FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kakvi sad opet novi izbori 
Zavrsili su to, procitao sam negdje juce ili danas. Polozili su 125 miliona, kao garanciju.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Lik je igrao špica/polušpica jer nema drugih opcija a potrebna je ta pozicija za ovakvu postavku. Naravno da se neće sastaviti kad je igrač koji 90% stvari koje radi dobro, radi na osnovu brzine i driblinga, a zna mu i sjest dobro i golčinu da zabije.jasonstatham je napisao/la: ↑16 mar 2021, 12:39Puig Pedri Puig Pedri...
A niko ne komentriše mrtvog Ousmana. Lik se nije sastavio s loptom sinoć. Umjesto da se trudi ekstra hard level i nametne za novi ugovor, mamlaz radi ono suprotno. Ništa novo.
Ne opravdava još 100+ miliona, daleko od toga, ali igra finu sezonu sa određenim periodima kad je bio najopasniji igrač ekipe. Nije slučajnost što su se rezultati drastično popravili kako je on počeo igrati u kontinuitetu. Potreban je igrač poput njega. Da je Fati zdrav on bi igrao tu poziciju i izgledalo bi sve još bolje, ili da su Depaya doveli, ovako mora igrati Dembele ili Braithwaite, a Dembele je jasno mnogo bolji igrač.
- jasonstatham
- Kontakt:
Da, u pravu si, igrao je špica. Totalan promašaj. Nadam se da je i Koeman izvukao pouku.Donnie Darko je napisao/la: ↑16 mar 2021, 14:04Lik je igrao špica/polušpica jer nema drugih opcija a potrebna je ta pozicija za ovakvu postavku. Naravno da se neće sastaviti kad je igrač koji 90% stvari koje radi dobro, radi na osnovu brzine i driblinga, a zna mu i sjest dobro i golčinu da zabije.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Nije promasaj, pa jeste li vi svjesni koliko paznje navlaci na sebe Dembele? Kad igra na krilu, tu ga udvoje bek i krilni igrac, sredina i dalje bude natrpana, a kad igra kao poluspica/spica on se redovno krece bez lopte i ubacuje iza stopera. Samim tim kretnjama bez lopte on odvlaci paznju sa sebe i stvara prostor za Lea, Griezmanna, Albu, Desta i na kraju krajeva Pedrija. Istina je da je jako neefikasan kad dobije sansu, da ne moze zadrzati loptu i neki klasicna 9ka da nosi covjeka na ledjima, ali Dembele je postao jedna velika radilica bez lopte i bez njega bi se izgubio ovaj prostor koji imamo.
Da se razumijemo, Griezmann to ne moze igrati, ne moze ni Messi ni Trincao, Braithwaite je jedini koji moze stvarati prostor jer je poprilicno jak pa moze da se zagradi, ali je daleko bezopasniji s loptom iako ce prije on zabiti gol u stilu napadaca nego Dembele.
Fati kad se vrati, on ce uletit na tu poziciju bez ikakve dileme, al sad zasad, Dembele je skroz ok na poziciji koju igra 5. put u zivotu.
Moje misljenje je da se treba prodati ako dodje neka dobra ponuda, tipa 60-100mil, iako bi volio da ga vidim kako postaje igracina u Barci, previse faktora su protiv njega, a rado bi tu lovu koju dobijemo na njega ulozio u nesto drugo. Bas kao sto bi Coutinha i Pjanica prodao iste sekunde da se ja pitam.
Da se razumijemo, Griezmann to ne moze igrati, ne moze ni Messi ni Trincao, Braithwaite je jedini koji moze stvarati prostor jer je poprilicno jak pa moze da se zagradi, ali je daleko bezopasniji s loptom iako ce prije on zabiti gol u stilu napadaca nego Dembele.
Fati kad se vrati, on ce uletit na tu poziciju bez ikakve dileme, al sad zasad, Dembele je skroz ok na poziciji koju igra 5. put u zivotu.
Moje misljenje je da se treba prodati ako dodje neka dobra ponuda, tipa 60-100mil, iako bi volio da ga vidim kako postaje igracina u Barci, previse faktora su protiv njega, a rado bi tu lovu koju dobijemo na njega ulozio u nesto drugo. Bas kao sto bi Coutinha i Pjanica prodao iste sekunde da se ja pitam.
Dembele se u Barci drži samo zbog godina, u nadi da ce postati neki ozbiljan igrac.
Coutinho, Griezmann su najskuplji promašaji i moraju nekako biti prodani. Blizu su trancike i bice teško prevariti nekoga. Ogromne plate primaju za ništa ili vrlo malo na terenu. Umtiti i Lenglet takođe prodaja....jbt kralj, Umtiti za ništa uzima 12 miliona po sezoni
Barto grobaru kluba.
