Tottenham iz Europe
Bravo Modri

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
M0starskiRambo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:15Dok Dinamo igra protiv Tottenhema samoprozvani BiH Dinamo - Njanjajvo ne moze pobijediti Mladost. Khurci se titulama 95 plasirane lige svijeta.
Celavi konobar se prerusio u RambaM0starskiRambo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:15Dok Dinamo igra protiv Tottenhema samoprozvani BiH Dinamo - Njanjajvo ne moze pobijediti Mladost. Khurci se titulama 95 plasirane lige svijeta.
Nije glupko LP nego LE, a gdje je tvoj klub sa titulama ?M0starskiRambo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:30Eto, prosao Dinamo u cetvrtinu finala LP....
A ti se Muzafire khurci sa titulama 95 plasirane lige svijeta.
Yebe Rambo ne vadiM0starskiRambo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:30Eto, prosao Dinamo u cetvrtinu finala LP....
A ti se Muzafere khurci sa titulama 95 plasirane lige svijeta.
NORTH and SOUTHdejavu je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:11fakat ti orijentacija istocno sarajevo?Admir_Sa je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:55Volio bi da neki geograf objasni al ako gledam sjever koševa iza su ona brda crepoljsko i slično što mi baca na sjever, dok iza sjevera grbavice pofalici i slično i asocijacija zapad. Ja ne mislim da su tereni na oba stadiona postavljeni identično sjever-jug. Onaj gdje zeljo trenira pomoćni mi je isti smjer kao koševo.![]()
![]()
Kad je Borac vodio na Kosevu 0:2 mozda na plejki ?vlakanje je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:25znaci, dok je bio egal na terenu, 11 na 11, Borac je na kosevu vodio 0-2Osttribine je napisao/la: ↑18 mar 2021, 17:24...dok tamo neki Borac na Koševu sa igracem manje primi 4 komada, jel bolje ovako, tipicno sarajevski![]()
![]()
Meraak1921 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:31Bosanski Dinamo na aparatima![]()
Nemaju gdje da igraju evropske tekme, najavljuju iskorake neke![]()
![]()
Haha ma j*bo Želju i Sarajevo. Čovjek sa strane da gleda pomislio bi da ste navijači Liverpoola i Bayerna koliko se khurcite u komentarima. Niti jednom niste izborili EL/LP u prethodnjih 25 god.Zip je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:31Celavi konobar se prerusio u RambaM0starskiRambo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:15Dok Dinamo igra protiv Tottenhema samoprozvani BiH Dinamo - Njanjajvo ne moze pobijediti Mladost. Khurci se titulama 95 plasirane lige svijeta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yebo li te Amar u pakas, kad nemas muda vise ni predstavljati se kao navijac plavih![]()
Evo guglam malo i povezujem dijelove grada i miljacku kako opisuju i grbavica je onda ok , jeste da po tom kompasu nije baš sve 100% al to je to. Al se onda koševo ne uklapa nikakodejavu je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:11fakat ti orijentacija istocno sarajevo?Admir_Sa je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:55Volio bi da neki geograf objasni al ako gledam sjever koševa iza su ona brda crepoljsko i slično što mi baca na sjever, dok iza sjevera grbavice pofalici i slično i asocijacija zapad. Ja ne mislim da su tereni na oba stadiona postavljeni identično sjever-jug. Onaj gdje zeljo trenira pomoćni mi je isti smjer kao koševo.![]()
![]()
Zapravo Horde Zla su na JUGU uvijek bile, hoces to reci? Horde zlaa sa juga , na na na na, tebi pjeva juzna tribinaAdmir_Sa je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:42Evo guglam malo i povezujem dijelove grada i miljacku kako opisuju i grbavica je onda ok , jeste da po tom kompasu nije baš sve 100% al to je to. Al se onda koševo ne uklapa nikakodejavu je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:11fakat ti orijentacija istocno sarajevo?Admir_Sa je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:55
Volio bi da neki geograf objasni al ako gledam sjever koševa iza su ona brda crepoljsko i slično što mi baca na sjever, dok iza sjevera grbavice pofalici i slično i asocijacija zapad. Ja ne mislim da su tereni na oba stadiona postavljeni identično sjever-jug. Onaj gdje zeljo trenira pomoćni mi je isti smjer kao koševo.![]()
![]()
npr miljacka teče od istoka ka zapadu i sad se ja zamislim da sam npr na skenderiji i gledam nizvodno ka zapadu a gdje gore zapad koševa. Imaš li taj kompas za koševo
Zamolio bih ove padobrance da se kane suvišnih komentara jer mi sekunde nisu bitni
Moraju se necemu radovati u ovim tmurnim i turbulentnim godinama koje su iza njih, ali i ispred.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:42Šta su se ovo ožalošćeni simpatizeri rahmetli Željkana uzbudili zbog prolaza Dinama?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.