Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto se tiče nasih kona, mislim da im je 5 do 12 da pocnu traziti neko rijesenje...
Ovaj tekst o Unirei iz Rumunje im je najbolji pokazatelj, kako stvari mogu teci.
Krajnje im je vrijeme da se kutarisu onog pajaca iz Londona i da pokusaju sa onim ljudima kojim je stalo do kluba...
Svrsavali su na Skupštini,posebno oko onog kineza,a zapravo su samo izgubili vrijeme i svakim danom sa hohstaplerom na celu je samo korak unazad.
Mislim da moraju pod hitno sazvati vanrednu Skupštinu,ako zele da im se klub pokusa izvuci iz kritične situacije...
Ovako,cisto sumnjam da se jos moze dugo egzistirati.
Ovaj tekst o Unirei iz Rumunje im je najbolji pokazatelj, kako stvari mogu teci.
Krajnje im je vrijeme da se kutarisu onog pajaca iz Londona i da pokusaju sa onim ljudima kojim je stalo do kluba...
Svrsavali su na Skupštini,posebno oko onog kineza,a zapravo su samo izgubili vrijeme i svakim danom sa hohstaplerom na celu je samo korak unazad.
Mislim da moraju pod hitno sazvati vanrednu Skupštinu,ako zele da im se klub pokusa izvuci iz kritične situacije...
Ovako,cisto sumnjam da se jos moze dugo egzistirati.
Jest Zeljkan los, ali nikad nece biti toliko los da ih OlimpiC po gacama nosa na Grbavici. Znajuci njihovu historiju i historiju porodice Osim u Zeljeznicaru, sasvim je realan scenario da su prodali utakmicu za kladare. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
jbm joj trunku, rjesenje.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma nekako na kalup, pred kraj ga prime i pušiona.Sariel1987 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 10:38mislim da zeljo nije prodao, jednostavno su i oni losi i nesto i kod njih debelo ne stima. sta god da je, niz je negativnih rezultata, ovaj s olimpikom samo jedan u nizu.
Al haj zezamo se malo šta drugo

Koševo Zapad
Ja mislim da nije tako. Da onaj tko ispadne u LE ne ide u LK. Eventualno i nekoj kasnijoj fazi ali mislim da ne ide kroz sva 3 natjecanja
It's better when it's live
Zamarate se bez veze ovim šemama, a nasi klubovi nisu dorasli ni ovom novom takmicenju sto ce se pokazati.
Mjau !
-
- Kontakt:
Moglo bi ovo kolo za vikend biti zadnje ove sezone.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije dorastao tvoj klub*
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
UEFA je od ove sezone uvela Ligu konferencija, trećerangirano klupsko takmičenje, koje će uglavnom biti rezervisano za one manje atraktivne klubove, ali i koje nije "mačiji kašalj" kako mnogi pokušavaju da predstave.
Svakako da je igranje Lige konferencija i realnije za bosanskohercegovačke klubove, mada mnogim ljubiteljima fudbala nije još uvijek bilo sve najjasnije kako će to da funkcioniše.
Zbog toga su se, na specijalizovanom portalu Kasssiesa, potrudili da naprave grafiku kako će izgledati sva tri ranga evropskih takmičenja, te kako će klubovi koji ispadnu u Ligi prvaka i Evropskoj ligi dolaziti do Lige konferencija.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Sve zavisi na kojoj cete poziciji vi biti. Ako budete u prva cetiri, prekida se sigurno.
PSPHM
I pored toga što mute, uložili du pare iskreno bi volio I da izbore Evropu. Pored njih još Tuzla i Velež.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 12:27Sve zavisi na kojoj cete poziciji vi biti. Ako budete u prva cetiri, prekida se sigurno.
Al mislim da ce se zajebati ako budu digli ruke od prvenstva,i sve snage usmjere na kup. Prošlo Sarajevo ili Tuzla po meni nece biće favoriti za osvajanja kupa.
U finalu će sigurno sva javnost, mediji popratiti finalni meč, biče tv e prenos, I teško će im sudije biti od koristi.
Opet Borcu će ta utakmica biti utakmica sezone, biće pod strašnim pritiskom, a da imaju kvalitet i nemaju.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ne gledas siru sliku, u ovome momentu, i zrinjski, i velez, i sisa city igraju bolje od borca, i imaju vece sanse da izblre europu kroz ligu.amypitar je napisao/la: ↑18 mar 2021, 12:53I pored toga što mute, uložili du pare iskreno bi volio I da izbore Evropu. Pored njih još Tuzla i Velež.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 12:27Sve zavisi na kojoj cete poziciji vi biti. Ako budete u prva cetiri, prekida se sigurno.
Al mislim da ce se zajebati ako budu digli ruke od prvenstva,i sve snage usmjere na kup. Prošlo Sarajevo ili Tuzla po meni nece biće favoriti za osvajanja kupa.
U finalu će sigurno sva javnost, mediji popratiti finalni meč, biče tv e prenos, I teško će im sudije biti od koristi.
Opet Borcu će ta utakmica biti utakmica sezone, biće pod strašnim pritiskom, a da imaju kvalitet i nemaju.
PSPHM

Ok. Misli sto i kako zelis. Velika je razlika imamo i imat ćemoM0starskiRambo je napisao/la: ↑17 mar 2021, 11:42Igrat cemo na arenikakva Pecara, kakav kolosej...imat cemo najbolji stadion u BiH

Prekidaj vici, ispasce nam zeljkan
Je li vas s t R A h?
Ima još 11 kola da se igra.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 12:55Ne gledas siru sliku, u ovome momentu, i zrinjski, i velez, i sisa city igraju bolje od borca, i imaju vece sanse da izblre europu kroz ligu.amypitar je napisao/la: ↑18 mar 2021, 12:53I pored toga što mute, uložili du pare iskreno bi volio I da izbore Evropu. Pored njih još Tuzla i Velež.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 12:27
Sve zavisi na kojoj cete poziciji vi biti. Ako budete u prva cetiri, prekida se sigurno.
Sad po tvom ako gledamo formu Sarajevu će I Evropa biti upitna. Kao što rekoh ima 11 kola biće povreda, pa i korone,a I mnoge druge stvari će uticati na konacnu tabelu. Neko moje vidjenje je da ce Sarajevo uzeti duplu titulu.
Imamo i dalje najbolji igračku kadar, pa i klupu.Lijepu bodovnu zalihu, i računam već u 2 kolu da I povecamo bodovnu zalihu. Imamo to neko iskustvo uzimanje pehara, pa očekujem to da rutinski zadržimo, dok se konkurenti kolju.
Za Evropu I dalje vidim kone,koji pored solidnog igračkog
kadra, imaju Amara I iskustvo da se domognu Evrope. Treći je Zrinjski koji ima dobar igrački kadar, redovno igraju u Evropi, i mislim da ce istu izboriti.
I četvrti kandidat mi je Borac, Tuzla, Široki, dok Velezu treba još nešto malo da bi se domogao 4 mjesta.
Ja prednost od ova tri kandidata dajem Borcu.Široki neće moći pratiti tempo, a igrački je najlošija ekipa. Tuzla će biti opasna, al će se istrositi u kupu, i mislim da ce i ove godine izvisiti I da ce biti crtu ispod.
Bilo kako bilo ,biće zanimljivo prvenstvo kao nikad do sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.