Opet ce izgubiti,ovaj puta jos ubjedljivije jer Usman pocinje sve bolji striking da pokazuje.
UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Cime je Masvidal zasluzio revans osim frajerskim YT videima 
Opet ce izgubiti,ovaj puta jos ubjedljivije jer Usman pocinje sve bolji striking da pokazuje.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa prihvatio je meč sa Usmanom 8 dana prije eventa. Na osnovu toga bih mu dao još jednu šansu, sa punim kampom. Iako bih ja Covingtona stavio ispred jer ima više smisla.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni je ovo top, jer je u aprilu i neće puno zadržavat diviziju. Prvobitni izvori su rekli da će se boriti u septembru što je bilo užasno jer gubiš čitavu godinu na vjerovatno još jednu 50-45 poraz Masvidala. Mada nadam se da nisam u pravu i da će ga Masvidal uspavati čisto zbog promjene. Mada i Masvidal ima potencijal da totalno uspori i zakoči diviziju, čini mi se kao neko ko bi ganjao sve druge opcije osim onih najboljih za diviziju, tipa prva odbrana protiv Natea Diaza za pravi pojas.
Čitav event je top, tri borbe za pojas, a obje bi trebale bit zanimljive. Valentina će prekucat Andrade ali neće sigurno bit dosadna odluka Andrade se ne bori tako.
Čitav event je top, tri borbe za pojas, a obje bi trebale bit zanimljive. Valentina će prekucat Andrade ali neće sigurno bit dosadna odluka Andrade se ne bori tako.
I realno, ovdje je kraj za Masvidala što se tiče borbi za titulu. Već mu je 36, ako izgubi, ostaju mu Nate, Conor i Colby od atraktivnijih do kraja karijere.
Ja se nekako i dalje potajno nadam Jorge-Conor nekada, to bi bio spektakl nad spektaklima.
A ovo nekako sugerira i da će bukirati Colby-Leon nekad u maju npr, pobjednik je next za titulu. I to je po meni fer, bolje nego da čekaju septembar/oktobar.
Ja se nekako i dalje potajno nadam Jorge-Conor nekada, to bi bio spektakl nad spektaklima.
A ovo nekako sugerira i da će bukirati Colby-Leon nekad u maju npr, pobjednik je next za titulu. I to je po meni fer, bolje nego da čekaju septembar/oktobar.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja mislim da je Colby vs Thompson sljedeće. Colby je rekao da bi se borio sa Thompsonom, Thompson je prozvao Colbya, Danain ig post poslije borbe daje naslutit da je Edwards prilično zajebo za ovom zadnjom borbom.Finn je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:12I realno, ovdje je kraj za Masvidala što se tiče borbi za titulu. Već mu je 36, ako izgubi, ostaju mu Nate, Conor i Colby od atraktivnijih do kraja karijere.
Po meni je tako i najbolje. Usman Masvidal za titulu, Colby Thompson pobjednik sljedeći za pojas, a Edwards protiv Chiese ili eventualno poraženog iz meča Usman Masvidal. Po meni Edwards ne zaslužuje borbu za titulu poslije jedne borbe u dvije godine koja je završila kao no contest.
To je divizija gdje borci najviše kalkulišu
Magny, odbio ga Khamzat
Khamzat, odbio ga Thompson
Thompson, odbio ga Edwards
Edwards, odbio ga Colby
Colby, odbio ga Masvidal
Magny, odbio ga Khamzat
Khamzat, odbio ga Thompson
Thompson, odbio ga Edwards
Edwards, odbio ga Colby
Colby, odbio ga Masvidal
Joj da, zaboravljam na Thompsona uvijek. To je još bolje. To bi onda moglo u maju. Kakvo mu je stanje sa rukama, zar nije nešto nedavno morao na operaciju?Donnie Darko je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:23
Ja mislim da je Colby vs Thompson sljedeće. Colby je rekao da bi se borio sa Thompsonom, Thompson je prozvao Colbya, Danain ig post poslije borbe daje naslutit da je Edwards prilično zajebo za ovom zadnjom borbom.
Po meni je tako i najbolje. Usman Masvidal za titulu, Colby Thompson pobjednik sljedeći za pojas, a Edwards protiv Chiese ili eventualno poraženog iz meča Usman Masvidal. Po meni Edwards ne zaslužuje borbu za titulu poslije jedne borbe u dvije godine koja je završila kao no contest.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam siguran, nije se mogao boriti sad protiv Edwardsa jer je tek počeo bio opet udarat, bilo mu je prerano da prihvati borbu. Ali proziva sad aktivno (msm, "proziva"Finn je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:38Joj da, zaboravljam na Thompsona uvijek. To je još bolje. To bi onda moglo u maju. Kakvo mu je stanje sa rukama, zar nije nešto nedavno morao na operaciju?Donnie Darko je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:23
Ja mislim da je Colby vs Thompson sljedeće. Colby je rekao da bi se borio sa Thompsonom, Thompson je prozvao Colbya, Danain ig post poslije borbe daje naslutit da je Edwards prilično zajebo za ovom zadnjom borbom.
