GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Pitagora
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la Pitagora » 16 mar 2021, 16:03

Otvorio si topic Futsal Dinamo i toliko je taj kvaziklub bitan da nitko tamo ne pise godinama, pa ni ti. :urnebes: Skupili su 1500 clanova, to su ti ljudi koje je zli Zdravko potjerao sa stadiona. :urnebes:
Ovdje ti je zabranjeno pisati, svejedno pises iako nikad o nogometu. Dok se demoliralo jesenas nejac u EL bio si u misjoj rupici i molio da barem jedan gol prime u grupnoj fazi. :angel:
Hvala bogu pa ne mislim da klub postoji zbog mene niti sam clan ikakve huliganske skupine, ali iskreno se nadam da ulica i Noina Arka nikad nece imati nikakvu funkciju u klubu jer bi to bila smrtna presuda. Nadam se da ce klub nastaviti voditi netko sposoban i da ce klub i dalje rasti kao sto raste zadnjih godina.

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 16 mar 2021, 16:09

Nadam se da će vas trajno banovat obojicu jer ne mogu se odlučit koji mi više ide na k....
audere est facere!

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 16 mar 2021, 16:09

SiamoNoi je napisao/la:
16 mar 2021, 15:31

nE iDe ViŠe NiTkO nA uTaKmIcE
slika
Posljednja utakmica prije korone, strasan interes vlada. Protiv kojeg sad izmisljenog neprijatelja ratuju, tko ih tjera iz dvorane... :bow:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 mar 2021, 16:17

SiamoNoi je napisao/la:
16 mar 2021, 14:55
Seaman je napisao/la:
16 mar 2021, 13:58
kolko je glavonja ukrao mogao im je napraviti bar 3-4 stadiona po 50 milja,lik je ukrao minimalno preko miljarde kuna ili nešto više od 150 milijuna eura,a ovi matuzalemi šta su odrekli nadoknade štete, treba ih nabiti na goli otok skupa s braćom i udbaškom mumijom iz genexa,ali nakon lokalnih izbora lete i svi iz skupštine i vjerojatno ide jedan član jedan glas
Optuzen na kraju doslovno za siću s obzirom koliko je ukradeno.
Bilo koji član kluba može podići optužnicu i tražiti da skupštinari, koji su ustvrdili da klub nije pokraden, taj novac vrate klubu.
Ćeraćemo se još :kafa:
Eto ga,da se isčitati da uskoro idu optužnice protiv korumpirane i nelegalne skupštine :thumbup:
slika

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 mar 2021, 17:03

Na današnjoj konferenciji za novinare bilo je vrlo zanimljivo, gotovo smiješno kako se Mirko Barišić u neku ruku zaklinjao na vjernost Zdravku Mamiću. Prvo je objavio ono što svi znaju:
-Zdravko je naš zaposlenik, član uprave i puno radi.
Potom je kategorički ustvrdio:
-Sve optužnice protiv njega su objede.
Na kraju je zaključio:
-Svi zajedno smo radili. I nemoguće bi bilo kako bi samo jedan - Zdravko Mamić - bio kriv.
Ako smo dobro shvatili: Barišić ne vjeruje da su optužnice dokazive, a čak i da jesu svi su krivi pa i on.
5.6.2019.,priznanje na presici da je cijela skupština korumpirana i sa rukama u pekmezu :wave:

Tako da je stvar,oko optužnica protiv skupštinara koje uskoro idu,prilično jasna.Kao uostalom i oko svega u klubu svih ovih godina,svima onima sa imalo mozga u glavi.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 16 mar 2021, 17:05

Kad je Zeljo prodao Dzeku za 50 000 (PEDESET HILJADA)...jasno je u startu, da su "strucni" ljudi u klubu prepoznali talenat i dobre pare uzeli..
U to vrijeme, lopovi su prodavali Modrica i ekipu za milione.. :kafa: da nije bilo ovih lopova, vjerovatno bi otisli za 200-300k...
Sta je bilo sa parama...pa pokradene, samo nisu milioni u pitanju, pokralo se sto se moglo..ono, kad se ukrade "sica", i nije problem..

Razlika izmedju Zelje i Dinama i nije toliko velika, neprimjetna...oba kluba plave dresove, raspali stadion, samo...Dinamo konstantno igra u CL/EL, Zeljo konstantno to gleda na TV..

