Nisu sto? Neka idu ovako cesce.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hahaha a kako mu je drago bilo dok ga Zuka nije poklopio

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sjedi 1

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Merakk1921
- Kontakt:
Joj kad Željo naredne cetri rutinski 12 bodova, pa kad se ukljuci u borbu protiv FK Butmira
-
- Kontakt:
Zato vama ide vrhunski sa vašim iskusnim princezamaMerakk1921 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:28Joj Veleža sto se digo, i meni bi bilo drago da uzmete titulu, nemate taj kvaliltet, ne moze ti Ovcine i Cvijanovici titulu uzeti, moras imat u ekipi iskustvo i kvaliltet, na klupi takodjer ..

Forzza Velez
Isplatite plaće momcima....nemojte da su nervozni....3 kola 1 bod.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj listicanin uzeo pogresnu tabletu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
IliConvicts1988 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:47Bravo, lijepo rečeno.Baader je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:42Žaliti Željezničar jer su ih sudije oštetile stvarno nema smisla, isto kao ni mitomane i najveće falsifikatore svega, a ni Sarajevo.
Sudije su time ekipama donijele toliko protekcije, a drugima zla da ne može stotinu ovakvih utakmica ko danas oprati tu ljagu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Merakk1921 je napisao/la: ↑14 mar 2021, 23:12Ma vasim porazom ukljucili ste 4 ekipe za titulu, mi najmanje sansi imamo jer smo karna od ekipe, ali ljudski se nadat uz pobjedu sutra
Sta ima?
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zahvaljujući privrednim subjektima registrovanim u Lištici, a poslovne jedinice imaju u Sarajevu, Tuzli isl.Denchi je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:49U Sarajevukksiroki je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:44Misliš na pripizdinu koja za 12 mjeseci ostvari prihod u iznosu 1 800 000 000 KM fiskaliziranog prometa?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:29
Reče neko iz pripizdine gdje se češće ukazuje Gospa nego fiskalni račun. I taj lik je registrovan, da si živ i zdrav.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Sjecam se one jedne tekme sa Sarajevom koja je zavrsila 1:1 i Čelik je postigao gol za 2:1, ali ponisten je. Igrac je igrao rukom i jest, bilo je blizu ramena, ali odluka je bila dobra. Medjutim, protesti nasih igraca, standardno za nasu ligu, naguravaju se tako sa sudijom uz aut liniju, tekma k'o tekma, ali da bi bilo drugacije onda na scenu stupa nas Broj 1! Uzima pravdu u svoje ruke - Cu da ti majku sudija, sisaj staku!redbull93 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:07IliConvicts1988 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:47Bravo, lijepo rečeno.Baader je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:42Žaliti Željezničar jer su ih sudije oštetile stvarno nema smisla, isto kao ni mitomane i najveće falsifikatore svega, a ni Sarajevo.
Sudije su time ekipama donijele toliko protekcije, a drugima zla da ne može stotinu ovakvih utakmica ko danas oprati tu ljagu.
To je ta utakmica
Tad je bilo sve uredu i likovalo se, iskreno nije mi ih zao zbog sudijskog kasapljenja. Sve se vraca, sve se placa.

Kultna scena. Epilog - sljedeca tekma sluzbenici obezbjedjenja pokraj njega.
Zadnja izmjena: Steelman, dana/u 15 mar 2021, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Ne bih se bas složio da Velež ima lak raspored. U drugom kolu idu Olimpicu koji ima dobru ekipu, a grčevito se bore za opstanak. Pa im u Mostar dolazi Sarajevo, pa idu u Široki.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:13I ja mislim da Sarajevo osvaja bez vecih problema, ali u prva dva kola velez ima jos laksi posao nego sarajevo. Nece se tu nista rijesit u prvim kolimaamypitar je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:06Sarajevo sa dvije domaće pobjede Krupa I Široki vrlo blizu titule.oldschool72 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 21:43
raspored vam je fenomenalan po meni, definitivno ste u igri i da Sarajevo stignete i prestignete.
i još samo za protokol:
dabogda se okliznuli![]()
Al dobro biće sigurno zanimljivo svako kolo.
Kakav touchdown?

Pa tek ste u petak rijesili ovog igrača. Očito je bio problem neki. A po informacijama iz Sar imate ili ste imali problem sa isplatama. Znači da nije bajna situacija ni u vas. A spominje se i kresanje budzeta itd barem koliko sam uspio pohvatati. Da se razumijemo nije to nista dobro za bh nogomet dapače. Stagniramo kompletno svi iz sezone u sezonu ili jos gore ako tonemo

Prvi smo i igramo polufinale Kupa, ne znam sta covjek moze vise da pozeli sto se domaceg prvenstva tice.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nisi update-ovan..Sarajevo je pred gasenjem, porezna ce stavit kljuc u bravu, igraci jedva prezivljavaju, posudjuju od igraca drugih klubova. Vecinski vlasnik je odustao i pridruzit cemo se Celiku.brig je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:34Kakav touchdown?![]()
Pa tek ste u petak rijesili ovog igrača. Očito je bio problem neki. A po informacijama iz Sar imate ili ste imali problem sa isplatama. Znači da nije bajna situacija ni u vas. A spominje se i kresanje budzeta itd barem koliko sam uspio pohvatati. Da se razumijemo nije to nista dobro za bh nogomet dapače. Stagniramo kompletno svi iz sezone u sezonu ili jos gore ako tonemo![]()
Sampion ce biti Siroki.
Bolje se informisi.
OkSteven11 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:39Nisi update-ovan..Sarajevo je pred gasenjem, porezna ce stavit kljuc u bravu, igraci jedva prezivljavaju, posudjuju od igraca drugih klubova. Vecinski vlasnik je odustao i pridruzit cemo se Celiku.brig je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:34Kakav touchdown?![]()
Pa tek ste u petak rijesili ovog igrača. Očito je bio problem neki. A po informacijama iz Sar imate ili ste imali problem sa isplatama. Znači da nije bajna situacija ni u vas. A spominje se i kresanje budzeta itd barem koliko sam uspio pohvatati. Da se razumijemo nije to nista dobro za bh nogomet dapače. Stagniramo kompletno svi iz sezone u sezonu ili jos gore ako tonemo![]()
Sampion ce biti Siroki.
Bolje se informisi.
Samo oću reć da nije bajna situacija i kad se očekuje taj neki iskorak u EL ili LP bit će teško. Realno bez novca, bez kupovine igrača, bez plaćanja odšteta, bez transfera sa nekim većim ciframa sve je neko stagniranje.
Ovo mislim opcenito na ligu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.