FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Trebamo stati iza ekipe i kluba nakon ovoga, nasi igraci jesu debili al samo zajedno kroz ovo mozemo proci
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ma naravno. Kakav boljitak. Koliko su najavljivali taj ugovor i prenose rekao bih covjek rang Premier Lige, La Lige. Zabranili ti 1921 i ne mozes vise ni sam momente te izdvajati kako treba. Eto, za Kup nema prenosa, nema njihovog sazetka, nema 1921 i moli Boga da je na kvarno neko usnimio. Mi do danas nismo ni znali za tu ruku koja je koliko se sjecam bila u 30 i nekom minutu na rezultatu 0:0.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ne do Bog da sam ja jučer bio na terenu..
Haj do ruke bi se i nekako susdržo na psovkama komplet porodičnog stabla, al' nakon očigledne ruke gdje su se odmah 4 igrača okrenula i signalizirala igranje rukom, e tu bi popizdio, tuko bi ga korner zastavicom..
Ja ne mogu shvatiti po cijenu suspenzije godinu dana kako se možeš susdržati a da te neko onako yebe..
Haj do ruke bi se i nekako susdržo na psovkama komplet porodičnog stabla, al' nakon očigledne ruke gdje su se odmah 4 igrača okrenula i signalizirala igranje rukom, e tu bi popizdio, tuko bi ga korner zastavicom..
Ja ne mogu shvatiti po cijenu suspenzije godinu dana kako se možeš susdržati a da te neko onako yebe..
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta mi imamo od toga sto ce ovaj majmun bit kaznjen
Odradio majmun kao su mu naredili
Odradio majmun kao su mu naredili
-
- Kontakt:
Ove situacije ce nas definitivno homogenizirati, ali i dalje ne treba ignorisati probleme unutar kluba.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:27Trebamo stati iza ekipe i kluba nakon ovoga, nasi igraci jesu debili al samo zajedno kroz ovo mozemo proci
Evo ja ih molim da u narednom periodu odvoje vrijeme i posvete se malo odzavanju infrastrukture. Za neke stvari nisu potrebne pare vec samo dobra volja. Neka pozovu i navijace, siguran sam da cemo se odazvati. Neka pokazu da im je stalo.
Pročepit će negdje.
Ovo kad Ceric vidi sjebace se Fifa.Fifi se zalit Ceric ce ovaj snimak da da Kinezu a Kinez ima ljude u Fifi i ponistit prvenstvo kaznit sve u savezu a nama ide osteta.
Svi ovi što u najružnijem kontekstu pominju Amara,psuju familiju,brkata spodoba,Lutvo,kamatar...imaju nick od 2019,2020,2021..znaci placene picke...........stari forumasi pisu normalno,neko je za njegov odlazak,nego za ostanak,ali sve to normalnim vokabularom....ovi novopeceni jadnici su providni,i nabijem ih na q....izvinjavam se na upadu,ali zanimljiva mi je tema,pa usao da iscitam
Mesi se sinoc faca izoblicila koliko je ljut bio. Kontao sam da ce ga stocnuti na kraju.

Lahko je vama. 4. na tabeli i boli vas k.Schlager je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:35Svi ovi što u najružnijem kontekstu pominju Amara,psuju familiju,brkata spodoba,Lutvo,kamatar...imaju nick od 2019,2020,2021..znaci placene picke...........stari forumasi pisu normalno,neko je za njegov odlazak,nego za ostanak,ali sve to normalnim vokabularom....ovi novopeceni jadnici su providni,i nabijem ih na q....izvinjavam se na upadu,ali zanimljiva mi je tema,pa usao da iscitam

-
- Kontakt:
Ide lopta direktno u gol a igrac TC rukom je bukvalno nabio loptu preko gola. Sudija udaljen par metara i lafo nije vidio. U 90 i nekoj minuti pogadjamo flasicu sa vodom koju je golman TC stavio pored stative i umjesto gola i vjerovatno prolaza u polufinale kupa, njemu se lopta vraca u ruke. Ovakve fudbalske kradje samo u BiH postoje..LjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:28Ma naravno. Kakav boljitak. Koliko su najavljivali taj ugovor i prenose rekao bih covjek rang Premier Lige, La Lige. Zabranili ti 1921 i ne mozes vise ni sam momente te izdvajati kako treba. Eto, za Kup nema prenosa, nema njihovog sazetka, nema 1921 i moli Boga da je na kvarno neko usnimio. Mi do danas nismo ni znali za tu ruku koja je koliko se sjecam bila u 30 i nekom minutu na rezultatu 0:0.

