Mislim da je fizicki nespreman jos uvijek
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
@target rijesi ove paprike papipapi.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nije ovo europski fudbal, mi bunker igramo jer ne znamo i ne mozemo napadati organizovano tokom veceg dijela utakmice. Dobar je raspored samo valja opet poraze izgurati na početku ovog zadnjeg dijela.samirr je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:45Zizovic i zvanicno, Zrinjski je uzdrman Evropa im visi o koncu siguran sam da ce sve uraditi da nas dobiju sve raspolozivo ce upotrijebiti ako treba i sudiju poklopiti ako im ne bude išao rezultat u korist.. Otvoreno pa šta bude y.ebem ti bunker gledam ga cijele sezone dosta je toga bilo ako parkiramo bus opet oni ce nas puniti maximalno..
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Na Areni govore koja uprava bude "bolje radila" da ti timovi ce "bolje igrati"
.....svakako vazan faktor...i sto se tice finansija i rada van terena....ovi nasi su kokuzi....a znamo ko jedino moze to isfinansirati jelde 
Ma kad se vrate Beganović i Devedžić i mi ćemo na nešto ličiti , a valjda i napad proradi ide to lagano samo se Saleta riješiti
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Samo da se nama ne skuha corba kao lazna nada, i svi u nadi zivjese, dok iz lige ne ispadose.
Crvene lampice gore uveliko.
P.s kako god zavrsilo nisam za zizovica rijetko grdan trener. Po svemu
Čekamo široki i borac zadnja dva kola kući...ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:02raspored savrsen.
Cekamo Zelju koji se raspada, zadnja kola cekamo Veleza i Borca s kojim prvo sto se moze igrat kuci, drugo sto hoce prodat ako im ne bude trebalo.
i trece konkurenti nemaju gdje uzeti bodove kao ni mi, a mi cekamo i Olimpik i Mladost (dvije pobjede ovdje i ostajes), plus imas SSH "kuci".
da si birao ne bi sastavio bolji raspored, s tim da prva tri kola vjerovatno boda necemo uzeti. valja prezivjeti jos 3 poraza.
Ali sve nam ide na ruku. Da smo birali bolje ne moze
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Slazem se.onda kad smo ispali svi govore nece Sloboda ispast,nema sanse .kad puce zastavica,velez dade gosku.Selam Sariel,poleti ptico-TerusiSariel1987 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:22Samo da se nama ne skuha corba kao lazna nada, i svi u nadi zivjese, dok iz lige ne ispadose.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
Od muke ne znam sta bih prije.
Il je.avao redom mater u c.am pa u pi.ku ili obrnutim redoslijedom.
Il je.avao redom mater u c.am pa u pi.ku ili obrnutim redoslijedom.
tuzlanska Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
Carko ja sam fukara do kraja zivota. Ne stoji ta analogija sa bahrom i doznakama terusa .(btw terusi su nas mozda i najbolji tz bend)HPCompaq je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:34Slazem se.onda kad smo ispali svi govore nece Sloboda ispast,nema sanse .kad puce zastavica,velez dade gosku.Selam Sariel,poleti ptico-TerusiSariel1987 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:22Samo da se nama ne skuha corba kao lazna nada, i svi u nadi zivjese, dok iz lige ne ispadose.
P.s kako god zavrsilo nisam za zizovica rijetko grdan trener. Po svemu![]()
Ja samo kazem sta mislim jer nema logike.
Da se radilo na tome iskrneo ne bi dosli u ovu poziciju da mi realno lako mozemo ispasti.
Ili se ne radi o tome ili je bas plan ispasti.
Logika. Ja nisam protiv
ali sam poucen iskustvom skeptican.
Mi smo odradili najdegenskiju zimu od svih klubova na svijetu, ikad.Sariel1987 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:40Carko ja sam fukara do kraja zivota. Ne stoji ta analogija sa bahrom i doznakama terusa .(btw terusi su nas mozda i najbolji tz bend)HPCompaq je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:34Slazem se.onda kad smo ispali svi govore nece Sloboda ispast,nema sanse .kad puce zastavica,velez dade gosku.Selam Sariel,poleti ptico-TerusiSariel1987 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:22Samo da se nama ne skuha corba kao lazna nada, i svi u nadi zivjese, dok iz lige ne ispadose.
P.s kako god zavrsilo nisam za zizovica rijetko grdan trener. Po svemu![]()
Ja samo kazem sta mislim jer nema logike.
Da se radilo na tome iskrneo ne bi dosli u ovu poziciju da mi realno lako mozemo ispasti.
Ili se ne radi o tome ili je bas plan ispasti.
Logika. Ja nisam protiv
ali sam poucen iskustvom skeptican.
tuzlanska Sloboda
Medjusobni susreti za opstanak
26.kolo:
Krupa - Sloboda
27. kolo
Sloboda - Mladost
28. kolo
Radnik – Sloboda
Krupa - Mladost
29.kolo
Sloboda - Olimpik
Mladost - Radnik
30. kolo
Krupa - Radnik
Olimpik - Mladost
31. kolo
Radnik - Olimpik
32. kolo
Krupa - Olimpik
26.kolo:
Krupa - Sloboda
27. kolo
Sloboda - Mladost
28. kolo
Radnik – Sloboda
Krupa - Mladost
29.kolo
Sloboda - Olimpik
Mladost - Radnik
30. kolo
Krupa - Radnik
Olimpik - Mladost
31. kolo
Radnik - Olimpik
32. kolo
Krupa - Olimpik
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 15 mar 2021, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Eh ok, po ovoj prici to sa azmirom vec traje jel. E ako traje zasto smo uradili onda takav transfer rok kakav smo uradili? Ako on uskace, valjda bi onda prucali dogovarali se ugovarali.
