Jok. Klis-Sarajevo.
Klis osvaja.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako imate obraza nebo vam poljubim, liga se prekinula da bi Bojac igrao Evropu, jel vas stid ?
Jedan klub iz mrske mora u evropu svakako sad dal kroz kup ili ligu vidjet cemo
A povrh svega je gleda da mu ne pobjegne ... Ovo je presmijesno. Ovo izvlacenje Uefi poslati.OsmaDolazi je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:23E jesam se ismijao izvlačenju. hahahaha...
E odavno se nisam vise ismijao. Uzeo Miske jednu kuglicu, ne sjećam se koga je izvukao i sa tom kuglicom vinta sve ostale kuglice... Hahahahaha... E jesam se ismijao.
PS. Sta nam se sprema od Vice, nebude li se saradjivalo, neka nam je Bog na pomoci!
Pa ovo je idealni scenarij da im se ponjake u njihove zamisli i nasmijemo u facu . Ispali bi smo gospoda svjetskog kalibra.
Ne stimaju oni nama ili podmecu, nego se Borcu štima, ostali su koleteralna šteta.zlo87 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:29Hahhaha jel ovo opet imamo imaginarne neprijatelje? Najveca zabluda covjeka je da mu neko nesto radi s namjerom nanosenja stete, odnosno, sto bi se kod nas reklo da te neko zajebe. Sve i da jeste namjesteno, u cemu je problem? Ako ne mozemo izbaciti Tuzlu City u polufinalu i pobjediti Borca u finalu, ne trebamo ni osvojiti kup. A ja vjerujem da hocemo i mozemo aBd. Nama se pocinje dizati forma, zivi bili pa vidjeli.
Jeste, a isti taj savez na celu sa Vicom delegira sudije. U kakvim vi bajkama zivite
U svakom slučaju, prvenstvo treba da nam bude prioritet svih prioriteta.Ako Tuzla za nekih mjesec dana bude zaostajala u prvenstvenoj borbi za Evropu, vjerovatno će Sisoje nuditi da im prepustimo kup, a oni nama bodove u prvenstvu.
Pa kakve to veze ima s nama? Da smo mi izvukli Klis ne bi bilo stimanje? Ne zanima me borac i te price o stimanju, ttrebamo se fokusirati samo na sebe, ako budemo na nivou nasem, prolaz dalje nije upitan.bordobijeli je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:31Ne stimaju oni nama ili podmecu, nego se Borcu štima, ostali su koleteralna šteta.zlo87 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:29Hahhaha jel ovo opet imamo imaginarne neprijatelje? Najveca zabluda covjeka je da mu neko nesto radi s namjerom nanosenja stete, odnosno, sto bi se kod nas reklo da te neko zajebe. Sve i da jeste namjesteno, u cemu je problem? Ako ne mozemo izbaciti Tuzlu City u polufinalu i pobjediti Borca u finalu, ne trebamo ni osvojiti kup. A ja vjerujem da hocemo i mozemo aBd. Nama se pocinje dizati forma, zivi bili pa vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: Benko123, mosarajvosa83, riki46 i 42 gosta.