FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Klub se mora oglasiti zbog ove kradje.
Ali kakav pas Mustafe... Ono nije realno, cijelu tekmu se vrtiš sa loptom ko šestar i na kraju asistencija. Bravo Mule, bolje da si karijeru završio kad si razmišljao da je završiš, nego što nas ****.
Eldar Šehić, **** ti i našu djecu i ko je rekao da je on neki bek. Imaš 20 godina i nisu u stanju centaršut da pogodiš, haj što ima loš centaršut, zato ima katastrofalno primanje. Odbrana da ne spominjem.
Eldar Šehić, **** ti i našu djecu i ko je rekao da je on neki bek. Imaš 20 godina i nisu u stanju centaršut da pogodiš, haj što ima loš centaršut, zato ima katastrofalno primanje. Odbrana da ne spominjem.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Svaka ti cast ovo za Sehica. Kad je sezona pocela mislio sam da ce biti nesto od njega, on umjesto da napreduje, ide dva koraka u nazad. Necu ni spominjati Sinisu, 5 godina u Zelji, nije 10 centarsuteva ubacio kako treba, necu ni spominjati sut saMamba21 je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:45Ali kakav pas Mustafe... Ono nije realno, cijelu tekmu se vrtiš sa loptom ko šestar i na kraju asistencija. Bravo Mule, bolje da si karijeru završio kad si razmišljao da je završiš, nego što nas ****.
20 metara LIJEVOM nogom. Allahu dragi podari mi snagu da izdrzim do kraja sezone sa ovim levatima na terenu
Sto se tice nasih bekova, nikad mi nece biti jasno kako nakon tri balona gdje lopta zavrsi u gol autu bar ne pokusas poslati loptu po zemlji, ako ne znas bolje centrirati. Ali isti su svi, Stevanovic, Sehic i Blazevic. Ustvari ne zna se koji je gori. Pa oni bukvalno upropaste minimalno 10 napada po utakmici svojim balonima.
Fakat šta Lendra govori na 9:18 na ovom klipu?
Pozdrav braćo. Poraz boli, mada više boli osjećaj neke ružne navike da na ovaj način gubimo tekme, ali realno meni se sviđa ovaj raspored.
Na stranu sve činjenice i fakti protiv nas, kojih je tolko da ne mogu svi stat na stranu al et, ja i dalje vjerujem. Vjerujem braćo da do derbija možemo imati haman egal sa konama. Jeste nadrealno s obzirom na igru, ali nije kad gledamo raspored. Bolje je za nas što igramo prvo nešto lakše tekme, koje su za nas najteže, al opet su lakše, za razliku od pitara koji do derbija mogu i titulu osigurat, ali i past u formi, jer igraju dosta derbija. Jest da mi imamo pored pitara još šest ekipa ispred, al ja vjerujem u inat. Osim pitara, jedino zrinjski možda igra bolje, ali se i oni okliznu. Ostali će past braćo..ne može vjetar u istom smjeru vazda puhat.
Do derbija egal ako Bog da, a onda fight!
Na stranu sve činjenice i fakti protiv nas, kojih je tolko da ne mogu svi stat na stranu al et, ja i dalje vjerujem. Vjerujem braćo da do derbija možemo imati haman egal sa konama. Jeste nadrealno s obzirom na igru, ali nije kad gledamo raspored. Bolje je za nas što igramo prvo nešto lakše tekme, koje su za nas najteže, al opet su lakše, za razliku od pitara koji do derbija mogu i titulu osigurat, ali i past u formi, jer igraju dosta derbija. Jest da mi imamo pored pitara još šest ekipa ispred, al ja vjerujem u inat. Osim pitara, jedino zrinjski možda igra bolje, ali se i oni okliznu. Ostali će past braćo..ne može vjetar u istom smjeru vazda puhat.
Do derbija egal ako Bog da, a onda fight!
Može li ko prevesti šta je ovo Lendrić rekao...
Ako ništa volim ga zbog ovih stvari, odmah mu **** mater na licu mjesta
Ako ništa volim ga zbog ovih stvari, odmah mu **** mater na licu mjesta
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Pa očigledno da su **** u klubu pa se niko ne oglašava ne znam šta je tu čudno 5 sezona je već tako
mosa lošmi stićko tit-ula!
- invincible1921
- Kontakt:
Ja sam zaboravio kako je kad imas bekoveZaZelju je napisao/la: ↑15 mar 2021, 22:53Sto se tice nasih bekova, nikad mi nece biti jasno kako nakon tri balona gdje lopta zavrsi u gol autu bar ne pokusas poslati loptu po zemlji, ako ne znas bolje centrirati. Ali isti su svi, Stevanovic, Sehic i Blazevic. Ustvari ne zna se koji je gori. Pa oni bukvalno upropaste minimalno 10 napada po utakmici svojim balonima.

