FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Fakat se nema šta zamjeriti igračima ovu utakmicu, trudili su se, malo falilo sreće, loš sudija i eto. Jedino Šehić i Mustafa su užansi.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Naravno da nece i ne moze moj faraone,ali ne treba ni Amara lisiti odgovornosti ali je kadar preslab za bilo sta a mi se ovdje raspravljamo kako je Anel odigrao.
A i to mambice do cega je doslo da se mi ibretimo jer su se igraci trudili,da ne povjerujes
A i to mambice do cega je doslo da se mi ibretimo jer su se igraci trudili,da ne povjerujes

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
U nasoj ligi sve ekipe su u pet deka. Svako svakog moze dobiti. Svi smo mi znali da ce protiv Olimpika biti tesko. Ekipa koja je rasterecenija i ima veci motiv je u blagoj prednosti, jos ako ti sudija pomogne kao sto je Musa to ucinio Olimpiku, ne jednom, nego minimalno tri puta u toku utakmice, samopouzdanje raste i mozes se nadati pozitivnom rezultatu.
Prosla su vremena kad smo mi Olimpiku zabijali po tri gola, jos oni sad imaju Petrovica na klupi.
Slazem se da nam trebaju startovati brzi igraci, to uz lose bekove nam je najveci problem. Ramovic je morao igrati od pocetka, pa i Anel, a Celikovica upariti sa Ikicem.
Prosla su vremena kad smo mi Olimpiku zabijali po tri gola, jos oni sad imaju Petrovica na klupi.
Slazem se da nam trebaju startovati brzi igraci, to uz lose bekove nam je najveci problem. Ramovic je morao igrati od pocetka, pa i Anel, a Celikovica upariti sa Ikicem.
Sve znam ,evo od huje ne znam sta bi od sebe,malo mi zao sto sam prema drugu gore bio grub previse,**** ga ispizdilo me ovo sve..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ide za vikend

@delinjo
Ma ne treba, ima i do Amara, nije ni on bezgriješan ali ono yebem mu majku pa ako iko zna da silno mijenjanje trenera ne donosi rezultat, onda bi to trebali biti mi. Koliko smo ih izmijenjali u zadnjih 5-6 godina ne znam ih ni nabrojati sve, a ništa dobili nismo.
E zato je meni čudno kad raja toliko tjera Amara, čovjeka koji je trofejniji nego 80% klubova u državi zajedno. Mislim, ok je, otjeraj ga pišaj ga, biće Želje i poslije Amara, bilo ga je i prije Amara, ali ne vidim kako će neki drugi trener učiniti da stvari postanu bolje.
Bolje je svima, koliko ko može, da se okrenu klubu kao klubu i organizaciji kluba, stručni štab, igrači, igra na terenu, to sve dolazi kao rezultat stanja u klubu.
Ja eto prvi ne mogu nikako pomoći klubu u tom smislu, al' yebiga zato evo pola godine šutim, ne pričam, ne pišem plaho i na forumu, gledam sa strane...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neku vrstu truleži u i oko Želje sam prvi put osjetio poslije 5% derbija na Koševu i gubljenja titule te godine. Tražio sam krivca al realnog krivca, sem igrača, stručnog štaba i rukovodstva, nisam našao. Iz godine u godinu taj je trulež sve više prisutan, ali mislim da je trenutno najprisutniji. Kad kažem trulež mislim na niz sudijskih pogrešaka, naših nelogično loše odigranih utakmica, lošeg odabira igrača, popuštanja pod pritiskom, ogromne ku*cobolje kod igrača, struke... Niko me nikada nije uvjerio da se na Želju ne vrši određeni pritisak od strane Saveza godinama unazad. Krivca za takvu situaciju sam našao negdje duboko u klubu. Mislio sam da će se to promjeniti smjenom rukovodstva, al nažalost nije.
Uvjerite me da nismo mogli uzeti titulu 2017. i 2018. pa i prošle sezone.
