Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 08 jan 2011, 16:23

Omerbavarac je napisao/la:Ja nisam ni prvi gledao. :(
Dajte mi neki link.
Imas na naslovnoj ss.ba koji je ovo dzeks broj pokupio :D
svoj ti pos'o !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jan 2011, 16:24

B0SANAC je napisao/la:
@Omer
Odmah na naslovnoj stranici je video:
http://www.mcfc.co.uk
Nisam ni primijetio. U svakom slucaju hvala! :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 jan 2011, 16:27

Cartman je napisao/la:Haha, ne valja mu to sto laze. Cuj City bio priv izbor. Pa i ptica na grani zna da je on htio u Milan. :lol:
Nije tako rekao. Pojavila se "vijest" da mu City nije bio prvi izbor. I on je samo demantovao da je to rekao, što je i najnormalnije. Tako mu je i ovaj postavio pitanje. Nije ga pitao šta mu je bio prvi izbor, već da li je tačno da to nije bio City. Ima itekakve razlike.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 08 jan 2011, 16:31

Željovac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Haha, ne valja mu to sto laze. Cuj City bio priv izbor. Pa i ptica na grani zna da je on htio u Milan. :lol:
Nije tako rekao. Pojavila se "vijest" da mu City nije bio prvi izbor. I on je samo demantovao da je to rekao, što je i najnormalnije. Tako mu je i ovaj postavio pitanje. Nije ga pitao šta mu je bio prvi izbor, već da li je tačno da to nije bio City. Ima itekakve razlike.
pustite ba sad to,sretno majstore i abd jednog dana da predjes u Milan :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jan 2011, 16:32

Željovac je napisao/la:
O cemu ba ti? Covjek ga pita, pisalo je se u medijima da ti City nije bio prvi izbor. Ali to nije istina, je li tako? Dzeko odgovara: Naravno da nije istina. City mi je bio prvi izbor.

Naravno da ce to izjavit, jer tako mu je naredjeno i zeli da ga navijaci zavole. Ali onda se mora priznat da je to cista laz, iako je iz Zelje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Armanixxx
Kontakt:

Post Postao/la Armanixxx » 08 jan 2011, 16:34

Grbavica moj zivot je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Ja nisam ni prvi gledao. :(
Dajte mi neki link.
Imas na naslovnoj ss.ba koji je ovo dzeks broj pokupio :D

Broj 10 ce nositi

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 jan 2011, 16:36

Eto vi znate koja je njemu zelja bila :D :D :D Covjek fino pojasni da mu je od proslog ljeta zelja City a u novinama se provukla 101-na prica,da je vjerovat novinarima Dzeko bi imao 20 valjanih ugovora sa razlicitim timovi.
Svaka cast Dzeko i samo naprijed!
RIP SALE VILENJAK

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 jan 2011, 16:46

moustapha je napisao/la:slika
odaju te vrijeme i datum. :P
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 jan 2011, 16:47

Cartman je napisao/la: O cemu ba ti? Covjek ga pita, pisalo je se u medijima da ti City nije bio prvi izbor. Ali to nije istina, je li tako? Dzeko odgovara: Naravno da nije istina. City mi je bio prvi izbor.

Naravno da ce to izjavit, jer tako mu je naredjeno i zeli da ga navijaci zavole. Ali onda se mora priznat da je to cista laz, iako je iz Zelje.
Uh, što si mi ga sputio sa ovim da je iz Želje. :lol:
Drugačije bi bilo da Džeko sam od sebe kaže da mu je City bio prvi izbor, za što ga prozivaš. A to je prije svega bio demant da mu nije bio. I čak ni nakon tog pitanja nigdje ne kaže da mu jeste bio prvi izbor, već da "nije istina" vijest da mu City nije bio prvi izbor.

Iako si navijač Uniteda :lol: :P
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jan 2011, 16:53

Željovac je napisao/la:
Cartman je napisao/la: O cemu ba ti? Covjek ga pita, pisalo je se u medijima da ti City nije bio prvi izbor. Ali to nije istina, je li tako? Dzeko odgovara: Naravno da nije istina. City mi je bio prvi izbor.

Uh, što si mi ga sputio sa ovim da je iz Želje. :lol:
Drugačije bi bilo da Džeko sam od sebe kaže da mu je City bio prvi izbor, za što ga prozivaš. A to je prije svega bio demant da mu nije bio. I čak ni nakon tog pitanja nigdje ne kaže da mu jeste bio prvi izbor, već da "nije istina" vijest da mu City nije bio prvi izbor.

Iako si navijač Uniteda :lol: :P
Znaci po tebi izjava da nije istina da mu City nije bio prvi izbor, ne znaci da kaze da mu je City bio prvi izbor?

