FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Napapijri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 15 mar 2021, 23:26

Kakav Kanuric, nova jedinica mora biti Bukvic ili Velic, eventualno Dizdarevic jer ima preduslove u vidu pozajmice u MDK.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 15 mar 2021, 23:34

forgempp je napisao/la:
15 mar 2021, 23:16
NisamInSajder je napisao/la:
15 mar 2021, 23:11
Ako je Cmiljanic registrovan jel to mora znaciti da ce upast u kadar?

Imas pravo na 5 stranaca u tom trenutku strucni stab je ocijenio da su potrebniji Adukor, Velkoski, Oremus, Fanimo i Pejovic nego Cmiljanic. A evo Velkoski nije dostupan za Krupu, tako da Cmiljanic upada vjerovatno. Strpljenja samo i sve ce doci.

Jao i meni se to cini da bi se Piric mogao uhljebit kod nas ukoliko ode Kovacevic. Jer Piricu poslije isteka ugovora u Mariboru ostaje samo povratak u BiH ili odlazak u Hrvatsku u neku od ekipa koje ce se boriti za opstanak.
Zamisli bracki kakav je Cmiljanic ako je Krste bolji od njega.
Ma los nije sigurno, vidjet cemo kakav ce biti. Ja bih ga volio protiv Krupe odmah u prvih 11,napisao sam vec sastav koji bi volio da se istrci za vikend.

muhamedhulk je napisao/la:
15 mar 2021, 23:17
Mozel Mesa odigrati „polulijevo“ kao Krste nekad? :D
Jos to nismo probali sa njim; sve drugo prema naprijed je isprobano.
Pa to polulijevo i postoji. Na tome Guradiola temelji svoju taktiku, halfspaces.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 mar 2021, 00:10

Imas pravo na 5 stranaca u tom trenutku strucni stab je ocijenio da su potrebniji Adukor, Velkoski, Oremus, Fanimo i Pejovic nego Cmiljanic. A evo Velkoski nije dostupan za Krupu, tako da Cmiljanic upada vjerovatno. Strpljenja samo i sve ce doci.

Jao i meni se to cini da bi se Piric mogao uhljebit kod nas ukoliko ode Kovacevic. Jer Piricu poslije isteka ugovora u Mariboru ostaje samo povratak u BiH ili odlazak u Hrvatsku u neku od ekipa koje ce se boriti za opstanak.
Velkoski je svakako suspendovan, pa nece biti u rosteru. Cmilja mora igrati(nema Handze), Adukor takodjer(nema Dupovca), Oremus takodjer... E sad ide izmedju Peje ili Fanima.
Mislim da Fanimo mora igrati, a vec ssm pisao da se ja ista pitam( kao sto se ne pitam :D) ja bih Fanima probao na lijevom beki... Defanzivno masina, a i u napadu mozemo imati duplog igraca na lijevoj strani...

Peja mora malo odmoriti, cisto da zna da nije nedodirljiv u prvih 11.

Kova
Oremus Adukor Mili Fanimo
Djoka Susic
Milanovic Salcin Mesanovic
Cmiljanic

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 mar 2021, 00:26

Zip je napisao/la:
16 mar 2021, 00:10

Velkoski je svakako suspendovan, pa nece biti u rosteru. Cmilja mora igrati(nema Handze), Adukor takodjer(nema Dupovca), Oremus takodjer... E sad ide izmedju Peje ili Fanima.
Mislim da Fanimo mora igrati, a vec ssm pisao da se ja ista pitam( kao sto se ne pitam :D) ja bih Fanima probao na lijevom beki... Defanzivno masina, a i u napadu mozemo imati duplog igraca na lijevoj strani...

Kova
Djoka Susic
Cmiljanic
Ovaj tvoj sastav je duplo veća vratolomija od one dvojice idiota na lijevoj strani. Znaš i ti dobro da si tu pogodio Kovačevića, Oremuša, Adukora, Andreja, Cmilju i možda TSSa.

