FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 16 mar 2021, 00:55

Kod nas su promjene uvijek kozmeticke zato se i vrtimo u krug,otjeras Mulalia dovedes jos goreg,otjeras Petrovica da bi doveo jos goreg i sve tako,mijenjaj samo da bi promijenio nesto kozmeticki ,a manje vise 9 godina se vrtimo u krug,prave promjene su u svim porama kluba ,Amar je kriv za dosta stvari ali ja iskreno nikada nisam ocekivao da moze ekipa u kojoj igra Kosoric i Sinisa osvojiti titulu,nece je osvojiti ni Amar ni onaj poslije njega a niti Murinjo,dakle restarotvati klub,stavigi ga na zrave temelje i kada bude tako bice i novca a kada bude novca bice igraca a ne polovnjaka ko danasnjih..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Saul737
Kontakt:

Post Postao/la Saul737 » 16 mar 2021, 01:05

Ritamreda je napisao/la:
16 mar 2021, 00:21
Raonffa je napisao/la:
15 mar 2021, 23:47
E što bih volio da Amar ode, pa da dođe neki xy trener, ne znam kako ljudi ne shvataju da je i Amar kao trener limitiran sa ovim igračimam, pa on dvije godine priča kako su "najbolji, jer su naši", jer je takva situacija u klubu da više nikom ne možeš yebat mater kad te svi imaju u šaci.

Ne branim Amara, ne mislim sad da je on loš zato jer je sve oko njega loše, ali ono na osnovu čega će neko drugi raditi bolji posao?
Bravo 👍🏻👍🏻
Pojedinim znalcima je Amar kriv sto je korona, skupina tendenciozno potura suplju kamatar dosao da unisti zelju, kao on kriv sto ima slabu ekipu savez protiv nas i slabe finansije

Vecina ne tjera Amara da Zelji bude bolje. Ima dosta onih koji nisu prezalili bivsu upravu i kao krivca vide Amara, te u startu ga tjeraju. Takvi garibi nisu, niti ce ikada biti dio Zeljeznicara. Ovi drugi sto ga tjeraju uopste nisu upuceni u situaciju u klubu, te bi samo da tjeraju jer ce to kao izroditi nesto dobro dakle jos jedna skupina fsntazista i ljudi odmaknutih od kluba. **** Amara iskreno, ako je on problem neka sutra se skloni, ali problem je puno veci, dakle NEMAMO predsjednika, NEMAMO upravu i ono zbog cega je sve ovako NEMAMO PARA. Zato je ekipa takva kakva jeste, oni su poginuli veceras, Stilic nikad vise nije trcao, ali dzaba kad od njih 11 , 6 igraca je zalutalo u Zelju ne ZBOG Amara, nego zato sto NEMAMO para za bolje.
Mada, moj je stav da i on nekad s formacijom izmislja toplu vodu. Evo veceras, brate vrati Celikovica na stopera, a Sabana u vezu. Celikovic ne zna dodati naprijed. Bekric je bio los, a mucno je postalo gledati Kosorica i Sehica. Trude se oni, ginu, ali...
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !

Saul737
Kontakt:

Post Postao/la Saul737 » 16 mar 2021, 01:07

Saul737 je napisao/la:
16 mar 2021, 01:05
Ritamreda je napisao/la:
16 mar 2021, 00:21
Raonffa je napisao/la:
15 mar 2021, 23:47
E što bih volio da Amar ode, pa da dođe neki xy trener, ne znam kako ljudi ne shvataju da je i Amar kao trener limitiran sa ovim igračimam, pa on dvije godine priča kako su "najbolji, jer su naši", jer je takva situacija u klubu da više nikom ne možeš yebat mater kad te svi imaju u šaci.

Ne branim Amara, ne mislim sad da je on loš zato jer je sve oko njega loše, ali ono na osnovu čega će neko drugi raditi bolji posao?

