O čemu pričaš ti?Sunderland je napisao/la: ↑16 mar 2021, 09:34Rece lik koji je sutio kada je Bunda djaba reklamu drzao na dresu, kada nije marke ulozio u klub, ali tada su ti dolazile informacije pa je bilo uredu![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sunderland
- Kontakt:
Znas ti dobro o cemu pricam, sutio si kada je bunda bio u klubu kada je stanje i gore od ovog bilokatarakta je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:03O čemu pričaš ti?Sunderland je napisao/la: ↑16 mar 2021, 09:34Rece lik koji je sutio kada je Bunda djaba reklamu drzao na dresu, kada nije marke ulozio u klub, ali tada su ti dolazile informacije pa je bilo uredu![]()
Sloboda je moja nacija
- Probisvjet
- Kontakt:
Razmisli malo. To sto su "oni" ulozili objesi macku o rep. Nisu oni ulozili ni feninga, nego mi. Zaboli njih sto su spickali nase pare i za sipove i za stotine nebitnih stvari na koje se bacilo nasih para.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 09:44ne vjerujem da zele, jer ne bi ovoliko ulozili sredstava z vracanje dugova, to tek nema logike.
to se ne daje ukoliko se zeli ugasit klub, pogotovu ako su sredstva iz vlastitog dzepa, tako da ta opaska ne stoji.
no da li postoji mogucnost da se okliznemo naravnoi sad je vec voda u usima...
Samo kada bi dosao neko ko Drasko u Banja Luci i pretitro malo, ljudima bi se zamantalo, a nekada ce doci. Sigurno. Milijarda budzetskih sredstava je potrosena za vrijeme vladavine ovih. Sta je napravljeno?
Vidis da lazu. Neki dan deset najboljih igraca iz PL sada opstanak, gasenje i PM.
Jedina svjetla tacka u ovim poslijeratnim godinama je Azmir Husic kojem se svasta spocitavalo. Na sta je sve bio spreman zagradonacelnik samo da ga otjera.
Vrijeme pokaza da je stvarno Azmir bio jedini koji je zeljeo i htio pomoci Slobodi, i cak oprostio bilo kakav dug. Znam i svjestan sam koliko je para ulozio da se vratimo u PL.
"JEL MALO CETIRI?"
"TI ZIVIS OD NAS."
"JA GINEM..."
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
nisi u pravu i ne slazem se.
kontam da je nama zajebancija sve sto je ostalo, zajebancija nas je i odrzala, no nisi u pravu. da nema par ljudi koji svojim sredstvima ovo drze iznad vode njonju bi se uopste i takmicili u pl.u. a drze, sto ce samo rec da ne curi bas sve u javnost i na fb.
plus ovo za saleta, lik je regulara zesca, i nije ti na mjestu. ispalo je kako je ispalo, al nije za ismijavanja pgotov na nasoj temi.
kontam da je nama zajebancija sve sto je ostalo, zajebancija nas je i odrzala, no nisi u pravu. da nema par ljudi koji svojim sredstvima ovo drze iznad vode njonju bi se uopste i takmicili u pl.u. a drze, sto ce samo rec da ne curi bas sve u javnost i na fb.
plus ovo za saleta, lik je regulara zesca, i nije ti na mjestu. ispalo je kako je ispalo, al nije za ismijavanja pgotov na nasoj temi.
-
Sariel1987
- Kontakt:
a to sto mi svojim sredstvima pomazemo slobodu, najbolje se vidi na kartama i fan shopu.
da se ne lazemo.
da se ne lazemo.
- Beduin
- Kontakt:
To je to u biti, samo bih te ispravio za SD, samim otpustanjem istog su dokazali, priznali da su pogrijesili i svjesni su toga. Bolje i sad, nego cekati kraj sezone.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 09:26ok, znaci podrzavam ih od pocetka, nema izbora nema para, sve jasno, u vezi vracanja dugova, svi su podrzali taj put, ni ovo za spahu nije lose, cak naprotiv, korektno, ne bacat momka u uvalu borova i potrosit ga za par mjeseci, taj dio stoji, no,pitanje sd.a je zesci fejl kako god ga sad prikazali i uljepsavali sliku. kazete fino pogrijsili smo zajebali se i idemo dalje. jel uopste doalzio u tuzlu ove godine?
i ovaj dio za investitore i tu je sve jasno , znaci nema investitora na vidiku, i ove mahalske price dolazi azmir. ili tu neko nekog opet laze. vrijeme ce pokazati.
