Imaju plavu boju dresova kao i miSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:42Šta su se ovo ožalošćeni simpatizeri rahmetli Željkana uzbudili zbog prolaza Dinama?
Pa sta ces
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Imaju plavu boju dresova kao i miSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:42Šta su se ovo ožalošćeni simpatizeri rahmetli Željkana uzbudili zbog prolaza Dinama?
Mi se bar ne khurcimo i ne najavljujemo svake godine iskorake, Kad je Pidrex zarola protiv Kukesija, pa se prodje prvo kolo, al eto drugog kola i problema, dolazi Brest .. i tako iskorak do iskoraka Hebibovica mi malogSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:42Šta su se ovo ožalošćeni simpatizeri rahmetli Željkana uzbudili zbog prolaza Dinama?
FSB je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:47Čestitke Dinamu. Velež je već igrao u četvrtfinalu ovog takmičenja
https://en.wikipedia.org/wiki/1974%E2%80%9375_UEFA_Cup
Admir_Sa je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:42Evo guglam malo i povezujem dijelove grada i miljacku kako opisuju i grbavica je onda ok , jeste da po tom kompasu nije baš sve 100% al to je to. Al se onda koševo ne uklapa nikakodejavu je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:11fakat ti orijentacija istocno sarajevo?Admir_Sa je napisao/la: ↑18 mar 2021, 20:55
Volio bi da neki geograf objasni al ako gledam sjever koševa iza su ona brda crepoljsko i slično što mi baca na sjever, dok iza sjevera grbavice pofalici i slično i asocijacija zapad. Ja ne mislim da su tereni na oba stadiona postavljeni identično sjever-jug. Onaj gdje zeljo trenira pomoćni mi je isti smjer kao koševo.![]()
![]()
npr miljacka teče od istoka ka zapadu i sad se ja zamislim da sam npr na skenderiji i gledam nizvodno ka zapadu a gdje gore zapad koševa. Imaš li taj kompas za koševo
Zamolio bih ove padobrance da se kane suvišnih komentara jer mi sekunde nisu bitni
Ne zivi se od proslosti. Trebamo gledati na buducnost naseg Veleza.FSB je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:47Čestitke Dinamu. Velež je već igrao u četvrtfinalu ovog takmičenja
Auu RođeniFSB je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:47Čestitke Dinamu. Velež je već igrao u četvrtfinalu ovog takmičenja
Pa obzirom na to da preko 10 godina nijedna naša ekipa nije preskočila prvo pretkolo LP, mi smo napravili decenijski iskorakMeraak1921 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:51Mi se bar ne khurcimo i ne najavljujemo svake godine iskorake, Kad je Pidrex zarola protiv Kukesija, pa se prodje prvo kolo, al eto drugog kola i problema, dolazi Brest .. i tako iskorak do iskoraka Hebibovica mi malogSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:42Šta su se ovo ožalošćeni simpatizeri rahmetli Željkana uzbudili zbog prolaza Dinama?
A burazera, ne vadiMeraak1921 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:51Mi se bar ne khurcimo i ne najavljujemo svake godine iskorake, Kad je Pidrex zarola protiv Kukesija, pa se prodje prvo kolo, al eto drugog kola i problema, dolazi Brest .. i tako iskorak do iskoraka Hebibovica mi malogSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:42Šta su se ovo ožalošćeni simpatizeri rahmetli Željkana uzbudili zbog prolaza Dinama?
Već sad biraju tim za koji će navijati kad im se voljeni klub ugasi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:42Šta su se ovo ožalošćeni simpatizeri rahmetli Željkana uzbudili zbog prolaza Dinama?
I Dinamo je osvojio pretecu ovog takmicenja. Svaka im cast na danasnjem uspjehu, mislim da je ova pobjeda nad Totenhemom veca nego tadasnja nad Lidsom. Tad je to bio ogroman uspjeh i to je ogromna ostavstina za Dinamo, ali s obzirom koliko se danas vise ulaze u fudbal, na takav nacin preokrenuti ekipu u koju je ulozeno par stotina miliona sa svim tim zvijezdama od igraca do trenera iz jedne od najjacih liga je nevjerovatno. Respekt.FSB je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:47Čestitke Dinamu. Velež je već igrao u četvrtfinalu ovog takmičenja
Jel vas dvojica pushite jedan drugom?M0starskiRambo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:58A burazera, ne vadiMeraak1921 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:51Mi se bar ne khurcimo i ne najavljujemo svake godine iskorake, Kad je Pidrex zarola protiv Kukesija, pa se prodje prvo kolo, al eto drugog kola i problema, dolazi Brest .. i tako iskorak do iskoraka Hebibovica mi malogSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:42Šta su se ovo ožalošćeni simpatizeri rahmetli Željkana uzbudili zbog prolaza Dinama?Ovaj Meraak trpa Kitare jace nego Atalanta
Budžet Dinama 2018. je bio 80 mil. eura, vjerujem da je ove godine i 100 mil.
Ti mozes nama 4 jaja polizt ako hošforgempp je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:00Jel vas dvojica pushite jedan drugom?M0starskiRambo je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:58A burazera, ne vadiMeraak1921 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:51
Mi se bar ne khurcimo i ne najavljujemo svake godine iskorake, Kad je Pidrex zarola protiv Kukesija, pa se prodje prvo kolo, al eto drugog kola i problema, dolazi Brest .. i tako iskorak do iskoraka Hebibovica mi malogOvaj Meraak trpa Kitare jace nego Atalanta
![]()
Ovakav Dinamo moze svakog proci bez problemasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:05Ako Dinamo Z dobije u cetvrtfinalu Romu
Ode Dinamo Z glat u polufinale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.