Cirkus Klub Zeljeznicar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Amar na pressu"Nije laka situacija, nije lak kontekst. Igrači su se borili, ali na kraju ne da nisi nagrađen, nego si i kažnjen. Sami sebi smo najveći konkurent očigledno. Da igra samo šest prvih mi bi bili glat prvi. Ne znam šta raditi iskreno, da znam – uradio bih nešto”.
Ma sve je jasno, ali zabijacemo glavu u pijesak. Mnogi su ovu danasnju sudijsku lakrdiju jedva docekali da brane neodbranjivo. Ova sezonu halaliti i prestati se nervirati. Zali boze infrastrukture koja propada i gomilanja novih dugova koje ce nekad neko drugi vracati. Jos sacekati kraj sezone i uvjeriti se u ono sto vec znamo i kada je novi predsjednik u pitanju i suplja koju je prosuo i prosipa. Kada zavrsi sezona odraditi opet reset kluba i vidjeti sta i kako dalje. Teska vremena su pred Zeljom..
Drago mi je da se razumijemo brko. Svi trebaju da idu, ali svi koji su imali dodira sa klubom zadnjih 6 godina.Brkooo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:27Mislis da cemo se pobuniti na ovu pljacku? Da ce neko izaci i javno sve prozvati? Protiv Sarajeva nam poniste cist gol, protiv TC sviraju za njih smijesan penal i slag na tortu posalju ti ovog Musu kriminalca da te iskasapi protiv Olimpika.SudoHusika je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:03Neka mi neko navede veću pljačku od ove večeras. Izuzeo bih samo penal u bijeljini jer je to bilo direktno za titulu.
Penal na Mustafi.
Penal na Lendriću.
Ruka u petercu.
Poništen čist go Lendrića.
Kartonirano 5,6 igrača. (Oba beka, štoper i zadnji vezni, gotovo kompletna defanzivna linija).
Smjestiše nam igranku s 5 poraza. Smjestiše nam ovo sranje u zadnja 3 kola. (Gol na derbiju, penal TC i danas ovo)
Znajući da sada imamo problema isto kao što smo imali problema pred niz od 5 poraza, lagano ti gurnu skiju da oči povadimo jedni drugima između sebe i krenemo u provaliju.
Gledaj izjave Osima vezano za sudjenje: "Bilo je odluka koje nisu baš najjasnije"
Ss.ba portal: Kriza drma Plave. O pljacki u reziji Muse i njegovih pomocnika apsolutno nista.
Blaz Sliskovic bi javno pred kamerama prozvao i Musu i savez i sudijsku organizaciju i sve medije bi digao na noge. Mi sutimo. Izbacili na zvanicnoj samo :" Velike sudijske greake na stetu plavih". I na tome ce vjerovatno i ostati.
I onda ce mnogi od nas pisati na nacin ma **** sudijske greske. **** ti to ako nam trebaju penali protiv Olimpika i sta ima veze sto nam je 1 gol ponistio. Trebali smo kao 10 zabiti pa da nam 1 prizna![]()
LjoZee je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:33Možda da konačno podnese ostavku, ako više imalo voli klub, u šta sumnjam. Kamatar naš."Nije laka situacija, nije lak kontekst. Igrači su se borili, ali na kraju ne da nisi nagrađen, nego si i kažnjen. Sami sebi smo najveći konkurent očigledno. Da igra samo šest prvih mi bi bili glat prvi. Ne znam šta raditi iskreno, da znam – uradio bih nešto”.
Da nije fakat mentaln obolio?LjoZee je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:33Amar na pressu"Nije laka situacija, nije lak kontekst. Igrači su se borili, ali na kraju ne da nisi nagrađen, nego si i kažnjen. Sami sebi smo najveći konkurent očigledno. Da igra samo šest prvih mi bi bili glat prvi. Ne znam šta raditi iskreno, da znam – uradio bih nešto”.
U prevodu, da su babi m*da bila bi dedo... Yebiga Amare, ko ce znat ako neces ti...LjoZee je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:33Amar na pressu"Nije laka situacija, nije lak kontekst. Igrači su se borili, ali na kraju ne da nisi nagrađen, nego si i kažnjen. Sami sebi smo najveći konkurent očigledno. Da igra samo šest prvih mi bi bili glat prvi. Ne znam šta raditi iskreno, da znam – uradio bih nešto”.