Ne znam, poravnio sam odavno, prestao se nadati, al nikad nisam prestao podržavati klub. Nekad smo se borili i za opstanak, to je isto za ljude.
Nemojte se sjebavati, bit će Željo opet šampion, makar sa unucima slavio, al će biti.
Uvjerite me da nismo mogli uzeti titulu 2017. i 2018. pa i prošle sezone.
Ne znam, poravnio sam odavno, prestao se nadati, al nikad nisam prestao podržavati klub. Nekad smo se borili i za opstanak, to je isto za ljude.
Nemojte se sjebavati, bit će Željo opet šampion, makar sa unucima slavio, al će biti.
Vozdra masvi ljoze pionsam!
Ma zna se sve zbog cega ga neki tjeraju ali vala i zasluzio je i sam je kriv mada eto meni nista ne znaci promjena trenera ako cu i dalje gledati ove igrace i ako ce organizacija kluba kao sto kazes biti kao trenutna,pa stadion nam opet rusevina postaje..Raonffa je napisao/la: ↑16 mar 2021, 00:00Ide za vikend![]()
@delinjo
Ma ne treba, ima i do Amara, nije ni on bezgriješan ali ono yebem mu majku pa ako iko zna da silno mijenjanje trenera ne donosi rezultat, onda bi to trebali biti mi. Koliko smo ih izmijenjali u zadnjih 5-6 godina ne znam ih ni nabrojati sve, a ništa dobili nismo.
E zato je meni čudno kad raja toliko tjera Amara, čovjeka koji je trofejniji nego 80% klubova u državi zajedno. Mislim, ok je, otjeraj ga pišaj ga, biće Želje i poslije Amara, bilo ga je i prije Amara, ali ne vidim kako će neki drugi trener učiniti da stvari postanu bolje.
Bolje je svima, koliko ko može, da se okrenu klubu kao klubu i organizaciji kluba, stručni štab, igrači, igra na terenu, to sve dolazi kao rezultat stanja u klubu.
Ja eto prvi ne mogu nikako pomoći klubu u tom smislu, al' yebiga zato evo pola godine šutim, ne pričam, ne pišem plaho i na forumu, gledam sa strane...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
https://www.facebook.com/mateo.musa pozelimo mu sve najbolje
Ja sam to govorio u decembru. Zbog izjava, svih desavanja od 2019. pa ovamo, a i titula bilo kakav los rezultat kad je on na klupi stvorit ce 10x vecu tenziju oko kluba. Ne treba nam ta tenzija vise jer to vuce dodatne probleme od sponzora, medijske prezentacije kluba, prica i slicno. S obzirom na sva desavanja, greske, nesrece i on je u minusu sa voljom, inspiracijom. Moramo se okrenuti novim ljudima, energijama sto prije.Raonffa je napisao/la: ↑16 mar 2021, 00:00Ma ne treba, ima i do Amara, nije ni on bezgriješan ali ono yebem mu majku pa ako iko zna da silno mijenjanje trenera ne donosi rezultat, onda bi to trebali biti mi. Koliko smo ih izmijenjali u zadnjih 5-6 godina ne znam ih ni nabrojati sve, a ništa dobili nismo.
A i prvi put otkad je kod nas on je izjavio ovo:
Ne moze on vise kod nas nista ostvariti. Ne sto ne zna, sto je los nego je sva energija iz njega izvucena."Ne znam šta raditi iskreno, da znam – uradio bih nešto”.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- TMmanija2012
- Kontakt:
Svi su krivi ,samo mi nismo
Klub nam se bukvalno raspada ,a mi sudije optuzujemo zbog poraza. Sad ispade da igramo ko Bayern ,ali nas handre gospoda sudije.Meni ovaj poraz nije teze pao nego od Krupe i Mladosti . Raspad sistema je odavno poceo ,kad se sjetim utakmice sa Zrinjskim i poslije izgubljene titule koju jedino amateri mogu izgubiti.Kad se sjetim bahatog Misimovica i dovodjenje svakog prelaznog roka po 15-20 igraca.Sjetim se smjene Misimovica i povratak Amara uz šampanjac dernek ,najava nekakvog futbala.Sjetih se kada otjerasmo Asima Zeca ,pa ga vratimo za par mjeseci ,tako isto Ramovica prekrizimo poslije moli da igra.Pa Bekric,pa Jamak itd.