Lopovi i repku napravise, imamo i mi repku, iz dijaspore sastavljenu... :bih:
Meni se cini, nas najveci poslijeratni "talenat" Alen Skoro, predobru karijeru napravi... :kafa: da se razumijemo, Dzeko nikakav talenat nije bio, njega su zvali kloc..

Dinamo vrijedi kao cijela BH liga i jos vise...samo, mi smo zadovoljni..kod nas se ne krade... :kafa:

Hajduk je bio sila prije rata..sada su jos bolji..
Nasi "posteni" otjerase onu dvojicu, jednog iz Sarajeva, jednog iz Slobode...nisu im bili podobni...trenutno jedan vodi Olimpic, jedan Tuzla City.."posteni" ce i njih unistiti..
Unistili su Celik, koji je imao najveci prosjek gledalaca na utakmici..4 liga bratko.. :thumbup:
Unistili su KK Bosna, KK Sloboda, RK Borac...ali sve je ok..mi malo pogledamo hrvatsku i tjesimo se...hrvati su unistili OK Mladost, RK Zagreb, KK Cibonu, VK Mladost, KK Jugoplastika... :thumbup: evo, sada ce i Dinamo... :tokralju:
U ovim klubovima Mamici nisu haracili.. :kafa:

Vrijednost Dinamovih igraca oko 113m, ostali ne mogu prebaciti ni preko 30m...Zvezda vrijedi oko 58m..kod nas jos bolje..Sarajevo vrijedi 9m... :rol:

Mamici su sigurno krali, ali su barem nesto i napravili...vrijeme ce pokazati..

Sada kada Mamic pocne pricati...bice tu svega...yeben je to igrac... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 16 mar 2021, 18:05

koji levati su ovi dinamovci hahahahahha 😂😂 daj treba im od sevapa dati neku bosansku upravo evo im npr zeljina dosli bi Mamiću na noge za mjesec dana 😅😅

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 16 mar 2021, 18:38

Pa kriminalac Mamic je x klubova koje su postenjacine vodili spasavao od bankrota i gasenja. Koji paradoks.
Hajduk - tipican primjer kluba koji vodi ulica, ispadaju u pretkolima EL od Maltezana, Gruzijaca i ostale europske elite, dok opustoseni i opljackani Dinamo igra osminufinala istog natjecanja, a u LP do zadnje minute igra za prolaz grupne faze...

Rukomet su unistili, vaterpolo su unistili, kosarku su unistili, odbojka ne postoji, imaju zadatak jos unistiti nogomet i mogu zadovoljno trljati ruke. Bagra orjunaska.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 mar 2021, 19:04

Pitagora je napisao/la:
16 mar 2021, 18:38
Pa kriminalac Mamic je x klubova koje su postenjacine vodili spasavao od bankrota i gasenja. Koji paradoks.
Hajduk - tipican primjer kluba koji vodi ulica, ispadaju u pretkolima EL od Maltezana, Gruzijaca i ostale europske elite, dok opustoseni i opljackani Dinamo igra osminufinala istog natjecanja, a u LP do zadnje minute igra za prolaz grupne faze...

Rukomet su unistili, vaterpolo su unistili, kosarku su unistili, odbojka ne postoji, imaju zadatak jos unistiti nogomet i mogu zadovoljno trljati ruke. Bagra orjunaska.
Cry more😂😂😂
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 16 mar 2021, 19:13

Lillard je napisao/la:
16 mar 2021, 19:04
Pitagora je napisao/la:
16 mar 2021, 18:38

Cry more😂😂😂
Naplakao si se zadnjih par godina, a ne sumnjam da ces jos gorkih suza isplakati. :beba:

Ajde, ako Noina Arka preuzme Dinamo i reprezentaciju, mozda skupis malo casti i ponosa koje ti je ostalo pa ponovo navijas za iste, a ne protiv njih. Bljak.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 mar 2021, 19:23

Boli me q glavno da go.vno ne moze preko granice😂
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 mar 2021, 19:40

Jedva čekam da ulica izabere novog gradolnačelnika Zagreba za koji mjesec.Bit će to treći ključan potez.
SiamoNoi je napisao/la:
16 mar 2021, 15:19
Ali kakvih mjesec dana...Prvo krepo Bandić,a sad ovo :tokralju:

