UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Kada je neki sukob ugrozio event? A flase su se bacale,stolice,do takedowna Jona i Cormiera...
To je promocija.
Masvidal laprda i to je to.
To je promocija.
Masvidal laprda i to je to.
Usman neće nikad izgubiti borbu u koju uđe da pobijedi na dosadan način. Ako pod pritiskom prozivanja da je dosadni šampion uđe sa namjerom da ukoči Masvidala može i on izgubiti.
Naravno,svi mogu izgubiti ako izadju vrele glave.
- AshburtonG
- Kontakt:
wadethegreat je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:10Cuj ajde uradi nesto u prijevodu drzi me ahhahha.
Buraz ako je iko spreman bilo gdje bilo kada to je Masvidal.
Lik se sutao sa teskasima po ulici mislim imas na youtube fino ukucas.
Sta ce mu usman na ulici uraditi?
Moze mu samo nabiti modrice na stopalima![]()
Pa ako se s nekim ne zelis zakacit na ulici, onda je to lik koji ima hrvacki ili dzudo pedigre.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne mora znaciti.
Ja sam trenirao dzudo kao mladji sve je to super ali sve zavisi od situacije.
Mislim glupa je prica ionako mozemo jednako diskutovati i ko bi dobio Goku ili Vegeta nema od toga ista.
Ja sam trenirao dzudo kao mladji sve je to super ali sve zavisi od situacije.
Mislim glupa je prica ionako mozemo jednako diskutovati i ko bi dobio Goku ili Vegeta nema od toga ista.
AshburtonG je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:46wadethegreat je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:10Cuj ajde uradi nesto u prijevodu drzi me ahhahha.
Buraz ako je iko spreman bilo gdje bilo kada to je Masvidal.
Lik se sutao sa teskasima po ulici mislim imas na youtube fino ukucas.
Sta ce mu usman na ulici uraditi?
Moze mu samo nabiti modrice na stopalima![]()
![]()
Pa ako se s nekim ne zelis zakacit na ulici, onda je to lik koji ima hrvacki ili dzudo pedigre.
Prije par godina kod mene jaran pocne "kuhati" sa nekim likom u Beogradu.
Primjetim ja "hrvacko uho" kod momka i po kratkom postupku jarana guraj ustranu
Jos kasnije komentarise zao mu sto ga nije propalio,kaze glaj mu uha
- AshburtonG
- Kontakt:
Ko nije popusio tako na fazon, nije se ni "tukao" po ulici. Drug zakuhao u Becu u nekom klubu, isto tako prije 2 ili 3 godine, lik ga je bukvalno slomio. A ovaj je bio dobar kickboxer i generalno jako spreman momak. Jednostavno u close fight situacijama, jedina sansa da savladas hrvaca je da ga ugasis na foru prvim udarcem ili iskoristis neki predmet.
Uhvatio mu momak polugu, ovaj jos molio da mu ruku ne slomi. Mi dok smo izasli vani, njih dvojica cigaru zapalili i ko jarani pricaju. Kad nam je poslije ispricao, drago nam svima bilo sto nije jos koga od nas obrukao, jer je lik bio visestruki austrijski prvak u hrvanju:
Uhvatio mu momak polugu, ovaj jos molio da mu ruku ne slomi. Mi dok smo izasli vani, njih dvojica cigaru zapalili i ko jarani pricaju. Kad nam je poslije ispricao, drago nam svima bilo sto nije jos koga od nas obrukao, jer je lik bio visestruki austrijski prvak u hrvanju:
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja imam devijaciju septuma jer sam lika isto oborio na pod samo sto je njegov drug onda upoznao svoje stopalo sa mojim nosom.
1 na 1 to prolazi ali u grupi ako si na podu Ahiret.
Sa druge strane gledao sam boksera kako slaze ljude ko drva 3 4 bez problema.
Sve zavisi od situacije.
A to po usima kad vidis cauliflower bjezi od brata. Velike su sanse da trenira MMA ne samo hrvanje.