Coutinho, Griezmann su najskuplji promašaji i moraju nekako biti prodani. Blizu su trancike i bice teško prevariti nekoga. Ogromne plate primaju za ništa ili vrlo malo na terenu. Umtiti i Lenglet takođe prodaja....jbt kralj, Umtiti za ništa uzima 12 miliona po sezoni
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sa obzirom da ima masivnu platu, msm da je 12 miliona, i da mu uprava sigurno neće biti u stanju ponuditi jednako veliki ili veći ugovor, što svakako i ne zaslužuje, i da mu ugovor ističe nagodinu, mislim da su prilično dobre šanse da ga prodaju ovog ljeta ako dođe neka ponuda oko 50ak-60ak miliona.Furymaker je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:31
Što je šteta jer je prilično bitan dio ove ekipe. Dobio je preveliki ugovor prerano.
Ma Dembele je ofajla zesca.Frajer kao zna nesto sa obe noge a ne zna osutati loptu ni sa jednom.Imam osjecaj kada suta da ne zna postaviti kako treba nogu nego ono ofrlje pa gdje ode - ode.
Steta sezone je povreda Fatija , na kontu bi imao siguran sam 20+ golova do sada u svim takmicenjima te stvarao velike probleme svima.
Steta sezone je povreda Fatija , na kontu bi imao siguran sam 20+ golova do sada u svim takmicenjima te stvarao velike probleme svima.
- AlfredNobel
- Kontakt:
I ja isto ne znam šta vidite u Dembeleu, meni je blago rečeno nikakav. Igrač koji puno zuji, a malo meda daje. Igrač kojeg moraš non stop nešto čekati da proradi, pa u tom silnom čekanju se odvukoše sezone. Dođe zavali golčinu kao prošlo kolo, pa ga onda nema nigdje, pa opet nešto i sve tako u krug. O završnici da ne pričam, običan zicer ne može da pogodi i eto treba mu se naći neko opravdanje za to, kao "nije dobar finišer".
Ima sve predispozicije i toliko potencijala već sezonama, ali momak jednostavno nema mozga za nešto više.
Ne bih mu produžio ugovor, jer prođoše godine i godine čekajući ga da napravi neku konstantu i konačno se malo poveže.
Ima sve predispozicije i toliko potencijala već sezonama, ali momak jednostavno nema mozga za nešto više.
Ne bih mu produžio ugovor, jer prođoše godine i godine čekajući ga da napravi neku konstantu i konačno se malo poveže.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- jasonstatham
- Kontakt:
Ovo što si rekao. Zabije gol jednu, pa ga nema tri tekme i tako u krug.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 mar 2021, 18:02I ja isto ne znam šta vidite u Dembeleu, meni je blago rečeno nikakav. Igrač koji puno zuji, a malo meda daje. Igrač kojeg moraš non stop nešto čekati da proradi, pa u tom silnom čekanju se odvukoše sezone. Dođe zavali golčinu kao prošlo kolo, pa ga onda nema nigdje, pa opet nešto i sve tako u krug. O završnici da ne pričam, običan zicer ne može da pogodi i eto treba mu se naći neko opravdanje za to, kao "nije dobar finišer".
Barcelona je prevelik klub za njega da bi se čekao iz sezone u sezonu. Sve one ozlijede mogu biti dio njegove neozbiljnosti, a sav ovaj period više se pričalo o lošoj ishrani, navikama, ponašanju i kašnjenju na treninge. Čovječe, ja kad bih sa 20 potpisao za FCB, spavao bih preko puta Camp Nou ako treba.
Iako mi je simpatičan i kad sja, on stvarno sja, ali nije konstatan i mentalno nije dorastao prvaku.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
nakon sastanka uprave kluba i koemana, donijeta je odluka ce emerson biti kupljen
- Donnie Darko
- Kontakt:
Njegov transfer i ugovor su bizarni.
Barca mora platiti 6 miliona (sad se spominje 9 miliona) da ga dovedu, međutim Betis mora platiti iste te novce Barceloni da ga zadrže. Ako Betis ne bude želio da plati Emerson će ići u Barcelonu džaba i Betis će dobiti 50% od sljedećeg transfera.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Kakve li je Barto tu malverzacije napravio, bog sami zna...Donnie Darko je napisao/la: ↑17 mar 2021, 17:14Njegov transfer i ugovor su bizarni.
