AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bez ozbiljnog napadaca i desnog krila iduce sezone tesko će biti bilo kakve dobre rezultate ostvariti.
I ovakvi smo bolji od uniteda,ovaj njihov najbolji igrac svemira kako ga nazivaju,nije se sastao sa loptom
- muha milanez
- Kontakt:
Vrlo dobro poluvrijeme, Meite par puta loše odreagovao, mogao bi Tonali umjesto njeg u nastavku. Ibra neophodan!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Smetljar, iz nekog razloga mi strasno odvratan tip.
I nije neki igrac.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa eto taj moćni Mančester igra sa najjačom postavom, pa opet izgledaju gore na terenu. 
Nije sad da i Milan briljira, ali problem i nedostatak napadača i krila, pa i taj mrtvi Hakan koji još ne izlazi iz kanala... bolje da se ne ponavljam, svi vidimo.
Kalulu isto klimav tamo, on definitivno bolje izgleda kao stoper. Eh, faliti će Calabria itekako.
Nije sad da i Milan briljira, ali problem i nedostatak napadača i krila, pa i taj mrtvi Hakan koji još ne izlazi iz kanala... bolje da se ne ponavljam, svi vidimo.
Kalulu isto klimav tamo, on definitivno bolje izgleda kao stoper. Eh, faliti će Calabria itekako.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Meite

Svakako sam danas govorio da sam radije da se ispadne iz EL i da se fokusiramo na ligu , sve ide po planu.
Svakako sam danas govorio da sam radije da se ispadne iz EL i da se fokusiramo na ligu , sve ide po planu.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
celikmilan
- Kontakt:
E moj Pioli šta nam uradi.
Kad te nadigraju Spezia i Udinese , pa i Zvezda te nadigra ali prođeš nekom srećom ništa mi ne znači te ekipe koje su ostale , možda bi i Milan izletio od Dinama ako se sastanu.
Uglavnom ova ekipa ne može da izdrži trenutno igranje 2 utakmice sedmično , a i ne gleda mi se Samu u špicu i slične gluposti u najbitnijem dijelu sezone. Vidiš da poslije svake odigrane utakmice dobiješ 2-3 nova igrača na listi povrijeđenih..
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Vec su odigrali 13 utakmica ja bi volio da dobiju United i da prođu jer imaju onda sanse da osvoje trofej i back-up plan u slucaju da u ligi zakazu.Maestro^^ je napisao/la: ↑18 mar 2021, 22:13Kad te nadigraju Spezia i Udinese , pa i Zvezda te nadigra ali prođeš nekom srećom ništa mi ne znači te ekipe koje su ostale , možda bi i Milan izletio od Dinama ako se sastanu.![]()
Uglavnom ova ekipa ne može da izdrži trenutno igranje 2 utakmice sedmično , a i ne gleda mi se Samu u špicu i slične gluposti u najbitnijem dijelu sezone. Vidiš da poslije svake odigrane utakmice dobiješ 2-3 nova igrača na listi povrijeđenih..
Ovaj Milan sto igra vec me navikao na poraze i ocajne igre, tako da nista iznenadjujuce, cak se i ne nerviram...
Izdvojiti se nema pretjerano tu niko, onako prosjecno, mlitavo sve, hakana kao nekog kvazi lidera ne bi ni spominjao nije vrijedan spomena...
Neko rece nedostajat ce Calabrija, mislim da onakvih bekova ima koliko hoces, cak je i ovaj crnjo na njegovom nivou ako ne i bolji, tako da nije neki hendikep...
Izdvojiti se nema pretjerano tu niko, onako prosjecno, mlitavo sve, hakana kao nekog kvazi lidera ne bi ni spominjao nije vrijedan spomena...
Neko rece nedostajat ce Calabrija, mislim da onakvih bekova ima koliko hoces, cak je i ovaj crnjo na njegovom nivou ako ne i bolji, tako da nije neki hendikep...
- muha milanez
- Kontakt:
jel postoji beskorisniji igrač od Castilleha?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Kalulu bolji od Calabrie? Na kojim li si ti drogama.
Hahaha sta sve čovjek neće pročitati. Nego rope ja glasam za produžetke 
Il Club più titolato al mondo!
Produžeci bi idealni bili za ovako osakaćen roster. 
Kakva bljuvotina od igre u drugom poluvremenu , nisu u stanju bili doći do lopte zadnjih 20 minuta.
Sad neka se probude kako znaju i umiju i dobiju Viole za vikend.
Kakva bljuvotina od igre u drugom poluvremenu , nisu u stanju bili doći do lopte zadnjih 20 minuta.
Sad neka se probude kako znaju i umiju i dobiju Viole za vikend.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 18 mar 2021, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ali kakve prenose ima ovaj vas Theo ,sta je ovo ovako 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nafakaski prolaz Uniteda,nista bolji nisu bili ali dobro.
Ova ekipa Milana je premlada za neke stvari.
Preglupo primljen gol ponovo i to je to
Ova ekipa Milana je premlada za neke stvari.
Preglupo primljen gol ponovo i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.