Covjek se sprda ti se odma triggerovaokillafrommanilla je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:14Ja mislio pantelija zreo, ozbiljan covjek
I svi ovi kojima Mostarski Rambo probudi najnize strasti, i uvede ih u raspravu ..![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Covjek se sprda ti se odma triggerovaokillafrommanilla je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:14Ja mislio pantelija zreo, ozbiljan covjek
I svi ovi kojima Mostarski Rambo probudi najnize strasti, i uvede ih u raspravu ..![]()
![]()
U pravu siVanja8 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:56Zali Boze one opreme na vama, nista ne reci da Macron ne prekine suradnju i tako u zaborav ode najveći istorijski sponzorski ugovor...![]()
![]()
Može. Slobodno ti dodji, samo kaži gdje ćeš me sačekati. Ipak sam mislio da će me Bulevar prvi upoznati...budi spreman, da upoznaš svog budućeg zubara :=)
Shategabri je napisao/la: ↑16 mar 2021, 13:25Ruka jeste, ali nakon što ga je pogodila u kopačku, dakle stopalo.Merakk1921 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 13:23
Haj vrati situaciju i pogledaj ponovo , nemoj da ti je u glavi Željo, pa da budes ovakav jado.. ono ako nije ruka, šampi se na fudbal i ligu
To se ne svira kao penal.
Pravilo je jasno i sudija tu ništa nije pogriješio za razliku od Lendrićevog gola.
Kralju, brini se ti za sebe. Živiš u Londonistanu sa crnčugama i Pakistancima. Još kad vide da si bijelac naebo si ga.
O Adzija, kako ide, nesto te nema da prosipas pamet i opravdavas nestrucnost Vinka MarinovicaDenchi je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:22Covjek se sprda ti se odma triggerovaokillafrommanilla je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:14Ja mislio pantelija zreo, ozbiljan covjek
![]()
![]()
Ocito lopta prolazi ispod ruke igracu Olimpika. Pravda za Musu.Merakk1921 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:36
Da ga je u lijevu ruku pogodila, onda ne bi bilo govora o penalu, al ga je u desnu udarila? Nije penal jel de butmirac?
Je li istina da ne smijes doci na spanski trgM0starskiRambo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:39Kralju, brini se ti za sebe. Živiš u Londonistanu sa crnčugama i Pakistancima. Još kad vide da si bijelac naebo si ga.
A u susret im dolaze romantični četnik, Amar Osim i Lutvo.
Je li istina da ne smijes setati Westminster-om ?Lakoste je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:42Je li istina da ne smijes doci na spanski trgM0starskiRambo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:39Kralju, brini se ti za sebe. Živiš u Londonistanu sa crnčugama i Pakistancima. Još kad vide da si bijelac naebo si ga.![]()
Ocito te babo trebo otrest od lavaboBliss je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:41Ocito lopta prolazi ispod ruke igracu Olimpika. Pravda za Musu.Merakk1921 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:36
Da ga je u lijevu ruku pogodila, onda ne bi bilo govora o penalu, al ga je u desnu udarila? Nije penal jel de butmirac?
Nije, na drugom kraju Londona sam.
Idu i dva strumpfa, jedan je manijak a drugi isto smrdi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.