Barca mora platiti 6 miliona (sad se spominje 9 miliona) da ga dovedu, međutim Betis mora platiti iste te novce Barceloni da ga zadrže. Ako Betis ne bude želio da plati Emerson će ići u Barcelonu džaba i Betis će dobiti 50% od sljedećeg transfera.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
- AlfredNobel
- Kontakt:
I meni je simpatičan, ali od toga nema koristi. Neozbiljan u glavi, protračio je bruku vremena van terena radi svojih gluposti, te ona kašnjenja, pa nema konstante u igrama, nema završnice itd. Ja mu ne bih produžio ugovor i on se sigurno može prodati za finu lovu.jasonstatham je napisao/la: ↑17 mar 2021, 08:36Ovo što si rekao. Zabije gol jednu, pa ga nema tri tekme i tako u krug.AlfredNobel je napisao/la: ↑16 mar 2021, 18:02I ja isto ne znam šta vidite u Dembeleu, meni je blago rečeno nikakav. Igrač koji puno zuji, a malo meda daje. Igrač kojeg moraš non stop nešto čekati da proradi, pa u tom silnom čekanju se odvukoše sezone. Dođe zavali golčinu kao prošlo kolo, pa ga onda nema nigdje, pa opet nešto i sve tako u krug. O završnici da ne pričam, običan zicer ne može da pogodi i eto treba mu se naći neko opravdanje za to, kao "nije dobar finišer".
Barcelona je prevelik klub za njega da bi se čekao iz sezone u sezonu. Sve one ozlijede mogu biti dio njegove neozbiljnosti, a sav ovaj period više se pričalo o lošoj ishrani, navikama, ponašanju i kašnjenju na treninge. Čovječe, ja kad bih sa 20 potpisao za FCB, spavao bih preko puta Camp Nou ako treba.
Iako mi je simpatičan i kad sja, on stvarno sja, ali nije konstatan i mentalno nije dorastao prvaku.
i meni je bilo cudno kad se pisalo da ce barca i betis u nekom dogovoru kupiti igraca itd i da ce on otici u betisDonnie Darko je napisao/la: ↑17 mar 2021, 17:14Njegov transfer i ugovor su bizarni.
kako god, treba mu dati priliku za dokazivanje, barca tu nema sta izgubiti, a moze mnogo dobiti
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo je upitno jer mu ističe ugovor nagodinu. Ne vjerujem da bi išao iznad tipa 40ak miliona, jer klubovi jednostavno mogu sačekat i potpisati ga.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 mar 2021, 17:16Ja mu ne bih produžio ugovor i on se sigurno može prodati za finu lovu.
Prošle godine se pisalo da ima neki dogovor sa Juventusom da ga dovedu za dž 2022. Ne bi me iznenadilo da ima istine u tome.
mediji pisu da dembele zeli produziti ugovor, al mozda je odlazak iz barce najbolja stvar, kako za njega, tako i za klub
ako nastavi zivjeti zdravo, obzirom da se pise kako sada zivi tako, mozda bi odlazak u englesku bio dobra opcija za njegov stil igre, jednostavno, promjena kluba i lige, obzirom da je u barci, moze se reci, protracio tri godine, a ima tek 23 godina i pregrst fudbala ispred sebe
ako nastavi zivjeti zdravo, obzirom da se pise kako sada zivi tako, mozda bi odlazak u englesku bio dobra opcija za njegov stil igre, jednostavno, promjena kluba i lige, obzirom da je u barci, moze se reci, protracio tri godine, a ima tek 23 godina i pregrst fudbala ispred sebe
- AlfredNobel
- Kontakt:
To si upravu, zaboravio sam na ugovor. Ne znam, kad bi se i tih 40 milki moglo izvući, ja bih bio zadovoljan. Dobili bi pristojnu cifru, plus se oslobodili njegove plate, te bi se moglo uložiti u druge stvari.Donnie Darko je napisao/la: ↑17 mar 2021, 17:20Ovo je upitno jer mu ističe ugovor nagodinu. Ne vjerujem da bi išao iznad tipa 40ak miliona, jer klubovi jednostavno mogu sačekat i potpisati ga.AlfredNobel je napisao/la: ↑17 mar 2021, 17:16Ja mu ne bih produžio ugovor i on se sigurno može prodati za finu lovu.
Prošle godine se pisalo da ima neki dogovor sa Juventusom da ga dovedu za dž 2022. Ne bi me iznenadilo da ima istine u tome.
Nešto tipujem da bi njega mogao Klopp dovesti.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ako je spreman uzeti manju platu, trebaju ga ostaviti jer je opasno puštati igrače sad kad ne možeš dovoditi puno igrača. uvijek ga mogu prodati kasnije jer je dobar igrač i bit će mušterija sigurno.Chinaglia je napisao/la: ↑17 mar 2021, 17:25mediji pisu da dembele zeli produziti ugovor, al mozda je odlazak iz barce najbolja stvar, kako za njega, tako i za klub
ako će tražit istu ili veću platu, treba ga prodat.
okej, ne kazem da ga treba prodati posto-poto (ipak sam jedan od rjetkih koji i dalje vjeruje u njega), al ako barca dobije dobru ponudu (produzio ugovor il ne) i ako bi imali spreman posao u smislu kupovine nekog il nekih igraca, onda bi ozbiljno trebalo razmisliti o njegovoj prodaji
no, svakako da coutinho i griezmann trebaju ici prije dembelea, al to je vec u domenu magije :mrgreen:
no, svakako da coutinho i griezmann trebaju ici prije dembelea, al to je vec u domenu magije :mrgreen:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.