FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2021, 10:54

BordoSarajevo je napisao/la:
16 mar 2021, 10:45
Ko bi reko da ću Širokog i Veleža pratit kao konkurente za prvo mjesto.

Dosta "ozbiljnije" ekipe, Zrinjski, Borac i Željezničar su na pristojnom odstojanju i ne moramo se sad za sad oko njih brinuti mada u ovoj sezoni haman nema pravila.

Meni bi drago što je Velež gore, sad bome mi nije drago :urnebes:
Olimpik nek uzme bod lištici i onda nama dolaze na volej, na popravni i izbacujemo ih iz utrke pa ćemo vidjet šta ćemo sa Veležom :mrgreen:
S obzirom da smo dali 0 golova i da imamo 1 bod u 3 kola tabela izgleda fantastično. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 mar 2021, 11:02

Dosta "ozbiljnije" ekipe, Zrinjski, Borac i Željezničar su na pristojnom odstojanju i ne moramo se sad za sad oko njih brinuti mada u ovoj sezoni haman nema pravila.

Olimpik nek uzme bod lištici i onda nama dolaze na volej, na popravni i izbacujemo ih iz utrke pa ćemo vidjet šta ćemo sa Veležom :mrgreen:
Trenutno situacija u Premijer ligi je da svako moze dobit svakog, Sloboda, Krupa i Radnik su lošiji ostalo u "pet deka" . Recimo Olimpic je odradio odlicnan prelazni rok i nikom nece biti lahko s njima, a ovih prvi sedam bukvalno nijanse odlucuju, po meni široki najslabiji od ovih iz vrha i mislim da nece izdrzati. Realno imamo sve uslove da odbranimo titulu al moramo podici nivo igre ovo na proljeće baš tanko izgleda.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2021, 11:06

bordobijeli je napisao/la:
16 mar 2021, 11:02

Trenutno situacija u Premijer ligi je da svako moze dobit svakog, Sloboda, Krupa i Radnik su lošiji ostalo u "pet deka" . Recimo Olimpic je odradio odlicnan prelazni rok i nikom nece biti lahko s njima, a ovih prvi sedam bukvalno nijanse odlucuju, po meni široki najslabiji od ovih iz vrha i mislim da nece izdrzati. Realno imamo sve uslove da odbranimo titulu al moramo podici nivo igre ovo na proljeće baš tanko izgleda.
Ma da nas Široki dobije još deset puta oni neće izdržati, to i ja mislim. Do nas je jer smo drastično pali u formi i što se izmišljaju pozicije pojedinim igračima. Ok, jesmo slabiji i to je i budali jasno ali kod nas su skoro svi igrači u drastično lošijoj formi u odnosu na prvu polusezonu. Ovo je moje mišljenje što se tiče lige, što se tiče kupa tu sam prezadovoljan odigranom utakmicom iako je bilo više grešaka nego inače ali smo odlično odigrali i prošli smo u polufinale što je najvažnije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 mar 2021, 11:20

Da je dati gol.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 mar 2021, 11:31

Zip je napisao/la:
16 mar 2021, 06:42
SarajevoJeBordo je napisao/la:
16 mar 2021, 00:26
Zip je napisao/la:
16 mar 2021, 00:10

Velkoski je svakako suspendovan, pa nece biti u rosteru. Cmilja mora igrati(nema Handze), Adukor takodjer(nema Dupovca), Oremus takodjer... E sad ide izmedju Peje ili Fanima.
Mislim da Fanimo mora igrati, a vec ssm pisao da se ja ista pitam( kao sto se ne pitam :D) ja bih Fanima probao na lijevom beki... Defanzivno masina, a i u napadu mozemo imati duplog igraca na lijevoj strani...

Peja mora malo odmoriti, cisto da zna da nije nedodirljiv u prvih 11.

Kova
Oremus Adukor Mili Fanimo
Djoka Susic
Milanovic Salcin Mesanovic
Cmiljanic
Ovaj tvoj sastav je duplo veća vratolomija od one dvojice idiota na lijevoj strani. Znaš i ti dobro da si tu pogodio Kovačevića, Oremuša, Adukora, Andreja, Cmilju i možda TSSa.

