Neka prestanu lagati. Jedini uslov. Jel' mnogo?Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 11:10bojim se da se ne razumijemo.Probisvjet je napisao/la: ↑16 mar 2021, 11:00
Najbolje ce biti kada se klub privatizira. Onda nema postavljanja pitanja finansija, koje marke dresovi, gdje na pripreme ovo ono. Ili gledaj i navijaj ili nemoj.
Ne moze biti nesto sviju nas. To ti je opci qurvaluk. Ne moze zena biti sviju nas, tako ni Sloboda. Nema u svijetu vise toga.
To sam jos '96 rekao na skupstini. Bolan uvijek hoce da se nesto pitaju i pametuju oni koji najmanje daju. To je uvrijedilo jednog mog prijatelja koji je zelio da se pita, a davali smo crkavicu spram nekih. To smo znali popiti za noc i pojesti u vrticu. Tada sam izasao iz skupstine.
To se desilo i kada je Azmir bio. Neko da cetiri marke i hoce za to da mu se naguze igraci ispred sjevara, neko deset na zapadu pa ne trazi nista, a neko mnogo vise...
i ja mislim da je najbolje da se klub privatizuje i da se to zakonski rijesi da se zna ko je gazda.
ko ima najveci ulog upravlja, ko i svemu ostalom u zivotu.
i tu se u potpuosti slazem.
no ne slazem se sa ismijavanjem nekih stvari, ili bojkotovanjem, od bojkota nema nista.
ako mi slobodasi necemo podrzat tu jbenu slobodu pa makar simbolicnom kupovinom karte ko ce? zajebi sva imena i sve uprave ne radi se o njima, radi se o principu i stavu.
ili kupovinom u fan shopu, a koliko smo ovde godina besjedili i kritikovali nepostojanje istog tog fan shopa. pa jebmga sta hoecmo?
ne neko, ja dam puno vise od 4 marke na mjesecnoj bazi, i ne ocekujme zauzvrat nista, osim sto lelemudam ovde s vama po forumu, ili onako privatno, no sustinski nemam prava glasa i ne trazim ga, i ok sam s tim. smatram da je to moja duznost i obaveza. samo sloboda.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sariel1987
- Kontakt:
posteno, jesl tako reko i za azmirova mandata, na kraju kad je jedno prico a drugo uradio?
nisi jelde, znaci nije stvar principa. mislim ono dzaba se natezemo.
svako zna svoje najbolje, mentalitet nam je takav kakav je , a to je nula, zato i jesmo tu gdje jesmo.
ocekujete nesto bolje od onih sa lovom, a isti je to mentalitet. pa povezte 2 i 2...
dok ne osvojimo titulu ja ne dam marke! i ta prica
nismo realni niti ozbiljni.
nisi jelde, znaci nije stvar principa. mislim ono dzaba se natezemo.
svako zna svoje najbolje, mentalitet nam je takav kakav je , a to je nula, zato i jesmo tu gdje jesmo.
ocekujete nesto bolje od onih sa lovom, a isti je to mentalitet. pa povezte 2 i 2...
dok ne osvojimo titulu ja ne dam marke! i ta prica
nismo realni niti ozbiljni.
Bravo.Hoce da navijaci samo daju pare za klub,kupuju dresove itd.Svako od nas daje koliko moze.Pogotovo sad u doba korone je teze izdvajati novac i za to.Nije ih stid rec da je prodato samo 200 karata.Sta su oni zauzvrat dali navijacima?Strepnju do zadnjeg kola i pitanje je hocemo li ostati u ligi.I kaze vracamo dugove,pa i trebate ih vracati kad su ih prethodne uprave i napravile.Sta hocete da navijaci i dugove vracaju?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:45kako 100 puta ponovljena laz postane istina
a jesu rekli svasta u ovom saopstenju
1. prebacili su sve na Gradu i Rageta, da su imali autonomiju oko igraca, sastavljanja tima, pojacanja - prva laz i nakon toga je smijesn bilo sta dalje komentarisati
2. kozmeticka promjena, SD ce ostat u klubu al nece se zvati SD vise, mozda DS al tu ce bit. vrijedjanje inteligencije ljudi
3. potvrdili su ono sto pricamo mjesecima, da niko sa njima nece da saradjuje. Ni jednog sponzora, ni jednog partnera. I sad mi navijaci treba da razumijemo i da se suosjecamo sto niko nece s njima
4. ljudi se bore sa vjetrenjacama, don kihotovska borba, konstantno o nekim tuzbama, a nigdje nije navedeno kome su izmirili, sta su izmirili. Ljudi prije objave clanak imenom i prezimenom kome i koliko su vratili, sta su isplatili. Pa im se opet ne vjeruje.A ovdje se trazi da se vjeruje na rijec ljudima koji nas dokazano i kontinuirano obmanjuju
cisto politicko saopstenje. I zbog Slobode se nadam da ovo nije vrhunac njihovog djelovanja i njihovih kapaciteta jer ljuljamo se opasno.