Ili se nisu povezali, ili je ovo sto se desava krajnji cilj.
Mozda i ja pogresno vezem zakljucke, mozda ima nesto. Ako ispadnemo opet iz lige dzaba im. Svi dogovori i price.mogu se svi jebt a i mi s njima.
Mozda i ja pogresno vezem zakljucke, mozda ima nesto. Ako ispadnemo opet iz lige dzaba im. Svi dogovori i price.mogu se svi jebt a i mi s njima.
Ovakav nam je transfer rok jer se uprava orijentisala na smanjenje dugova i oslonila na zalihu iz prve polusezone sa filozofijom da cemo ponesto pobijediti jer i corava koka ubode zrno. Sad vidimo da smo coravi ali da ne ubadamo.
Od Azmira nema nista, moguce je jedino da uleti kao sponozor ili da kupi onu stolicu ili sta vec u skupstini, dobijemo par desetina hiljada u vrh glave i to bi bilo to. Super, odlicno, hvala mu, samo nije to povratak gdje on milione kešira kakav mislite jer izgleda ste ozbiljni u toj prici i zao mi je sto su neki nasjeli.
Od Azmira nema nista, moguce je jedino da uleti kao sponozor ili da kupi onu stolicu ili sta vec u skupstini, dobijemo par desetina hiljada u vrh glave i to bi bilo to. Super, odlicno, hvala mu, samo nije to povratak gdje on milione kešira kakav mislite jer izgleda ste ozbiljni u toj prici i zao mi je sto su neki nasjeli.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Nestalo konekcije u odsutnom trenutku, on kroz onaj dugi tunel u Svici prolazio pa prijem oslabio, iPhone najnoviji ga izdao i Orange network. Bice bolje, kaze.Sariel1987 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:46Eh ok, po ovoj prici to sa azmirom vec traje jel. E ako traje zasto smo uradili onda takav transfer rok kakav smo uradili? Ako on uskace, valjda bi onda prucali dogovarali se ugovarali.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Rijesen papko
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
pa nije Zrinjski Bayern, Sarajevo - City, Široki - PSG i tako to pa da se moramo braniti protiv svih ekipa sa 11 igraca iza lopte.Madal je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:13Nije ovo europski fudbal, mi bunker igramo jer ne znamo i ne mozemo napadati organizovano tokom veceg dijela utakmice. Dobar je raspored samo valja opet poraze izgurati na početku ovog zadnjeg dijela.samirr je napisao/la: ↑15 mar 2021, 20:45Zizovic i zvanicno, Zrinjski je uzdrman Evropa im visi o koncu siguran sam da ce sve uraditi da nas dobiju sve raspolozivo ce upotrijebiti ako treba i sudiju poklopiti ako im ne bude išao rezultat u korist.. Otvoreno pa šta bude y.ebem ti bunker gledam ga cijele sezone dosta je toga bilo ako parkiramo bus opet oni ce nas puniti maximalno..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ma brate ako preuzima sto kriju?Beduin je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:53Nestalo konekcije u odsutnom trenutku, on kroz onaj dugi tunel u Svici prolazio pa prijem oslabio, iPhone najnoviji ga izdao i Orange network. Bice bolje, kaze.Sariel1987 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:46Eh ok, po ovoj prici to sa azmirom vec traje jel. E ako traje zasto smo uradili onda takav transfer rok kakav smo uradili? Ako on uskace, valjda bi onda prucali dogovarali se ugovarali.
Sta je cilj?
Kako se odvija ja sam skeptican pravo i sad vec lagano osjecam drugu ligu opet
Pa ko onda placa ovog Zizovica, ako nisu imali para za solidno pojacanje, ili su mamlazi koji pojma nemaju ili je neko uskocio sa parama...sigurno ne dolazi na dodjems...
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam, ja i dalje ne vjerujem u Federalku. Zao mi je samo sto stoper nije doveden i sto Markovic nije dobio sansu jer je ovo veliki pritisak na Kurtalica i mali je pao u formi. Moglo je bolje, a ako Azmir ovako pomaze nam, onda nemoj Bogati.Sariel1987 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:57Ma brate ako preuzima sto kriju?Beduin je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:53Nestalo konekcije u odsutnom trenutku, on kroz onaj dugi tunel u Svici prolazio pa prijem oslabio, iPhone najnoviji ga izdao i Orange network. Bice bolje, kaze.Sariel1987 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:46Eh ok, po ovoj prici to sa azmirom vec traje jel. E ako traje zasto smo uradili onda takav transfer rok kakav smo uradili? Ako on uskace, valjda bi onda prucali dogovarali se ugovarali.
Sta je cilj?
Kako se odvija ja sam skeptican pravo i sad vec lagano osjecam drugu ligu opet![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.