FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 17 mar 2021, 21:59

Ma pustite mene ,gledam evo Celzi u toj formaciji pa imam mokre snove.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 17 mar 2021, 21:59

shotokan1 je napisao/la:
17 mar 2021, 21:57
Gdje se igra finale kupa zna li se? Ovo sto je Miske uradio je teska sramota stvarno ali to i dalje ne mijenja cinjenicu da smo glavni favoriti za osvajanje. Borac protiv Veleza u Mostaru nije prisao golu tako da ne sumnjam u razbijanje banjaluckih papana😂
Nije jos odredjeno domacinstvo finala. Vjerovatno cekaju ko ce biti u finalu pa onda odluciti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 mar 2021, 22:03

shotokan1 je napisao/la:
17 mar 2021, 21:57
Gdje se igra finale kupa zna li se? Ovo sto je Miske uradio je teska sramota stvarno ali to i dalje ne mijenja cinjenicu da smo glavni favoriti za osvajanje. Borac protiv Veleza u Mostaru nije prisao golu tako da ne sumnjam u razbijanje banjaluckih papana😂
Ne bi me začudilo ni da Banja Luka bude domačin.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 17 mar 2021, 22:14

fks74 je napisao/la:
17 mar 2021, 21:52
forgempp je napisao/la:
17 mar 2021, 21:48
mma_hz je napisao/la:
17 mar 2021, 21:46
Dobro,jbg s obzirom da je na tekmama nasim uvijek bio medju igracima sa najvise pretrcanih kilometara mislio sam da moze.Po mom misljenju mozda i moze.ugl nbt gledam sad u Lokomotivi igraju 4 igraca koja su "prekucala"nasu ligu i opet su zadnji na tabeli(Cipetic,Markovic,Maric i Hadzic)..tugo moja mi orvi nijednog ne mozemo dovesti.
A dobro kilometri, on vazda najvise pretrci, ali sam mislio na brzinu, prodornost i to, nekako je njega tesko zamislit da sprinta konstantno.
Besic ako dobije sansu, to mu je sad ili nikad.
Baš i Hodžić ima kartone ?
Handzic, Dupovac, Pidro, Velkoski.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 mar 2021, 22:18

esprit24 je napisao/la:
17 mar 2021, 19:17
AlfredNobel je napisao/la:
17 mar 2021, 18:53
Kako mi ovo amaterski dijeluje kod mesanovica, kapa, rukavice i ove gace ili sta su vec adidas trenerka za treniranje “Nike”. Pa yebo ga grob sklopi ugovor sa gbt-om iz Banja Luke ako ces biti jednoobrazan.
Šta ima biti amaterski? Naša oprema Nike, on nosi Adidas i to je to. Pa šta onda i Messi treba mijenjati Adidas, samo zato što je Barca u Nikeu?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 mar 2021, 22:24

Ma ne treba ništa eksperimentisati, kakva crna formacija 3 - 5 - 2. Hodžić može protiv jeb.ene Krupe pokrpiti lijevog bočnog.Dakle,
Kovačević, Oremuš, Miličević, Adukor, Hodžić, Pejović, Đokanović, Sušić, Fanimo, Milanović i Mešanović.

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 17 mar 2021, 22:27

Historicar je napisao/la:
17 mar 2021, 22:24
Ma ne treba ništa eksperimentisati, kakva crna formacija 3 - 5 - 2. Hodžić može protiv jeb.ene Krupe pokrpiti lijevog bočnog.Dakle,
Kovačević, Oremuš, Miličević, Adukor, Hodžić, Pejović, Đokanović, Sušić, Fanimo, Milanović i Mešanović.
Samo umjesto Pejovica Mustedanagic ili Varesanovic, to jest njih dvojica na poluspica, a Susic i Djokanovic kao vezni.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Olli
Kontakt:

Post Postao/la Olli » 17 mar 2021, 22:29

Ja se samo pitam zašto mlađim momcima ne dajemo minutažu.
Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 17 mar 2021, 22:42

Olli je napisao/la:
17 mar 2021, 22:29
Vjerovatno zato se u posljednje 2-3 godine nije izasao neki igrac koji bi mogao kandidovat za roster. Hodzic i Ramic su prosli pripreme ekipe, ali obojica imaju ispred sebe 3 ili 4 igraca, vjerovatno ce dobiti i koju minutu tokom sezone.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 17 mar 2021, 22:49

