prije deset godina mislim da sam se kladio zadnji put na zenski tenis, kad sam shvatio da je bolje bacat pare na one boje na rulet nego na zenski tenis
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- kladionicar03
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
kladionicar03 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 23:32prije deset godina mislim da sam se kladio zadnji put na zenski tenis, kad sam shvatio da je bolje bacat pare na one boje na rulet nego na zenski tenis![]()
100% brate, sada se meni jaran javlja i kuka za mec Tsurenko-Tormo hahaha kaze svaki drugi gem Break
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- kladionicar03
slazem se @wolf za zion, nema ko da cuva onog medjeda kod portlanda.njega sam svakako htio uzet a ovako sam sigurniji sad 
uz ziona sam uzeo tobiasa harrisa 22,5 plus, sto nam lijepi premier izasao u susret pa nam je dao setha currya veceras u ponudi prvi put, kazu evo vam seth curry mozete ga igrat plus iz phile, a ja im kazem hvala lijepo veceras uzimam tobiasa plus
dakle zion 26,5 +
tobias harris 22,5 +
uz ziona sam uzeo tobiasa harrisa 22,5 plus, sto nam lijepi premier izasao u susret pa nam je dao setha currya veceras u ponudi prvi put, kazu evo vam seth curry mozete ga igrat plus iz phile, a ja im kazem hvala lijepo veceras uzimam tobiasa plus
dakle zion 26,5 +
tobias harris 22,5 +
- kladionicar03
pa brate izgubis zivce s onim budalama tamo, zadnji put kad sam zamalo pao na 1,15 kvotu reko ovo je zadnji put da mi zenski tenis ide na listic, cini mi se kim klijsters bila iz belgije kad je gubila set i na drugom setu 1-5 gubila i vratila cijeli mec poslije togaWOLF20 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 23:34kladionicar03 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 23:32prije deset godina mislim da sam se kladio zadnji put na zenski tenis, kad sam shvatio da je bolje bacat pare na one boje na rulet nego na zenski tenis![]()
100% brate, sada se meni jaran javlja i kuka za mec Tsurenko-Tormo hahaha kaze svaki drugi gem Break![]()
Vidjet cemo veceras na cemu smo
Steta sto kartone nisu dali na live.
Ne daju idioti...
Jel realno da u premieru nema Oladipa ?
Sto ce ti on u zivotu? Na bet365 granica mu je 23.5
⚽FK Garaže⚽
Steta za Se. Curry lik poludio u trecoj ali opet zadovoljan.
Danas je ponuda slaba ali sreca braca rusi su tu
Danas je ponuda slaba ali sreca braca rusi su tu
-
gambler1899
- Kontakt:
https://www.premier-kladionica.com/QR/5 ... _493073376
Steta ovog debila sto nije mogao ni seta uzeti.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Kako nije steta, jesi ih skinuo drug svaka cast.retro je napisao/la: ↑17 mar 2021, 09:32https://www.premier-kladionica.com/QR/5 ... _493073376
- kladionicar03
zion 28kladionicar03 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 23:38slazem se @wolf za zion, nema ko da cuva onog medjeda kod portlanda.njega sam svakako htio uzet a ovako sam sigurniji sad
uz ziona sam uzeo tobiasa harrisa 22,5 plus, sto nam lijepi premier izasao u susret pa nam je dao setha currya veceras u ponudi prvi put, kazu evo vam seth curry mozete ga igrat plus iz phile, a ja im kazem hvala lijepo veceras uzimam tobiasa plus![]()
dakle zion 26,5 +
tobias harris 22,5 +
harris 30
- kladionicar03
@frane steta za listic. veceras dobijas 
Svaka čast.retro je napisao/la: ↑17 mar 2021, 09:32https://www.premier-kladionica.com/QR/5 ... _493073376
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.