NevjerovatnoBrkooo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:41Ide lopta direktno u gol a igrac TC rukom je bukvalno nabio loptu preko gola. Sudija udaljen par metara i lafo nije vidio. U 90 i nekoj minuti pogadjamo flasicu sa vodom koju je golman TC stavio pored stative i umjesto gola i vjerovatno prolaza u polufinale kupa, njemu se lopta vraca u ruke. Ovakve fudbalske kradje samo u BiH postoje..LjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:28Ma naravno. Kakav boljitak. Koliko su najavljivali taj ugovor i prenose rekao bih covjek rang Premier Lige, La Lige. Zabranili ti 1921 i ne mozes vise ni sam momente te izdvajati kako treba. Eto, za Kup nema prenosa, nema njihovog sazetka, nema 1921 i moli Boga da je na kvarno neko usnimio. Mi do danas nismo ni znali za tu ruku koja je koliko se sjecam bila u 30 i nekom minutu na rezultatu 0:0.![]()

da,nama bi opet najviše odgovaralo da Šeranić sutra sazove Krizni štab i stopira sve ovo,sjebe i vas i Zrinjski i kompaniju..i Tuzlu,kao i laniLjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:38Mesi se sinoc faca izoblicila koliko je ljut bio. Kontao sam da ce ga stocnuti na kraju.
Lahko je vama. 4. na tabeli i boli vas k.Schlager je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:35Svi ovi što u najružnijem kontekstu pominju Amara,psuju familiju,brkata spodoba,Lutvo,kamatar...imaju nick od 2019,2020,2021..znaci placene picke...........stari forumasi pisu normalno,neko je za njegov odlazak,nego za ostanak,ali sve to normalnim vokabularom....ovi novopeceni jadnici su providni,i nabijem ih na q....izvinjavam se na upadu,ali zanimljiva mi je tema,pa usao da iscitam![]()

- avalPacidoroP
- Kontakt:
Brkooo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:41Ide lopta direktno u gol a igrac TC rukom je bukvalno nabio loptu preko gola. Sudija udaljen par metara i lafo nije vidio. U 90 i nekoj minuti pogadjamo flasicu sa vodom koju je golman TC stavio pored stative i umjesto gola i vjerovatno prolaza u polufinale kupa, njemu se lopta vraca u ruke. Ovakve fudbalske kradje samo u BiH postoje..LjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:28Ma naravno. Kakav boljitak. Koliko su najavljivali taj ugovor i prenose rekao bih covjek rang Premier Lige, La Lige. Zabranili ti 1921 i ne mozes vise ni sam momente te izdvajati kako treba. Eto, za Kup nema prenosa, nema njihovog sazetka, nema 1921 i moli Boga da je na kvarno neko usnimio. Mi do danas nismo ni znali za tu ruku koja je koliko se sjecam bila u 30 i nekom minutu na rezultatu 0:0.![]()
A lažeeeš

Yebem li im flašicu što su mlijeko iz nje pili

avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:52A lažeeeš![]()
Yebem li im flašicu što su mlijeko iz nje pili![]()
Kako nisi znao za ovo?Lopta je na putu ka golu pogodila jednu flašicu, te na kraju umjesto u praznu mrežu udarila u stativu.
"Nisam to vidio. Šutirao je Štilić ili neko, ja sam se bacio desno, okrenuo sam se i lopta je bila ispred. Ovi iza gola govore da je bila tu flašica, ja nisam vidio najbolje".