Vecina ne tjera Amara da Zelji bude bolje. Ima dosta onih koji nisu prezalili bivsu upravu i kao krivca vide Amara, te u startu ga tjeraju. Takvi garibi nisu, niti ce ikada biti dio Zeljeznicara. Ovi drugi sto ga tjeraju uopste nisu upuceni u situaciju u klubu, te bi samo da tjeraju jer ce to kao izroditi nesto dobro dakle jos jedna skupina fsntazista i ljudi odmaknutih od kluba. **** Amara iskreno, ako je on problem neka sutra se skloni, ali problem je puno veci, dakle NEMAMO predsjednika, NEMAMO upravu i ono zbog cega je sve ovako NEMAMO PARA. Zato je ekipa takva kakva jeste, oni su poginuli veceras, Stilic nikad vise nije trcao, ali dzaba kad od njih 11 , 6 igraca je zalutalo u Zelju ne ZBOG Amara, nego zato sto NEMAMO para za bolje.
Mada, moj je stav da i on nekad s formacijom izmislja toplu vodu. Evo veceras, brate vrati Celikovica na stopera, a Sabana u vezu. Celikovic ne zna dodati naprijed. Bekric je bio los, a mucno je postalo gledati Kosorica i Sehica. Trude se oni, ginu, ali...
Bravo 👍🏻👍🏻
Pojedinim znalcima je Amar kriv sto je korona, skupina tendenciozno potura suplju kamatar dosao da unisti zelju, kao on kriv sto ima slabu ekipu savez protiv nas i slabe finansije
Mi smo Željezničar i uvijek idemo na pobjedu !

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 16 mar 2021, 01:09

e jes i pravi zadro :rol:

slika
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2021, 01:10

TMmanija2012 je napisao/la:
16 mar 2021, 00:20
Svi su krivi ,samo mi nismo :clap:
Ma niko ne govori da nismo ni za sta. Za danas nismo 100%. Npr. protiv TC prosli vikend ne krivim sudiju unatoc sramotnom penalu jer mi drugo poluvrijeme smo izasli onako, nismo sut htjeli uputiti. To je do nas, nase volje, kvalitete sta god. Mi nismo Man City pa da nas moze povaliti u 3 situacije, a da zabijemo 3 gola zato kazem da danas nismo krivi. Ovo danas da se bilo kome desilo ne bi nijedna ekipa pobijedila iz lige ili bi bilo 0:0 ili ovako svejedno. Od decembra tacnije od utakmice sa Sirokim krenulo je nizbrdo. Konkurencija koja ima jaci uticaj od nas je iskoristila to i koristi nas pad da se probiju jer ovo je sad borba ne samo na terenu nego i van njega s obzirom na cinjenicu da je kvalitet haman kod svakog isti trenutno i malu bodovnu razliku. To je realno i nije nista neocekivano jer je ovo Bosna, a ne neka zemlja, liga gdje sve preposteno, fer, korektno. Neko je dobro iskoristio nase stanje danas prije ove tekme gdje je znao da smo psihicki slabi, da je sve puno tenzija, trzavica i zapecatio nam sezonu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 16 mar 2021, 01:15

delinjo je napisao/la:
16 mar 2021, 00:55
Kod nas su promjene uvijek kozmeticke zato se i vrtimo u krug,otjeras Mulalia dovedes jos goreg,otjeras Petrovica da bi doveo jos goreg i sve tako,mijenjaj samo da bi promijenio nesto kozmeticki ,a manje vise 9 godina se vrtimo u krug,prave promjene su u svim porama kluba ,Amar je kriv za dosta stvari ali ja iskreno nikada nisam ocekivao da moze ekipa u kojoj igra Kosoric i Sinisa osvojiti titulu,nece je osvojiti ni Amar ni onaj poslije njega a niti Murinjo,dakle restarotvati klub,stavigi ga na zrave temelje i kada bude tako bice i novca a kada bude novca bice igraca a ne polovnjaka ko danasnjih..

Sto posto ako ga smjenis i dovedes novog Petrovica nista nisi dobio samo si izgubio. Problem je sto se kod nas zna za 10 standardnih trenera u ligi i oni se mjenjaju stalno i ima par njih standardnih za donji dio tabele i par njih standardnih za gornji. Onda dodje neki Jakirovic koji mi se cini kao ok trener ali ne uradi nista posebno nego izvrsi neki pritisak jer je mlad i moderan trener i svi odma drkaju na zrinjski aaaa zrinjski najjaci na svijetu ovo ono. Dodje Fedja Dudic najobicniji mesar koji ne zna ni otprilike kako ce odigrat utakmicu moze mu ekipa izac i ko najbolja u ligi i ko prva liga federacije mislim to je standardno za ekipe u BiH ali se on dize u nebesa neka a zapravo je mrtvi prosjek. Nama ako Amar ode treba moderan i mlad trener koji ce znat promjenit taktiku u utakmici koji ce znat izvrsit pritisak gdje cemo znat igrat napadacki dopadljiv fudbal a ne izbij nabij daj Sinisi da centrira daj Sehicu da centrira da je nasih 7 u sesnaestercu i jedan protivnik oni bi bas tog jednog pogodili. Trebaju nam promjene u svim porama ali ne promjene da se usute navijaci nego prave promjene da uprava moze namaknuti pare da trener moze dovesti par igraca koje zeli da igraci imaju standardne plate da trener radi samo svoj posao. Bez para nema nicega, pare na kraju uvijek pobjede.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 mar 2021, 01:29

slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 16 mar 2021, 01:36

slika
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 mar 2021, 01:47

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
16 mar 2021, 01:15
delinjo je napisao/la:
16 mar 2021, 00:55

Sto posto ako ga smjenis i dovedes novog Petrovica nista nisi dobio samo si izgubio. Problem je sto se kod nas zna za 10 standardnih trenera u ligi i oni se mjenjaju stalno i ima par njih standardnih za donji dio tabele i par njih standardnih za gornji. Onda dodje neki Jakirovic koji mi se cini kao ok trener ali ne uradi nista posebno nego izvrsi neki pritisak jer je mlad i moderan trener i svi odma drkaju na zrinjski aaaa zrinjski najjaci na svijetu ovo ono. Dodje Fedja Dudic najobicniji mesar koji ne zna ni otprilike kako ce odigrat utakmicu moze mu ekipa izac i ko najbolja u ligi i ko prva liga federacije mislim to je standardno za ekipe u BiH ali se on dize u nebesa neka a zapravo je mrtvi prosjek. Nama ako Amar ode treba moderan i mlad trener koji ce znat promjenit taktiku u utakmici koji ce znat izvrsit pritisak gdje cemo znat igrat napadacki dopadljiv fudbal a ne izbij nabij daj Sinisi da centrira daj Sehicu da centrira da je nasih 7 u sesnaestercu i jedan protivnik oni bi bas tog jednog pogodili. Trebaju nam promjene u svim porama ali ne promjene da se usute navijaci nego prave promjene da uprava moze namaknuti pare da trener moze dovesti par igraca koje zeli da igraci imaju standardne plate da trener radi samo svoj posao. Bez para nema nicega, pare na kraju uvijek pobjede.
objasnio !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 16 mar 2021, 01:50

dejavu je napisao/la:
16 mar 2021, 01:09
e jes i pravi zadro :rol:

slika
:urnebes:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 16 mar 2021, 02:59

Raja je ljuta na Amara ali hajde malo da budemo realni.
Prvi sam ovdje pisao da je Amar previse ters i SAM SEBI KONTRIRA.
Samo molim vas nemoj da zaboravite sta nam radi savez (sudije), igraci- klanovi (a,b), onaj ceric masnica kurcibic mali peško **** ga u prkno.
Nema sanse da je Amar toliko kriv ama nema. Sad ga tovare ko mazgu i sto jest i sto nije.

On je kriv za yebene bekove i sastav upoce. Kurce mu se šabani i levati u ekipi. Stavi druge igraceeee amareee haloooooo. :x

Ovo protiv olimpica je cisti lopovluk, ne samo protiv zelenih nego inace halooooooooo nas pokradose kao nikogaaaa nikad u **** ligi.
Znaci jeste amar kriv ali tovarite lika zestoko.

Seha, Sinisa klupa s veselim. 100%
**** li ti lipu sta nam rade ovo nije moguce.

MORA SE NAMETNUTI PRITISAK NA SVU OVU SITUACIJU. :pray: :pray:
Mašniceeee javiiii seeeee
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 16 mar 2021, 04:15

Pa on je sam izjavljivao kako je nemoguce da zbog sudije, saveza i sl. izgubis 5 utakmica, kako je to iskljucivo zato sto si loš. Šta je sad?! I nije uopšte tačno da je igra bila ok ja ne znam gdje Amar gleda šatro 15 šuteva, svaka utakmica je patnja, slomiše se da pristojni šansu naprave

