FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

admirrx
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la admirrx » 16 mar 2021, 15:29

Asim Zec je tu, trenira sa ekipom 👍👍

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 mar 2021, 15:38

Skontali da je vrag odnio salu.Samo da ne bude prekasno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 mar 2021, 15:45

Sariel1987 je napisao/la:
16 mar 2021, 14:25
Beduin je napisao/la:
16 mar 2021, 11:39
Sariel1987 je napisao/la:
16 mar 2021, 11:22
pa navijaci osim sto navijaju, a mi ne navijamo svakako, kupuju karte i trose pare u fan sopovima, i rekreativno se zajebaju po drustvenim mrezama. sta bi vi? pravo glasa? :lolno:
eeee brate, fakat mentalita nula, jos dodat harmoniku i teferic je potpun :njanjanja:
Al pazi ovo, navijaci gledaju nesto. Znaci samo navijaci par klubova iz svake lige kupuju u fan shopovima, a u ostalkm klubovima kude, kukaju i nista ne kupuju. U biti samo top klubovi trebaju otvarati fan shop jer se bore za neke pehare, titule, ostali su tu da navijaci imaju sta kuditi. 😂😂
Mentalitet kesa

A za vrijeme Bunde i Koze se plakalo kako nenamo fan shop, kako nam stranica kluba ne finkcionise i nikakvih vijesti, kako fan page tudji a oficijalni par hiljada, kako igraco strajkuju, a i tad ko i sad se borili ni za sta.

Karic i Bunda dobri, svi drugi ne valjaju. I jos Ultra kaze nece niko sa njima saradjuje, eto saradjivali su sponzori i milioneri sa svima prije njih. Korona nista, besparica nista, bogatase zaboli tuki za sportom i Slobodom, ali jok. De ba
ma ja se predajem, ispada da nekog licno branim, nidje veze :lolno:
a za razliku od mnogih ovde jer nisu posteni. dvostruki arsini, ako je u interesu njihovih izabranika.
fakat koliko je sponzora dosad bilo, koliko se dosad para privuklo? a koliko je duga ostalo iza njih? i kakve smo rezultate imali.
i ovi ako se ispostavi da je sve ubleha nek idu, samo da iz lige ne ispadnemo.
jedno je konstanta, vazda smo u krizi, i nikad nismo bili navijaci(vecinom ne svi) uz klub sa konkretnom podrskom, izuzmi par utakmica.
To ja mrzim ovdje na forumu, a i generalno su ljudo takvi, da u startu kakav stav i misljenje zauzmes o nekome to je tako i nikako drugacije. A dobar dio nas ovdje je podrsku dalo svakoj Upravi do sad, cim se pokaze da ide u krivom smjeru, nefunkcionalno i na stetu kluba slijedi kritika, nema vise podrske i tako je jedino fer i korektno.
A neki su ovdje gutali sve po pitanju Azmira iako je toliko lazi izvalio i neispunio obecanja da ti se zanebesa, isto tako Bunda kad je dosap pdmah posudio dio para od Bonija (ili od Memproma, ni ne sjecam se vise) kao i mali dio para od sebe pa cim su legle pare od Evrope (zahvaljujuci opet Azmiru) i prodaja Krpica i Darka on je to razdijelio, a igracima se duzno, licenca upitna bila i bili smo klub X i jos milion gluposti i izvala u vrhu napada sa SD Denisom Karicem ali par njih i dalje ustaju na njihov pomen. A onda Koza, trag mu se zameo, spicko sve pare od grada u startu i vozdrica, uzas u klubu u tom periodu, a najezom se kad se sjetim proslave 100godisnjice gdje sam prvi put u zivotu izas'o sa stadiona nekih 25 minuta ranije sj3ban ko nikad u zivotu, a pare od te proslave nikad nisu spomenute niti objavljeno. Ali su svi opet imali podrsku, u pocetku.
Tako sad i Secer, boli me tuki sto je sin Dzevada, ali je u pocetku sasvim korektan i realan bio, najmanje obecavao i ponajvise stvari odradio, izuzev rezultata kojeg svakako rijetko smo imali (1 godina sa rahmetli Sakibom i 1 sa Azmirom, i one intertoto utakmice). Jedina zamjerka mu je ovaj prelazni rok gdje se moglo i moralo bolje, na vrijeme reagovati, ali mi je krivo sto je i trener sutio i suti i dalje, jer cak i mi prosjecni simpatizeri znamo da Devedzica nema 3 utakmice, da Uzelac ode kao i Karlos (utvara se vratila, al nikakvog hajra, 20% manja steta od Salihovica) i nije se reagovalo, a bilo je para za takvo nesto.
Da su svjesni situacije o gresaka pokazuje i otkaz SD kao i prihvatanje Gradime ostavke i dovodjenje iole ozboljnijeg trenera.

I onda ljudi zbog nekog svog licnog animoziteta, frustracije, principa pljuju Upravu pretjerano. Razumijem, strah od ispadanja, pun kur ac donjeg dijela tabele, ljunav prema klubu, ali sto je puno puno je s obzirom koliko malo dajemo klubu, ne samo sad, nego i svih ranijih gpdina. Pa kad smo i bili neki racku u ligi tu jednu sezonu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 mar 2021, 15:48

Svi smo jednoglasno u gradu podrzali i rekli ako je tako neka ide skromno sa davanjem prilike klincima.

