U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Ima li spisak za u21?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Evo spisak
Veliko priznanje za GOŠK i Savića: Stigao poziv selektora Starčevića!
Danas je u Gabelu, tačnije NK GOŠK stiglo sjajno priznanje. Selektor mlade reprezentacije naše zemlje Slobodan Starčević za naredne akcije pozvao je kapitena Gabeljana Igora Savića.
Savić je velika nada bh. nogometa i sigurno da mu je poziv Starčevića nagrada za sjajne partije koje pruža.
I u NK GOŠK su sretni, pokazali da su klub koji je sjajan za razvoj mladih igrača i iz kojeg se može i do dresa reprezentacije, što je prava rijetkost u Prvoj ligi FBiH, slobodno rečeno i nemoguća stvar.
Savić je odavno na meti velikih klubova iz regiona i u Gabeli ne kriju da je mnogo interesanata. Radi se o Hajduku, Dinamu, Rijeci, Olimpiji, te brojnim drugim klubovima čiji su skauti u svoje notese zabilježili Savića
https://sportsport.ba/fudbal/igor-savic ... bih/393940
evo sada i igraci iz druge lige dobija poziv za U21
Danas je u Gabelu, tačnije NK GOŠK stiglo sjajno priznanje. Selektor mlade reprezentacije naše zemlje Slobodan Starčević za naredne akcije pozvao je kapitena Gabeljana Igora Savića.
Savić je velika nada bh. nogometa i sigurno da mu je poziv Starčevića nagrada za sjajne partije koje pruža.
I u NK GOŠK su sretni, pokazali da su klub koji je sjajan za razvoj mladih igrača i iz kojeg se može i do dresa reprezentacije, što je prava rijetkost u Prvoj ligi FBiH, slobodno rečeno i nemoguća stvar.
Savić je odavno na meti velikih klubova iz regiona i u Gabeli ne kriju da je mnogo interesanata. Radi se o Hajduku, Dinamu, Rijeci, Olimpiji, te brojnim drugim klubovima čiji su skauti u svoje notese zabilježili Savića
https://sportsport.ba/fudbal/igor-savic ... bih/393940
Pa frajer u 21. godini igra u federalnoj ligi i to u ekipii na 12. mjestu 
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 16 mar 2021, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Golema si, Prva Ligo Federacije BiH 
Ali dobro, kad je Marinović mogao zvati i gurati juniora Zrinjskog što ne bi mogao i ovaj igrati
Ali dobro, kad je Marinović mogao zvati i gurati juniora Zrinjskog što ne bi mogao i ovaj igrati
Azur Aljkanovic ( Zvijezda i igrac od Husarica) isto dobio poziv.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, i novi igrač FKS na ljeto.
Puna podrška Husari.
⚜️~⚜️~⚜️
- feniksptica
- Kontakt:
Ma Husara je odron, ne znam kako je uspio momka nagovorit da bude njegov..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nisu mi jasne kritike na račun Husare, šta to Husara drugačije radi od Mino Raiole? Čovjek zastupa svoje klijente i gura ih i noktima i zubima.feniksptica je napisao/la: ↑16 mar 2021, 19:20Ma Husara je odron, ne znam kako je uspio momka nagovorit da bude njegov..
Može se reći da način na koji se prezentuje u javnost je diskutabilna ali Wanda samo radi svoj posao...
⚜️~⚜️~⚜️
- ASD
- Kontakt:
Mino uzima novac na transfer. Direktno sarađuje se klubovima.
Husara je seljak što uzima igračima od plate.
Husara je seljak što uzima igračima od plate.
Mino Husara, isto je to
Husara ima klijente i on prezentuje.. Garantujem da ona seljacina i ne zna znacenje te dvije rijeci.
Husara ima klijente i on prezentuje.. Garantujem da ona seljacina i ne zna znacenje te dvije rijeci.
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 16 mar 2021, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ne zna raja koje Husara i jos ga uporedjuje s drugim menadzerima. Nisu ga dzaba manje vise svi napustili..po drugim ligama mu 90% igraca
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Znam da je @Maestro nevin, @Harise je upitne seksualnosti, ostali?
tz tz tz tz tz tz
Skroz utanjilo, druze ... zadovoljavamo nas sto nas nasi sportisti, selektori, precjednici, menadjeri u zdrav mozak svakodnevno ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Malo nas država, sa sve tri strane jeßucka
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Adnan Kanurić (Sarajevo), Nikola Ćetković (Željezničar ST Banja Luka), Luka Damjanović (Borac), Đorđe Milojević (Borac), Amar Kvakić (SV Kapfenberg, Austrija), Adrian Leon Barišić (NK Osijek, Hrvatska), Igor Savić (GOŠK), Jusuf Gazibegović (SK Sturm, Austrija), Miloš Borovčanin (Borac), Eldar Šehić (Željezničar), Marko Kujundžić (Borac), Stefan Santrač (TSC, Srbija), Andrej Đokanović (Sarajevo), Amar Begić (Mladost), Jovan Ilić (Proleter Novi Sad, Srbija), Ivan Bašić (Zrinjski), Đani Salčin (Sarajevo), Ajdin Hasić (Besiktas JK, Turska), Andrija Drljo (MTK Budapest, Mađarska), Milan Savić (Čukarički (Srbija), David Čavić (Borac), Amar Dedić (RB Salzburg, Austrija), Anes Mašić (Zrinjski), Mirza Hasanbegović (Venezia Primavera, Italija), Elvis Mehanović (Borac).
6 igraca iz Borca
6 igraca iz Borca
- Goalgetter
- Kontakt:
Da nije malo 6 igraca iz Borca 
Adnan Kanurić (Sarajevo), Nikola Ćetković (Željezničar ST Banja Luka), Luka Damjanović (Borac), Đorđe Milojević (Borac), Amar Kvakić (SV Kapfenberg, Austrija), Adrian Leon Barišić (NK Osijek, Hrvatska), Igor Savić (GOŠK), Jusuf Gazibegović (SK Sturm, Austrija), Miloš Borovčanin (Borac), Eldar Šehić (Željezničar), Marko Kujundžić (Borac), Stefan Santrač (TSC, Srbija), Andrej Đokanović (Sarajevo), Amar Begić (Mladost), Jovan Ilić (Proleter Novi Sad, Srbija), Ivan Bašić (Zrinjski), Đani Salčin (Sarajevo), Ajdin Hasić (Besiktas JK, Turska), Andrija Drljo (MTK Budapest, Mađarska), Milan Savić (Čukarički (Srbija), Davi Čavić (Borac), Amar Dedić (RB Salzburg, Austrija), Anes Mašić (Zrinjski), Mirza Hasanbegović (Venezia Primavera, Italija), Elvis Mehanović (Borac).
Trenutno korisnika/ca: antibot, Bing [Bot], Brazzzoo123, denza, Goalgetter, Kljukusar, mukydesign i 45 gostiju.