-
Bundesliga
- Kontakt:
UFC 261 pred navijacima i to 100 % kapacitet 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I to mi nije jasno,na osnovu cega je popularan.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ako Usman misli da moze u stojci sa Jorgeom nek izvoli
.
Lik je lafac sa ulice momak iskren zna biti i smijesan.
Sve suprotno od Marty 50 licnosti Usman.
Na to mu je stil borbe jedno 100 puta zanimljiviji.
I Diaz je popularan uprkos losem rekordu.
Chael Sonnen isto the undefeated undisputed
.
Chael Sonnen isto the undefeated undisputed
wadethegreat je napisao/la: ↑17 mar 2021, 09:48Ako Usman misli da moze u stojci sa Jorgeom nek izvoli.
Chael Sonnen isto the undefeated undisputed.
Sve je samo ne iskren. "Ako ga vidim odma cu ga napast na ulici" mu je bila spika i za Usmana i za Bena pa nista,Usmana sreo bukvalno 10 min nakon te izjave gdje mu ovaj 10x ponavlja "ajde uradi nesto".
"Bilo kad bilo gdje" mu fazon kao i kod svih pa bjezi od Colbya kojeg kao mrzi,ne voli medije pa otvori YT kanal...
Glumac ko 90% boraca.
- wadethegreat
- Kontakt:
Cuj ajde uradi nesto u prijevodu drzi me ahhahha.
Buraz ako je iko spreman bilo gdje bilo kada to je Masvidal.
Lik se sutao sa teskasima po ulici mislim imas na youtube fino ukucas.
Sta ce mu usman na ulici uraditi?
Moze mu samo nabiti modrice na stopalima
Moze mu samo nabiti modrice na stopalima
wadethegreat je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:10Cuj ajde uradi nesto u prijevodu drzi me ahhahha.
Moze mu samo nabiti modrice na stopalima![]()
Usmana niko nije drzao. A ulice sto se tice bilo bi isto,ili gore jer bi ga oborio i sutao nogama.
Masvidal je dobio slavu jeftinim udarnjem Rokija,i pobjedama nad penzionisam Benom i isisanim Tillom,te badass promovisanjem od strane UFC-a,uz par fantasticnih izjava u intetvjuima gdje jeste nasmijao sve.
Fantastican borac al nikad nije bio sampionski kalibar.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nisam ja ni rekao da je sampionski materijal.
Ali opet gledao bih prije njega nego Edwardsa i slicne protiv Usmana. Vecina raje isto razmislja. Ionako ce Colby dobiti sansu to je tako u UFCu nije to boks da se contenderi ganjaju 10 godina cast izuzetku Tyson Fury.
Jeste lik ga je gurao neki nazad is securitija i to lagano a usman se samo pomjera nazad
. Ne sikiram se ja za Masvidala na ulici tu je sve dozvoljeno nesto mislim da bi tu pojeo Usmana. Tu ima daleko vise iskustva. Dok se Marty hrvao po nebrasci Masvidal je krao bicikla po Miamiu.
Masvidal se bori daleko duze i ulazio je u kavez sa dosta ubica.
Ima i dosta odluka koje su trebale ici na njegovu stranu.
Sanse da dobije Usmana su vrlo vrlo male ali opet postoji sansa da jedan udarac koljeno ili noga prodje.
Pobjednik sigurno ide na Colbya.
Ali opet gledao bih prije njega nego Edwardsa i slicne protiv Usmana. Vecina raje isto razmislja. Ionako ce Colby dobiti sansu to je tako u UFCu nije to boks da se contenderi ganjaju 10 godina cast izuzetku Tyson Fury.
Jeste lik ga je gurao neki nazad is securitija i to lagano a usman se samo pomjera nazad
Masvidal se bori daleko duze i ulazio je u kavez sa dosta ubica.
Ima i dosta odluka koje su trebale ici na njegovu stranu.
Sanse da dobije Usmana su vrlo vrlo male ali opet postoji sansa da jedan udarac koljeno ili noga prodje.
Pobjednik sigurno ide na Colbya.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Budimo realni, Masvidal tu da je namjeravao da uradi išta, kao što je najavljivao, uradio bi. Pare mijenjaju ljude, suludo je misliti da je današnji Masvidal isti Masvidal od prije par godine a pogotovo Masvidal iz vremena kad se borio u dvorištima.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne slazem se ovo je bila promocija moze se ugroziti event.
Da je recimo bila slicna situacija kao sa Leonom poslije borbe mislim da bi bilo konakta.
Kako god sve je to nebitno borili su se Masvidal na 6 days notice grlili se 5 rundi i to je to.
Te mahalske price mi mozemo ovdje razglabati.
Vidjet cemo revans ja iskreno jedva cekam.
Da je recimo bila slicna situacija kao sa Leonom poslije borbe mislim da bi bilo konakta.
Kako god sve je to nebitno borili su se Masvidal na 6 days notice grlili se 5 rundi i to je to.
Te mahalske price mi mozemo ovdje razglabati.
Vidjet cemo revans ja iskreno jedva cekam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.