Istina raspored nas je pomazio kao malo koga, ali nadam se da u klubu shvataju ozbiljnost situacije i da ce konsultovati iskusnije ljude da ih upitaju kako da se nose sa situacijom.
velicina je i priznati da nisi dorastao momentu i potraziti pomoc, a ne svoj ego i sujetu hraniti sudbinom Slobode. Preveliko je to
a zasto bi navijaci vise davali, kad je sve sadaka prica. Bez ikakve pozadine , kampanje, ozbiljne price. Samo objavi i prozivaj navijace kako nece. Dijete bi to bolje osmislilo. Narod je sit sadake, i nece je davati Slobodi u ovom vremenu
arogantan i bahat odnos je i doveo do toga da niko nece sa njima, sto i sami priznaju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sariel1987
- Kontakt:
pa navijaci osim sto navijaju, a mi ne navijamo svakako, kupuju karte i trose pare u fan sopovima, i rekreativno se zajebaju po drustvenim mrezama. sta bi vi? pravo glasa?
eeee brate, fakat mentalita nula, jos dodat harmoniku i teferic je potpun
eeee brate, fakat mentalita nula, jos dodat harmoniku i teferic je potpun
-
Sariel1987
- Kontakt:
ultra nisi tako prico dok je gospon viber bio sd...
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ovi predsjednici poslije Azmira najmanje su bili u Slobodi zato sto je vole. To je postavljeno stranackom direktivom. I onda hoce od sirotinje sergiju.DamirT je napisao/la: ↑16 mar 2021, 11:20Bravo.Hoce da navijaci samo daju pare za klub,kupuju dresove itd.Svako od nas daje koliko moze.Pogotovo sad u doba korone je teze izdvajati novac i za to.Nije ih stid rec da je prodato samo 200 karata.Sta su oni zauzvrat dali navijacima?Strepnju do zadnjeg kola i pitanje je hocemo li ostati u ligi.I kaze vracamo dugove,pa i trebate ih vracati kad su ih prethodne uprave i napravile.Sta hocete da navijaci i dugove vracaju?ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑16 mar 2021, 10:45kako 100 puta ponovljena laz postane istina
a jesu rekli svasta u ovom saopstenju
1. prebacili su sve na Gradu i Rageta, da su imali autonomiju oko igraca, sastavljanja tima, pojacanja - prva laz i nakon toga je smijesn bilo sta dalje komentarisati
2. kozmeticka promjena, SD ce ostat u klubu al nece se zvati SD vise, mozda DS al tu ce bit. vrijedjanje inteligencije ljudi
3. potvrdili su ono sto pricamo mjesecima, da niko sa njima nece da saradjuje. Ni jednog sponzora, ni jednog partnera. I sad mi navijaci treba da razumijemo i da se suosjecamo sto niko nece s njima
4. ljudi se bore sa vjetrenjacama, don kihotovska borba, konstantno o nekim tuzbama, a nigdje nije navedeno kome su izmirili, sta su izmirili. Ljudi prije objave clanak imenom i prezimenom kome i koliko su vratili, sta su isplatili. Pa im se opet ne vjeruje.A ovdje se trazi da se vjeruje na rijec ljudima koji nas dokazano i kontinuirano obmanjuju
cisto politicko saopstenje. I zbog Slobode se nadam da ovo nije vrhunac njihovog djelovanja i njihovih kapaciteta jer ljuljamo se opasno.