=\_1921_/=
Zanimljivo da na sudjenje skacu vecinom isti likovi koji su opravdavali ono saopstenje nase uprave kada je titula gurnuta u vitrine anamo onih,zaista cudna smo mi sorta...
Ono sto mi se cini da je ovdje sve manje navijaca Zeljeznicara,ovaj kritikuje Anela opravdano ovaj ga brani zivotom ,**** te Anel po sred supka valdjda ti je Zeljo bitan a ne **** Anel..
U ovo stanje su nas izmedju ostalih pored uprava i tzv trenera doveli i ovi navijaci ulizice koji se prodaju za kafu i dres,pa ce zbog tog dresa braniti sve zivo po forumima za tog igraca,svaki nas igrac ima par botova i na ovom forumu koji su kupljeni od igraca jednom kafom ili dresom.
Ono sto mi se cini da je ovdje sve manje navijaca Zeljeznicara,ovaj kritikuje Anela opravdano ovaj ga brani zivotom ,**** te Anel po sred supka valdjda ti je Zeljo bitan a ne **** Anel..
U ovo stanje su nas izmedju ostalih pored uprava i tzv trenera doveli i ovi navijaci ulizice koji se prodaju za kafu i dres,pa ce zbog tog dresa braniti sve zivo po forumima za tog igraca,svaki nas igrac ima par botova i na ovom forumu koji su kupljeni od igraca jednom kafom ili dresom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tužno je ovoliko voljeti ovaj klub a gledati ga kako propada... včs nema sna
kad ljudima dodje u glavu da je klub na fikrinom haspiratoru sto jeste sada a vecina ne shvaca jedan olimpik je organizaciono institucija za nas tek tada ce se ljudi poceti brinuti za klub a za ovo drugo daj bosnji nekog dzabaluka il da se osjeca bitno na pet minuta i bice ti bot zauvijekdelinjo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:12Zanimljivo da na sudjenje skacu vecinom isti likovi koji su opravdavali ono saopstenje nase uprave kada je titula gurnuta u vitrine anamo onih,zaista cudna smo mi sorta...
nema boljeg lakmus papira od neki dan rostilja kod brajlovica bolestan narod koji bi sve dzabe i da se osjeca da mu aga kaze gdje da konja vezs
-
- Kontakt:
E cuj dres sta ti je Dela prodali bi guzice da se igraci pozdrave sa njima pred rajom da se mogu kurcit. Sve kreten do kretena. I vise su nas yebali ti navijaci koji se smjenjuju kako dodje koja uprava trener igrac nego ijedna osoba u klubu. Takozvani djon obraz.delinjo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:12Zanimljivo da na sudjenje skacu vecinom isti likovi koji su opravdavali ono saopstenje nase uprave kada je titula gurnuta u vitrine anamo onih,zaista cudna smo mi sorta...
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Kazu da ima nekih stvari,koje se od kuce ponesu to tebi i par ljudi ovdje nedostaje.Kultura nula,postovanje ljudi koji zive za ovaj klub isto.. Vas ne vrijedja Anel,nego vlastiti neuspjeh,posvetite se drugim stvarima sport nije za vas.delinjo je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:12Zanimljivo da na sudjenje skacu vecinom isti likovi koji su opravdavali ono saopstenje nase uprave kada je titula gurnuta u vitrine anamo onih,zaista cudna smo mi sorta...
Mislis da si najpametniji na svijetu,to je problem drug vjeruj.Za svaki neuspjeh,krivi licno sebe.A ne refikovog ili necijeg sina.
Stavite svi isti avatar,jer tako kaze botina iz cijeg ste supka vecina virili.I vi nekome da sudite.
Kolega i ja smo normalno diskutovali. Dalje da se ne spustam na tvoj nivo,nek ti Nea odredi avatar pa pisi.
Zadnja izmjena: timpramosavePla, dana/u 15 mar 2021, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo ,idi sad Anelu prosi za dres.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kontrasviju
- Kontakt:
Pichke jedne, na Koševu se bojite crvene ostalim samo dijelite svaki tjedan crvene dijelite...

1921
I ja to cujem.kontrasviju je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:24Pichke jedne, na Koševu se bojite crvene ostalim samo dijelite svaki tjedan crvene dijelite...![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Na stranu sve, ali mene najvise bole nase p..ke u klubu. Velez kad je bio pokraden pet dana su ljudi pisali saopstenja digli sve na noge,Dudic se nije gasio, poslije toga su imali korektna sudenja. Dok nase p..ke ofucane sute i pricaju iz kola u kolo desavaju se greske. Neka nas gaze kad mogu, kad smo obicni jadovi postali. Kad vidim onu oranicu dusa me boli sta uradise od terena, a kebeni grijaci stoje. Svi na profil Muse da mu se nagovorimo kako treba, zaklale su nas sudije svako kolo i plus mi k.rine kakve jesmo dobijes to sto imamo sad
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ejnur, Google Adsense [Bot] i 22 gosta.