Sve zavisi od situacije.
A to po usima kad vidis cauliflower bjezi od brata. Velike su sanse da trenira MMA ne samo hrvanje.
Gastelum upada kao zamjena za Costu i ide na Whittakera.
Ma ima ono budala koje kad popiju misle da mogu sa profesionalcima u sukob,tako su u klubovima prilazili prime Chuck Liddellu i zapocinjali sranja znajuci ko jewadethegreat je napisao/la: ↑17 mar 2021, 19:19Ja imam devijaciju septuma jer sam lika isto oborio na pod samo sto je njegov drug onda upoznao svoje stopalo sa mojim nosom.
Sve zavisi od situacije.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa pricamo o 1vs1 situacijama, a ti si krenuo s tom premisom izmedju Masvidala i Usmana. To sto si ti oborio tog lika, samo dokazuje da su hrvaci u ulicnom fajtu u 90% situacija u prednosti. Usman bi ga urinirao na ulici, ako bi borba trajala vise od 10sec.wadethegreat je napisao/la: ↑17 mar 2021, 19:19Ja imam devijaciju septuma jer sam lika isto oborio na pod samo sto je njegov drug onda upoznao svoje stopalo sa mojim nosom.
Sve zavisi od situacije.
Bokser hrvaca na ulici moze samo ugasit na prvu, jer je nakon 5sek vec na podu. Normalno, uvijek ima izuzetaka, ali u vecini slucajeva se zna ishod.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Chandler vs Oliveira UFC 262 za titulu lake kategorije.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Cuj za titulu. A gdje je tu Poirier. Chandler odradio jednu borbu u UFC-u i bori se za titulu. Ovo bi trebala biti borba da odredi contendera, a ne za titulu. Dosta nelogicnosti UFC-a, prije je trebala biti ona borba Poiriera i McGregora za titulu. Jos sad hoce da prave trilogiju njih dvojice pa Dustin izvisi. Jedino mu je dobro sto ce zaraditi vise nego Chandler i Oliveira zajedno mozda.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 19 mar 2021, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dustin ne zeli borbu za pojas vec zeli trilogiju sa ConoromBundesliga je napisao/la: ↑19 mar 2021, 10:53Cuj za titulu. A gdje je tu Poirier. Chandler odradio jednu borbu u UFC-u i bori se za titulu. Ovo bi ttebala biti borba da odredi contendera, a ne za titulu. Dosta nelogicnosti UFC-a, prije je trebala biti ona borba Poiriera i McGregora za titulu. Jos sad hoce da prave trilogiju njih dvojice pa Dustin izvisi. Jedino mu je dobro sto ce zaraditi vise nego Chandler i Oliveira zajedno mozda.
Pun bankovni račun je bolji od titule, realno 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Tako se cini, ali je u intervjuima govorio da zeli borbu za titulu. Osladile mu se pare, a ima i humanitarnu organizaciju, takodjer posao sa sosom. Skontao covjek bolje mi je ovo nego pojas. Mada pojas je jedino ono sto mu fali.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 mar 2021, 10:55Dustin ne zeli borbu za pojas vec zeli trilogiju sa Conorom
I am not yet born; O hear me.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma svašta je govorio jer su ga bombardovali pitanjimaBundesliga je napisao/la: ↑19 mar 2021, 11:07Tako se cini, ali je u intervjuima govorio da zeli borbu za titulu. Osladile mu se pare, a ima i humanitarnu organizaciju, takodjer posao sa sosom. Skontao covjek bolje mi je ovo nego pojas. Mada pojas je jedino ono sto mu fali.Donnie Darko je napisao/la: ↑19 mar 2021, 10:55Dustin ne zeli borbu za pojas vec zeli trilogiju sa Conorom
On sebe smatra šampionom, i sad želi pare. Pošteno da poštenije ne može biti.
Ovdje na kraju govori o trilogiji, želi u junu ili julu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.