Kova
Oremus Adukor Mili Pidro
Djoka Susic
Fanimo Mesanovic Milanović
Cmiljanic

Ovo ti je sastav za Krupu, jedino nisam siguran za TSSa i Pidru ako je Salčin fit. Ono što mi vidimo, sigurno vidi i stručni štab. I mislim da bi i Jukić počeo prije Milanovića da je spreman. Ako nakon onoga neko stavi onu dvojicu idiota uopće da igraju u prvih 11, a posebno na lijevu stranu, onda je taj neko za Haaga.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 16 mar 2021, 00:31

U životu si mi sve, tebe volim najviše...

Jedini konkurent za titulu nam je Zrinjski, to sam odmah rekao. Ovo ostalo je samo blic. Treba dizati ekipu kada padne, dati im podršku kada je teško. Slaviti znamo i sami, kad je teško tu su navijači. Nije ljubav psovati majke igračima i uposlenicima, kada stane. Približili se jesu, ali još smo glavni i sve se pitamo. Samo podrška, koji vam je q. Kakvo pljuvanje bilo koga, kakve mahalse ublehe ko je kakav. SVI su dobri zadnje tri godine. Ne plačite više za Benjom i Amarom, Sarajevo ima još mnogo važnih utakmica i doći će veći igrači od njih.

Ko ne da podršku do nove titule ne dočeko kraj prvenstva, ne treba nam takav među nama. AMIN
ORIGINAL 1987

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 mar 2021, 00:38

PeakyBlinders je napisao/la:
16 mar 2021, 00:31

U životu si mi sve, tebe volim najviše...

Jedini konkurent za titulu nam je Zrinjski, to sam odmah rekao. Ovo ostalo je samo blic. Treba dizati ekipu kada padne, dati im podršku kada je teško. Slaviti znamo i sami, kad je teško tu su navijači. Nije ljubav psovati majke igračima i uposlenicima, kada stane. Približili se jesu, ali još smo glavni i sve se pitamo. Samo podrška, koji vam je q. Kakvo pljuvanje bilo koga, kakve mahalse ublehe ko je kakav. SVI su dobri zadnje tri godine. Ne plačite više za Benjom i Amarom, Sarajevo ima još mnogo važnih utakmica i doći će veći igrači od njih.

Ko ne da podršku do nove titule ne dočeko kraj prvenstva, ne treba nam takav među nama. AMIN
Od A do Ž :opaopa:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 mar 2021, 00:40

Volio bih i ja Jukića vidjeti u prvih 11 protiv Krupe, ali ne znamo kakva mu je povreda, nema nikakve informacije.SJB, Pidro ne može igrati zbog kartona, dakle lijevi bek je Salčin ili Hodžić :)
Ovo je najboljih 11 za Krupu: Kovačević, Oremuš, Adukor, Miličević, Salčin (Hodžić), Đokanović, Pejović, Sušić, Fanimo, Milanović i Mešanović.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 mar 2021, 00:46

Šta smo pokazali od igre u ova 3 kola, da igramo sad 10 kola sa Krupom samo, opet bi me strah bilo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 mar 2021, 00:55

Napapijri je napisao/la:
15 mar 2021, 23:26
Kakav Kanuric, nova jedinica mora biti Bukvic ili Velic, eventualno Dizdarevic jer ima preduslove u vidu pozajmice u MDK.
:rol: :rol: :rol:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 mar 2021, 00:55

Nama je Zrinjski jedini ozbiljni protivnik sto se tice titule, ocigledno je da ni kod njih ne funkcionisu neke stvari mada i oni ce vremenom doci na svoje kao sto cemo mi kolo uz kolo. Treba biti realan i priznat da SB nema kvalitete za nesto vise pogotovo drugu poziciju, pitanje je vremena kada ce skliznut ka dnu. Velez takodjer nema kvalitet da bi nama pomrsili racune, okej u formi su ali i oni ce poceti padati polahko. Zeljescar ne treba ni spominjat njima je upitna i Evropa. Dakle pobjeda protiv Krupe nam je pod moranjem da bi rastereceni docekali rep pauzu i iskoristili je max da igraci dodju sebi i da nam se Vinko oporavi do tekme sa listicom.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 16 mar 2021, 01:02

