I ovako se previse uslo u pomocni
RSD Velež - Stadion Rođeni
Re: RSD Velež - Stadion Rođeni
Ako kojim slucajem izborite evropu, a iskreno se nadam da hocete, da li ce te moci igrati barem prvo pretkolo na svom stadionu? Hvala
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 08:37, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 08:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
KAd se sjetim rugla od RA tribine i gle ovo sad

samo da nadodam, posto vidim da se pise da smo papci sto nismo stavili reflektore na krov, reflektori idu na malo jace od duplo vecu visinu krova nego sto ce nas biti.
...ako nekoga interesuje
...ako nekoga interesuje

-
- Kontakt:
Vidjeo sam taj komentar i realno lik jede **** kao i uvijek tako da lagani ignore za kvazi arhitekte na platnoj listi "prijatelja Veleža"
Mostar u srcu, Velež do groba

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Da je glavna kamera bar dva metra više puno bi bolji prijenos bio. Može li se to podići,nema razloga da ne.
Bilo bi fino da Savez sredi da se prijateljska utakmica odigran na stadion Rodjeni, i dio pare zaradite na karte da ide klubu da ulože u stadiona, za mene je sad stadion Rodjeni u top 3 stadione što se tiče naše države, nežnam koji je sad kapacitet ali da imaju stadion izmedju 10,000 i 15,000 mjesta bilo bi super.
fino još srediti ovaj drugi ćošak gdje je drugi reflektor i početi izgradnju zapadne tribine i biće super.
fino još srediti ovaj drugi ćošak gdje je drugi reflektor i početi izgradnju zapadne tribine i biće super.
Nešto kontam. Da bi Velež izgradio novu centralnu tribinu i spojio je sa trenutnom red armi tribinom te sve to natkrio i sredio unutrašnje prostorije od vip,loža,svlacionica itd kako bi dobio tu uefa kategoriju 3 ili 4 treba poprilično dosta para. Neka procjena je najmanje 5,6 miliona KM.
Dok se ovo ne završi Rođeni ne mogu da dobiju kategoriju i da igraju na svom stadionu Evropu.
To je realno skoro pa nemoguće. Bio bi to onda prelijep stadion ali teško da se to može očekivati u skorijoj budućnosti.
Malo sam razgledao stadione po regionu i zapade mi za oko nešto što sam vidio na stadionu Čukaričkog a to je ova tribina koja nosi kategorizaciju stadiona.
Na ovakav način bi Velež najbrže i najjeftinije dobio kazegoriju 3
Na primjer da se na centralnom dijelu uradi ovakva tribina i da se potpuno uredi a da se ostavi mogućnost proširenja iste sa obje strane u nekom boljem vremenu. Sa ovim bi dobili sve potrebne prostorije za kategoriju 3 a za recimo 5 godina ako se steknu uslovi izgraditi i ostatak tribine. Kapacitet bi im i onako bio dovaljan ovaj koji imaju a mogli bi novac preusmjeriti na natkrivanje ostatka stadiona i teren.

Mislim da bi se ovo jako lijepo uklopilo u postojeći model stadiona.
Ja mislim da će se tribina graditi u kompletu kada se stvore svi potrebni uslovi.
Mislim da su već dobili obećanja u vidu finansijske pomoći iz gradske uprave, kantona, federacije, a nesumnjam da će se o ostali priključiti.
Korona je sve ovo malo usporila, ali najbitnije, nije ništa zaustavila.
Već se spominje nastavak nakon zdenke, a to je druga zdenka i pokrivanje stadiona.
Mislim da su već dobili obećanja u vidu finansijske pomoći iz gradske uprave, kantona, federacije, a nesumnjam da će se o ostali priključiti.
Korona je sve ovo malo usporila, ali najbitnije, nije ništa zaustavila.
Već se spominje nastavak nakon zdenke, a to je druga zdenka i pokrivanje stadiona.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 08:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mislim da ne mozete. Nemate uopce Uefa cat. Nemate press loze, nemate nista sto Uefa trazi. Prijavit ćete Pecaru vjerojatni ko i ostali i etoMostarac1974 je napisao/la: ↑16 mar 2021, 17:22Druže budi siguran u to da hoćemo i da imamo uslove pa za čak i više.![]()
It's better when it's live
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 29 mar 2021, 08:32, ukupno mijenjano 1 put.

ovaj stadion ce biti bas prava bombonica kad se zavrsi i zadnja tribina, a kad se pokrije, onda definitivno cemo imati najbolji stadion u BiH
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Vidit cemo

It's better when it's live
-
- Kontakt:
I ja mislim da ide Pecara, jer vjerovatno nece biti navijaca. Sa Sirokim smo oduvijek u korektnim odnosima, cak sam i ja kao omladinac igrao domace utakmice u njihovom kampu. I sigurno da bi Siroki i izasao u susret ukoliko bude potrebe.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.