Bio bih zadovoljan i Vladimirom Matijaševićem, što je dugo bio sportski direktor Čukaričkog.Odnedavno je slobodan.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I ja volim janjetinu al nema
Samo Dino Selimovic ili Abdulah Ibrakovic
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Iskreno, Hadžija je imao i dobrih pojačanja. Rahman, Tatar, Miličević , TSS, Fanimo, posudba Besima... Ne može se reći da su bezveze igrači. Prva dvojica su nam donijeli dvije i pol titule, ostali treću, Besim bi dao značajniji doprinos da Dupovac nije u životnoj formi .
U potrazi za dobrim igračima bez kluba, koji imaju za naš standard jake plate, mora biti fula .
I ja sam za nekog stranca, sa jačim pedigreom, tj kontaktima sa barem drugim ligama petice, afrikom, J. amerikom , kad već dajemo pare daj nekog mladog ko bi mogao napredovati ili starijeg koji će u ligi u kojoj pola klubova se krpi za plate , biti barem zeru dominantniji.
U potrazi za dobrim igračima bez kluba, koji imaju za naš standard jake plate, mora biti fula .
I ja sam za nekog stranca, sa jačim pedigreom, tj kontaktima sa barem drugim ligama petice, afrikom, J. amerikom , kad već dajemo pare daj nekog mladog ko bi mogao napredovati ili starijeg koji će u ligi u kojoj pola klubova se krpi za plate , biti barem zeru dominantniji.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 15 mar 2021, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Osim sto je rasista i mrzi bosnu i bosance
Odlican kandidat

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije Hadzija doveo AmaraZeko87 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:30Iskreno, Hadžija je imao i dobrih pojačanja. Rahman, Tatar, Miličević , TSS, Fanimo, posudba Besima... Ne može se reći da su bezveze igrači. Prva dvojica su nam donijeli dvije i pol titule, ostali treću, Besim bi dao značajniji doprinos da Dupovac nije u životnoj formi .
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ma svaki jaci ce htjeti da se tali, ne mozemo mi platu neku zajebanu placat...Zeko87 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:30Iskreno, Hadžija je imao i dobrih pojačanja. Rahman, Tatar, Miličević , TSS, Fanimo, posudba Besima... Ne može se reći da su bezveze igrači. Prva dvojica su nam donijeli dvije i pol titule, ostali treću, Besim bi dao značajniji doprinos da Dupovac nije u životnoj formi .
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ne pamtim teža 24 sata od kako pratim našu ligu.Sad se probati dohavizati do Krupe, pobjediti kako znamo i umujemo i onda maksimalno iskoristiti tih 12 - 13 dana tokom reprezentativne pauze. Možda ne bi bilo loše dogovoriti neku prijateljsku utakmicu u Butmiru.
- ElCartel11
- Kontakt:
Mesan - Cmilja - Fani
-----------------D-------------
Djokan-----------Tss
Idemo braco

Djokan-----------Tss
Idemo braco

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I odlican je sa Husarom.Pola agencije mu je u Maribor odveo,taman otvorili smo mu put ,njegovo je jos Pirica da prebaci

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nemoj pirica matere ti uzasan lik...i Kanuric i Dizdarevic puno bolji...
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ako je Cmiljanic registrovan jel to mora znaciti da ce upast u kadar?
Imas pravo na 5 stranaca u tom trenutku strucni stab je ocijenio da su potrebniji Adukor, Velkoski, Oremus, Fanimo i Pejovic nego Cmiljanic. A evo Velkoski nije dostupan za Krupu, tako da Cmiljanic upada vjerovatno. Strpljenja samo i sve ce doci.
Jao i meni se to cini da bi se Piric mogao uhljebit kod nas ukoliko ode Kovacevic. Jer Piricu poslije isteka ugovora u Mariboru ostaje samo povratak u BiH ili odlazak u Hrvatsku u neku od ekipa koje ce se boriti za opstanak.
Imas pravo na 5 stranaca u tom trenutku strucni stab je ocijenio da su potrebniji Adukor, Velkoski, Oremus, Fanimo i Pejovic nego Cmiljanic. A evo Velkoski nije dostupan za Krupu, tako da Cmiljanic upada vjerovatno. Strpljenja samo i sve ce doci.
Jao i meni se to cini da bi se Piric mogao uhljebit kod nas ukoliko ode Kovacevic. Jer Piricu poslije isteka ugovora u Mariboru ostaje samo povratak u BiH ili odlazak u Hrvatsku u neku od ekipa koje ce se boriti za opstanak.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Protiv Krupe: Kovacevic, Oremuš, Miličević, Adukor, Salčin, Pejović, Đokanović, Sušić, Fanimo, Milanović, Mešanović.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:59Mesan - Cmilja - Fani
Djokan-----------Tss
Idemo braco![]()
![]()
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 16 mar 2021, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nemislim ni ja ozbiljno ,Kanuric je svakako nova jedinica kad Kova ode.
Nego govorim u kontekstu spominjaja Zahovica kao novog SD i njegovih relacija sa Husarom,reki garant bi i ovog uhljebio

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zamisli bracki kakav je Cmiljanic ako je Krste bolji od njega.NisamInSajder je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:11Ako je Cmiljanic registrovan jel to mora znaciti da ce upast u kadar?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mozel Mesa odigrati „polulijevo“ kao Krste nekad? 
Jos to nismo probali sa njim; sve drugo prema naprijed je isprobano.

Jos to nismo probali sa njim; sve drugo prema naprijed je isprobano.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: crnehorde, nedimmmm1337, roccosiffredi, SineTalexy i 79 gostiju.