Dodje nekakv klovn iz Londona i najavi neku grupnu fazu, a novaca ni za lijeka. Dragi moji Zeljovci ja vjerujem da su Misimovic i Amar imali dobre namjere, obojica imaju uspone i padove,ali ne ide ovako.
Jedini naš spas je naci kupca , ovaj trenutni sistem je sudbina Celika i Slobode , bicemo premijerligas koji se pati i izlazak u Evropi je plafon.Kokuzluk nas su svi prepoznali i zato nam se desava danasnje sudjenje , kokuza niko nepostuje.

Dodje nekakv klovn iz Londona i najavi neku grupnu fazu, a novaca ni za lijeka. Dragi moji Zeljovci ja vjerujem da su Misimovic i Amar imali dobre namjere, obojica imaju uspone i padove,ali ne ide ovako.
Jedini naš spas je naci kupca , ovaj trenutni sistem je sudbina Celika i Slobode , bicemo premijerligas koji se pati i izlazak u Evropi je plafon.Kokuzluk nas su svi prepoznali i zato nam se desava danasnje sudjenje , kokuza niko nepostuje.
Vecina ne tjera Amara da Zelji bude bolje. Ima dosta onih koji nisu prezalili bivsu upravu i kao krivca vide Amara, te u startu ga tjeraju. Takvi garibi nisu, niti ce ikada biti dio Zeljeznicara. Ovi drugi sto ga tjeraju uopste nisu upuceni u situaciju u klubu, te bi samo da tjeraju jer ce to kao izroditi nesto dobro dakle jos jedna skupina fsntazista i ljudi odmaknutih od kluba. **** Amara iskreno, ako je on problem neka sutra se skloni, ali problem je puno veci, dakle NEMAMO predsjednika, NEMAMO upravu i ono zbog cega je sve ovako NEMAMO PARA. Zato je ekipa takva kakva jeste, oni su poginuli veceras, Stilic nikad vise nije trcao, ali dzaba kad od njih 11 , 6 igraca je zalutalo u Zelju ne ZBOG Amara, nego zato sto NEMAMO para za bolje.Raonffa je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:47E što bih volio da Amar ode, pa da dođe neki xy trener, ne znam kako ljudi ne shvataju da je i Amar kao trener limitiran sa ovim igračimam, pa on dvije godine priča kako su "najbolji, jer su naši", jer je takva situacija u klubu da više nikom ne možeš yebat mater kad te svi imaju u šaci.
Ne branim Amara, ne mislim sad da je on loš zato jer je sve oko njega loše, ali ono na osnovu čega će neko drugi raditi bolji posao?
Mada, moj je stav da i on nekad s formacijom izmislja toplu vodu. Evo veceras, brate vrati Celikovica na stopera, a Sabana u vezu. Celikovic ne zna dodati naprijed. Bekric je bio los, a mucno je postalo gledati Kosorica i Sehica. Trude se oni, ginu, ali...
Jači od ratova, režima i partija !!!!
-
- Kontakt:
Vi razvezali priču o igračima a ne vidim da je neko poželio bez oporavak Zadri iz Bugojna (Ermin Zec).
Falit će nam dosta njegovo iskustvo i da riješi i presudi utakmice kao do sad.
Nadam se da ćemo uskoro moći računati na njegove usluge, nismo navikli baš da ga nema.
Falit će nam dosta njegovo iskustvo i da riješi i presudi utakmice kao do sad.