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 16 mar 2021, 01:09

Kovacevic - Oremus, Adukor, Milicevic, Salcin (?) - Djokanovic, Susic, Mustedanagic (Mesanovic) , Fanimo, Varesanovic (Milanovic) - Cmiljanic

Ja bih ovako izveo protiv Krupe, a i u nastavku sezone uz povratak Dupovca, te Pidre nakon sto udje u formu. Sto se tice ovih u zagradi veca je vjerovatnost da ce njih odabrati strucni stab nego ove koje sam ja naveo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 mar 2021, 01:40

Krste na spisku makedonskog selektora za martovske kvalifikacione utakmice :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 mar 2021, 01:47

Nisam znao da se suspenzija crvenog iz lige može odraditi u kupu, hodzic dobio crveni prošlo kolo a ovo igrao normalno
nema potpisa

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 mar 2021, 06:42

SarajevoJeBordo je napisao/la:
16 mar 2021, 00:26
Zip je napisao/la:
16 mar 2021, 00:10

Kova
Djoka Susic
Cmiljanic
Ovaj tvoj sastav je duplo veća vratolomija od one dvojice idiota na lijevoj strani. Znaš i ti dobro da si tu pogodio Kovačevića, Oremuša, Adukora, Andreja, Cmilju i možda TSSa.

Kova
Oremus Adukor Mili Pidro
Djoka Susic
Fanimo Mesanovic Milanović
Cmiljanic

Ovo ti je sastav za Krupu, jedino nisam siguran za TSSa i Pidru ako je Salčin fit. Ono što mi vidimo, sigurno vidi i stručni štab. I mislim da bi i Jukić počeo prije Milanovića da je spreman. Ako nakon onoga neko stavi onu dvojicu idiota uopće da igraju u prvih 11, a posebno na lijevu stranu, onda je taj neko za Haaga.
Pidro kartoniran, pa experimentisem :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 mar 2021, 08:02

Protiv Krupe napasti od prve minute svim silama.Nista polahko,nista kalkulisati vec odmah jako.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2021, 08:36

mma_hz je napisao/la:
16 mar 2021, 08:02
Protiv Krupe napasti od prve minute svim silama.Nista polahko,nista kalkulisati vec odmah jako.
Tako je, sa ovakvim stvarima se ne smijemo kockati.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 16 mar 2021, 09:50

Nešto kontam, zamisli ovo.
23. Kolo
Sarajevo- Krupa (pobjeda 1) 3 boda- 49
Široki -Olimpik (moguće x) 1 bod- 42
U ovom slučaju Velež ide na poziciju broj 2 i tada imamo + 7 na dva pratioca Velež i Široki. Smatram da će Olimpik odigrati veoma važnu ulogu za nas, igra sa našim konkurentima redom Široki A, Velež H, Borac A, Zrinjski H, Željetničar A . Ovih prvih pet kola nastavka smatram da je najvažnije za nas, ako poslije njih ostanemo na prvom mjestu onda se možemo nadati tituli. Istina je da mi moramo ici u svakoj utakmici na pobjedu,ali je isto tako istina i da nasa trenutna forma ne ulijeva previše optimizma. Samo se nadam da je Jela formu tempirao za ovaj nastavak prvenstva i da nas najbolje utakmice očekuju u nastavku. Definitivno da ovim tempom mogu nastaviti Tuzla, Velež i Zrinjski, ne vjerujem da Široki i Željezničar kao i Borac imaju snage za visoki tempo u nastavku.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2021, 10:38

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 mar 2021, 10:45

Ko bi reko da ću Širokog i Veleža pratit kao konkurente za prvo mjesto.

Dosta "ozbiljnije" ekipe, Zrinjski, Borac i Željezničar su na pristojnom odstojanju i ne moramo se sad za sad oko njih brinuti mada u ovoj sezoni haman nema pravila.

Meni bi drago što je Velež gore, sad bome mi nije drago :urnebes:
Olimpik nek uzme bod lištici i onda nama dolaze na volej, na popravni i izbacujemo ih iz utrke pa ćemo vidjet šta ćemo sa Veležom :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri, NazorUso, pitara i 69 gostiju.