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 16 mar 2021, 06:08

Ne znam šta se sikirate toliko. Uništavate zdravlje. Pa A.O. izvlači maksimum od ove skupine poluigrača, hedalja, ubleha.
Mi po kvaliteti imamo možda 8. ekipu i ligi i sad skontaj kakva je to komedija od lige kad smo mi bili 2. toliko vremena.
Uvijek sam tvrdio da se skupi nas 11 forumaša, odigramo koji termin, malo se spremimo, naložimo, dobili bi one naše hedalje bez problema.
Amar ko Amar, nebitan u cijeloj ovoj priči. I on je marioneta u cjelokupnoj situaciji, pokušava svojim doskočicama biti smiješan, ali ovo nije 2001.godina pa raju sami iritiraju njegovi nastupi. Simpatičan dedo koji se bavi trenerskim poslom.
Glavu gore plava braćo.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 16 mar 2021, 06:39

Ma ja, dobar Amar. Ne zasluzujemo mi nista bolje od ovog.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 mar 2021, 07:34

Zbog Zelje sam se tuko bjezo sa casova trebi opalio samar iso u druge gradove na utakmice.Zbog Zelje.Zbog Amara i ovih amatera moram se ic posampi mjehur mi proradio.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 16 mar 2021, 08:02

Svaka Vam cast kad mozete i imate snage i volje bilo sta napisati.
Znam da je to nemoguce,ali ne znam da mi se ikad desilo da ih nemam volje ni pogledat vise,otisli,ostali.
Sve prazno i bez smisla.
Znam da cu opet sljedece sedmice biti tu,ne mogu protiv sebe,ali nemam snage niti sta pisat,niti sta ocekivat,niti sta kalkulisat ,niti cemu se nadati.Svaka vam cast mentalni patuljci. Pretplacena bagro. Nevjerovatno je sta ste uradili ove godine,gubite od najlosijih ekipa lige,i to ne jednom,gubite na nasem stadionu,ne borite se,boli vas guzica,uspijeli ste od kluba koji je prkosio rezimima i ratovima,savezimamda napravite to da naa se ne boje ni protivnici niti savez,koji se izivljavaju na nama.
11 navijaca koji imaju imalo smisla za fudbal,vise bi zelje i borbenosti prikazali od vas.
Stidite se .

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 16 mar 2021, 08:04

Nešto se mora desiti. Klub se mora trznuti. Javiti.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 16 mar 2021, 08:32

BarbareZeljin je napisao/la:
16 mar 2021, 08:02
Znam da je to nemoguce,ali ne znam da mi se ikad desilo da ih nemam volje ni pogledat vise,otisli,ostali.
Sve prazno i bez smisla.
Znam da cu opet sljedece sedmice biti tu,ne mogu protiv sebe,ali nemam snage niti sta pisat,niti sta ocekivat,niti sta kalkulisat ,niti cemu se nadati.Svaka vam cast mentalni patuljci. Pretplacena bagro. Nevjerovatno je sta ste uradili ove godine,gubite od najlosijih ekipa lige,i to ne jednom,gubite na nasem stadionu,ne borite se,boli vas guzica,uspijeli ste od kluba koji je prkosio rezimima i ratovima,savezimamda napravite to da naa se ne boje ni protivnici niti savez,koji se izivljavaju na nama.
11 navijaca koji imaju imalo smisla za fudbal,vise bi zelje i borbenosti prikazali od vas.
Stidite se .
ma brate gore ne moze ,ne sjecam se kad mi je gore bilo :puke: sve bi im ispisnice podijelio sve jednom hadalju .4 utakmice zaredom smo opljackani u klubu sute ,Amarove izjave sramotne...ma tacno totalno rasulo i ne vidim izlaz iz ove situacije .Previse smo ljudi istrosili u ovih 8 godina ,ne znam ni ko bi se vise i bavio klubom :roll: mrka nam je kapa zadugo se mi necemo sastaviti .Savez nam je **** majku od one kradje u Bijeljini pa evo sve do sada .

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 16 mar 2021, 08:35

Amar jos u klubu?

Odlazi ubleho, picko jedna... Odavno vise nema nikakve ni taktike, nista.

Ostavi na stolu cifru koju ti dodjemo i idi.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 mar 2021, 08:55

BarbareZeljin je napisao/la:
16 mar 2021, 08:02
Sve prazno i bez smisla.
Stidite se .
Barbare, vrati se sve u zivotu, ovo im je za one utakmice za koje se nisu trudili i borili za koje ih je bolila neka stvar, pa sada kada oni hoce, lopta nece. Srecu trebas zaraditi a ova skupina neigraca, balerina, instagram manekena ne zasluzuje nista od ovog sto im se desava.
Zao mi je samo nas navijaca jer nas ovo boli a njih ne.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, kontra, Proximic i 35 gostiju.