Ozbiljan čovjek ne vjeruje u poštenje u BiH. Svi smo znali šta će se desit. Sad kao slučajno lakrdija bez predstavnika klubova ili..?MortemHz je napisao/la: ↑12 mar 2021, 16:14Vjerovatno zajebancija, ozbiljan čovjek ovo ne može ni pomisliti.f0rest1946 je napisao/la: ↑12 mar 2021, 15:03Bravo, gluposti pisu isto djeca od 10 god..BordoSarajevo je napisao/la: ↑12 mar 2021, 13:50Daj ba ljudi kako će namjestit Borcu da dobije Klis?
Kod izvlačenja uvijek ide LIVE PRENOS a kuglice izvlače predstavnici klubova koji igraju kup. Kakve su to teorije zavjere?
Što im ne dadoše Klisa u četvrtfinalu a po vašoj teoriji, mogli su jel..
Šanse Borca da dobije Klis su jednake kao i nama i one su 33,33%
Ako i izvuku, to je do sreće a ne zbog štimanja a imaju fine šanse da ih dobiju, jednake kao i mi što imamo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Misimovic

- forza_juve
- Kontakt:
Nije to poenta, nego kako se Borcu štima lakši put u finale i izlazak u evropu
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Prvu smo gosti, hajd bar to je ok.
Ako je istina da nisu dali klubovima da prisustvuju izvlacenju samo po sebi postaje sumnjivo. Vrlo lagano se kuglice nastimaju, oznace, ohlade sta god. Nisam pobornik teorija zavjere al ovo smrdi.
Ako je istina da nisu dali klubovima da prisustvuju izvlacenju samo po sebi postaje sumnjivo. Vrlo lagano se kuglice nastimaju, oznace, ohlade sta god. Nisam pobornik teorija zavjere al ovo smrdi.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ja ne znam sto se ibretite i nervirate i bez veze psujete. Zar ste fkt mislili da ce neko osim Borca dobiti Klis. Uostalom, ako smo najbolji, ne moze nista ni Vico ni sudije, nema potrebe za plakanjem.
PSPHM
Sta ti ba ne izgleda. On ne treba da gleda u kuglice uopste.BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:11Najgora opcija, al nema veze, idemo u finale.
Gledo sam malo rad ruku Misimovića, ne izgleda mi ništa sumnjivo.![]()
A vi fakat mislili da kod nas moze nesto proc bez varanja

Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
Ko garantira da ovo "uživo" nije zapravo snimka koja se pušta kao uživo

Oderat i jedne i druge i nek stimaju kolko god hoce... na guzove svakako nikad nista dobili nismo
Kod ce uvijek biti teorije zavjere,svima se stima samo nama ne stima,hajte molim vas.
Imas zeleni teren igraj i suti. Zato nam je sve tu gdje jeste,jer nam je uvijek kriv neko drugi. Nema napretka u nasoj drzvai nikad,sve da covjek 100% radi posteno,svi ce reci pokrao. J.ebo ti nas.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Bas se pitam, ako kojim cudom izgubimo, hoce li negdje naslov biti “Stigle su ih suze Husrefa Musemica”
PSPHM
- f0rest1946
- Kontakt:
Nema veze, bar igramo prvu u gostima ako nista 
aBd da prodjemo Tuzlu i finale nikad lakse nece biti.
aBd da prodjemo Tuzlu i finale nikad lakse nece biti.
- Shategabri
- Kontakt:
Svejedno moraju dobiti u finalu ili nas ili TC.forza_juve je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:13Nije to poenta, nego kako se Borcu štima lakši put u finale i izlazak u evropu
Inače džabe im Klis.
Istina, jeste lakši protivnik i svaka od tri ekipe je željela njih.
Koševo Zapad
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Sasvim slučajno je kadar na displeju iznad dok se u međuvremenu donose kuglice u bubanj.Gomis99 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:13Sta ti ba ne izgleda. On ne treba da gleda u kuglice uopste.BordoSarajevo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:11Najgora opcija, al nema veze, idemo u finale.
Gledo sam malo rad ruku Misimovića, ne izgleda mi ništa sumnjivo.![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Pusti ba, mi budale što smo najavili ovo prije 10 dana. Kaže, nemojte bit smiješni, djeca ste, ozbiljni ljudi ne mogu ni pomislit to.

Ozbiljni ljudi znaju da je kriminal u svakoj pori društva u BiH. Miske je Vicin igrač, Borac je Vicin klub, u 1/2 je jedna ekipa koju svi čekaju kao zapete puške. Sve je jasno k'o dan.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Ovi ne rade pošteno zivotom garantujem, mafija svjetske klase Vico uz rame mu Miskeronaldo99 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:15Kod ce uvijek biti teorije zavjere,svima se stima samo nama ne stima,hajte molim vas.
Imas zeleni teren igraj i suti. Zato nam je sve tu gdje jeste,jer nam je uvijek kriv neko drugi. Nema napretka u nasoj drzvai nikad,sve da covjek 100% radi posteno,svi ce reci pokrao. J.ebo ti nas.
Ali kako ofirno fol stavi Misimovica da izvlaci legenda ovo ono hahahahahaha nismo ba debili da vas ne provalimo
Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, bordobijeli, Dave, deda, Hajdeee, HordasFks, Rajvosa4ever, Vanja8 i 78 gostiju.