Realno su i njemu pale brojke na neke normalne kako je liga postala ozbiljnija bar što se tiče poena, a što se tiče skokova to je uvijek bilo monstruozno.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Shategabri
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Koševo Zapad
Igrao svaku minutu + produzeci.Shategabri je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:25Čekaj, brojke jesu monstruozne, ali nešto gledam....ronaldo99 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:15Ja kad sam vidio ovaj podatak sam se sje.bao,al bas. Svi mi znamo da je on vodeci po poenima ali ovo je bolesno,frajer na 118 utakmica imao 50+ poena.bombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2021, 14:42Ima li kakva slična statistika za Wiltove skokove ?
Kakvo je to čudovište bilo![]()
Da sad neko ima takve brojke hladno bi ga nazvali najvecim kosarkasem ikad,tzv GOAT
1961–62 Philadelphia 80* 48.5double-dagger .506 .613 25.7* 2.4 50.4
Kako ba 48.5 minuta u prosjeku...koliko je to trajala utakmica![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Opet nevjerovatno izgleda ovaj prosjek minuta.TheChief je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:34Igrao svaku minutu + produzeci.Shategabri je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:25Čekaj, brojke jesu monstruozne, ali nešto gledam....
I baš životinja.
Koševo Zapad
Cuj igrao svaku minutu,pa ko mu je to bio zamjena na centru,Kevin Hart?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pišemo o liku 216 centimetara koji je imao odraz između 105 i 120 centimetara, raspon ruku 235 centimetara i koji je trčao 10.9 sekundi na 100 metaraShategabri je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:44Opet nevjerovatno izgleda ovaj prosjek minuta.TheChief je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:34Igrao svaku minutu + produzeci.Shategabri je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:25
Čekaj, brojke jesu monstruozne, ali nešto gledam....
I baš životinja.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
+ Najboljem tada koledž igracu odbojke i najboljem skakacu u vis.bombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:51Pišemo o liku 216 centimetara koji je imao odraz između 105 i 120 centimetara, raspon ruku 235 centimetara i koji je trčao 10.9 sekundi na 100 metaraShategabri je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:44Opet nevjerovatno izgleda ovaj prosjek minuta.
I baš životinja.![]()
Postoje snimci gdje se covjek bukvalno zaledi u zraku.
Najbolji asistent lige, kad su rekli da je sebičan.
Blokade se i nisu brojale tad.
Prosjek karijere sigurno i tu 10+
Vrabac kriminalac
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nisi igrači ni bili tada , umjesto igrača bili pokretni čunjevi na točkovima . Da ne bude zabune , veliki čunjevi .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Lillard uspijeva u clutch minutama koje su, zbog historije njegovih strašnih partija u tom periodu, još poznate i kao "Dame time", da sada postavlja neki novi, još viši, nivo. Nerealne su ovo brojke, historijske.
Sinoćnji postgame intervju kao da Kobea slušam. Kaže u tijesnim situacijama igrači su obično oprezniji zbog velikog uloga i više razmišljaju šta može otići po zlu i paze da ne pogriješe, dok on upravo u tim momentima dodatno podiže agresivnost jer vjeruje u trud i rad koji konstantno ulaže i ne bježi od trenutka, kakav god ishod bio. A ishod je 20 više clutch poena nego bilo ko drugi dosad u sezoni na nevjerovatnih 60% šuta. Morao sam skrolati do Aytona iz Phoenixa koji je 83. na listi po broju uzetih šuteva u clutchu (zanemarivih 14), kao prvog igrača koji ima bolje procente šuta u clutchu od Damea.
Za clutch dominaciju procenti najčešće nisu presudni jer generalno se u tim momentima zbog boljih odbrana i težih šuteva kontekstualno vrijednuju i lošiji učinci od ustaljenih brojki, ali ova kombinacija volumena i efikasnosti kojom nas časti Dame Lillard je definitivno novina u svijetu košarke, a uzorak niti je više malen niti on očito planira stati.
Vidjećemo može li Portland značajno napredovati u poretku. Nisu tako daleko vrhu, sinoć se vratio CJ, trebao bi uskoro i Nurkić, a tu je i deadline na kojem bi se Blazersi trebali dodatno pojačati, jer upravo bi taj napredak u poretku ovjerio individualno vanserijsku MVP sezonu koju gledamo od Lillarda.
Sinoćnji postgame intervju kao da Kobea slušam. Kaže u tijesnim situacijama igrači su obično oprezniji zbog velikog uloga i više razmišljaju šta može otići po zlu i paze da ne pogriješe, dok on upravo u tim momentima dodatno podiže agresivnost jer vjeruje u trud i rad koji konstantno ulaže i ne bježi od trenutka, kakav god ishod bio. A ishod je 20 više clutch poena nego bilo ko drugi dosad u sezoni na nevjerovatnih 60% šuta. Morao sam skrolati do Aytona iz Phoenixa koji je 83. na listi po broju uzetih šuteva u clutchu (zanemarivih 14), kao prvog igrača koji ima bolje procente šuta u clutchu od Damea.
