Kolika nam je sad vrijednost kluba u Aziji i Africi?
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ma nije u tome stvar. Ako je penal, penal je. Ako je cist gol, cist gol. Svaku odluku su nasi docekali na noz jer imaju oci samim tim sebi uvukli nervozu, a i nisu psihicki oni jaki nakon ispadanja iz Kupa i svih ovih rezultata. Samopouzdanje na najnizem nivou. Sad je, nazalost, kasno bilo sta spasavati ali samo neka promjena ce nesto donijeti pa makar dobro samo do kraja sezone.delinjo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:14Ljudi sudija nas jeste zaklao i ja se ne sjecam vece pljacke fkt,ali ako nam trebaju penali da dobijemo ekipu koja se raspada i koja u 20 min ne moze disati,i koja 2 i po ptua predje centar onda to govori vise o nama.
Ako ovaj Musa odsudi jos jednu utakmicu to ce biti zlocin protiv covjecnosti.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Moj Delinjo, Bandić normalno sudi, poslije one lakrdijedelinjo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:14Ljudi sudija nas jeste zaklao i ja se ne sjecam vece pljacke fkt,ali ako nam trebaju penali da dobijemo ekipu koja se raspada i koja u 20 min ne moze disati,i koja 2 i po ptua predje centar onda to govori vise o nama.
Ako ovaj Musa odsudi jos jednu utakmicu to ce biti zlocin protiv covjecnosti.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- drzgemboadislic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Neviđeno sranje od suđenja, onaj Musa je baš gov.no
dvije ogromne greške na našu štetu, ali što je Mujezinović glup igrac malo je reci
pa kako onu kontru da pokloni 

Ma nema se više šta reč. Ožaba i što nas je sudija unakazio , džaba i što smo trebali 3 razlike dobit al Amar se skroz pogubio i ja mislim da on više ništa ne može uradit. Ne treba ga vrijeđat, hvala mu za sve al nije se snašo u ovoj situaciji i to je to. Napiso sam prije utakmice po meni naš trenutno najbolji tim a 6 igrača pola tima od toga nije igralo. Evo redom.Bender, Miličevič, Šabanhadžović, Bojo, Ramovič i Zec. Ajd da sam jednog ili dva promašio kod ovakvih igrača al više od pola tima to mi je nevjerovatno. Šta čemo i kako čemo dalje stvarno ne znam i još bi nas i Tuzla koja nam sad dolazi mogla dobit. Užas, katastrofa, seamota šta da kažem. .
Vikend opet Tuzla City
Poslije sinošnjeg poraza pitara pojedinci su se upalili. Rekoh ja jučer da je razlika i dalje 9 bodova i da ne vidim način kako mi možemo pobijediti Olimpika. Danas me kolega pitar pita da li da igra keca na Želju. Rekoh ako hočeš pare igraj X2, mi nemamo u ovom trenutku ni minimum znanja da pobjedimo Vukove sa Otoke.
Prijatelju. Nisam ja poltron.drzgemboadislic je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:17Šta ima poltron? Kakav je teren? Jel sve transparentno? Đe su plate? Koji smo na tabeli? Kup nas ne interesuje
Samo sam poravnio, što i svima iskreno savjetujem da urade

-
- Kontakt:
Tabela u posljednjih 5 utakmica

Željezničar šampion
Daj facebook od ovog kera da mu rak pozelim do zadnje kosti
Nažalost bolji od Amara nam 100% neće doći. Tako da puna podrška Amaru do isteka ugovora.drzgemboadislic je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:17Šta ima poltron? Kakav je teren? Jel sve transparentno? Đe su plate? Koji smo na tabeli? Kup nas ne interesuje
Vozdra masvi ljoze pionsam!
- Mahalac1987
- Kontakt:
Ali kakva partija Sehica I stevanovica

I sta evo ode Amar a i treba otici,opet ti ostaje kapiten koji cuga pred utakmicu i ubacuje balone,Lendric koji kocka pred utakmicu,Refikov mali koji treba raditi u granapu ,Sinsia i Sehic koji hodati ne znaju....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Hrasno15, Lokomotifa, nedimmmm1337, Paromlinac, perodeformero i 45 gostiju.