Istina raspored nas je pomazio kao malo koga, ali nadam se da u klubu shvataju ozbiljnost situacije i da ce konsultovati iskusnije ljude da ih upitaju kako da se nose sa situacijom.
velicina je i priznati da nisi dorastao momentu i potraziti pomoc, a ne svoj ego i sujetu hraniti sudbinom Slobode. Preveliko je to
a zasto bi navijaci vise davali, kad je sve sadaka prica. Bez ikakve pozadine , kampanje, ozbiljne price. Samo objavi i prozivaj navijace kako nece. Dijete bi to bolje osmislilo. Narod je sit sadake, i nece je davati Slobodi u ovom vremenu
arogantan i bahat odnos je i doveo do toga da niko nece sa njima, sto i sami priznaju
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Pa navijaci osim sto navijaju,trose pare i gledaju nesto ,a sta mi gledamo ? Gledamo onog Saleta 3 utakmice lik se prosipa po terenu, ne mozemo centra preci , igras bunker na Tusnju , druze pa klub nama treba platiti koliko nam zivce izj3baseSariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 11:22pa navijaci osim sto navijaju, a mi ne navijamo svakako, kupuju karte i trose pare u fan sopovima, i rekreativno se zajebaju po drustvenim mrezama. sta bi vi? pravo glasa?![]()
eeee brate, fakat mentalita nula, jos dodat harmoniku i teferic je potpun![]()
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nemojte tako, ako cemo posteno svi su podrzali ovu pricu u pocetku. Ide se na vracanje dugova, afirmacija mladih igraca i stabilizacija.
Medjutim kako je ko uvidjao da je prica suplja i bez pokrica tako je polako i okretao ledja.
ja prvi podrzavam njihovu ideju, jer sam svjestan da drugacije ne moze. Ali brate realizacija im je na nivou druge kantonalne
kakvo forsiranje mladih igrca, djeca pala , vezala 4 poraza, traze jadni nekog da ih povede na terenu, da ih nasavjetuje, daju sve od sebe, al nema ko da to poveze. Ne mogu Said i Jusa sve sami. Onda koga ces afirmisat ako ispadnes.
ideja je dobra ali si ti trebao zadrzati Amera Bekica, Bekrica, igraca tipa Ignjatovica i ovog Gavrica iz Olimpika. I to je vizija koju bi svi podrzali.
Golub, Beganovic, Jusic, Ignjatovic, Tomasevic, Gavric, Kurtalic, Bekric, Maksimovic, Osmic, Bekic
5 u-21, 6 mladih racunajuci Goluba,a ispast neces garantovano. plus Devedzic, Said, Predragovic, Resic klupa. Nisi go ni na klupi
i tako se forisiraju djeca, ubijala bi kraj ovih starijih
kazem plan je dobar, ali treba biti realan od pocetka se vidi da je realizacija samo prazna prica.
@Sariel kad vec pita, koliko je ekipa Ivetic, Ignjatovic,Adzem, Beganovic, Hadzanovic, Alispahic, Baraban, Husejinovic, Vidovic, Prses, Civic, Maksimovic, Smajic,A.Hodzic, Terzic jaca od ove? da su imali podrsku kao ovi, i da se Nali nije radilo sto se radilo. I opet nismo ni blizu opstanka bili, rekreirali se cijeli ovaj nastavak prvenstva.
Medjutim kako je ko uvidjao da je prica suplja i bez pokrica tako je polako i okretao ledja.
ja prvi podrzavam njihovu ideju, jer sam svjestan da drugacije ne moze. Ali brate realizacija im je na nivou druge kantonalne
kakvo forsiranje mladih igrca, djeca pala , vezala 4 poraza, traze jadni nekog da ih povede na terenu, da ih nasavjetuje, daju sve od sebe, al nema ko da to poveze. Ne mogu Said i Jusa sve sami. Onda koga ces afirmisat ako ispadnes.
ideja je dobra ali si ti trebao zadrzati Amera Bekica, Bekrica, igraca tipa Ignjatovica i ovog Gavrica iz Olimpika. I to je vizija koju bi svi podrzali.
Golub, Beganovic, Jusic, Ignjatovic, Tomasevic, Gavric, Kurtalic, Bekric, Maksimovic, Osmic, Bekic
5 u-21, 6 mladih racunajuci Goluba,a ispast neces garantovano. plus Devedzic, Said, Predragovic, Resic klupa. Nisi go ni na klupi
i tako se forisiraju djeca, ubijala bi kraj ovih starijih
kazem plan je dobar, ali treba biti realan od pocetka se vidi da je realizacija samo prazna prica.