Ali morali su i moraju dobiti kritiku jer ovo sto su preko zime uradili je kao da maratonac na 40.kilometru i fore nekoliko minuta pratiocima propuca sam sebi koljeno.
tuzlanska Sloboda

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 mar 2021, 15:53

Upravo tako ako gledas realno i objektivno i ako je sloboda u prvom planu a ne pojedinci.
Svi smo ih podrzali jer je plan bio vracanje duga.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 mar 2021, 16:02

Jel ovo Asmir upalio panik taster pa nam dovodi Zeća.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 mar 2021, 16:04

zlajci je napisao/la:
16 mar 2021, 15:48
Svi smo jednoglasno u gradu podrzali i rekli ako je tako neka ide skromno sa davanjem prilike klincima.

Ali morali su i moraju dobiti kritiku jer ovo sto su preko zime uradili je kao da maratonac na 40.kilometru i fore nekoliko minuta pratiocima propuca sam sebi koljeno.
Sami sebe prosuli pepelom, mislili ako prodje prodje....nije proslo, kockali se....SD totalni fudbalski diletant i promasaj...ne mozemo sve svaliti na upravu, dobrih su stvaru uradili, ako nista posteni su....malo neznanje, malo neiskustvo...valjda izguramo nekako.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 mar 2021, 16:07

Solidan je Zec igrac.
Sto se uprava tice najpoganiji mentalitet imamo. Cuj ne dam marke klubu a yebe sve od do cim izgubimo cak i od nekog iz vrha :urnebes:
Od mene je isla sezonska/clanska i kod Azmira i kod Senada i Koze i sad kod ovih. Sad i fan shop imamo. To je od mene mojoj Slobodi a ne "Sisoji", "Bundi", "Kozi" i "Buljavom". Kakve gadne nazive smislimo ljudima :sick:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 16 mar 2021, 16:35

Zec je iskusan dobar igrac ali mora zapeti, povuci ekipu. I on i Said.
Pitanje je samo u kakvoj je formi a koliko je igro u Zelji ta forma je upitna.
Po krilima Said i Zec na papiru za nasu ligu top a vidjecemo teren je jedino mjerilo.
Moraju ostati u ligi kako znaju inace sve pada u vodu.

Ps
Ode Azmir u savez lagano. :zzz:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 mar 2021, 16:43

Bas me zanima ko je doveo Zeca,jer ovi nisu bili sposobni naci jedno adekvatno pojacanje,zmija u dzepu jbg..

Sretno Zizovicu,valjda on razdrma zvijezde u ekipi :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 16 mar 2021, 16:46

Garant Secer junior zavukao ruku u dzep i doveo trenera i igraca.
Sto posto.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 16 mar 2021, 16:48

tuzlak1987 je napisao/la:
16 mar 2021, 16:02
Jel ovo Asmir upalio panik taster pa nam dovodi Zeća.
Kakav asmir kakvi bakrači. Zavalio nas kad je otišao sa svojim igračima lijepih para.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 16 mar 2021, 16:52

Sviuodbranu je napisao/la:
16 mar 2021, 16:35
Zec je iskusan dobar igrac ali mora zapeti, povuci ekipu. I on i Said.
Pitanje je samo u kakvoj je formi a koliko je igro u Zelji ta forma je upitna.
Po krilima Said i Zec na papiru za nasu ligu top a vidjecemo teren je jedino mjerilo.
Moraju ostati u ligi kako znaju inace sve pada u vodu.

Ps
Ode Azmir u savez lagano. :zzz:
Jel i podpreCjednik? :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 16 mar 2021, 17:03

Muamer Adzem takodjer slobodan :zviz:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 mar 2021, 18:11

Madal je napisao/la:
16 mar 2021, 16:07
Solidan je Zec igrac.
Sto se uprava tice najpoganiji mentalitet imamo. Cuj ne dam marke klubu a yebe sve od do cim izgubimo cak i od nekog iz vrha :urnebes:
Od mene je isla sezonska/clanska i kod Azmira i kod Senada i Koze i sad kod ovih. Sad i fan shop imamo. To je od mene mojoj Slobodi a ne "Sisoji", "Bundi", "Kozi" i "Buljavom". Kakve gadne nazive smislimo ljudima :sick:
Nije buljavi, nego Buljoni. :salut: Das im podrsku, a oni na kraju zaceraju i nama i sebi i klubu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 mar 2021, 18:51

Probisvjet je napisao/la:
16 mar 2021, 18:11
Madal je napisao/la:
16 mar 2021, 16:07
Solidan je Zec igrac.
Nije buljavi, nego Buljoni. :salut: Das im podrsku, a oni na kraju zaceraju i nama i sebi i klubu.
Isti smajli imam. :sick: Ustvari može i ovaj :puke:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 mar 2021, 19:39

Jbt Devedzic postaje prava zvijer, fizicki je strasno napredovao zadnju godinu.

- ps. navijaci postavili bolja pitanja na treningu nego sto novinari rade godinama unazad.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 16 mar 2021, 19:42

Svaka čast i hvala Fukarama.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 16 mar 2021, 19:46

Fukare Tuzla :!:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 16 mar 2021, 19:48

Sky9 je napisao/la:
16 mar 2021, 19:46
Fukare Tuzla :!:
Sta je bilo

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.