FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prije par mjeseci Dzeko je u jednom privatnim razgovoru izjavio da bi volio zaraditi veliku lovu i vratiti se u Želju, u sta vjerujem da je iskreno govorio. Mozda bi se moglo vec planirati jedan snazni Željo u LP za 2015g. sastavljen od : Šehic,Markovic, Kerla,Spahic(po dzekinom nagovoru),Radovanovic,Cocalic,Jahic,Visca,Štilic,Bekric,Džeko.

Nek Dzeko odvaja malo od usta(1M godisnje
) i nakon zavrsetka karijere kupi Zelju,dovede 5-10 igraca iz Engleske i zaposli Mourinha k'o trenera 

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Šta će nam Murinjo pored našeg OsimaKeenan.- je napisao/la:Nek Dzeko odvaja malo od usta(1M godisnje) i nakon zavrsetka karijere kupi Zelju,dovede 5-10 igraca iz Engleske i zaposli Mourinha k'o trenera

- nikad_izvini
- Kontakt:
Možda se nisam dobro izrazio, mada sam bio siguran da jesampile87 je napisao/la: Izraz kloc je patetirao Gredic samo da se zna

Admiru Raščiću, pusti folove, prodaj/upregni volove, davaj golove

Čiči se **** sve po spisku al mu se nisu pjevale pjesmice

Raščić = kloc

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Dzeko puno srece i uspjeha u nastavku karijere i ako Bog da da svojim igrama zasluzis da te Barsa ili Real za par godina kupe za jos vecu lovu i da nas Zeljo jos zaradi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Pročulo se.strumf je napisao/la:rekoh ja da ce se procutipile87 je napisao/la:Hajd se zakuni da nisi mislio na Elvira Rahimica :ugeek:strumf je napisao/la:danas mi jedan haver, koji je jako blizak klubu i sigurno ga svi znate rece da u Zelju vjerovatno tj 99% dolaze tri strasna igraca....Admir Vladavic, Vukelja i jedan zadnji vezni koji ako dodje mislim da nam pehar prvaka mogu donijet na potpisivanju njegovog ugovora....na zalost ne smijem reci o kome se radi al vjerovatno ce se ubrzo procut

A Kokot

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Radi toga se i proculoellaxaz je napisao/la:
Pročulo se.
A Kokot(da ne ode u Olimpik)

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Edine Hvala !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
novcaniceeeeeeeeeeee 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Edine hvala ti od srca, uvijek sam mislio da ce Edin biti jedan veliki Igrac i on me na srecu svih nas nije demantovao
Evo jednog talenta nije novi Đeko ali bi mogao biti novi Miske
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news
samo ga moramo ukrasti od ovih Hrvata sto je skoro pa nemoguce, al et nikad se ne zna sa Amarom..
Evo jednog talenta nije novi Đeko ali bi mogao biti novi Miske
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news
samo ga moramo ukrasti od ovih Hrvata sto je skoro pa nemoguce, al et nikad se ne zna sa Amarom..
Razumijes ti mene burazere moj 

Raspadamoooo seeeee !
Kada poćne tekma i kad ON zaigra
Nebi stigo reći ni bismillah
Već bi Džeko driblo i golove zabijo
Već bi Džeko golmana posl´o po ćevape
*samo da ti kažem, nešto za Džeku. Ode mali u ManĆester i posta popularan.*
Džeko Hvala ti
Nebi stigo reći ni bismillah
Već bi Džeko driblo i golove zabijo
Već bi Džeko golmana posl´o po ćevape
*samo da ti kažem, nešto za Džeku. Ode mali u ManĆester i posta popularan.*

