Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ama niste svjesni ko se sve pita u Zelji i zasto i TM nesmije nista prigovoriti Osimu i evo sad je i Lendric pod zastitom tog momka kojem duguje neke pare a dosta mu je i vratio. Zato Lendric igra iako nije bio ni u zapisniku. Ima dobru poledjinu u gradu Sarajevu jer je duzan jednom momku zestoke pare pa se snalazi, vraca mu itd itd... A Osim kao Osim, zna svakog olosa u ovom gradu. Pa igraci im igraju pod ogromnim strahom. Bolje da se svasta i ne pise. Dok nije bilo plata od svakog se pozajmljivalo sto i Osim zna. Bolje da se ne pise svasta. Zali Boze momaka od kojih pola jedva ceka da ode.Admir_Sa je napisao/la: ↑16 mar 2021, 01:39Zanimljivo je i ovo sa Lendrićem koji uopšte nije bio u zapisniku a odjednom počinje utakmicu a onaj Juričić na klupi. Igrač sat prije utakmice sazna da nije u kadru, a odjednom u prvoj postavi, kakva je tu igranka bila? Ko na kraju od prvobitnih zamjena ispade iz zapisnika, Veselinović?
Svoj ti pos'o doktore...Ne spominjem ti tvoj klub i ne zezam se s njim. Ako ti smeta, imas ignore.VelezovoDijete je napisao/la: ↑16 mar 2021, 07:29Ja stvarno mrzim kmelju al ovaj post je najbolji dokaz koliko su forumski pitari mentalno zaostali
Ti veze nemas ko je na slici to pod jedan, pod dva svoj ti posao majstore.VelezovoDijete je napisao/la: ↑16 mar 2021, 07:29Ja stvarno mrzim kmelju al ovaj post je najbolji dokaz koliko su forumski pitari mentalno zaostali
Tako je RođeniVelezovoDijete je napisao/la: ↑16 mar 2021, 07:29Ja stvarno mrzim kmelju al ovaj post je najbolji dokaz koliko su forumski pitari mentalno zaostali
Ne diras ih ali ono nadje nacina da se petlja gdje ne treba, i kad mu odgovoris bit ce pitari bezobrazni, a mi im pomogli u Sirokom..Trudim se da ih ignorisem neke od njih al dzaba..Cokituki je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:38Ti veze nemas ko je na slici to pod jedan, pod dva svoj ti posao majstore.VelezovoDijete je napisao/la: ↑16 mar 2021, 07:29Ja stvarno mrzim kmelju al ovaj post je najbolji dokaz koliko su forumski pitari mentalno zaostali
Mogli su Jakirovicu koji trenerski savjet dati da se ne bruka vise.
Vi ste samo ispis iz matične knjige Rođenih...
Ovaj je najjači. Nisu ga ni prošli fejlovi spriječili da nastavi glumiti insajdera.OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 mar 2021, 08:23Ama niste svjesni ko se sve pita u Zelji i zasto i TM nesmije nista prigovoriti Osimu i evo sad je i Lendric pod zastitom tog momka kojem duguje neke pare a dosta mu je i vratio. Zato Lendric igra iako nije bio ni u zapisniku. Ima dobru poledjinu u gradu Sarajevu jer je duzan jednom momku zestoke pare pa se snalazi, vraca mu itd itd... A Osim kao Osim, zna svakog olosa u ovom gradu. Pa igraci im igraju pod ogromnim strahom. Bolje da se svasta i ne pise. Dok nije bilo plata od svakog se pozajmljivalo sto i Osim zna. Bolje da se ne pise svasta. Zali Boze momaka od kojih pola jedva ceka da ode.Admir_Sa je napisao/la: ↑16 mar 2021, 01:39Zanimljivo je i ovo sa Lendrićem koji uopšte nije bio u zapisniku a odjednom počinje utakmicu a onaj Juričić na klupi. Igrač sat prije utakmice sazna da nije u kadru, a odjednom u prvoj postavi, kakva je tu igranka bila? Ko na kraju od prvobitnih zamjena ispade iz zapisnika, Veselinović?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.