Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Veceras jeste. Problem su ostale prije ove za koje smo mi vise krivi, ali za veceras ne mozes reci da su iskljucivi i najveci krivici nasi igraci i njihov kvalitet.
Pa ne mozes zlo ciniti a dobru se nadati,odlucis da jednu od 5 igras i kao ocekujes nagradu..
LjoZee je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:58sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:55e ne zna covjek sta bi rekao nakon svega, sta sad opravdano sto su popusili 3/4 jer im je malo krivo, nemojte se nasekirat molim vas ko **** nas sto smo vise apaurina nego piva u zivotu popiliNa drugom portalu stoji ovakoImamo kvalitet u ljudima koji su tu sa ekipom, igrači dobro treniraju, to mogu garantovati, nije im svejedno bilo u svlačionici nakon poraza od ekipe gdje su trebali pobijediti. Ne vidim da neko neće, dok je god tako, imam nadu da će se stvari okrenuti.![]()
Ta karma je druga stvar.
Zamisli kako bi Lalatovic scenu napravio da ga ovako pokradu,pa to bi murija bila sad ispred stadionaLjoZee je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:13Ta karma je druga stvar.![]()
Mi smo svoje zavrsili veceras sto se tice ove sezone. Manje je bitno hocemo li biti 5., 6. ili 7. Ekipa je psihicki unistena, veliko je pitanje sad da li bi i novi trener ili bilo kakva smjena pomogla, ali red je da Amar ode jer je i on iscjedjen od svega ovog. Sljedecu sezonu ne smije biti na nasoj klupi i to je sigurno. Mora neko drugi slagati ekipu sebi ispocetka.
Drugi na tabeli sa nekakvim Dečićem u Crnoj Gori.
Od prvih 11 njih 11 nemaju kondicije za 90 minute, a jos u nekakvom posjedu. Stilic kapiten Zeljeznicara, sramota ziva. Bekric izlapio bukvalno. Romb? Amare gdje pratis fudbal? Subasic ni minute nije odigrao. Zasto?LjoZee je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:13Ta karma je druga stvar.![]()
Mi smo svoje zavrsili veceras sto se tice ove sezone. Manje je bitno hocemo li biti 5., 6. ili 7. Ekipa je psihicki unistena, veliko je pitanje sad da li bi i novi trener ili bilo kakva smjena pomogla, ali red je da Amar ode jer je i on iscjedjen od svega ovog. Sljedecu sezonu ne smije biti na nasoj klupi i to je sigurno. Mora neko drugi slagati ekipu sebi ispocetka.
Trenutno korisnika/ca: Lecler, Nyema1921, Paromlinac i 39 gostiju.