Džeko Hvala ti
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Plišek: Džeko bi ovo isto postigao da je ostao u Želji
Iako bi se mogao sa zadovoljstvom nasmijati u lice svima onima koji su ga omalovažavali, trener Teplica, Jirži Plišek koji je 2009. godine s ovim klubom osvojio Kup Češke, nije takav čovjek. O Željezničaru, Sarajevu i BiH ima samo lijepe riječi, a jedino za čim žali je to što nije dobio priliku da svoj plan rada na Grbavici ispuni do kraja.
- Ma i u Češkoj su se smijali kada sam govorio da će Edin biti svjetski as, ali brzo ih je on sam uvjerio da griješe. Džeko je imao sve predispozicije, bilo je potrebno samo da radi.
Na samom početku, kada sam došao u Želju i vidio njegove rezultate na testovima, odstranio sam ga iz ekipe rekavši mu da mora da radi kako treba ili će otpasti. On je vrlo inteligentan momak i brzo je shvatio da je sve to za njegovo dobro - prisjeća se Plišek za Dnevni Avaz..
Džeko je prvih šest mjeseci u Češkoj proveo kod Plišeka u klubu Usti nad Labem, gdje je blistao, a onda je nastavio u istom tempu i u Teplicama. Idealan put za razvoj, ali Plišek smatra da se sve to moglo dogoditi i u Željezničaru.
- Edin bi došao do ovog nivoa i na Grbavici samo da su nas pustili da radimo. Njemu nije trebala Češka, mogao je iz Željezničara otići u Njemačku i donijeti klubu mnogo više novca tada, a i sada. Trebala mu je samo zdrava sredina koja će ga ispoštovati i sačekati da sazri kao igrač - govori Čeh.
Za njega ne postoji dilema može li Džeko blistati u Engleskoj kao što je u Njemačkoj.
- Kada je otišao u Volfsburg, rekao sam, Edin može još više. Sada, kada je u Mančester sitiju, opet kažem, može još više, da napravi bar jedan ili dva velika transfera. On može igrati bilo gdje, ima tako izvrsne predispozicije, kondiciju, tehniku i glavu da ispoštuje svaku taktiku - ističe Plišek za Dnevni Avaz.
Iako bi se mogao sa zadovoljstvom nasmijati u lice svima onima koji su ga omalovažavali, trener Teplica, Jirži Plišek koji je 2009. godine s ovim klubom osvojio Kup Češke, nije takav čovjek. O Željezničaru, Sarajevu i BiH ima samo lijepe riječi, a jedino za čim žali je to što nije dobio priliku da svoj plan rada na Grbavici ispuni do kraja.
- Ma i u Češkoj su se smijali kada sam govorio da će Edin biti svjetski as, ali brzo ih je on sam uvjerio da griješe. Džeko je imao sve predispozicije, bilo je potrebno samo da radi.
Na samom početku, kada sam došao u Želju i vidio njegove rezultate na testovima, odstranio sam ga iz ekipe rekavši mu da mora da radi kako treba ili će otpasti. On je vrlo inteligentan momak i brzo je shvatio da je sve to za njegovo dobro - prisjeća se Plišek za Dnevni Avaz..
Džeko je prvih šest mjeseci u Češkoj proveo kod Plišeka u klubu Usti nad Labem, gdje je blistao, a onda je nastavio u istom tempu i u Teplicama. Idealan put za razvoj, ali Plišek smatra da se sve to moglo dogoditi i u Željezničaru.
- Edin bi došao do ovog nivoa i na Grbavici samo da su nas pustili da radimo. Njemu nije trebala Češka, mogao je iz Željezničara otići u Njemačku i donijeti klubu mnogo više novca tada, a i sada. Trebala mu je samo zdrava sredina koja će ga ispoštovati i sačekati da sazri kao igrač - govori Čeh.
Za njega ne postoji dilema može li Džeko blistati u Engleskoj kao što je u Njemačkoj.
- Kada je otišao u Volfsburg, rekao sam, Edin može još više. Sada, kada je u Mančester sitiju, opet kažem, može još više, da napravi bar jedan ili dva velika transfera. On može igrati bilo gdje, ima tako izvrsne predispozicije, kondiciju, tehniku i glavu da ispoštuje svaku taktiku - ističe Plišek za Dnevni Avaz.
AMAR OSIM
Upravo.pile87 je napisao/la:Radi toga se i proculoellaxaz je napisao/la:
Pročulo se.
A Kokot(da ne ode u Olimpik)

-
- Kontakt:
Kad je prelazio u wolfsburg za 4 mil. jesmo li tad ista dobili
Naravno da jesmoAdmiral_TM87 je napisao/la:Kad je prelazio u wolfsburg za 4 mil. jesmo li tad ista dobili

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
110.000 hiljada eurapile87 je napisao/la:Naravno da jesmoAdmiral_TM87 je napisao/la:Kad je prelazio u wolfsburg za 4 mil. jesmo li tad ista dobili
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Dobit ćete kao što je Čelik dobio za Bolića -jedno ništa.
- eliminator
- Kontakt:
hvala za info nek si nam reko na vrijemedeset je napisao/la:Dobit ćete kao što je Čelik dobio za Bolića -jedno ništa.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.