Evo ja kazem da nije istina da sam crnac, ali to ne znaci da nisam crnac. Koja logika majko mila. Ili ne znas engleski ili po obicaju opravdavas sve sto ima veze sa Zeljom.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 jan 2011, 16:58

Ti napadaš lika jer navijaš za United. Kako drugačije možeš objasniti da ga napadaš jer je na pitanje "Postoje priče da si rekao kako ti City nije bio prvi izbor, da li je to istina" rekao "Ne, nije istina". Baš me zanima kako bi neko pun integriteta, ko ne "kaki" odgovorio :lol: I ti to izjednačavaš sa situacijom da je Džeko sam od sebe ispalio "City je uvijek bio moja prva opcija!"

Visca el Višća!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 jan 2011, 17:01

@Cartman : Okani se Dzeke i analize njegovih rijeci kad ne razumijes engleski ili neces da ga razumijes(prije da je ovo jer kao sto drugi kazu "navijac" si Uniteda)
RIP SALE VILENJAK

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 08 jan 2011, 17:06

_dreamer_ je napisao/la: odaju te vrijeme i datum. :P
Ma znam, ali za trenutak se svak trzne.

Jao, ovog @Cartmana, postace pravi hater Dzeke. Kao da je to bitno koji mu je bio prvi izbor. Covjek nije najbolje ni razumio pitanje vidio si da je zamolio novinara da ponovi.
#divovi

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 jan 2011, 17:07

RKO je napisao/la:@Cartman : Okani se Dzeke i analize njegovih rijeci kad ne razumijes engleski ili neces da ga razumijes(prije da je ovo jer kao sto drugi kazu "navijac" si Uniteda)
Haha, ja ga odlicno razumjem. Jadno kako neke boli istina. Sad Dzeko treba da bude svetac? :lol:

Boli mene neka stvar sto je on preso u City, cak mi je drago jer mu je bolje tamo nego u Wolfsburgu. A on nece odlucit utrku za titulu. Nije se rodio taj koji moze dominirat u Premiershipu od prve utakmice. Njima nije problem ta pozicija svakako.

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 08 jan 2011, 17:10

Cartman je napisao/la:
RKO je napisao/la:@Cartman : Okani se Dzeke i analize njegovih rijeci kad ne razumijes engleski ili neces da ga razumijes(prije da je ovo jer kao sto drugi kazu "navijac" si Uniteda)
Haha, ja ga odlicno razumjem. Jadno kako neke boli istina. Sad Dzeko treba da bude svetac? :lol:

Boli mene neka stvar sto je on preso u City, cak mi je drago jer mu je bolje tamo nego u Wolfsburgu. A on nece odlucit utrku za titulu. Nije se rodio taj koji moze dominirat u Premiershipu od prve utakmice. Njima nije problem ta pozicija svakako.
bravo pametni...svaka ti dala..daj ba sta **** vise .....koji vam je vrag vise
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 08 jan 2011, 17:11

Sta si se natovario odma na Edina? Sta ako je rek'o da mu je uvjek prvi pik bio City..njemu su rekli samo vici yes,yes i trpaj :lol: za ostalo se ne brini..
Poceli ste se rano tovariti,jos kad pocne da vam trpa dedicu na golu,onda ce biti veselo :mrgreen:
1921-2011

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 08 jan 2011, 17:14

Cartman je napisao/la:

Koga boli kakva istina??Hahah jesi smjesan nisam ja balavac neki koji je "navijac" nekog kluba pa da se palim na te stvari,zaboli me i za Englesku i za United i....nego mi drago zbog Dzeke i glupo je sto izvrces rijeci jer ocigledno da ti nesto smeta inace bi ti trebalo bit drago sto je otiso a ne ovo boldano.Idi navijaj za Engleze,Manchester,Rumune,Brazilce,Barcelonu oni su bolji nego BOSANCI.
RIP SALE VILENJAK

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 08 jan 2011, 17:17

šta vam je ljudi, pa rekao vam je edin fino da su novinari pisali svašta i da nije to bila istina, hajd dajte neki link gdje on kaže da želi da pređe u bilo koji drugi klub ako ste sigurni da laže.
jest rekao da navija za milan i da simpatiše seriju a, ali gdje je rekao da želi iz wolfsburga da pređe u milan ili juve ili bilo koji treći klub.
edinu sve najbolje u karijeri u cityu da se nazabija golova i da ga povrede zaobiđu.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 08 jan 2011, 17:19

Cartman je napisao/la:

Joj KURtmane koji si ti mazlum vise. Sjasi ba vise. Nisi zanimljiv. Idi bacaj ga na SAF-a.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 jan 2011, 17:20

Ma idiotski MirrorFootball stavio naslov "Edin Džeko: City mi nije bio prva opcija", a dalje u tekstu priča onaj nakav menadžer iz Italije, a Džekine izjave ni na mapi :roll: Nije mi jasno takvo "novinarstvo". Klasični šljam i atak na inteligenciju.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, tutankamon1905 i 52 gosta.