FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sa Vicom na čelu saveza vraćamo se u vrjeme ilje dominkovica i ekipe, iskreno ono suđenje konama i ovo izvlačenje kupa je tek početak otimanja, kao što iz ostalih sfera života otimaju hajducki lezihljebarski, dok lemdara debilski spominje Koševo i crveni karton, a glupan nije ni svjestan da po nalogu ercegovaca sudija radi.
A inace do sada je teklo med i mlijeko u FSBiH, pa ce nas neko srozati.Dobar je napisao/la: ↑17 mar 2021, 20:37Sa Vicom na čelu saveza vraćamo se u vrjeme ilje dominkovica i ekipe, iskreno ono suđenje konama i ovo izvlačenje kupa je tek početak otimanja, kao što iz ostalih sfera života otimaju hajducki lezihljebarski, dok lemdara debilski spominje Koševo i crveni karton, a glupan nije ni svjestan da po nalogu ercegovaca sudija radi.
De ba, budite malo realni.
Barem si imao pošteno suđenje i nije ti niko otimao čiste pobjede a tek ćemo da vidimo sta ce kompanija HB RS da radi.Zip je napisao/la: ↑17 mar 2021, 20:51A inace do sada je teklo med i mlijeko u FSBiH, pa ce nas neko srozati.Dobar je napisao/la: ↑17 mar 2021, 20:37Sa Vicom na čelu saveza vraćamo se u vrjeme ilje dominkovica i ekipe, iskreno ono suđenje konama i ovo izvlačenje kupa je tek početak otimanja, kao što iz ostalih sfera života otimaju hajducki lezihljebarski, dok lemdara debilski spominje Koševo i crveni karton, a glupan nije ni svjestan da po nalogu ercegovaca sudija radi.
E jbga sada drug, nadji tekmu protiv Zrinjskog gdje su im dosudili komican penal za 2:2, i to nije sve...Dobar je napisao/la: ↑17 mar 2021, 20:55Barem si imao pošteno suđenje i nije ti niko otimao čiste pobjede a tek ćemo da vidimo sta ce kompanija HB RS da radi.Zip je napisao/la: ↑17 mar 2021, 20:51A inace do sada je teklo med i mlijeko u FSBiH, pa ce nas neko srozati.Dobar je napisao/la: ↑17 mar 2021, 20:37Sa Vicom na čelu saveza vraćamo se u vrjeme ilje dominkovica i ekipe, iskreno ono suđenje konama i ovo izvlačenje kupa je tek početak otimanja, kao što iz ostalih sfera života otimaju hajducki lezihljebarski, dok lemdara debilski spominje Koševo i crveni karton, a glupan nije ni svjestan da po nalogu ercegovaca sudija radi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Probati Pejovica na lijevom beku.?
Kovacevic
Adukor Milicevic Dupovac
Fanimo Djokanovic Susic Oremus Pejovic
Mesanovic
Handzic
Kovacevic
Adukor Milicevic Dupovac
Fanimo Djokanovic Susic Oremus Pejovic
Mesanovic
Handzic
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da nam je sad Emir Halilović na lijevom beku, da sam riješi Krupu 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Malo da vam "prisjednem na muku"
Ovako to izgleda kad imas ozbiljnog investitora

Ovako to izgleda kad imas ozbiljnog investitora

Ma ni u snu, kakav on i bek, lik se jedva krece, izbrisi to druze pozlit ce mi od njega.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Meni je recimo bilo zanimljivo kad je rekao da je ove godine potrošio 10 miliona na igrace iz hrvatskog prvenstva, to je hrabrost i vizija. Mi cemo napraviti iskorak kad budemo mogli dovoditi najbolje mlade igrace iz lige.
Ko se jedva krece??Pejovic?
FK SARAJEVO.
Da!
Lik je pometina i ako mislis da ce on moci trcati gore dole i uspijevati se vracati u odbranu i ucestvovati u napadu, grdno se varas...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Baš mu leži KrupaBordoSarajevo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 21:24Da nam je sad Emir Halilović na lijevom beku, da sam riješi Krupu![]()