Nadam se da ćemo uskoro moći računati na njegove usluge, nismo navikli baš da ga nema.
hahahahhahahahahhhahahhah Zadri ...joj hvala ti sto si me nasmijao brate
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ta priča bi imala logiku da je on s Marsa pao na ovo trenersko mjesto, pa došao je da nam bude bolje, rekao je da postoji neka neformalna skupina ljudi koja će pomoći želji i da žele da preuzmu odgovornost. Sam je sebe tada izložio kao najodgovornijeg. Sada nakon 2 godine i 3 mjeseca možemo vidjeti te rezultate. Ali kako god, trenutno svakako ne može niko bolji doći, mislim da smo mi predaleko otišli sa svim, neka pokuša da nešto do ljeta popravi, ako ne zbog Želje, onda ako ništa zbog sebe i svojih pozajmica. Bez Evrope ove godine ne znam kako ćemo.Ritamreda je napisao/la: ↑16 mar 2021, 00:21Vecina ne tjera Amara da Zelji bude bolje. Ima dosta onih koji nisu prezalili bivsu upravu i kao krivca vide Amara, te u startu ga tjeraju. Takvi garibi nisu, niti ce ikada biti dio Zeljeznicara. Ovi drugi sto ga tjeraju uopste nisu upuceni u situaciju u klubu, te bi samo da tjeraju jer ce to kao izroditi nesto dobro dakle jos jedna skupina fsntazista i ljudi odmaknutih od kluba. **** Amara iskreno, ako je on problem neka sutra se skloni, ali problem je puno veci, dakle NEMAMO predsjednika, NEMAMO upravu i ono zbog cega je sve ovako NEMAMO PARA. Zato je ekipa takva kakva jeste, oni su poginuli veceras, Stilic nikad vise nije trcao, ali dzaba kad od njih 11 , 6 igraca je zalutalo u Zelju ne ZBOG Amara, nego zato sto NEMAMO para za bolje.Raonffa je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:47E što bih volio da Amar ode, pa da dođe neki xy trener, ne znam kako ljudi ne shvataju da je i Amar kao trener limitiran sa ovim igračimam, pa on dvije godine priča kako su "najbolji, jer su naši", jer je takva situacija u klubu da više nikom ne možeš yebat mater kad te svi imaju u šaci.
Ne branim Amara, ne mislim sad da je on loš zato jer je sve oko njega loše, ali ono na osnovu čega će neko drugi raditi bolji posao?
Mada, moj je stav da i on nekad s formacijom izmislja toplu vodu. Evo veceras, brate vrati Celikovica na stopera, a Sabana u vezu. Celikovic ne zna dodati naprijed. Bekric je bio los, a mucno je postalo gledati Kosorica i Sehica. Trude se oni, ginu, ali...
-
- Kontakt:
Ritamreda je napisao/la: ↑16 mar 2021, 00:21Vecina ne tjera Amara da Zelji bude bolje. Ima dosta onih koji nisu prezalili bivsu upravu i kao krivca vide Amara, te u startu ga tjeraju. Takvi garibi nisu, niti ce ikada biti dio Zeljeznicara. Ovi drugi sto ga tjeraju uopste nisu upuceni u situaciju u klubu, te bi samo da tjeraju jer ce to kao izroditi nesto dobro dakle jos jedna skupina fsntazista i ljudi odmaknutih od kluba. **** Amara iskreno, ako je on problem neka sutra se skloni, ali problem je puno veci, dakle NEMAMO predsjednika, NEMAMO upravu i ono zbog cega je sve ovako NEMAMO PARA. Zato je ekipa takva kakva jeste, oni su poginuli veceras, Stilic nikad vise nije trcao, ali dzaba kad od njih 11 , 6 igraca je zalutalo u Zelju ne ZBOG Amara, nego zato sto NEMAMO para za bolje.Raonffa je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:47E što bih volio da Amar ode, pa da dođe neki xy trener, ne znam kako ljudi ne shvataju da je i Amar kao trener limitiran sa ovim igračimam, pa on dvije godine priča kako su "najbolji, jer su naši", jer je takva situacija u klubu da više nikom ne možeš yebat mater kad te svi imaju u šaci.