Kova
Oremus Adukor Mili Pidro
Djoka Susic
Fanimo Mesanovic Milanović
Cmiljanic

Ovo ti je sastav za Krupu, jedino nisam siguran za TSSa i Pidru ako je Salčin fit. Ono što mi vidimo, sigurno vidi i stručni štab. I mislim da bi i Jukić počeo prije Milanovića da je spreman. Ako nakon onoga neko stavi onu dvojicu idiota uopće da igraju u prvih 11, a posebno na lijevu stranu, onda je taj neko za Haaga.
Pidro kartoniran, pa experimentisem :D
Ako Salčin ne može, neka Kanurića stavi na lijevog beka, ako onu spodobu budem morao gledat još jedno poluvrijeme moždani ću dobit. Majku yebo nek se on istetoviro i ofarbo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 16 mar 2021, 11:36

Kakvo je stanje sa Salcinom. Ozbiljno ga racunat na 10ki. Jedino logicno rjesenje trenutno. Zasluzio je momak da mu se da sansa na prirodnoj poziciji. Handze klupa a Jasmin spic.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 mar 2021, 11:43

Nas je raspored daleko najtezi sto se tice prvih 5 kola.
Dok konkurenti vecinom ce igrati sa ovim ispod 6 mjesta tih prvih pet kola, mi cemo igrati sa svim konkurentims.
To je i dobro i lose, nzm sta da kazem.

Pred kraj prvenstva kad budu lakse utakmice, oni ce igrati derbije.
Ako budemo losi kao ovih 2-3 utakmice, bgmi bi mogao veliki pritisak da bude.

Nasa prva mec lopta je Siroki na Kosevu. Tom pobjedom(uz naravno pobjedu protiv Krupe) napravili bi psiholosku prednost nad ostalima gdje bi oni imali fokus na sve ssmo ne na nas.

Al vidjet cemo. Ekipi vjerujem, vjerujem ss, vjerujem u titulu aBd.

Momci ce pokazati da vrijede. Samo podrska, ne treba biti bosnjo kad zagusti i kad je los period da dizemo ruke.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 mar 2021, 12:13

Široki nas je zadnji put u ligi na Koševu dobio u augustu 2013., nakon toga su izvukli jedan remi (kad je kapiten promašio penal), i upisali devet poraza. Koliko god je nama Pecara paklena, njima je Koševo još gore.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 16 mar 2021, 12:15

Najmanji je problem ova sezona. Uzet cemo titulu, mozda i kup, ali poslije danasnje sjednice nsbih nista vise nece biti isto. Četalji preuzimaju palicu, a znamo sta to znaci za sudije ..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 mar 2021, 12:23

Amca007 je napisao/la:
16 mar 2021, 12:15
Najmanji je problem ova sezona. Uzet cemo titulu, mozda i kup, ali poslije danasnje sjednice nsbih nista vise nece biti isto. Četalji preuzimaju palicu, a znamo sta to znaci za sudije ..
A kao sudjenje bilo dobro dosad hahahah

Hajd ne dipr matere ti...gore kradje bile pod hrvatskim i bosnjackim vodstvom
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 mar 2021, 12:27

Zato su nase bosnje sve ove godine postene🤣
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 mar 2021, 12:44

Kuci imamo Široki, Borac, zeljeznicar, Sloboda, Radnik, Krupa, ocekujem 13-15 bodova .
Gosti Velez, Zrinjski, Tz City, Mladost DK, Olimpic , ocekujem 9ili 10bodova .
Mislim da je ovo realno i nista specijalno mi s neki 23-25 bodova iz ovih 11 glat smo prvaci, posto ne vidim ko od konkurenata moze osvojiti 30 bodova iz 11 utakmica.
Po meni šanse da budemo prvaci su 80% svi ostali 20 %
Jedino ako bas podbacimo onda je sve moguce.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 mar 2021, 13:15

Dešavanja u Premijer ligi ne prati mnogo, niti želi da komentariše bratića koji nosi dres Sarajeva.

- Kako je Sarajevo igralo u nedjelju? Izgubili su? Nije dobro, ali opet imaju tu prednost i vjerujem da će je uspjeti zadržati do kraja. Mislim da imaju najkvalitetniji tim. Tino? Ne bih previše komentarisao njega i njegove igre, ipak ne pratim toliko, to je na vama.