Dobro,jbg s obzirom da je na tekmama nasim uvijek bio medju igracima sa najvise pretrcanih kilometara mislio sam da moze.Po mom misljenju mozda i moze.ugl nbt gledam sad u Lokomotivi igraju 4 igraca koja su "prekucala"nasu ligu i opet su zadnji na tabeli(Cipetic,Markovic,Maric i Hadzic)..tugo moja mi orvi nijednog ne mozemo dovesti.
FK SARAJEVO.
A dobro kilometri, on vazda najvise pretrci, ali sam mislio na brzinu, prodornost i to, nekako je njega tesko zamislit da sprinta konstantno.mma_hz je napisao/la: ↑17 mar 2021, 21:46Dobro,jbg s obzirom da je na tekmama nasim uvijek bio medju igracima sa najvise pretrcanih kilometara mislio sam da moze.Po mom misljenju mozda i moze.ugl nbt gledam sad u Lokomotivi igraju 4 igraca koja su "prekucala"nasu ligu i opet su zadnji na tabeli(Cipetic,Markovic,Maric i Hadzic)..tugo moja mi orvi nijednog ne mozemo dovesti.
Besic ako dobije sansu, to mu je sad ili nikad.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Baš i Hodžić ima kartone ?forgempp je napisao/la: ↑17 mar 2021, 21:48A dobro kilometri, on vazda najvise pretrci, ali sam mislio na brzinu, prodornost i to, nekako je njega tesko zamislit da sprinta konstantno.mma_hz je napisao/la: ↑17 mar 2021, 21:46Dobro,jbg s obzirom da je na tekmama nasim uvijek bio medju igracima sa najvise pretrcanih kilometara mislio sam da moze.Po mom misljenju mozda i moze.ugl nbt gledam sad u Lokomotivi igraju 4 igraca koja su "prekucala"nasu ligu i opet su zadnji na tabeli(Cipetic,Markovic,Maric i Hadzic)..tugo moja mi orvi nijednog ne mozemo dovesti.
- NisamInSajder
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 21:52Baš i Hodžić ima kartone ?forgempp je napisao/la: ↑17 mar 2021, 21:48A dobro kilometri, on vazda najvise pretrci, ali sam mislio na brzinu, prodornost i to, nekako je njega tesko zamislit da sprinta konstantno.mma_hz je napisao/la: ↑17 mar 2021, 21:46Dobro,jbg s obzirom da je na tekmama nasim uvijek bio medju igracima sa najvise pretrcanih kilometara mislio sam da moze.Po mom misljenju mozda i moze.ugl nbt gledam sad u Lokomotivi igraju 4 igraca koja su "prekucala"nasu ligu i opet su zadnji na tabeli(Cipetic,Markovic,Maric i Hadzic)..tugo moja mi orvi nijednog ne mozemo dovesti.
Nema, ali je bio kriminalno los u zadnjoj utakmici. Tako da, ovdje se vec prave formacije bez njega.
I meni dobro izgleda ona 352 formacija, barem protiv Krupe probat. Sigurno da je promjena i da nudi dosta fleksibilnosti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Gdje se igra finale kupa zna li se? Ovo sto je Miske uradio je teska sramota stvarno ali to i dalje ne mijenja cinjenicu da smo glavni favoriti za osvajanje. Borac protiv Veleza u Mostaru nije prisao golu tako da ne sumnjam u razbijanje banjaluckih papana
DAS IST WALTER
Kako to, nema eksperimentisanja, Hodžić na lijevog beka i udri. Od prve minute jurišati na gol, nedo bog primiti gol, ko bi to okrenuo.NisamInSajder je napisao/la: ↑17 mar 2021, 21:54
Nema, ali je bio kriminalno los u zadnjoj utakmici. Tako da, ovdje se vec prave formacije bez njega.
I meni dobro izgleda ona 352 formacija, barem protiv Krupe probat. Sigurno da je promjena i da nudi dosta fleksibilnosti.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Google Adsense [Bot], Homelander, mosarajvosa83, Proximic i 68 gostiju.