@Sariel kad vec pita, koliko je ekipa Ivetic, Ignjatovic,Adzem, Beganovic, Hadzanovic, Alispahic, Baraban, Husejinovic, Vidovic, Prses, Civic, Maksimovic, Smajic,A.Hodzic, Terzic jaca od ove? da su imali podrsku kao ovi, i da se Nali nije radilo sto se radilo. I opet nismo ni blizu opstanka bili, rekreirali se cijeli ovaj nastavak prvenstva.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Beduin
- Kontakt:
Al pazi ovo, navijaci gledaju nesto. Znaci samo navijaci par klubova iz svake lige kupuju u fan shopovima, a u ostalkm klubovima kude, kukaju i nista ne kupuju. U biti samo top klubovi trebaju otvarati fan shop jer se bore za neke pehare, titule, ostali su tu da navijaci imaju sta kuditi.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 11:22pa navijaci osim sto navijaju, a mi ne navijamo svakako, kupuju karte i trose pare u fan sopovima, i rekreativno se zajebaju po drustvenim mrezama. sta bi vi? pravo glasa?![]()
Mentalitet kesa
A za vrijeme Bunde i Koze se plakalo kako nenamo fan shop, kako nam stranica kluba ne finkcionise i nikakvih vijesti, kako fan page tudji a oficijalni par hiljada, kako igraco strajkuju, a i tad ko i sad se borili ni za sta.
Karic i Bunda dobri, svi drugi ne valjaju. I jos Ultra kaze nece niko sa njima saradjuje, eto saradjivali su sponzori i milioneri sa svima prije njih. Korona nista, besparica nista, bogatase zaboli tuki za sportom i Slobodom, ali jok. De ba
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Milina vidis da cvjetamo, hocemo plakat
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Napravili od saopstenja politicki proglas....zar je tesko bilo napisati zayebali smo se, nismo doveli adekvatne zamjene za igrace koji su otisli zimus....ovako napisali roman bla bla bla....napisi yebo nas SD i mi sami sebe sto nismo znali i sad se moramo vaditi uz pomoc drugih...
-
Sariel1987
- Kontakt:
ma ja se predajem, ispada da nekog licno branim, nidje vezeBeduin je napisao/la: ↑16 mar 2021, 11:39Al pazi ovo, navijaci gledaju nesto. Znaci samo navijaci par klubova iz svake lige kupuju u fan shopovima, a u ostalkm klubovima kude, kukaju i nista ne kupuju. U biti samo top klubovi trebaju otvarati fan shop jer se bore za neke pehare, titule, ostali su tu da navijaci imaju sta kuditi.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 11:22pa navijaci osim sto navijaju, a mi ne navijamo svakako, kupuju karte i trose pare u fan sopovima, i rekreativno se zajebaju po drustvenim mrezama. sta bi vi? pravo glasa?![]()
Mentalitet kesa
A za vrijeme Bunde i Koze se plakalo kako nenamo fan shop, kako nam stranica kluba ne finkcionise i nikakvih vijesti, kako fan page tudji a oficijalni par hiljada, kako igraco strajkuju, a i tad ko i sad se borili ni za sta.
Karic i Bunda dobri, svi drugi ne valjaju. I jos Ultra kaze nece niko sa njima saradjuje, eto saradjivali su sponzori i milioneri sa svima prije njih. Korona nista, besparica nista, bogatase zaboli tuki za sportom i Slobodom, ali jok. De ba
a za razliku od mnogih ovde jer nisu posteni. dvostruki arsini, ako je u interesu njihovih izabranika.
fakat koliko je sponzora dosad bilo, koliko se dosad para privuklo? a koliko je duga ostalo iza njih? i kakve smo rezultate imali.
i ovi ako se ispostavi da je sve ubleha nek idu, samo da iz lige ne ispadnemo.
jedno je konstanta, vazda smo u krizi, i nikad nismo bili navijaci(vecinom ne svi) uz klub sa konkretnom podrskom, izuzmi par utakmica.
-
desperados
- Kontakt:
S krizom rezultata pocinje se spocitavati upravi sve i svasta. Neminovno je da su napravili gresku time sto se uslo u nastavak bez pojacanja. Grado se trebao odmah povuci ako je vidio da nema pojacanja a ne nakon 2 poraza kad je vidio da ne ide. Tad bi bilo vremena i prostora za reagovanje nekog novog trenera i mislim da bi se moglo izvuci puno bolje, i to je dio njegove krivice. Na jesen su bili nekakvi rezultati pa nije bilo dizanja hampe. Ne treba zaboraviti sve sto se uradilo do tada, a mi izgleda okrenemo pricu u sekundi cim sportski rezultat izostane. Po meni uprava je korektno radila na unapredjenju kluba u vecini segmenata, od marketinga, fan shopa do vracanja dugova, izuzev ovog prelaznog roka sto su zasrali. Ali ne mogu reci da rade protiv Slobode, da hoce da nas ugase, da se namjerno nesto mulja, kad se samo sjetim kakve su nas ublehe vodile i kakva smo sprdancija bili u vrijeme Bunde i Koze i slicnih. Ipak se trude da naprave nesto od poljuljanog kluba na rubu gasenja, i nije bilo nikog da se prihvati posla u najgorem trenutku za Slobodu. Mozete se slagati i ne slagati ali to je moje misljenje. Nadam se da ce Zizovic uspit malo razdrmat ekipu i s jednim dobrim rezultatom krenut ce to na bolje sigurno.