Hocemo postici gol protiv Krupe
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 17 mar 2021, 22:51

Olli je napisao/la:
Zato daju mladost,sloboda,kukesi,pazar i slicni,a mi dovodimo kanurice,adukore,milanovice,cruzove i onda kazemo zelimo napredak i samoodrziv klub 😁 dok se sa strane smijeska najuspijesni SD,al dobro je nek ne puca,vidi kakvi su drugi 😉 ogledalo nam postala kukuruz liga a zelimo u grupne faze.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 mar 2021, 22:55

A kojim to mladim momcima?
Svega mi, znao sam da će ovako biti nakon one sezone i promovisanja Vladana, Mujakića, Pidre i ostalih. Ako nema kadra, ne možeš nekog gurati. Akademija i nije u nekom stanju, zato je tu sad Cioffi da se maksimalno usavrši i postavi sistem.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 17 mar 2021, 22:56

Oremus - Adukor - Milicevic - Hodzic
Susic - Djokanovic
Fanimo - Dal - Milanovic
Mesanovic

Kad vec nismo doveli ni jedno krilo onda barem koristi ove sto imaš. A ne da tu gledam Krleta koji ne može nikog pretrcati.
I daj tog Dala, da vidimo sta ima od momka. Od Zinedina smo vidjeli za sad jedno veliko nista. Daj momka sigurno gori od zelje, da zaigra.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 17 mar 2021, 22:59

NisamInSajder je napisao/la:
17 mar 2021, 22:42
Olli je napisao/la:
Vjerovatno zato se u posljednje 2-3 godine nije izasao neki igrac koji bi mogao kandidovat za roster. Hodzic i Ramic su prosli pripreme ekipe, ali obojica imaju ispred sebe 3 ili 4 igraca, vjerovatno ce dobiti i koju minutu tokom sezone.
Kako da izadje taj igrac kad mora neko slomiti nogu da bi akademac uskocio,evo recimo Adukor odigrao vec 3-4 tekme,zar nije bolje bilo da je to bio Kurdic ili Besic recimo,pa decko se mozda pokaze pa ga prodas pa zaradis itd,a sta ces bolan sa Adukora,da je onaj iz najbolji dana pitanje je bil produzio ili pristao na uslove kluba..

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 17 mar 2021, 23:03

Ovo je sad i dobro. Kad se samo sjetim kako su orilike dobili mujakic, pidro, sabanovic, djokanovic, kovacevic... Svi spletom ruznih okolnosti.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 mar 2021, 23:07

AngelDiMaria je napisao/la:
17 mar 2021, 23:03
Ovo je sad i dobro. Kad se samo sjetim kako su orilike dobili mujakic, pidro, sabanovic, djokanovic, kovacevic... Svi spletom ruznih okolnosti.
Dobili su kako su dobili i opravdali, ovu godinu niko nije dobio šansu od novi mladih igraca. Ove sto si nabrojao vecina igrala u osvajanju duple krune i poslje te sezone i kao sto reko opravdali

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 17 mar 2021, 23:25

Sanchez1987 je napisao/la:
17 mar 2021, 22:59
Olli je napisao/la:
Kako da izadje taj igrac kad mora neko slomiti nogu da bi akademac uskocio,evo recimo Adukor odigrao vec 3-4 tekme,zar nije bolje bilo da je to bio Kurdic ili Besic recimo,pa decko se mozda pokaze pa ga prodas pa zaradis itd,a sta ces bolan sa Adukora,da je onaj iz najbolji dana pitanje je bil produzio ili pristao na uslove kluba..
Pa nece ni izaci, jer ga akademija nije ni ponudila. Generacije 01,02, pa cak i 03 nisu nikog ponudile. Stvorila se rupa u "pravljenju" igraca, sto je normlano. Eto Hodzic i Ramic treniraju sa ekipom, imaju 17 godina, neces ih uvoditi protiv Zrinjskog i Sirokog. Uvest ces ih protiv slabijih ekipa, gdje ce biti manji pritisak, gdje ce se opustenije igrat.

