Imas na naslovnoj ss.ba koji je ovo dzeks broj pokupioOmerbavarac je napisao/la:Ja nisam ni prvi gledao.![]()
Dajte mi neki link.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
svoj ti pos'o !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisam ni primijetio. U svakom slucaju hvala!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nije tako rekao. Pojavila se "vijest" da mu City nije bio prvi izbor. I on je samo demantovao da je to rekao, što je i najnormalnije. Tako mu je i ovaj postavio pitanje. Nije ga pitao šta mu je bio prvi izbor, već da li je tačno da to nije bio City. Ima itekakve razlike.Cartman je napisao/la:Haha, ne valja mu to sto laze. Cuj City bio priv izbor. Pa i ptica na grani zna da je on htio u Milan.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
pustite ba sad to,sretno majstore i abd jednog dana da predjes u MilanŽeljovac je napisao/la:Nije tako rekao. Pojavila se "vijest" da mu City nije bio prvi izbor. I on je samo demantovao da je to rekao, što je i najnormalnije. Tako mu je i ovaj postavio pitanje. Nije ga pitao šta mu je bio prvi izbor, već da li je tačno da to nije bio City. Ima itekakve razlike.Cartman je napisao/la:Haha, ne valja mu to sto laze. Cuj City bio priv izbor. Pa i ptica na grani zna da je on htio u Milan.
O cemu ba ti? Covjek ga pita, pisalo je se u medijima da ti City nije bio prvi izbor. Ali to nije istina, je li tako? Dzeko odgovara: Naravno da nije istina. City mi je bio prvi izbor.Željovac je napisao/la:Nije tako rekao. Pojavila se "vijest" da mu City nije bio prvi izbor. I on je samo demantovao da je to rekao, što je i najnormalnije. Tako mu je i ovaj postavio pitanje. Nije ga pitao šta mu je bio prvi izbor, već da li je tačno da to nije bio City. Ima itekakve razlike.Cartman je napisao/la:Haha, ne valja mu to sto laze. Cuj City bio priv izbor. Pa i ptica na grani zna da je on htio u Milan.
Naravno da ce to izjavit, jer tako mu je naredjeno i zeli da ga navijaci zavole. Ali onda se mora priznat da je to cista laz, iako je iz Zelje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Grbavica moj zivot je napisao/la:Imas na naslovnoj ss.ba koji je ovo dzeks broj pokupioOmerbavarac je napisao/la:Ja nisam ni prvi gledao.![]()
Dajte mi neki link.
Broj 10 ce nositi
Eto vi znate koja je njemu zelja bila
Covjek fino pojasni da mu je od proslog ljeta zelja City a u novinama se provukla 101-na prica,da je vjerovat novinarima Dzeko bi imao 20 valjanih ugovora sa razlicitim timovi.
Svaka cast Dzeko i samo naprijed!
Svaka cast Dzeko i samo naprijed!
RIP SALE VILENJAK
odaju te vrijeme i datum.moustapha je napisao/la:
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Uh, što si mi ga sputio sa ovim da je iz Želje.Cartman je napisao/la: O cemu ba ti? Covjek ga pita, pisalo je se u medijima da ti City nije bio prvi izbor. Ali to nije istina, je li tako? Dzeko odgovara: Naravno da nije istina. City mi je bio prvi izbor.
Naravno da ce to izjavit, jer tako mu je naredjeno i zeli da ga navijaci zavole. Ali onda se mora priznat da je to cista laz, iako je iz Zelje.
Drugačije bi bilo da Džeko sam od sebe kaže da mu je City bio prvi izbor, za što ga prozivaš. A to je prije svega bio demant da mu nije bio. I čak ni nakon tog pitanja nigdje ne kaže da mu jeste bio prvi izbor, već da "nije istina" vijest da mu City nije bio prvi izbor.
Iako si navijač Uniteda
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Znaci po tebi izjava da nije istina da mu City nije bio prvi izbor, ne znaci da kaze da mu je City bio prvi izbor?Željovac je napisao/la:Uh, što si mi ga sputio sa ovim da je iz Želje.Cartman je napisao/la: O cemu ba ti? Covjek ga pita, pisalo je se u medijima da ti City nije bio prvi izbor. Ali to nije istina, je li tako? Dzeko odgovara: Naravno da nije istina. City mi je bio prvi izbor.
Naravno da ce to izjavit, jer tako mu je naredjeno i zeli da ga navijaci zavole. Ali onda se mora priznat da je to cista laz, iako je iz Zelje.![]()
Drugačije bi bilo da Džeko sam od sebe kaže da mu je City bio prvi izbor, za što ga prozivaš. A to je prije svega bio demant da mu nije bio. I čak ni nakon tog pitanja nigdje ne kaže da mu jeste bio prvi izbor, već da "nije istina" vijest da mu City nije bio prvi izbor.
Iako si navijač Uniteda![]()
Evo ja kazem da nije istina da sam crnac, ali to ne znaci da nisam crnac. Koja logika majko mila. Ili ne znas engleski ili po obicaju opravdavas sve sto ima veze sa Zeljom.
Ti napadaš lika jer navijaš za United. Kako drugačije možeš objasniti da ga napadaš jer je na pitanje "Postoje priče da si rekao kako ti City nije bio prvi izbor, da li je to istina" rekao "Ne, nije istina". Baš me zanima kako bi neko pun integriteta, ko ne "kaki" odgovorio
I ti to izjednačavaš sa situacijom da je Džeko sam od sebe ispalio "City je uvijek bio moja prva opcija!"