Za clutch dominaciju procenti najčešće nisu presudni jer generalno se u tim momentima zbog boljih odbrana i težih šuteva kontekstualno vrijednuju i lošiji učinci od ustaljenih brojki, ali ova kombinacija volumena i efikasnosti kojom nas časti Dame Lillard je definitivno novina u svijetu košarke, a uzorak niti je više malen niti on očito planira stati.
Vidjećemo može li Portland značajno napredovati u poretku. Nisu tako daleko vrhu, sinoć se vratio CJ, trebao bi uskoro i Nurkić, a tu je i deadline na kojem bi se Blazersi trebali dodatno pojačati, jer upravo bi taj napredak u poretku ovjerio individualno vanserijsku MVP sezonu koju gledamo od Lillarda.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 17 mar 2021, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Čitao sam u Košarci da su ljudi koji su tada gledali utakmice Wilta pričali da je znao imati po 25 blokadaTiktaktoe je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:55+ Najboljem tada koledž igracu odbojke i najboljem skakacu u vis.bombaysaphire je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:51Pišemo o liku 216 centimetara koji je imao odraz između 105 i 120 centimetara, raspon ruku 235 centimetara i koji je trčao 10.9 sekundi na 100 metaraShategabri je napisao/la: ↑17 mar 2021, 15:44
Opet nevjerovatno izgleda ovaj prosjek minuta.
I baš životinja.![]()
Postoje snimci gdje se covjek bukvalno zaledi u zraku.
Najbolji asistent lige, kad su rekli da je sebičan.
Blokade se i nisu brojale tad.
Prosjek karijere sigurno i tu 10+
koliko znam u jednoj utakmici je izasao ranije zbog prekrsaja, a sve ostale odigrao pune minute plus produzetke...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Giannisa ce da cuva svaka iole ozbiljnija PO odbrana a kamoli ovi sa liste. Sta moras organski da ne podnosis tu dvojicu da bi zakljucio da su MJ i Durant bolji?Nail for Real je napisao/la: ↑16 mar 2021, 23:06Ko ce to da cuva Shaqa i Giannisa? A Steph da gadja sa trice...mislim znam da LeBrona i Kobija ne mozes organski, ali uozbilji se malo
.
Kad gledas ove dvije ekipe dovoljno je samo vidjeti u kojoj je ekipi lazni grk i pobjednik ti je jasan.
- Nail for Real
- Kontakt:
Jeste, Giannisa u Bucksima, a ne Giannisa koji ima ovakve saigrace oko sebe.japa je napisao/la: ↑17 mar 2021, 17:09Giannisa ce da cuva svaka iole ozbiljnija PO odbrana a kamoli ovi sa liste. Sta moras organski da ne podnosis tu dvojicu da bi zakljucio da su MJ i Durant bolji?Nail for Real je napisao/la: ↑16 mar 2021, 23:06Ko ce to da cuva Shaqa i Giannisa? A Steph da gadja sa trice...mislim znam da LeBrona i Kobija ne mozes organski, ali uozbilji se malo
.
Kad gledas ove dvije ekipe dovoljno je samo vidjeti u kojoj je ekipi lazni grk i pobjednik ti je jasan.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Da, imace takve saigrace i jos bolje igrace za protivnike, jer ovi dole mi se cine malo jaciod proslogodisnjeg Miami Heata, ne znam da li ces se sloziti?
Antetoukompo je uljez i najslabija karika ovdje.
Antetoukompo je uljez i najslabija karika ovdje.
Giannis bi u tim ATG petorkama imao ulogu Goberta. I bio nezaustavljiv u njoj 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Gledam ovo i pitam se da li je ijedan visoki u historiji lige bio ovoliko dobar s loptom u rukama kao Embiid ove sezone? Čovjek osim centarskih ima poteze i highlightse All Star bekova. Stepbacks, ankle breakeri, prodaje Smittya jbt i to ne jednom da je to izveo ove sezone
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Embiid je klasa, ali se ipak bojim da su male šanse da će izaći sa istoka, kako ove tako i u narednim godinama.
Realno, (zdrav) Brooklyn je prvi favorit za titulu i hoće biti jako teško. Ali dok ima šanse ima i nade
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Michael Malone on @AltitudeSR just shared that after the Dallas loss, Paul Millsap came up to him and reiterated he’d do whatever he needed to help the team, including come off the bench. Millsap saw the rhythm the starters were in and didn’t want to impede that.
Trebaju igraci da ga mole da radi za dobrobit ekipe umjesto da radi po defaultu...
Trebaju igraci da ga mole da radi za dobrobit ekipe umjesto da radi po defaultu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.