Ovo mi je malo glupo, kazes da trener jedini je imao moc selekcije igraca na terenu je pohvalno (a i onda svaki pogresan potez/selekcija ide Gradi na dusu i neznanje, osim ako demantuje ih), ali ne spominju nedovodjenje stopera iako su izgubili dvojicu + 3 tekme suspenzije Devedzica. Samo su prekomandovali omlafinca i to je to. Takodjer i za napadaca ne spominje niko od njih, a ulazis u sezonu sa samo 1 i to iz OP.
Neozbiljno, kad se sve sabere i oduzme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sariel1987
- Kontakt:
ok pogrijseili zajebali, no da li su imali sredstava za dovodjenje recimo stopera? a nisu doveli? a trener kaze da je trazio pojacanja?
- Probisvjet
- Kontakt:
Tih likova nigdje u financijskom izvjestaju Buljonija. Poznajem masu tih "likova" i ni jedan ne daje osim da kriju od zene pa nece da kazu.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:29nisi u pravu i ne slazem se.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
evo ja kazem, nisi u pravu. ili ne znas ili znas a svjesno zajebavas.Probisvjet je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:39Tih likova nigdje u financijskom izvjestaju Buljonija. Poznajem masu tih "likova" i ni jedan ne daje osim da kriju od zene pa nece da kazu.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:29nisi u pravu i ne slazem se.
i nema ih masa nego par likova.
znas kako to sad ispada ajmo sve ismijavat, a dodvorit se azmiru, to mi je ono pravi bosnjakluk svega mi.
prvi sam za to da se rijesi pitanje funkcionisanja kluba i upravljanja sredstvima. i ako je azmir taj, neka bude, ko god uopste nije bitno, bitne su finansije.i ozbiljna organizacija kluba sto nismo jos dozivjeli.
no ismijavat i vrijedjat ne ide brate, kakvi god da su i da smo, nasi smo. pogotovu ovako javno. nije nas nivo.
sportski pozdrav i popi rakijicu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako 100 puta ponovljena laz postane istina
a jesu rekli svasta u ovom saopstenju
1. prebacili su sve na Gradu i Rageta, da su imali autonomiju oko igraca, sastavljanja tima, pojacanja - prva laz i nakon toga je smijesn bilo sta dalje komentarisati
2. kozmeticka promjena, SD ce ostat u klubu al nece se zvati SD vise, mozda DS al tu ce bit. vrijedjanje inteligencije ljudi
3. potvrdili su ono sto pricamo mjesecima, da niko sa njima nece da saradjuje. Ni jednog sponzora, ni jednog partnera. I sad mi navijaci treba da razumijemo i da se suosjecamo sto niko nece s njima
4. ljudi se bore sa vjetrenjacama, don kihotovska borba, konstantno o nekim tuzbama, a nigdje nije navedeno kome su izmirili, sta su izmirili. Ljudi prije objave clanak imenom i prezimenom kome i koliko su vratili, sta su isplatili. Pa im se opet ne vjeruje.A ovdje se trazi da se vjeruje na rijec ljudima koji nas dokazano i kontinuirano obmanjuju
cisto politicko saopstenje. I zbog Slobode se nadam da ovo nije vrhunac njihovog djelovanja i njihovih kapaciteta jer ljuljamo se opasno.
Istina raspored nas je pomazio kao malo koga, ali nadam se da u klubu shvataju ozbiljnost situacije i da ce konsultovati iskusnije ljude da ih upitaju kako da se nose sa situacijom.
velicina je i priznati da nisi dorastao momentu i potraziti pomoc, a ne svoj ego i sujetu hraniti sudbinom Slobode. Preveliko je to
a zasto bi navijaci vise davali, kad je sve sadaka prica. Bez ikakve pozadine , kampanje, ozbiljne price. Samo objavi i prozivaj navijace kako nece. Dijete bi to bolje osmislilo. Narod je sit sadake, i nece je davati Slobodi u ovom vremenu
arogantan i bahat odnos je i doveo do toga da niko nece sa njima, sto i sami priznaju
a jesu rekli svasta u ovom saopstenju
1. prebacili su sve na Gradu i Rageta, da su imali autonomiju oko igraca, sastavljanja tima, pojacanja - prva laz i nakon toga je smijesn bilo sta dalje komentarisati
2. kozmeticka promjena, SD ce ostat u klubu al nece se zvati SD vise, mozda DS al tu ce bit. vrijedjanje inteligencije ljudi
3. potvrdili su ono sto pricamo mjesecima, da niko sa njima nece da saradjuje. Ni jednog sponzora, ni jednog partnera. I sad mi navijaci treba da razumijemo i da se suosjecamo sto niko nece s njima
4. ljudi se bore sa vjetrenjacama, don kihotovska borba, konstantno o nekim tuzbama, a nigdje nije navedeno kome su izmirili, sta su izmirili. Ljudi prije objave clanak imenom i prezimenom kome i koliko su vratili, sta su isplatili. Pa im se opet ne vjeruje.A ovdje se trazi da se vjeruje na rijec ljudima koji nas dokazano i kontinuirano obmanjuju
cisto politicko saopstenje. I zbog Slobode se nadam da ovo nije vrhunac njihovog djelovanja i njihovih kapaciteta jer ljuljamo se opasno.