Hoćeš da ti ja kažem?LjoZee je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:33Amar na pressu"Nije laka situacija, nije lak kontekst. Igrači su se borili, ali na kraju ne da nisi nagrađen, nego si i kažnjen. Sami sebi smo najveći konkurent očigledno. Da igra samo šest prvih mi bi bili glat prvi. Ne znam šta raditi iskreno, da znam – uradio bih nešto”.
Sam je priznao da ne zna vise sta raditi. Ostavka je jedino sto on moze uraditi u ovom momentu. Reset je potreban, a bez njegove ostavke nije moguc..LjoZee je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:33Amar na pressu"Nije laka situacija, nije lak kontekst. Igrači su se borili, ali na kraju ne da nisi nagrađen, nego si i kažnjen. Sami sebi smo najveći konkurent očigledno. Da igra samo šest prvih mi bi bili glat prvi. Ne znam šta raditi iskreno, da znam – uradio bih nešto”.
To je to..SudoHusika je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:35Drago mi je da se razumijemo brko. Svi trebaju da idu, ali svi koji su imali dodira sa klubom zadnjih 6 godina.Brkooo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:27Mislis da cemo se pobuniti na ovu pljacku? Da ce neko izaci i javno sve prozvati? Protiv Sarajeva nam poniste cist gol, protiv TC sviraju za njih smijesan penal i slag na tortu posalju ti ovog Musu kriminalca da te iskasapi protiv Olimpika.SudoHusika je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:03Neka mi neko navede veću pljačku od ove večeras. Izuzeo bih samo penal u bijeljini jer je to bilo direktno za titulu.
Penal na Mustafi.
Penal na Lendriću.
Ruka u petercu.
Poništen čist go Lendrića.
Kartonirano 5,6 igrača. (Oba beka, štoper i zadnji vezni, gotovo kompletna defanzivna linija).
Smjestiše nam igranku s 5 poraza. Smjestiše nam ovo sranje u zadnja 3 kola. (Gol na derbiju, penal TC i danas ovo)
Znajući da sada imamo problema isto kao što smo imali problema pred niz od 5 poraza, lagano ti gurnu skiju da oči povadimo jedni drugima između sebe i krenemo u provaliju.
Gledaj izjave Osima vezano za sudjenje: "Bilo je odluka koje nisu baš najjasnije"
Ss.ba portal: Kriza drma Plave. O pljacki u reziji Muse i njegovih pomocnika apsolutno nista.
Blaz Sliskovic bi javno pred kamerama prozvao i Musu i savez i sudijsku organizaciju i sve medije bi digao na noge. Mi sutimo. Izbacili na zvanicnoj samo :" Velike sudijske greake na stetu plavih". I na tome ce vjerovatno i ostati.
I onda ce mnogi od nas pisati na nacin ma **** sudijske greske. **** ti to ako nam trebaju penali protiv Olimpika i sta ima veze sto nam je 1 gol ponistio. Trebali smo kao 10 zabiti pa da nam 1 prizna![]()
Pun mi je **** više "nisam ja kriv, ovi su prije mene, nisam ja kriv onaj je, ne volim ga jer je misketovac, ne volim ga jer je amarovac." Niko ne brani interese kluba i to je ono što me boli i to je ono što im svima zamjeram. Svi napolje, ali odmah večeras. A klubu trebaju profesionalci na svim nivoima koji će raditi isključivo u interesu kluba i koji će štiti interes kluba a ne pojedinaca.
To su bolan ****. Prije 3 godine ti otme titulu i onda ti na ovogodišnjim pripremama sudi jadnik. I ovaj musa, kojem yebem od prapranane pa do dvadesetog reda unučadi, će ti za godinu dana opet doći na Grbavicu da te kasapi.
Adžema Adžema druže, Amar još svoju guzicu vadi na igracima koje je Adžem promovisao i prodaje ih.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Cwirek, JavierBosnia, Napaceni87 i 26 gostiju.