Nasa sansa je u tome da je Radnik isto los, imaju losiji raspored, u Mladosti je rasulo, igraci nekoliko mjeseci nisu primili platu. vidjecemo kako ce Olimpik, oni su izgleda poceli sa placanjima....Krupa se vec predala...igrat ce ko im plati vise od ovih za borbu za opstanak...
-
Sariel1987
- Kontakt:
ja se ne bih previse oslonio na los radnik.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Sve objasnjenodesperados je napisao/la: ↑16 mar 2021, 15:11S krizom rezultata pocinje se spocitavati upravi sve i svasta. Neminovno je da su napravili gresku time sto se uslo u nastavak bez pojacanja. Grado se trebao odmah povuci ako je vidio da nema pojacanja a ne nakon 2 poraza kad je vidio da ne ide. Tad bi bilo vremena i prostora za reagovanje nekog novog trenera i mislim da bi se moglo izvuci puno bolje, i to je dio njegove krivice. Na jesen su bili nekakvi rezultati pa nije bilo dizanja hampe. Ne treba zaboraviti sve sto se uradilo do tada, a mi izgleda okrenemo pricu u sekundi cim sportski rezultat izostane. Po meni uprava je korektno radila na unapredjenju kluba u vecini segmenata, od marketinga, fan shopa do vracanja dugova, izuzev ovog prelaznog roka sto su zasrali. Ali ne mogu reci da rade protiv Slobode, da hoce da nas ugase, da se namjerno nesto mulja, kad se samo sjetim kakve su nas ublehe vodile i kakva smo sprdancija bili u vrijeme Bunde i Koze i slicnih. Ipak se trude da naprave nesto od poljuljanog kluba na rubu gasenja, i nije bilo nikog da se prihvati posla u najgorem trenutku za Slobodu. Mozete se slagati i ne slagati ali to je moje misljenje. Nadam se da ce Zizovic uspit malo razdrmat ekipu i s jednim dobrim rezultatom krenut ce to na bolje sigurno.
Volim tebe, više od sebe
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Tesko je ocekivat da ispadnu dva kluba iz rs-a. Jedino postoji ta mogucnost, al da zauzvrat borcu ide kup, ostalo vico nece dopustit
Volim tebe, više od sebe
-
Sariel1987
- Kontakt:
osim toga.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 15:18Tesko je ocekivat da ispadnu dva kluba iz rs-a. Jedino postoji ta mogucnost, a zauzvrat borcu kup, ostalo vico nece dopustit
nama je pod moranjem dobiti ovde mdk i olimpika jel s njima igramo kuci? i ako se sta napravi u krupi.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Bodovi protiv mdk i olimpika pod moranjem! Po meni jos ce se u Bijeljini valjda moc bod(ovi) uzet, kuci siroki, borac i nikad losiji seljo. A do utkm s krupom se nadat da ce oni vec bit u cvajti, pa da se moze i tamo racuant na bodove. Puno ce toga zavisit od zizovica i koliko ce moc podic ekipu, jer znali smo mi itekako dobro odigrat neke utakmice. Kvaliteta za opstanak ima, fale jos muda i borbaSariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 15:20osim toga.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 15:18Tesko je ocekivat da ispadnu dva kluba iz rs-a. Jedino postoji ta mogucnost, a zauzvrat borcu kup, ostalo vico nece dopustit
nama je pod moranjem dobiti ovde mdk i olimpika jel s njima igramo kuci? i ako se sta napravi u krupi.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 16 mar 2021, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
Nama treba najmanje 4 pobjede (12 bodova) i negdje otkinuti bod ili dva, sa 15 bodova smo sigurni.Sariel1987 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 15:20osim toga.antisisoja1919 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 15:18Tesko je ocekivat da ispadnu dva kluba iz rs-a. Jedino postoji ta mogucnost, a zauzvrat borcu kup, ostalo vico nece dopustit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.