Istina raspored nas je pomazio kao malo koga, ali nadam se da u klubu shvataju ozbiljnost situacije i da ce konsultovati iskusnije ljude da ih upitaju kako da se nose sa situacijom.
velicina je i priznati da nisi dorastao momentu i potraziti pomoc, a ne svoj ego i sujetu hraniti sudbinom Slobode. Preveliko je to
a zasto bi navijaci vise davali, kad je sve sadaka prica. Bez ikakve pozadine , kampanje, ozbiljne price. Samo objavi i prozivaj navijace kako nece. Dijete bi to bolje osmislilo. Narod je sit sadake, i nece je davati Slobodi u ovom vremenu
arogantan i bahat odnos je i doveo do toga da niko nece sa njima, sto i sami priznaju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma kakv shop. Dede, nene, roditelji, djeca kada kupe zvaku... oni pune budzet. Porezni obveznici. Od tih para se odvaja za sport i Slobodu.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:34a to sto mi svojim sredstvima pomazemo slobodu, najbolje se vidi na kartama i fan shopu.
da se ne lazemo.
Sto se tice karata i tih folova, kada vidim koliko je predsjednik ulozio para onda bujrum, tada cu dati. Davao sam kada je bio Azmir, jer je i on davao. Ne dam jer u samom komsiluku imam insana kojima je potrebnije kupiti hljeb, nego dati Buljoniju da upravlja mojom markom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
cuj kakav shop. pa jebmga hocemo klub al ne da niko marke. eto vidis o tome se i radi. svi kritikujemo, al niko ne da marke.Probisvjet je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:47Ma kakv shop. Dede, nene, roditelji, djeca kada kupe zvaku... oni pune budzet. Porezni obveznici. Od tih para se odvaja za sport i Slobodu.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:34a to sto mi svojim sredstvima pomazemo slobodu, najbolje se vidi na kartama i fan shopu.
da se ne lazemo.
Sto se tice karata i tih folova, kada vidim koliko je predsjednik ulozio para onda bujrum, tada cu dati. Davao sam kada je bio Azmir, jer je i on davao. Ne dam jer u samom komsiluku imam insana kojima je potrebnije kupiti hljeb, nego dati Buljoniju da upravlja mojom markom.
meni je svejedno ko je perdsjednik, poltika, jbes sve njih, ako ja mogu pomoc klubu pa koliko god ja cu pomoc, e sad kako ce oni iskoristit ta sredstva na njima je. ko ce ako necemo mi?pa to nema nidje u sviejtu.
pazi ne slazem se ni ja sa politikom vodjenja kluba, postavljanjem uprava, sistemom odlucivanja, no to odvajam od podrske i pomoci klubu. ako je svetinja svetinja je. i tu se prica zavrsava. na kraju krajeva porezni obveznici smo svi. nema od te ljubavi nista. samo ziva lova rodjaci
a u tuzli se su realno vecina ljudi dinar efendije, sve moze osim love da se ne lazemo.
nek nam je bog na pomoci.
Nama niko ne valja. Osim nekog multimilijardera koji ce sve pare donirati Slobodi. A i njemu bi mane našli.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ojhaaaa
Jogeeee poCeraaaaj
Jogeeee poCeraaaaj
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
Sariel1987
- Kontakt:
nije stvar da valja il ne valja, nego kod nas se ljudi vezu za pojedinca i onda postanu il jasmiinovac, il azmirovac, il secerovac ko god.
a klub ko jbe klub.niko da gleda na duze staze i van okvira pojedinaca.
zato i ejsmo tu gdje jesmo. realno.
mentalitet nula, i onda nam krivo kad nas drugi ismijavaju...