Zadesila se dobra generacija u vidu Pidre,Vladana, Mujakica, kasnije dodani Djokanovic, Salcin itd. I ne mozes uvijek stancat takve igrace, nije moguce, pa to ne rade ni Ajax, Barcelona koji imaju dosta siri bazen igraca. Takva generacija ce se tesko ponoviti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 17 mar 2021, 23:30

Olli je napisao/la:
Kome ćeš dat šansu? Mi sve akademce gledamo haman kroz prizmu Mujakića, Đokanovića, Kovačevića.
Nemaju djeca kvalitet za nas i tačka. Resić klupa u raspaloj Slobodi. Šabanović napravi odmah u prvoj utakmici za Mladost veliku glupost. Herić negdje u drugoj ligi Austrije. Novi Pazar, ekipa koja se bori za opstanak u jako lošoj srpskoj ligi (osim Part. i CZ) Kurdića nisu htjeli zadržati. Sadiku nam svojom katastrofalnom greškom pomože da pobjedimo Zrinjskog u Mostaru u prvoj polusezoni. Veladžić u Mladosti DK ali ne igra. Hadžić nakon Portugala završi u našoj ligi i to u ekipi koja se bori za opstanak, Mustafić završi u najslabijoj ekipi u Slovačkoj, Imamović koji mi je sugrađanin i kojeg znam lično je klupa u Olimpiku itd itd.
Za sve te igrače smo srali što ne dobijaju priliku.
Jedino što smo se zeznuli je bio Čataković ali za njeg smo odmah dobili pare.

Ko ima od omladinaca kvalitet on će i dobit priliku, igrat će prije Sušića.
Svi koji imaju kvalitet dobit će priliku, na ovaj ili onaj način, bit će uvijek "srednjeg prsta", povreda, kartona.

Rijetko ko je kvalitet za nas i rijetko dolaze novi Đokanovići, Kovačevići. Nije to do omladinaca već je to do nestručnosti naših trenera i nestručnosti rada sa djecom.

A i mi puno navijači seremo, žalimo se što djeca ne dobijaju šansu a Pidru evo velika većina otpisala i poslije utakmice idu obavezno komentari "upiši fakultet dok još nije kasno, ostavi se lopte".

Djeca ovakvih ljudi dobijaju šansu a rijetko koja djeca od ljudi poput Uščuplića, Torlaka, Berberovića i 99% trenera u našoj državi, uz dužno poštovanje prema njima ali smatram da nisu dovoljno stručni da izbace dovoljno kvalitetnog mladog igrača u seniore.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 mar 2021, 23:34

BordoSarajevo, samo jedna ispravka.Demirel Veladžić je otišao iz Mladosti, Mušija i Miljanović ga otpisali :rol:

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 17 mar 2021, 23:36

17 mar 2021, 23:25
Sanchez1987 je napisao/la:
17 mar 2021, 22:59

Pa nece ni izaci, jer ga akademija nije ni ponudila. Generacije 01,02, pa cak i 03 nisu nikog ponudile. Stvorila se rupa u "pravljenju" igraca, sto je normlano. Eto Hodzic i Ramic treniraju sa ekipom, imaju 17 godina, neces ih uvoditi protiv Zrinjskog i Sirokog. Uvest ces ih protiv slabijih ekipa, gdje ce biti manji pritisak, gdje ce se opustenije igrat.

Zadesila se dobra generacija u vidu Pidre,Vladana, Mujakica, kasnije dodani Djokanovic, Salcin itd. I ne mozes uvijek stancat takve igrace, nije moguce, pa to ne rade ni Ajax, Barcelona koji imaju dosta siri bazen igraca. Takva generacija ce se tesko ponoviti.
Da pogotov se to ne moze desiti kad im dajes sansu skoro pa nikako,i te sto si nabrojao su dobili sansu "onako" pa se pokazali kao odlicni,mozda bi i drugi bili i bolji al kako da znas kad i ne igraju,zato sam naveo primjer,Kurdic,Dizdarevic,Salcin na AMF,Sabanovic itd a imas Kanurica,Hodzica,Zidana,Adukora sve u 5 deka sa akademcima koji nisu skoro ni dobili priliku.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AngelDiMaria, EdinDinoDBR, GradKamena2, pitar, Sanchez87hz, Tarapi i 78 gostiju.