Visca el Višća!
Visca el Višća!
@Cartman : Okani se Dzeke i analize njegovih rijeci kad ne razumijes engleski ili neces da ga razumijes(prije da je ovo jer kao sto drugi kazu "navijac" si Uniteda)
RIP SALE VILENJAK
- moustapha
- Kontakt:
Ma znam, ali za trenutak se svak trzne._dreamer_ je napisao/la: odaju te vrijeme i datum.
Jao, ovog @Cartmana, postace pravi hater Dzeke. Kao da je to bitno koji mu je bio prvi izbor. Covjek nije najbolje ni razumio pitanje vidio si da je zamolio novinara da ponovi.
#divovi
Haha, ja ga odlicno razumjem. Jadno kako neke boli istina. Sad Dzeko treba da bude svetac?RKO je napisao/la:@Cartman : Okani se Dzeke i analize njegovih rijeci kad ne razumijes engleski ili neces da ga razumijes(prije da je ovo jer kao sto drugi kazu "navijac" si Uniteda)
Boli mene neka stvar sto je on preso u City, cak mi je drago jer mu je bolje tamo nego u Wolfsburgu. A on nece odlucit utrku za titulu. Nije se rodio taj koji moze dominirat u Premiershipu od prve utakmice. Njima nije problem ta pozicija svakako.
- miralem444
- Kontakt:
bravo pametni...svaka ti dala..daj ba sta **** vise .....koji vam je vrag viseCartman je napisao/la:Haha, ja ga odlicno razumjem. Jadno kako neke boli istina. Sad Dzeko treba da bude svetac?RKO je napisao/la:@Cartman : Okani se Dzeke i analize njegovih rijeci kad ne razumijes engleski ili neces da ga razumijes(prije da je ovo jer kao sto drugi kazu "navijac" si Uniteda)![]()
Boli mene neka stvar sto je on preso u City, cak mi je drago jer mu je bolje tamo nego u Wolfsburgu. A on nece odlucit utrku za titulu. Nije se rodio taj koji moze dominirat u Premiershipu od prve utakmice. Njima nije problem ta pozicija svakako.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Sta si se natovario odma na Edina? Sta ako je rek'o da mu je uvjek prvi pik bio City..njemu su rekli samo vici yes,yes i trpaj
za ostalo se ne brini..
Poceli ste se rano tovariti,jos kad pocne da vam trpa dedicu na golu,onda ce biti veselo
Poceli ste se rano tovariti,jos kad pocne da vam trpa dedicu na golu,onda ce biti veselo
1921-2011
Koga boli kakva istina??Hahah jesi smjesan nisam ja balavac neki koji je "navijac" nekog kluba pa da se palim na te stvari,zaboli me i za Englesku i za United i....nego mi drago zbog Dzeke i glupo je sto izvrces rijeci jer ocigledno da ti nesto smeta inace bi ti trebalo bit drago sto je otiso a ne ovo boldano.Idi navijaj za Engleze,Manchester,Rumune,Brazilce,Barcelonu oni su bolji nego BOSANCI.Cartman je napisao/la:Haha, ja ga odlicno razumjem. Jadno kako neke boli istina. Sad Dzeko treba da bude svetac?RKO je napisao/la:@Cartman : Okani se Dzeke i analize njegovih rijeci kad ne razumijes engleski ili neces da ga razumijes(prije da je ovo jer kao sto drugi kazu "navijac" si Uniteda)![]()
RIP SALE VILENJAK
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
šta vam je ljudi, pa rekao vam je edin fino da su novinari pisali svašta i da nije to bila istina, hajd dajte neki link gdje on kaže da želi da pređe u bilo koji drugi klub ako ste sigurni da laže.
jest rekao da navija za milan i da simpatiše seriju a, ali gdje je rekao da želi iz wolfsburga da pređe u milan ili juve ili bilo koji treći klub.
edinu sve najbolje u karijeri u cityu da se nazabija golova i da ga povrede zaobiđu.
jest rekao da navija za milan i da simpatiše seriju a, ali gdje je rekao da želi iz wolfsburga da pređe u milan ili juve ili bilo koji treći klub.
edinu sve najbolje u karijeri u cityu da se nazabija golova i da ga povrede zaobiđu.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Joj KURtmane koji si ti mazlum vise. Sjasi ba vise. Nisi zanimljiv. Idi bacaj ga na SAF-a.Cartman je napisao/la:Haha, ja ga odlicno razumjem. Jadno kako neke boli istina. Sad Dzeko treba da bude svetac?RKO je napisao/la:@Cartman : Okani se Dzeke i analize njegovih rijeci kad ne razumijes engleski ili neces da ga razumijes(prije da je ovo jer kao sto drugi kazu "navijac" si Uniteda)![]()
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Ma idiotski MirrorFootball stavio naslov "Edin Džeko: City mi nije bio prva opcija", a dalje u tekstu priča onaj nakav menadžer iz Italije, a Džekine izjave ni na mapi
Nije mi jasno takvo "novinarstvo". Klasični šljam i atak na inteligenciju.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: 231983, tutankamon1905 i 52 gosta.