Pa igrali challengere, prije toga futurese, po redu se Bog moli.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Uzeo je i set Federeru 2019te ako se sjećam Harris
Svakako osvježenje, Griša je fino počeo godinu, ali mu je povreda na AO zakočila malo taj napredak
Napravio sam neki kviz teniski za večeras, pa ko želi da oproba znanje bujrum. Lagano je sve, i samo ovo novije iz 21. stoljeća bez historije i sličnih gluposti.
Kviz starta u 22:00, na istom sajtu na kojem smo igrali kviskoteku, potrebno je napraviti profil(mail ne treba potvrdit tako da se može bilo šta unijeti)
Ovo je link: https://myquiz.org/p/694475
Kviz starta u 22:00, na istom sajtu na kojem smo igrali kviskoteku, potrebno je napraviti profil(mail ne treba potvrdit tako da se može bilo šta unijeti)
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Registrovao sam se .bodi123 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 19:12Napravio sam neki kviz teniski za večeras, pa ko želi da oproba znanje bujrum. Lagano je sve, i samo ovo novije iz 21. stoljeća bez historije i sličnih gluposti.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Igrao je prije godinu dana u Zenici protiv nas, pobijedio Mirzu, izgubio od Damira što je bilo veliko iznenađenje.
Sad ćeš morat ponovo, pošto sam nešto ispravljao.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 mar 2021, 19:21Registrovao sam se .bodi123 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 19:12Napravio sam neki kviz teniski za večeras, pa ko želi da oproba znanje bujrum. Lagano je sve, i samo ovo novije iz 21. stoljeća bez historije i sličnih gluposti.
Kviz starta u 22:05
https://myquiz.org/p/694475
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Nisam morao , normala je bilo .bodi123 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 21:48Sad ćeš morat ponovo, pošto sam nešto ispravljao.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 mar 2021, 19:21Registrovao sam se .bodi123 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 19:12Napravio sam neki kviz teniski za večeras, pa ko želi da oproba znanje bujrum. Lagano je sve, i samo ovo novije iz 21. stoljeća bez historije i sličnih gluposti.
Kviz starta u 22:05
https://myquiz.org/p/694475
Čestitke @BosniaBoston na pobjedi , rasturio
@Delinjo i @S-Y-L-A-R šta je poznavaoci veliki , ja bolji od vas

@Captain joj za bod si mi pobjegao

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hvala brt 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Možda je malo prebrzo bilo, imam osjećaj da je falilo 2-3 sekunde dodatne na svako pitanje, ali eto.
Čestitke Bošnji, dominacija

-
- Kontakt:
Joj sad vidim i vrijeme ukupno , ma ovo je ludilo

Svaka čast !!!
Da nisi kakav haker pa si ranije zano pitanja

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kreatoru sam dao ideju za ovo pitanje za Ferrera odnosno on je pokupio to iz naseg razgovora. Ostalo nisam imao uvidbombaysaphire je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:22Joj sad vidim i vrijeme ukupno , ma ovo je ludilo![]()
![]()
Svaka čast !!!
Da nisi kakav haker pa si ranije zano pitanja![]()

#Punoljetstvo
Ja sam s telefona umro, pola pitanja sam samo onako da mi ne prođe vrijeme.
Čestitke Bošnji, raznio.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Slažem se , ne bi bilo loše da je bilo još par sekundi .
Možeš i kombinovati, negdje 10 sekundi gdje ima više odgovora , negdje 7-8 i 5 na tačno/netačno kao što i jeste .
Yebem ti Dinamo i produžetke , brzo sam trening uradio i jedva stigao na početak kviza

Fizički zamor me koštao par bodova , sljedeći put moram biti spremniji .
**** ga, skontao sam kad je počeo kviz da će se baš morati požuriti, nisam ga ručno testirao nažalost.

Kombinovao jesam, bilo je od 20 do 5 sekundi tajmeri, ali sam na većini trebao dodati još 2-3 sekunde da se može malo razmisliti. Bit će više vremena idući puta.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:26Slažem se , ne bi bilo loše da je bilo još par sekundi .
Možeš i kombinovati, negdje 10 sekundi gdje ima više odgovora , negdje 7-8 i 5 na tačno/netačno kao što i jeste .
Yebem ti Dinamo i produžetke , brzo sam trening uradio i jedva stigao na početak kviza![]()
![]()
![]()
Fizički zamor me koštao par bodova , sljedeći put moram biti spremniji .

Razočarali ste me na Damiru, da niko ne zna da je prvu titulu s Fogninijem uzeo

-
- Kontakt:
Mannarino mrtvi dolazio u Sarajevo , a ja Struffa izabraobodi123 je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:30**** ga, skontao sam kad je počeo kviz da će se baš morati požuriti, nisam ga ručno testirao nažalost.![]()
Kombinovao jesam, bilo je od 20 do 5 sekundi tajmeri, ali sam na većini trebao dodati još 2-3 sekunde da se može malo razmisliti. Bit će više vremena idući puta.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:26Slažem se , ne bi bilo loše da je bilo još par sekundi .
Yebem ti Dinamo i produžetke , brzo sam trening uradio i jedva stigao na početak kviza![]()
![]()
![]()
Fizički zamor me koštao par bodova , sljedeći put moram biti spremniji .![]()
Razočarali ste me na Damiru, da niko ne zna da je prvu titulu s Fogninijem uzeo![]()

Čini mi se da smo na 38 pitanju svi pogrešno odgovorili ili 39 ...
Nisam sinoc mogao igrati kviz jer se poklapalo sa utakmicom Milana. Valjda bude opet neki kviz 
Nego Denis igra odlicno ovaj turnir,za sada jos nije izgubio svoj servis gem na turniru sto je bas veliki napredak za njega

Nego Denis igra odlicno ovaj turnir,za sada jos nije izgubio svoj servis gem na turniru sto je bas veliki napredak za njega
Samo sto ga pohvali da nije izg servis gem svoj,on izgubi zaredom 2 

Pitanje.
Jel iko gledao Musettija na ovome turniru u Acapulcu,evo odgledah reprizu sinoc protiv Dimitrova,kakav nivo igre.
Ima dosta ovih mladih talenata ali nikako da neko napravi neki znacajan iskorak.
Ono sto meni je zapalo za oko je da vecina ovih mladih igraca igra jednorucni BH. Ovaj mec Musetti vs Dimitrov je bio obracun BH i to jednorucnim,ljepota za gledati.
Jel iko gledao Musettija na ovome turniru u Acapulcu,evo odgledah reprizu sinoc protiv Dimitrova,kakav nivo igre.
Ima dosta ovih mladih talenata ali nikako da neko napravi neki znacajan iskorak.
Ono sto meni je zapalo za oko je da vecina ovih mladih igraca igra jednorucni BH. Ovaj mec Musetti vs Dimitrov je bio obracun BH i to jednorucnim,ljepota za gledati.
Novak otkazao Miami,ocekivano reklo bi se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.