EkiSudoHusika je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:50Čuvaj se ti delinih savjeta. Taj bi 2 oka u glavi zavadio.![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
EkiSudoHusika je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:50Čuvaj se ti delinih savjeta. Taj bi 2 oka u glavi zavadio.![]()
Sto hoce da me zavadit sa drugima prevarantsarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑13 mar 2021, 23:00EkiSudoHusika je napisao/la: ↑13 mar 2021, 22:50Čuvaj se ti delinih savjeta. Taj bi 2 oka u glavi zavadio.![]()
![]()
![]()
![]()
Mraci nas na temi. Sta god izadje samo govori "ne valja, ne valja". I @Brkooo je cak zadovoljan nekim stvarima, on jok.
@Brkoo ne bi bio zadovoljan da mu 20 elitnih kurvi pošalješ da mu titraju jaja dok gleda uživo potpis Veselinovićevog sporazumnog raskida.
Brkooo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 00:27![]()
![]()
Koliko sam samo skroman, zadovoljio bih se da mi das one dvije sa OBN-a, Maju i Adrijanu pa nek me poslije trojke sa njih dvije na tabutu iznesu i to sve dok negdje u cosku ona Dejana govori hajmo jedan veliki aplauz![]()
**** mu ovi igraci svastikku,kako brat promijeni misljenje i brani veselog i ostale...
Kad sam to branio Veselinovica i ostale? Pa napisao sam a i dalje stojim iza toga da 95% igraca koji su trenutno u klubu nemaju kvalitet za Zelju. Bukvalno to ko papagaj ponavljam.delinjo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 01:36**** mu ovi igraci svastikku,kako brat promijeni misljenje i brani veselog i ostale...
Trenutno korisnika/ca: b00t, Grbavica786, Hrammm1921, maho_sa, strucnjak9, xinxee i 124 gosta.