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 16 mar 2021, 19:46

Kakav je bio osjecaj gledati finale Svjetskog prvenstva, najveci sportski dogadjaj u svijetu, i navijati za nekakve uvezene Afrikance protiv Hrvatske? Nisam to dozivio, ali mislim da gore i nize od toga ne moze. :urnebes:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 mar 2021, 19:50

Jedino što ne bih nikako volio je da kriminalac crkne ko Bandić.Više bi me zadovoljilo da doživotno trune u bosni.I njegov brat Zoran također.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 mar 2021, 20:30

Tek sad vidim da je osuđeni kriminalac priznao davanje mita pred kamerama :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"Đuro Sessa je primio novac, koji sam mu ja donio da bi mjenjao sudske odluke."
Do 10 godina zatvorska kazna :thumbup:

Trebalo bi sad pohvatat još i Lovrena i malog štakora dok smo vrući...

slika
:urnebes:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 mar 2021, 21:36

Ljude koje su radili ono što je napravio Maleš se zvalo cinker, druker, špija.Ni da me stave pred topove i mitraljeze, ni da mi gurnu onaj vreli žarač u guzicu ja nikad ne bih napravio što je napravio Maleš i bio cinkaroš.
Ovako je osuđeni kriminalac zborio 2011.

Danas drukao ko mali miš na presici :urnebes:

Priznao podmicivanje nekoliko sudaca...kae 500+ tisuća eura dao mita,satove,karte za utakmice :urnebes: Drukao i 5G Lovrena,malog štakora i vlastitu ženu :urnebes:
Luka Modrić i Dejan Lovren su suučesnici. Oni su na račune primili iznose koji mi se stavljaju na teret.
:opaopa:

Bit će da je na kraju ipak vreli žarač u guzici.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 16 mar 2021, 23:48

Bilo kako bilo,ovo je kraj ere jednog Dinama pod Mamićem,svidjalo se nekome ili ne,uspjesne ere... Tesko ce vise Dinamo biti ono sto je bio zadnjih 15 godina... Ove godine mozda,naredne sigurno nece biti prvak...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

LeeJunFan
Kontakt:

Post Postao/la LeeJunFan » 17 mar 2021, 01:13

Ma nema šanse da se to dogodi,bar ne u narednih par godina.Dinamo će vjerovatno naredne godine igrat Ligu šampiona jer su dobro nabili koeficijent i čak su trenutno u trećem potu grupa LŠ.Samo od LŠ se može ubrat jedno 15-20 milijuna eura.Zabije li Bruno koji gol na Euru ili Livaković obrani koji penal odu i oni za velike novce.Samo od te tri stavke Dinamo može utržit oko 50+ milijuna eura,znači jedan godišnji proračun samo od toga.

Na žalost (kao navijač Hajduka) nisam preveliki optimist da će hajduk,rijeka ili osijek u budućnosti imati veće budžete od 25 milijuna eura.Može se dogoditi da Mađari pojačaju ulaganja u Osijek ili da Rijeku kupe ovi tajkun iz Njemačke,Lurssen šta se spominje al stvarno nisam optimist da će itko biti blizu Dinamovom 50-55 milijuna € godišnjem proračunu u nekoj bližoj budućnosti...

Može se desit da kao Rijeka 2017 uzme neko titulu al ne vjerujem da se može to ponavljat iz godine u godinu jer je jednostavno preveliki jaz u budžetima klubova.Znači ostaje jedino šansa Hajduku,Rijeci i Osijeku da Dinamo baš ono strmoglavo padne u financijski ponor,da ne može ući u grupe LŠ ili da ne može prodat igrača za više od 3,4 mil € što je zaista malo vjerovatno...
Niko Kristian Sigur! 🇨🇦

Pitagora
Kontakt:

Post Postao/la Pitagora » 17 mar 2021, 06:56

Nece Dinamo propasti preko noci, a puno toga ovisi i o tome tko ce se nametnuti kao gazda u klubu. Hoce li to biti netko od Mamicevih ljudi koji ce cuvati teren za njega dok se ne vrati ili netko drugi. Najvaznije u svemu je da ulica nema nikakav utjecaj jer vidimo na primjeru Hajduka da je to pogubno za klub i sve oko njega.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 17 mar 2021, 07:20

Ma nema od njegovog vracanja vise nista.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.