Nije brate bas tako Bekrić i lendrić kad su izasli izgubili smo svu igru. Štilić je trčao al nije zabio jako dobru šansu što se od njega ipak ocekuje. Jesam za mjenjanje trenera samo ako ce doci neko ko je 100% bolji i s kim cemo napredovat i da je mlad po mogucnosti, nisam za mjenjanje trenera samo da bi se zamjenio jer sigurno kad bi se doveo neki bezveze trener bi imalo pozitivan sok jednu utakmicu eventualno dvije i onda bi bilo puno gore nego sad po meni je Amar jos uvijek najbolji trener u ligi ali mislim da se istrosio i da ga je ovo psihicki pojelo. A ono sto najvise boli je sto smo svi zadovoljni jer su se igraci danas trudili za razliku od prethodnih utakmica njihovo je da se trude to im je posao.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Slazem se, ima dosta stvari za koje je kriv. A bez evrope smo bas u banani. Ali ima jos 11 kola. Ja opet vjerujem da cemo biti medju 3,4 ekipe.kabas je napisao/la: ↑16 mar 2021, 00:42Ritamreda je napisao/la: ↑16 mar 2021, 00:21Vecina ne tjera Amara da Zelji bude bolje. Ima dosta onih koji nisu prezalili bivsu upravu i kao krivca vide Amara, te u startu ga tjeraju. Takvi garibi nisu, niti ce ikada biti dio Zeljeznicara. Ovi drugi sto ga tjeraju uopste nisu upuceni u situaciju u klubu, te bi samo da tjeraju jer ce to kao izroditi nesto dobro dakle jos jedna skupina fsntazista i ljudi odmaknutih od kluba. **** Amara iskreno, ako je on problem neka sutra se skloni, ali problem je puno veci, dakle NEMAMO predsjednika, NEMAMO upravu i ono zbog cega je sve ovako NEMAMO PARA. Zato je ekipa takva kakva jeste, oni su poginuli veceras, Stilic nikad vise nije trcao, ali dzaba kad od njih 11 , 6 igraca je zalutalo u Zelju ne ZBOG Amara, nego zato sto NEMAMO para za bolje.Raonffa je napisao/la: ↑15 mar 2021, 23:47E što bih volio da Amar ode, pa da dođe neki xy trener, ne znam kako ljudi ne shvataju da je i Amar kao trener limitiran sa ovim igračimam, pa on dvije godine priča kako su "najbolji, jer su naši", jer je takva situacija u klubu da više nikom ne možeš yebat mater kad te svi imaju u šaci.
Ta priča bi imala logiku da je on s Marsa pao na ovo trenersko mjesto, pa došao je da nam bude bolje, rekao je da postoji neka neformalna skupina ljudi koja će pomoći želji i da žele da preuzmu odgovornost. Sam je sebe tada izložio kao najodgovornijeg. Sada nakon 2 godine i 3 mjeseca možemo vidjeti te rezultate. Ali kako god, trenutno svakako ne može niko bolji doći, mislim da smo mi predaleko otišli sa svim, neka pokuša da nešto do ljeta popravi, ako ne zbog Želje, onda ako ništa zbog sebe i svojih pozajmica. Bez Evrope ove godine ne znam kako ćemo.
Sarajevskiplavi@ nije problem u treneru generalno. Eto da dodju Dudic , Nalic, Musemic, pa mislis da je moguce igrace nekako motivisati i loziti bez plata. Amar nesto i obeca, pa sklepa, zamoli, pa zagalami...to izgleda i zvuci amaterski i neozbiljno,ali smo sad u takvoj situaciji.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Lordiox101 i 55 gostiju.