Ti i ja možemo biti Adis Hadžić i Saša Vugdalić ako se ovi pošaketaju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ti i ja možemo biti Adis Hadžić i Saša Vugdalić ako se ovi pošaketaju.
Brate neki dan bila oluja u japanu cekao na kladari par i ne mogu ti opisati kao bazen teren bio sat vremena kasnije samo u nekim dijelovima bilo natopljeno drugo poluvrijeme teren k'o nov.
Zato što u Japanu kad dobiju pare za trafostanicu, ljudi stvarno kupe trafostanicu.
Odmah ćemo preći na sretni završetak, klekni da te isprskamSteven11 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 16:55a ti kao neki poklopac ovdje svakom loncu? Hajde sine, ispricaj svoju pricu, kreni ispocetka:
'Sidjem ja u Mostar gdje ima neta, sjednem za kOmpjutor, otvorim kako ono kazu neki akant ili tako nesto i krenem napadat sarajlije..da him ja kazem, sace vidjet kako se sluzim netom, kako sam pametan i kako znam zayebavat'..svi misle sad ko je ovaj dominatni (znam i ovu rijec) ovdje', jer vec su me ono kako kazu citirali vise puta...'
Eto uvod je (pre)poznat, nemoj se muciti, nastavi sa zapletom i raspletom...
Nisam ja Rambo, Musa nije bio možda i godinu na forumunekoIzMostara je napisao/la: ↑16 mar 2021, 23:11Sad si nadrapao, sad kad ti se Musa na kosti navali, ima da ti ogadi forum heftu![]()
![]()
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 06:51Zato što u Japanu kad dobiju pare za trafostanicu, ljudi stvarno kupe trafostanicu.
To je isključivo vaša krivica. Ne brini, sprema se tužba jer ste nam ostavili neuslovan stadion...M0starskiRambo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 22:30Cuj da igramo pod Bijelim BrijegomSantiago bernabeu u Vrapcicma ne mozes usporedivati sa rusevinom pod BB. Ona rusevina ni ne lici na stadion, vec na kolosej u Puli...
Dacemo vam ove stubove kao odstetu.Rigoletto je napisao/la: ↑17 mar 2021, 10:20To je isključivo vaša krivica. Ne brini, sprema se tužba jer ste nam ostavili neuslovan stadion...M0starskiRambo je napisao/la: ↑16 mar 2021, 22:30Cuj da igramo pod Bijelim BrijegomSantiago bernabeu u Vrapcicma ne mozes usporedivati sa rusevinom pod BB. Ona rusevina ni ne lici na stadion, vec na kolosej u Puli...
Klosaru, nije se niko ove godine vise zalio na sudjenje od Veleza. Sad kad se greske prave u vasu korist odjednom druga prica.
Koje greske? Nisu bili crveni kartoni? Ne da nisu, nego je i Predragovic trebao karton dobit sto je Radovica poslao u bolnicu na dva mjeseca.
Slijepac kakve greške?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.