Stoke City BH Premiershipa.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:32Postali su prava seljačka ekipa sa mahalskim mentalitetom. Zapni protiv jakih ekipa nakon čega te svi ostali devastiraju.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
PREKIDAJTE LIGU
TRECI SMO
IDUCE GODINE PRVI BEZ KONKURENCIJE.
TRECI SMO
IDUCE GODINE PRVI BEZ KONKURENCIJE.
a kup????????
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
E nek sam i ovo pročitao za života.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 17:51**** li ti musa mrtve usta pickice jedna. Ako se niko iz kluba ne oglasi i mi smo picke.
Prvo kolo cist go nam poniste
Drugi sviraju nepostojuci penal
Kup udara lopta u flasicu i ne ukazi u go po pravilima fudbala penal
Trece kolo dva penala i slobodni na 17 metara ne svira
**** vam majke usta da vam **** sve zivo i mrtvo kriminalci najveci picka vam materina

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ovaj me nasmijao danas kad sam ovo procitaoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:43E nek sam i ovo pročitao za života.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 17:51**** li ti musa mrtve usta pickice jedna. Ako se niko iz kluba ne oglasi i mi smo picke.
**** vam majke usta da vam **** sve zivo i mrtvo kriminalci najveci picka vam materina![]()
K'o i prošle godine, nikome ništa. Šeranić neokrunjeni vladar BH fudbala.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Evo ja kao pitar moram reći da je ovo željo izgubio isključivo zbog sudije sa zadatkom... Pa realno je trebalo bit 2:0 minimum.
- Merakk1921
- Kontakt:
Ko je gledao utakmicu, moze dati objektivan komentar da je sudija odradio svoje, ruka nije bila uz tijelo u neprirodnom polozaju, cist Penal, ne svira se, ok nema veze . Napadas, redaš prilike,diktiraš tempo.. Faul na nekih 40 metara od gola, ubacaj Bekrica, 1:0 Lendric , al stop, sudija svira faul Lendrica ? Poslije ovog gola da je priznat, olimpik bi se vise otvorio i zavrsilo bi 3:0 realno . Na stranu sto smo cirkus od kluba, od Amara do amatera od igraca, al ovu kradju nisam vidio fakat dugo..
Nastavlja se naša agonija, evropa sve dalja, nece se imat para, ocekuje se tezak period za nase navijace..
Nastavlja se naša agonija, evropa sve dalja, nece se imat para, ocekuje se tezak period za nase navijace..
Zadnja izmjena: Merakk1921, dana/u 15 mar 2021, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
- forza_juve
- Kontakt:
Četvrto kolo protivnik izašao sa 11 igrača na teren.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:43E nek sam i ovo pročitao za života.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 17:51**** li ti musa mrtve usta pickice jedna. Ako se niko iz kluba ne oglasi i mi smo picke.
**** vam majke usta da vam **** sve zivo i mrtvo kriminalci najveci picka vam materina![]()
Yebem li ti Vico staru hahahhahah
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Novinar ovog portala je to prenio ekipi Zeljeznicara, s obzirom da nije bilo prenosa i da je snimano sa onom kamerom iz 84te, tesko je utvrditi da li je zaista bilo tako.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:43E nek sam i ovo pročitao za života.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 17:51**** li ti musa mrtve usta pickice jedna. Ako se niko iz kluba ne oglasi i mi smo picke.
Jedan grad, jedna ljubav!
Odavno opušteniju ekipu na gostovanju od Radnika nisam vidio...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
forza_juve je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:49Četvrto kolo protivnik izašao sa 11 igrača na teren.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:43E nek sam i ovo pročitao za života.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 17:51**** li ti musa mrtve usta pickice jedna. Ako se niko iz kluba ne oglasi i mi smo picke.
Yebem li ti Vico staru hahahhahah

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Radnik evidentno morao izgubiti danas. Šta kaže Nestorović neću puno pričati hahahaha yebem ti pleme pošteno
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Komercijala07
- Kontakt:
Cika Osim ne źna vise sta prica,njemu se skupilo on bi najradije plak'o
Džaba manijaci išli na trening, mada bi i mi trebali malo posjetiti naše.
Ja kao navijac Sarajeva mogu reci da je danas zeljo izgubio.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije stvar u flašici, nego u ovom što misli da je to penal hahahahah. Jel trebao još karton dati flašici?Gifron je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:50Novinar ovog portala je to prenio ekipi Zeljeznicara, s obzirom da nije bilo prenosa i da je snimano sa onom kamerom iz 84te, tesko je utvrditi da li je zaista bilo tako.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:43E nek sam i ovo pročitao za života.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 17:51**** li ti musa mrtve usta pickice jedna. Ako se niko iz kluba ne oglasi i mi smo picke.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.