E cuj mlako
Trebalo je nesto u fazonu **** li vam begic i vico najmilije

Trebalo je nesto u fazonu **** li vam begic i vico najmilije
Za tu ruku tek sada cujem, za flasicu sam uzimao sa rezervom ali ova utakmica protiv Olimpika je svima otvorila oci. Mi juce da smo jos jedan zabili on bi ga ponistio.Brkooo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:41Ide lopta direktno u gol a igrac TC rukom je bukvalno nabio loptu preko gola. Sudija udaljen par metara i lafo nije vidio. U 90 i nekoj minuti pogadjamo flasicu sa vodom koju je golman TC stavio pored stative i umjesto gola i vjerovatno prolaza u polufinale kupa, njemu se lopta vraca u ruke. Ovakve fudbalske kradje samo u BiH postoje..LjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:28Ma naravno. Kakav boljitak. Koliko su najavljivali taj ugovor i prenose rekao bih covjek rang Premier Lige, La Lige. Zabranili ti 1921 i ne mozes vise ni sam momente te izdvajati kako treba. Eto, za Kup nema prenosa, nema njihovog sazetka, nema 1921 i moli Boga da je na kvarno neko usnimio. Mi do danas nismo ni znali za tu ruku koja je koliko se sjecam bila u 30 i nekom minutu na rezultatu 0:0.![]()
stoji i to, i ja sam neki dan planuo i tjerao ga al bez ijedne uvrede. Kao sto sam vec jednom napisao mislim da je danas 99% nase normalne i neutralne raje za to da Amar ide.Schlager je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:50da,nama bi opet najviše odgovaralo da Šeranić sutra sazove Krizni štab i stopira sve ovo,sjebe i vas i Zrinjski i kompaniju..i Tuzlu,kao i laniLjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:38Mesi se sinoc faca izoblicila koliko je ljut bio. Kontao sam da ce ga stocnuti na kraju.
Lahko je vama. 4. na tabeli i boli vas k.Schlager je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:35Svi ovi što u najružnijem kontekstu pominju Amara,psuju familiju,brkata spodoba,Lutvo,kamatar...imaju nick od 2019,2020,2021..znaci placene picke...........stari forumasi pisu normalno,neko je za njegov odlazak,nego za ostanak,ali sve to normalnim vokabularom....ovi novopeceni jadnici su providni,i nabijem ih na q....izvinjavam se na upadu,ali zanimljiva mi je tema,pa usao da iscitam![]()
...Naravno,to se neće desiti...ali tebi kao moderatoru,i vjerujem mladjem i momku i forumašu od mene,kao savjet,smiri ove majmune registrovane u zadnjih godinu,dvije,koji udaraju na familiju,i znaju dobro zašto su došli ovdje....Starim forumašima pusti nek pišu šta god im padne na pamet
jesi vidio gdje smo sad, a gdje smo bili prije dvije god kad si nam predvidjo titulu (kao i vecina nas)
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Evo ta ruka igraca TC je na 1:29
Citav snimak ovih malverzacija treba poslati u uefu. Ne treba se stati samo na saopstenju! Ovo nisu slucajne greske, ovo se sa namjerom radi.
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 16 mar 2021, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nisam upratio pokušavam se ne sikiratLjoZee je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:54avalPacidoroP je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:52A lažeeeš![]()
Yebem li im flašicu što su mlijeko iz nje pili
Kako nisi znao za ovo?Lopta je na putu ka golu pogodila jednu flašicu, te na kraju umjesto u praznu mrežu udarila u stativu.
"Nisam to vidio. Šutirao je Štilić ili neko, ja sam se bacio desno, okrenuo sam se i lopta je bila ispred. Ovi iza gola govore da je bila tu flašica, ja nisam vidio najbolje".![]()

Tako je Schlageru. To je orkestrirano i bolesno. Ali to su forumi, drustvene mreze itd. gdje svaka mraka ima pravo na misljenje. Ta mraka niti je blizu klubu, niti tribini ali sa dva klika odjednom se pribliziSchlager je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:35Svi ovi što u najružnijem kontekstu pominju Amara,psuju familiju,brkata spodoba,Lutvo,kamatar...imaju nick od 2019,2020,2021..znaci placene picke...........stari forumasi pisu normalno,neko je za njegov odlazak,nego za ostanak,ali sve to normalnim vokabularom....ovi novopeceni jadnici su providni,i nabijem ih na q....izvinjavam se na upadu,ali zanimljiva mi je tema,pa usao da iscitam

Ok je saopstenje. Ono je stvarno kradja stoljeca. A sramotno je sto nigdje nema linka/cd/kasete iz Tuzle

Jači od ratova, režima i partija !!!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, kulinban1189, obagol i 40 gostiju.