- Probisvjet
- Kontakt:
Najbolje ce biti kada se klub privatizira. Onda nema postavljanja pitanja finansija, koje marke dresovi, gdje na pripreme ovo ono. Ili gledaj i navijaj ili nemoj.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:42evo ja kazem, nisi u pravu. ili ne znas ili znas a svjesno zajebavas.Probisvjet je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:39Tih likova nigdje u financijskom izvjestaju Buljonija. Poznajem masu tih "likova" i ni jedan ne daje osim da kriju od zene pa nece da kazu.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:29nisi u pravu i ne slazem se.
i nema ih masa nego par likova.
znas kako to sad ispada ajmo sve ismijavat, a dodvorit se azmiru, to mi je ono pravi bosnjakluk svega mi.
prvi sam za to da se rijesi pitanje funkcionisanja kluba i upravljanja sredstvima. i ako je azmir taj, neka bude, ko god uopste nije bitno, bitne su finansije.i ozbiljna organizacija kluba sto nismo jos dozivjeli.
no ismijavat i vrijedjat ne ide brate, kakvi god da su i da smo, nasi smo. pogotovu ovako javno. nije nas nivo.
sportski pozdrav i popi rakijicu.
Ne moze biti nesto sviju nas. To ti je opci qurvaluk. Ne moze zena biti sviju nas, tako ni Sloboda. Nema u svijetu vise toga.
To sam jos '96 rekao na skupstini. Bolan uvijek hoce da se nesto pitaju i pametuju oni koji najmanje daju. To je uvrijedilo jednog mog prijatelja koji je zelio da se pita, a davali smo crkavicu spram nekih. To smo znali popiti za noc i pojesti u vrticu. Tada sam izasao iz skupstine.
To se desilo i kada je Azmir bio. Neko da cetiri marke i hoce za to da mu se naguze igraci ispred sjevara, neko deset na zapadu pa ne trazi nista, a neko mnogo vise...
- Probisvjet
- Kontakt:
Gledao sam na duze. Evo vec pedeset godina. I sta sam docekao. Da ocekujem da ce iz saban lige ispasti? Zar to nije bilo na duge staze od 1970 tih?Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:58nije stvar da valja il ne valja, nego kod nas se ljudi vezu za pojedinca i onda postanu il jasmiinovac, il azmirovac, il secerovac ko god.
-
Sariel1987
- Kontakt:
bojim se da se ne razumijemo.Probisvjet je napisao/la: ↑16 mar 2021, 11:00
Najbolje ce biti kada se klub privatizira. Onda nema postavljanja pitanja finansija, koje marke dresovi, gdje na pripreme ovo ono. Ili gledaj i navijaj ili nemoj.
Ne moze biti nesto sviju nas. To ti je opci qurvaluk. Ne moze zena biti sviju nas, tako ni Sloboda. Nema u svijetu vise toga.
To sam jos '96 rekao na skupstini. Bolan uvijek hoce da se nesto pitaju i pametuju oni koji najmanje daju. To je uvrijedilo jednog mog prijatelja koji je zelio da se pita, a davali smo crkavicu spram nekih. To smo znali popiti za noc i pojesti u vrticu. Tada sam izasao iz skupstine.
To se desilo i kada je Azmir bio. Neko da cetiri marke i hoce za to da mu se naguze igraci ispred sjevara, neko deset na zapadu pa ne trazi nista, a neko mnogo vise...
i ja mislim da je najbolje da se klub privatizuje i da se to zakonski rijesi da se zna ko je gazda.
ko ima najveci ulog upravlja, ko i svemu ostalom u zivotu.
i tu se u potpuosti slazem.
no ne slazem se sa ismijavanjem nekih stvari, ili bojkotovanjem, od bojkota nema nista.
ako mi slobodasi necemo podrzat tu jbenu slobodu pa makar simbolicnom kupovinom karte ko ce? zajebi sva imena i sve uprave ne radi se o njima, radi se o principu i stavu.
ili kupovinom u fan shopu, a koliko smo ovde godina besjedili i kritikovali nepostojanje istog tog fan shopa. pa jebmga sta hoecmo?
ne neko, ja dam puno vise od 4 marke na mjesecnoj bazi, i ne ocekujme zauzvrat nista, osim sto lelemudam ovde s vama po forumu, ili onako privatno, no sustinski nemam prava glasa i ne trazim ga, i ok sam s tim. smatram da je to moja duznost i obaveza. samo sloboda.
-
Sariel1987
- Kontakt:
ne ti, nego oni koji odlucujuProbisvjet je napisao/la: ↑16 mar 2021, 11:08Gledao sam na duze. Evo vec pedeset godina. I sta sam docekao. Da ocekujem da ce iz saban lige ispasti? Zar to nije bilo na duge staze od 1970 tih?Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:58nije stvar da valja il ne valja, nego kod nas se ljudi vezu za pojedinca i onda postanu il jasmiinovac, il azmirovac, il secerovac ko god.
ti mozes gledat citav zivot, dok ne uletis svoja sredstva dzaba gledas
kontas. azmir, jasmin, secer, senad, sabovic ko god...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.