Kako nam je ledženda Sarajeva rekla, nedelja je bila jako stresna za njega
U 12:00 po francuskom vremenu su igrali pjetlici PSG-a, odmah zatim kadeti a onda juniori, koji su igrali derbi sa Brestom. Nakon te tri isrpljujuce emotivne tekme, odmarao sam do tekme prvog tima PSG-a.
Jbt pa i Dzeko ako hoce da umoči Amri mora sa njom da nas gleda 😭
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 mar 2021, 13:21

Pantelija je napisao/la:
16 mar 2021, 13:15
Dešavanja u Premijer ligi ne prati mnogo, niti želi da komentariše bratića koji nosi dres Sarajeva.

- Kako je Sarajevo igralo u nedjelju? Izgubili su? Nije dobro, ali opet imaju tu prednost i vjerujem da će je uspjeti zadržati do kraja. Mislim da imaju najkvalitetniji tim. Tino? Ne bih previše komentarisao njega i njegove igre, ipak ne pratim toliko, to je na vama.

U 12:00 po francuskom vremenu su igrali pjetlici PSG-a, odmah zatim kadeti a onda juniori, koji su igrali derbi sa Brestom. Nakon te tri isrpljujuce emotivne tekme, odmarao sam do tekme prvog tima PSG-a.
Gledao bi on nas preko streama, al nema ko da mu plati.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 mar 2021, 13:36

Pantelija je napisao/la:
16 mar 2021, 13:15

Sad će ti post bit obrisan, jer vrijeđaš našu najveću ledžendu. Razumi ga, valja uzet mobitel i ukucat "rezultati", to je devet slova, zamorno je to. Da ne pričam o praćenju kluba na društvenim mrežama, povremeno otvaranje neke oficijalne stranice, nešta... Ledžende za to nemaju vremena.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 16 mar 2021, 13:39

Amca007 je napisao/la:
16 mar 2021, 12:15
Cista glupost vala ...

Sve je do nas, ako se dobro pojacamo na ljeto nece nas niko moci zaustaviti. .

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 16 mar 2021, 13:49

Jedini ozbiljni konkurent u ovom trenutku je Zrinjski. Sreca pa im bjezimo osam bodova, a vrlo lako gledajuci njihov raspored oni mogu uvezati pet sest pobjeda do utakmice sa nama. Sto se tice nase ekipe mene samo nervira trpanje igraca na pozicije koje im nisu prirodne. Ja bih radije istrpio djanija ili zinedina na desetci par utakmica kao sto smo istrpili i Andreja mada je ovaj zadnji svemirski brod za ovu dvojicu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 16 mar 2021, 13:59

MortemHz je napisao/la:
16 mar 2021, 10:54

S obzirom da smo dali 0 golova i da imamo 1 bod u 3 kola tabela izgleda fantastično. :D
Sa neka tri šuta u okvir gola dobro nam nije i Olimpik konkurent. Mah svako sa svakim ima da igra i bit će tu svega i nikome neće biti lako kakav god da raspored ima
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 mar 2021, 14:04

Ja ne razumijem Safeta Sušića nikako, zašto u njemu vlada tolika ogorčenost prema Sarajevu ? Mislim da od odlaska u Pariz, decembra 1982, nikada više nije svratio u prostorije kluba na kafu, da ne govorim o nekoj pomoči u najtežim vremenima.Čak je u martu 2010, nakon utakmice protiv Gane, kada je na Koševu debitovao kao selektor BiH, izjavio da "ne osjeca nikakve emocije prema ovome stadionu".

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 16 mar 2021, 14:13

Historicar je napisao/la:
16 mar 2021, 14:04
Ja ne razumijem Safeta Sušića nikako, zašto u njemu vlada tolika ogorčenost prema Sarajevu ? Mislim da od odlaska u Pariz, decembra 1982, nikada više nije svratio u prostorije kluba na kafu, da ne govorim o nekoj pomoči u najtežim vremenima.Čak je u martu 2010, nakon utakmice protiv Gane, kada je na Koševu debitovao kao selektor BiH, izjavio da "ne osjeca nikakve emocije prema ovome stadionu".
Nemoj tako, to je naša legenda. Iste emocije on dijeli sa usrefovom, samo su im izjave različite.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”